A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!

Még életemben nem vártam ennyire a hétfőt és pont most volt jó hosszú a hétvége :)
És a holnapi nap is hosszú lesz, mert csak 16,20ra van az időpontunk.

most nem is tudok semmit írtni, mert üres az agyam, csak a holnapon jár, Levi viszont valami elviselhetetlen.

Kép

Kép
gabka77

gabka: mit csinál az a szegény gyerek? nyűgis?
drukk holnapra ;)

nemlajos: hát ja.. aki nem tud járni magassarkúban az ne most próbálja ki.. eléggé veszélyes. 8)

KépKép
KépKép
adryn

húú, gyerekek, ez egyre rosszabb...úgy folyik az orrom, mintha eleredne az orrom vére, a legváratlanabb pillanatokban... :x
úúúúútálom...

Gabka, Kuklika
drukk a holnapi uh-hoz!!!

a magassarkút én sosem bírtam. :roll: sajnos... azért néha jó lehet nőnek öltözni! :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

adryn: mindenen vinnyogott. nem derült ki hogy mit akart, vagy mi baja. kiabált velünk, hogy tyüty (csücs) és hol ide hol oda mutogatott, de sehol sem volt jó neki.
aztán meguntuk már mindketten és otthagytuk a szobájában. ott sirdogált egy kicsit, aztán kijött és elmúlt a baja :)

lassan megy aludni, aztán én is mert holnap megint meló és koránkelés :(

jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
gabka77

jó8 Gabka és remélhetőleg Levi is jobb napra ébred holnap.. lehet megviselte az óraátállítás... :)

Csibb mondanám a neocitránt.. de anya nekem sem engedte mert nem javallott terhesség alatt.. úgyhogy én sem ajánlom.. marad a c vitamin, kalcium, hársfatea és minél több pihi... :roll: lehet nőies valaki fariban meg sportcipőben is.. nem a ruhán múlik ;)

KépKép
KépKép
adryn

Jó reggelt lányok!
Az eddigi reményem, hogy a párom a pólóban végzett favágástól lett beteg, kezd szétfoszlani, mert az én orrom is kezd folyni (pedig én sehogyan se vágtam fát) :shock:
Viszont megvolt az (újabb összeveszés és a) nagy kibékülés, úgyhogy remélhetőleg most egy darabig megint nem fogok itt nyavalyogni 8)
Pici ébreszthetett most, mert máris megy a bugi a hasamban :wink:
Aki még dolgozik, ne dolgozza agyon magát!!! :twisted:
Apropó, munka!
Ha valaki tudna pár órás melót, amit ilyen állapotban még kb 3 hónapig űzhetnék, de nem lenne sok köze a fehérített gazdasághoz, az azért szóljon! :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!

Nemlajos min veszekszetek ennyit? :)
a békülés mondjuk jó dolog, de nem lenne jobb csak úgy békülgetni? :)

Alig aludtam éjjel, annyira járt az agyam. Levinél valahogy sosem izgultam ennyire, most meg, alig bírok aludni, annyira várom már a délutáni uh-t. nem vagyok normális.
a gyerek meg a pocimban pörög, nyilván az én pörgésemtől :)

Kép

Kép
gabka77

Jó reggelt!!!

nemlajos! tanítani nem tudnál vmit? Az elég koszos és jól tejel :lol:
Szerencsére mi rég veszekedtünk, nem bírom én már.... inkább rögtön kibékülök vhogy :?

Adryn: hát az alakodért irigyellek, meg,h alig híztál :oops: Mikor indulsz otthonról holnap?

Kuklika: Kiderült mért fáj még mindig a fejem: Holnap erős melegfront :evil:

Én még melózok,ezt az évet tuti végig nyomom,kis pihikkel :P tök jól vok, ennek most nagyon örülök.. :wink:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

gabka, Te értem aggódsz, nekem meg miattad van csuriban megint mindenem :lol:
Hát min veszekednénk? Eddig én sem tudtam, de most kiderült, az anyagiak nyomasztják (ahogy engem is). Nagyon nem jött most jól ez a válság, mi most vettünk fel több, mint 11M lakáshitelt, 1M személyi kölcsönt (majdnem ts-sel írtam :shock:), meg nekem diákhitelem is van.
Spórolt pénzünk nem lesz elég a konyha berendezésére, és ugyebár jön a baba is...
Szóval nem lesz egyszerű, de tudom, hogy megoldjuk, csak én is vagyok olyan idióta, hogy folyton azt mondogatom/mutogatom, hogy mit szeretnék, és hogy miért neeeeeeeeeeeeeeeeem? -szóval hisztizek.
De most, hogy megbeszéltük, leállítom magam! :roll:

