A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Timi26: dejó, dejó, úgy örülünk Nektek és várjuk, hogy írj nekünk bővebben! ;-)

Aniko15: ó, azért nálunk is van parádé: Ádi nappal csak a hintaszékében hajlandó elaludni (az egyetlen kivétel, ha annyira holtfáradt, hogy már vállon bealszik a szobájába menet és akkor le lehet rakni a kiságyába, ez évente kb. 3-szor fordul elő) ;-) Kiságyban magától v. hogy ott ülök mellette (és énekelek, simizem stb.) még soha, de soha nem aludt el.
Jelszót küldök, csak írd meg az e-mail címedet ide vagy priviben (de elővigyázatosságból priviben nem küldjük a jelszót csak e-mailre).

Gremese: azért irigykedem ám nagyon, hogy kispelusokat nézegetsz! ;-)

Kép
Kép
irina

Ja igen, azt nem írtam, hogy én meló mellett csináltam a fősulit... lehet, hogy ezért lett elegem, pedig akkor még szerettem! :roll: De a végére kipurcantam... :)

Kép

Kép
regcsiken14

Irina: küldtem privibe a jelszót!

Kép
aniko15

vagyis az e-mail címet :oops:

Kép
aniko15

Sziasztok, mi is létezünk.

Délelőtt majdnem két órát kertészkedtünk kinn (meggyfa-metszés, gally-összeszedés, söprés, felmosás, fagyal csemeték locsolása stb.)

Az éjszakánk jó volt, bár én kettőkor feküdtem le, Gábor meg fél négykor :shock: De a lényeg, hogy Rugó csak kétszer ébredt.

Találkozó - igyekszünk majd részt venni, a két utolsó időpont a megfelelő nekünk. Ha tudunk menni, akkor két napos utat vállalunk be, és kizárólag hétvégén érünk rá. DE biztosat nem tudok mondani.

Timi, jó, hogy jöttél!

Most ennyi jutott eszembe, pedig még annyi mindent akartam írni.
MIndig tele vagyok tervekkel, aztán kimegy a fejemből minden :roll:

Büdös van, mennem kell.

Ja, délelőtt a szembeszomszédok techno-partyt tartottak, most fűrészelnek :evil:

Kép
vindolanda

Látom, nem vagyunk csodabogarak az altatással :oops: :oops: :oops:

Rugó általában nálam ölben, 10 perc youtube után. Este szoptatáskor. Néha (hetente egyszer) ha mellette fekszek az ágyban és simogatom.

Gáborral bezzeg az autó hátsó ülésén magában :twisted:

Tényleg megyek, kicsípi a fenekét.

Kép
vindolanda

Na, most biztos könnyebb lett pár dekával :lol:

Egy Mikulás-ajándék eszembe jutott Rugónak. Egy ismerősünknél jártunk a napokban, és ott egy nagyobb fajta gimnasztikai labdát látott, aminek nagyon örült.

Esetleg effélét kap.

Ja, és a Viranka-féle megoldást választanám.

Kép
vindolanda

Ja, és Irina, a hintaszékes altatást megnézném :wink:

Kép
vindolanda

Hello!

Óraátállásügyileg jók vagyunk. Este 8-tól reggel 8-ig aludtunk, mintha mi sem történt volna. :D
Csöppem most alszik. Kipurcant a délelőtti játszóterezéstől. Atyááám! Hogy mennyire élvezi a csúzdát. Felmászik a lépcsőn a toronyba, megfordul és már löki is el magát a lecsúszásnál. Ja! És hason csúszik. Pedig 2-3 szor voltunk eddig még csak játszótéren. Kár, hogy nálunk nincs. :evil:

Altatás:
Pár héttel ezelőttig a nappali altatás csak babakocsian volt lehetséges. Aztán Botond egyszercsak elkezdte utálni, és csak ordított, amikor rájött, hogy alvás lesz. Most levetkőztetem, (csak a felső ruháit), besötétítem a szobát, felveszem, sétálok vele 4-5 percet (leszakad a hasam közben). A vállamra hajtja a fejét, akkor leteszem az ágyába. Megfordul és alszik. A járkálást szeretném kiváltani vmi zenével (köszi Irina! :wink: ).
( A mi zenéink nem igazán alkalmasak alvása : Korn, Madball, Metallica, Biohazard, SystemOfADown stb. Szerintem nem sokatok ismeri őket. :wink: )
Mióta Botond egyszer alszik az esti alvás egyszerű. Fürdés. Törölközés a szobában. Pár perc "elkapom játék". Aztán hozom a cumisüveget a tápival, ő pedig már spurizik is be az ágyába. Villany lekapcs, odabújok mellé, és így issza meg a tápit. Utána kb 10 percet eneklek.