papillon
drága, ha idegen nyelveket tanítanék, nem gondolkoznék, de magyart senki sem akar tanulni, mindenki azt hiszi, hogy az irodalom nem fontos, a helyesírás meg mindegy, mert amit gépen ír, kijavítja majd a word... Szóval koszosnak koszos, de hogy jól tejelne... :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csajok, mióta nem dolgozom, egyáltalán nem vagyok képben: lesz még valami hosszú hétvége az idén? :twisted:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nekünk 13 milla kölcsönünk van plusz a diákhitelek :evil: nagyon dva, egyikünk fizetése totál elmegy a hitelekre.... A házunk még nincs leburkolva, bútorunk alig, konyháról nem is beszélve.... Szted? De tudom, h vhogy sikerülni fog, fárjem csinál mindent, igényeinket meg totál leadjuk... :cry:

JA! Nem is meséltem, egy bnőmtől kaptam 3 nagy zacskó babaruhát, majdnem mind fiú :P

nemlajos: magyar tanár nem kell senkinek? Még én is jártam néha régebben

Hosszú7vége nem lesz, csak kari előtt kell szombaton dogozni :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok,

jó reggelt, ma szabadnapos vagyok, egész hétvégén dolgoztam.

Még most kávézom, meg próbáltam visszaolvasni, legutóbb azt hiszem akkor voltam amikor feltettem magam 9 hónaposan anyukámmal és jóccakát kívántam :wink:

Ma sütni fogok, ha minden igaz, linzert :)

Adryn, nagyon csinos vagy, tényleg szexi kismama :wink: és nagyot nőtt a pocid is!

Bea, Maja

Kép
bea1978

papillon, huhh, akkor ismered Te is a dörgést... :?
Sebaj, a válságra azt szoktam mondani, hogy ha elveszítjük a lakást, senkit nem fog érdekelni, mert mindenki más is elveszíti...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Mi már itthon. :lol: Minden ok. 25 deka a kis veknim, minden szép és egészséges. Láttam az összes ujjacskát, mindent. Botit nem érdekelte csak az, hogy simogathassa a hasam, ami a géllel nehéz, így nem élvezte kicsit sem. Jah és nem 100 % hogy kislány, hanem 150 %. :lol: Úgy odaült, ahogy kell. Remélem le fog erről szokni. :oops: Van kép is,d e elég bénán tudtam cak lefényképezni, scanner meg nincs. Majd később nyugiban megpróbálom.
Gabka drukkolunk neked is!
Jaj csajok remélem ez a pénz gond hamarosan megoldódik. Mi is nagyon érezzük. Most épp Botinak kéne sürgősen cipit venni télre, és ide oda kell mindent tologatni emiatt. Ráadásul az uh úgy emelkedett, hogy csak itt szóltak fizetésnél. Mondjuk ez kicsit rosszul esett. Épp annyi pénz volt nálam, amennyit kellett. Mákom volt.
Nemlajos szívesen leszek a kollégád ha találsz vmit. :wink:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

"Úgy odaült, ahogy kell. Remélem le fog erről szokni. :oops: "

Ez nagyon nagy :shock: most még mutogathatja magát.... majd bizti szemérmesebb lesz :wink:
Jah, sajnos ismerem a dörgést...de hitel nélkül soha nem lett volna saját kecónk...sajnos, sokan vannak ezzel így:-(

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

kukli :shock: :shock: :shock:
Ez nekem mindig parám, hogy nem lesz nálam annyi pénz, amennyi kell. És hogy előre nem szóltak, hogy felmegy az uh, az durva!!! :shock:
Én pénteken megyek dokihoz, és csak remélni tudom, hogy addigra megjön a táppénzem, mert már így is hozzányúltunk az albipénzhez (a főbérlő már megint egy hónapig Cipruson van, a szegény, és így nem tudtuk az ehavit odaadni, persze ilyenkor meg szép lassan el is csordogál a pénz :? ), de azé még eszembe se jutott, hogy mi van, ha a doki is emel :shock:
És akkor a szülés is többe kerül.... :shock: :shock:

Most olvastam, hogy a GYEDet jövőre már teljesen a befizetésekből fogják fizetni, az állam semennyit se áll belőle (pár éve még az egészet(?), tavaly már csak a felét), hát, már látom, hogy mi leszünk a gyűlölt réteg a járulékfizetők szemében...