Tali:
Íme a tábla!
Lányok! Jó lenne, ha nyilatkoznának a tali időpontról akik még nem tették!! Az idő halad és sztem a játszóházat is le kell foglalni.
Ezt valaki elintézné???????? Talán Móni szervezte az ottani talit!?
Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense, ismerjük ám az efféle zenéket :lol:

Kép
vindolanda

Mikor Rugó nagyon pici volt, akkor pl. az Offspringre aludt el rendszeresen. De, mostanában a Belga a nyerő.

Kép
vindolanda

vessző nélkül :oops:

Kép
vindolanda

Na sziasztok :)

Látom minden baba másképp alszik el, helyes, helyes :)

Mesi: köszi, hihetetlen, hogy már 12. hét... :shock:

Főiskolát én is munka mellett kezdtem, és most Zsófi mellett fejezem be. Elképzelni sem tudom, ezt milyen lehet nappalin véghez vinni, biztos jó :D

Pszichológus szerettem volna lenni, de öt év egyetem után még négy év a klinikai szakpszichológusi képzés, közben gyakorlat nagyon kevés pénzért vagy ingyen (önkéntes segítő), közben ugye szülök néha, szóval ez így nem vállalható.
Vendég

Panndi - nálatok hogyan zajlik az altatás, ha megkérdezhetem? Biztos van oka, ami miatt körkérdést intéztél hozzánk :roll:

Ha már leírtad, akkor bocs.

Kép
vindolanda

Halihó!

Megjöttünk mi is. :lol: Az utóbbi két éjszakánk nem volt valami rózsás, jól ki is ütött. Alig bírom összekaparni magamat. Amíg Bercó aludt, visszaolvastam. Jól termeltetek. :lol: :lol: Látom volt itt minden; pajzánság, vigasság és világmegváltás is. Igazából én már nem szeretném az otthonlétről tovább szaporítani a szót, szerintem mindent leírtatok, kiveséztétek a témát rendesen. Egyet kell, hogy értsek mindenkivel.
Azon viszont nagyon megakadt a szemem, hogy Irina és Vindolanda milyen konyhakészen fogalmaz. Elismerésem érte. :lol:

Kaqk! Ha gondolod priviben megírom az elérhetőségeket. Nem kell bejelentkezni, megvannak az időpontok, mindenki akkor megy, amikor éppen ráér, kedve van.

Vindolanda! Köszi szépen, hogy rákérdeztél, nagyon megnyugodtam.

Most csak ennyire futotta. :oops: :oops:
dmaggie

Valaki tud nekem segíteni?
Megkaptam a gmail-es jelszót, de nem tudom a felhasználónevet. :oops:

Kép
aniko15

Erről jut eszembe! Silka köszi szépen, megkaptam. :lol:
Nagy pusz érte!!!!!
dmaggie

Megírná valaki hová kell belépnem? :roll:

Kép
aniko15

Aniko15!

Írd meg légyszi pü-ben az mail-címedet és arra megírom Neked a tudnivalókat. :lol:
dmaggie

elküldtem, köszönöm :D

Kép
aniko15

Aniko15!

Írtam levelet!!!! :lol:
dmaggie

nem kaptam meg :roll:

Kép
aniko15

Jaj, Anikó15, ne haragudj, tiszta hülye vagyok, elküldtem én is a felhasználónevet Neked, hátha valamelyik levelet mielőbb megkapod!

Panndi: csak a bölcsészkarról tudok nyilatkozni, a legjobb az volt a dologban, hogy az ember azt csinálta, amit szeret (én legalábbis abból indultam ki, hogy míg középiskolában mindenfélét kell tanulni, egyetemen, főiskolán már azt, amit választunk), persze csak akkor, ha oda ment, ahová akart és nem oda, ahová küldték :shock: Vagyis annyi volt a dolgunk, hogy órákra járjunk és könyvtárazzunk (az utóbbit én az Országos Széchényi Könyvtárban űztem, felmentünk a barátokkal-csoporttársakkal, remek volt a büfé, még lehetett dohányozni ott is (meg bármelyik büfében bárhol), mi meg eregettük a füstfelhőket és világmegváltottunk :-)). Amúgy így visszagondolva nem tudom, hogy a nemdohányzók egyáltalán hogyan tudtak 1 percnél tovább megmaradni a büfékben, a bölcsészkaron mindegyikben dőlt a füst. (Már 6 éve leszoktam amúgy...)
Sajnos a volt mhelyem esetében azt láttam, hogy sok jó képességű diák azért nem tudott elmélyülni az anyagban, mert dolgoznia kellett, így a minimumra szorította a könyvtárazást, tanulást, de volt egy csomó ember, aki nappalira járt, nem kellett dolgoznia, de egy könyvet nem tudott kivenni, csak ment a buli meg a lógás. (Pedig ugye bulizni este 8-10-től is lehet, addig meg lehet tanulni, olvasni.)