Kukli, de mindennek ellenére, NAAAAAAAAAGY gratula a kiscsajhoz, meg az összes ujjához!!! :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok!!! jó reggelt! :)

adryn tényleg sokat nőtt a pocid :) szép:)

gabka nyugi már ma van :D mindjárt itt a délután :) drukkolunk neked!!:p de tuti minden rendben van :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kuklika, gratulálok!

Én a válság nélkül is válságban lennék, már akkor rosszul vagyok ha ki kell nyitnom a postaládát :shock:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Hát tudod a dokival úgy vagyok Nemlajos, hogy esélyt sem adok. Direkt annyit nyomok a kezébe, amennyit az elején kért. Először adtam 10-et, visszaadott 2-t. azóta csak 8-at kap. Csak szól majd. Sztem amúgy ők ugyanazzal visznek végig egy kismamát, közben nem emelnek. Vagyis lehet majd a 6 hetesen már azt kéri amit másoktól mert emelt, de amúgy nem (nekem BOti végig 7- eezr volt, míg mások ár 8-at fizettek nála). A te dokidnak van szülési tarifája? :shock: Enyémnek nincs. Meg sem nyekken. Mindig annyit mond, ne aggódjak, bent lesz, és köszöni, hogy bejöhet. Uh-n meg remélem nem emelnek többet.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

ezzel a hitellel nekünk is gondunk van... mi is nem egész egy éve vettünk fel hitelt.. svájci frank alapút :S és most érzem hogy szívni fogunk bár levél még nem jött az emelésről.. anyukám most segítene a saját lakására hitelt felvenni nekünk hgoy betudjunk rendezkedni a gyerekre, de így hogy válság van nemtudom hogy fog sikerülni még egy millát is felvenni :S

nemlajos akkor most hogy lesz ez a gyed dolog? én nem dolgoztam tanuló vagyok ugye... és már nem is tudok elmenni mivel mindenhová rutin vizsgálat a tüdőszűrés, stb ...egy terhes nőt ne mfognak felvenni sehová hogy utána fizethessenek utánam.... méltányossági alapút szerettem volna elintézni de ííígy akkor esélyem nincs rá ??

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

én annak örülök hogy ezzel a szülés dologgal szerencsém van... csak a nőgyógyászomat kell fieztni, anyukám ismerőse szülésznő.. aztmondta ő nem vár semmit...persze azért egy jelképes összeget bioztos odanyomok neki, de nem 70-80 ezreket:S

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Hát én ennél jobb képet akkor sem tudok ha megfeszülök. Múltkor nem tom hogy csináltam. Sztem holnap bemegyek Zs-hoz scannelni. Kép (egyéként óriási ujjszopi volt, meg mutogatás. Pózolt rendesen. És engem is elkezdett éjjel keltegetni.)
És ha törik, ha szakad, vmi kis rózsaszínt fogok venni. Ha más nem egy darab kis zoknit. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hú Moncsi náaltok ennyit modnanak a sznőre? :shock: Nálunk a 30 is sokkkkk! :shock: :shock: :shock: Bár sosem szülnék nélküle.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Én is majdnem hátast dobtam, amikor 4D-re mentem, most az afp utáni uh-ra a kórházba mek, beutalóval és mindenki bekaphatja :twisted: , a dokim is... nem fogok 14 ezeket odaadni, amikor a kh-ban is ingyé kőprofin megcsinálja a szonográfus :D

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Papillon nálunk nem csinálja meg kőprofin, 2-3 óra a várakozás, 2 perc mint Gabkánál volt, és még le is szid, miért nem mentem pisilni. Ha megyek, beállnak elém, mert sorszám sincs. Szval nekem a 12-ezret még így is megéri (Botira sincs aki vigyázna, Zsolti a héten így is 2x lesz miattunk itthon). Pluszba meg nem megyünk. Még 2 van, de így mindig lesz felvétel, meg kép az albumba, mint Bobónál volt. Ha úgy menne mint 2 éve, én sem járnék magán-ba. Akkor volt videó, kép, időpont, és idő is. Meg bejöhetett Apuka is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.10.27 09:25-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli, én csak a városi legendát ismerem, hogy a szülés a rendelési díj kb 10-szerese (na, annyit nem kap, de 50-re gondoltunk), de a saját orvosomat nem kérdeztem... Hát hogyan is kezdenék neki, én a balfék, aki majdnem az uh-ról is lemaradtam legutóbb, mert rossz helyen várakoztam és nem mertem senkit leszólítani!!!)
Te rákérdeztél nyíltan?
Viszont szülésznőm nem lesz. Az már végképp nem férne bele. Bakker, így is durva, hogy hogyan fogjuk összeszedni a szülésig azt a pénzt, és még a gyereknek is mennyi minden kell...

moncsi, ha van felesleges (vagy jól felhasználható) 10E Ft-od, én Neked nagyon ajánlom ezt az oldalt: http://www.minimano.hu/ itt most éppen ezzel a dologgal foglalkoznak, és bizony lehet, hogy elég pénzt tudnának Neked összeszedni, mégiscsak értenek hozzá.

kukli, valami látszik a képen, de azért szkennelj csak! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

kukli egyik ismerősöm 70ért szült ....! ezért gondolom más sem nagyon kér kevesebbet.

papillon akkor te jobb helyzetben vagy... engem elég gyorsan lerendeztek multkor , képet azt nem kaptam, kérdezni nem tudtam sokmindent.... és nem jöhetett be velem senki mert a főorvost megverték egyszer és azóta nem mehet be a legközelebbi hozzátartozó sem.. ugyhogy sajnos nekünk muszály lesz kifizetni tizenakárhányezret ha normálisan szeretném látni a gyerekemet, és mindenképpen szeretném hogy a párom is láthassa.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

papillon, én is a kórházban voltam a 18. hetin, le is hidaltam, hogy milyen profi a gép, és igaz, hogy nem váltott át 4D-re, de akkor is egy aaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkora monitoron láttam a gyereket, mintha elefánt lenne, és mindez ingyen.
Aztán utánanéztem, a hepinet.hu-n kiderült, hogy délutánonként megy a privát mozi, de a beutalósok (időpontra, semmi várakozással) ingyen használhatják délelőttönként :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Én rákérdeztem 2x, de nem válaszolt. Egyik ismerős kierőszakolta, neki 60-at mondott. Szval nem a 10x-esét, de tényleg annyit vár a többi állítólag. Én 36. héten bepöccentem dokimra (be keleltt feküdni egy hétre, és sztem nem jól tájékoztatott), így csak 50-et kapott. Sztem azért érdemes a végén adni, mikor kijösz a kh-ból, mert hallottam olyat, hoyg vki "keveset" adott, és utána a dokija be sem nézett hozzá. Mondjuk enyém tényleg nem ilyen. Még túl fiatal biztos. :lol:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

De aranyos, milyen szépen látszik a kis arcocskája! Nekem tegnap szerintem megint lement a hasam aljára, mert megint éreztem fürdés után jobb oldalt ha megemeltema lábam , fájt, utána meg lefeküdtem, és hirtelen elmúlt, szóval, most már tudom, hogy ő mászkál :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Moncsi én úgy értelmeztem te a sznőről beszélsz. Bocsi. :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

köszi gabka hát majd ha jön a pénzem akkor megpróbálkozom vele.

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Beaköszi, téynleg nagyon látszik a pofi, van egy gondolkozó képe is, de majd talán szerdára.....
Te emddig dolgozol? Bírod? Igazi kis kirándulód van akkor. :) Mikor mész Majával uh-ra?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

kukli a szülésznőről beszéltem igen :D ugyhogy jól értelmezted.. vagy most mivan ?? összezavartodtam ! :P :roll:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kukli, tedd fel, ha lesz még, tegyél föl, de ez is teljesen jó kép!!Orvoshoz nov.10-re szeretnék bejelentkezni, de olyan messze van még, szeretném már látni. a nemét is.
A munka kérdés, még kérdéses, bírni, jól bírom, szeretnék Januárig maradni, Nemlajosnak, meg Papillonnak küldtem privit helyzetemről, majd átküldöm neked. :(

Bea, Maja

Kép
bea1978

OK. Várom a levelet. Biztos nem egyzserű, de nagyon tisztelünk amiatt amit csinálsz. Csodás anyuka leszel!
MOncsi akkor tényleg :shock: :shock: :shock: :shock: . Lehet elmenek felétek sznőnek. :roll: Ez nagyon durva!!!!!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Na nagy buzgalmamban fel is hívtam sznőmet. Le stipistopiztam. 2 hét múlva talizunk egy kis dumcsira. Nekem ő sem mondott múltkor semmit, de másoknak ő viszont szokott. Kíváncsi leszek.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika, köszi, privi ment.

Hú, a szülésznőt is le kell stipi-stopizni?, na erre rákérdezek majd :o

Mentem sütni, még jövök :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

nem nagyon szeretem ezt a kórházat ami nálunk van... leszarják az embert akinek nincs pénze vagy nem ad pénzt .. múltkor uh-n egy csaj bement bevihette a BARÁTNŐJÉT! kis képpel jött ki a kezében hgoy milyen édes, és bentvolt kb 15 percig..
na most akkor vagy protekció vagy odanyomott egy kis pénzt ...de egy ingyenes vizsgálaton mi az hogy elvárják hogy fizessek azért hogy normálisan végezzék a KÖTELESSÉGÜKET !!?? szerdán megyek a védőnőmhöz és megfogom emliteni neki hogy mie ze hogy ilyen hamar lezavarják a vizsgálatokat.. hátha tud erre valami megoldást..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

A nőgyogyim 80-at kér a szülésért, én nyiltan megkérdeztem... de még nem bizti, h nálafogok szülni. Választott szülésznő 30, nálunk, asszem.
Hát igen, az uzsokiban beutalóval, időpont egyeztetéssel lehet uh-ni, mehet bárki veled be, vidófelvétel lehetséges és kapok fényképet. És óriás kvetítőn lehet nézni max 3D-ben, ami bőven elég. Holnap megyek anyuval, és apukával :lol: úgy várom már!!!Drukkoljatok, h megmutassa, amije van :oops:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Drukkolunk! :lol:
Nekem akkor is idegen a helyzet, hogy megkérdezzem, "na, és mennyiért segít megszülnöm Dömét?"... :?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

:-D én úgy kérdeztem, h mennyibe kerülne a szülés?
:lol: nem akarom, h meglepi érjen e téren, nyílt titok, h kér érte pénzt... akkor meg legyünk nyíltak,sztem... 8)
Köszi a drukkot....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

papillon drukkolunk !! reméljük megmutatja magát :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

köszi moncsi:-)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Na, sikerült végigolvasnom a 4 napot! Volt termés rendesen!!!

Nemlajos gratula a kis kukishoz, látod meg lesz neked is az a kék csomocska!!! A hasad is gyönyörű!!

Zazzy, neked hatalmas gratula a kiscsajhoz. Csak kezd színesedni az a táblázat! Csütörtökön reméljük kiderül, hogy én melyik színt erősítem!!

Kukli, nem egyszerű ez a névválasztás! Nálatok ennyire belefolyik a család is? Tutira dűlőre juttok majd. Majd megzabáltam Botit a képen, biztosan szuper jó tesókája lesz majd a hugicájának!
Enyémek, olyan tündérek tudnak lenni, ha vmit odatesznek a pocimhoz vagy megsimogatják, mindig megkérdezik, hogy ugye ez nem fáj a kistesónak? Most örül, hogy megsimogattam? Kész vagyok teljesen!!! :oops: Nagyon jók a képek, szépen látszik mindene!!!

Adryn, én kérdeztem a frizudat! Köszi a képet magadról, nagyon csinos vagy, de hát ezt eddig is mondtuk!!!! :wink: A pocid pedig tényleg nőtt. Gondolom a holnapi napot már nagyon várod!!!

Papillon millió egy gratula a vizsgához! Én is tervezem még hogy ebben az évben dolgozok, aztán alig várom, hogy januártól kicsit tudjak jobban befelé fordulni és pihizni egy kicsit. Annyira más úgy terhesnek lenni, hogy két örökmozgó csibész szaladgál az ember körül. Sajnos nem jut annyi időm a kicsire odabent és ez olyan rosszul érint. Lehet, hogy hülyeségnek gondoljátok, de én így érzem.

Hitel, az nekünk is van, de szerencsére már csak 5,5 millió és ha addig nem változik, akkor a manó születése után a harmadik gyerkőc után járó szocpollal újabb 1 milliót letudunk belőle. Aztán most várunk, hogy Sopronban kifizessék anyósom részét a dédi házából és abból meg tudnánk csinálni a tetőteret, mert így most elég szűkösen leszünk, de persze azért elférünk, de kell a hely. Szóval nem eccerű semmi sem! De hát olyan még nem volt, hogy vhogy ne lett volna!!

Én nem fogadok szülésznőt és pénzt nem is adtam a gyerekek születésénél sem, hanem egy ajándékkosarat adtam a csajszinak mikor mentünk haza. A dokinak anno 40-et adtunk + 40-et annak aki a lombikot csinálta és a terhesgondozásomat végezte. Most is ennyit fogunk adni. Soha nem kérdeztem rá, soha nem mondták, hogy mennyit kérnek, így ismerősőktől kérdeztem, hogy mennyit adtak és erre jutottunk. Én is a kórházba járok uh-ra és még egyszer sem fizettem, de szerencsére mindig korrektek voltak, normálisan viselkednek, be lehet vinni bárkit, csak előtte jelezni kell, hogy akkor csak mi legyünk bent. Képet adnak, ha kérünk!

Bea, én is gondoltam mostanában hehenire, hogy mi lehet vele, sajnos nagyon eltűnt. Remélem jól van!!!!

Nekem is keménykedik néha a hasam és a legújabb, hogy elkezdett fájni a bal térdem, de nagyon durván. Éjszaka alig bírtam ráállni. Azért ebben a négy napban guggoltam és emelgettem a gyerkőcöket rendesen. Azért majd ebből is vissza kell venni.

Kép
Kép
Kép
tencsi

A névválasztáshoz: A Döme ellen (mint már mondtam) sokan tiltakoznak. Legtöbben azzal, hogy van rokonuk/ismerősök, akiknek így hívják a kutyáját... :?
Erre mindig azt mondom, hogy nekem a patkányaimat hívták Kristófnak és Emmának, de eszembe nem jutna mást ezért lebeszélni ezekről a nevekről!!! :shock:
Aztán persze lehet, hogy nem Döme lesz, egyelőre most rám hagyja a párom, pedig minden nap 3-4X Dömeként beszélek a babóról 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

basszus.. azért ez olyan gáz hogy itthon fizetjük a tb-t és még extra pénzeket kell adni a normális kórházi szülésért.. mert ha magánkórházban szülök akkor ok.. az más.. akkor vállalom hogy fizetek azért megyek oda.. de hogy egy normál kórházban is fizetni kelljen sztem ez nagyon gáz.. ez mondjuk annak a következménye hogy tudjuk mennyire alacsony az egészségügyben a fizetés.. bár a nőgyógyászok sztem nem panaszkodhatnak ott a magánrendelőjük ahol azért egy minimális vizsgálatért is 8 ezret min elkérnek.. még egy receptet sem írnak fel ingyen ott... aztán még tartják a markukat egy kórházi szülésnél is csak mert szíveskedtek bent lenni? ezt nagyon utálatosnak tartom.. és még mennyi pénzt.. 60-70 ezrek.. ebben a gazdasági helyzetben jesszus.. van ezeknek szívük..? mikor tudják mennyibe kerül egy gyerek.. csesszék meg

bocsi hogy ilyen hosszúra nyúltam.. de felbosszantottak az olvasottak hogy azon kell törni sokaknak a fejét hogy miből és hogyan spórolják meg a szüléshez a pénzt.. :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Hát igen, egy szempontból igazad van, de ha arra gondolsz, hogy ezért cserébe ő elérhető akkor is, ha hétvégén szülsz, és nem ihat meg egy pohár bort, vagy nem megy el nyaralni akkor, amikor tudja, hogy szülés várható, és állandó "ügyeletben" van, azért az nem semmi.
Persze van egy csomó orvos, aki kakil bele, de annak (mivel nincs is ott a szüléskor) nem is fizetsz...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ja.. és köszi a bókokat :oops:
és ja.. a holnapi napot én is apu is nagyon várjuk..végre újra együtt 3 hétig :P na meg persze Papillon is várja az uhuja miatt :D

KépKép
KépKép
adryn

ez ok Nemlajos de ugyanezt megteszik külföldön ugyanúgy.. csak nem kérnek extra pénzt érte merthogy amikor pályát választottak tudták mi vár rájuk......

KépKép
KépKép
adryn

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?