Maggie, de jó, hogy jöttél! Aztán gyere még, ha tudsz!

L. MÓNI, JELENTKEZZ, HIÁNYOLUNK!!!

Kép
Kép
irina

elküldtem én is = mármint AZ IMÉNT...

Kép
Kép
irina

Varga Tündi: tudom, hogy mennyire nehéz Neked, és le a kalappal előtted, hogy ennyi mindent csinálsz és bírsz és viselsz...
Srácokról képet kérünk szépen!!! :D

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Nagyon jó volt ez a négy nap, voltunk Hatvanban rokonoknál, Dobogókőn túráztunk (csodás volt :D), tegnap anyum szülinapját ünnepeltük, ma meg pihentünk, de azért sétáltunk egy nagyot a Duna parton :wink:

Alvás, altatás: Úgy néz ki, hogy Máté is átállt a napi egy alvásra. Most még ő is ebéd időben 11- fél 12 körül alszik el és kb. fél 2-kor kel és este 9-től reggel 7-ig, fél nyolcig alszik. Az altatással nincs gond nálunk, napközben és este is simán elalszik magától. Letesszük, cumi, megsimizem és kijövök.:) Bencét viszont altatni kell, valamelyikünk (általában Apa) odafekszik mellé, amíg elalszik, pedig három éves koráig nála is így működött. :roll:

Mesi: De jó is azokat a pici holmikat rendezgetni :)
Az óraátállás nálunk sem kavart be szerencsére, mert régi idő szerint negyed kilenckor kelt Máté 8) Az estét majd meglátjuk :wink:

Sense: Nekünk a 8-a nem jó (Bábszínházba megyünk Bencussal 8) ), de a másik két dátum úgy néz ki, igen :)

KépKépKépKép
meryke

Hoztam pár képet is a Dobogókői kirándulásról, annyira szép volt, nagyon feltöltődtünk:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Fiúk :wink:

KépKépKépKép
meryke

Timi26: De jó, hogy jelentkeztél és hogy minden ok :D Ha újra tudsz jönni kérünk ám sok-sok képet Rólatok, mert nagyon rég láttunk Benneteket! :wink:

KépKépKépKép
meryke

Átnéztem gmailre, Dettyk nagyon ügyesen mos Panka és gratula a járáshoz! :D

No most megyek, mert kezdődik az esti rutin, vacsora fürdés stb.

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Megjöttünk Halasról. Nagyon jó volt, pihiztünk kicsit. Niki is élvezte.Voltunk vendéglőbe ami nagyon tetszett neki mert sok ember között ülhetett az asztalnál és úgy evett.

Megváltozott a gmail jelszó? Mert nem tudok belépni!

Megyek folytatom a pakolást!Holnap vagy este visszaolvasok!

KépKép
anikoh

Sziasztok

gyors bekukk (holnap konferenciára megyek, még készülök....)

Meryke
Pontosan ott jártatok most Dobogókőn (azon a túraútvonalon), ahol mi egy hete, onnan tettem fel a képet :D
Egyik kedvenc:
Kép

Sense
Nem semmi Boti a csúzdával!

Vindolanda
Én sem vettem fel Robi nevét, mert nem adta.... :D De nem is kölött volna :D Az egyszerűség híve vagyok és fontos volt az integritásom megőrzéséhez is.... Sok olyan példát láttam, hogy valaki csak azért vett fel asszonynevet, hogy az aláírásán lássák, ő már "férjezett". De az egyik barátosném a férje teljes nevét felvette, ott oka és értelme is volt, ők így gondolták jónak és így is lett szép.
Amivel még ki lehet akasztani, a "miért nem volt templomi esküvőtök"? ....... Csak.

Irina
Már megint tökéletesen összefoglaltad a lényeget! :)

Viranka
Kész szerencse, hogy már beteszi a mikróba a kaját :) Enyim férjecském a teáig jutott, ha meg nincs konyhai "felügyelet" alatt, képes sonkás lekváros kenyeret enni :shock:

Regi
Szeli egy kis tökéleteske! Szépen elalszik, meg szót fogad....De tényleg nyugimanónak látszik a képeken :)

Házimunka/megbecsülés

Férjem egész jó e téren, bár rapszodikus, amikor nagyon elfárad, nem hajlandó semmit sem csinálni.... Erre szoktam én mondani, hjahhhh, egy Anya nem lehet fáradt, a gyereket napközben baromira nem érdekli, hogy fáj a fejem vagy hasmenésem van....
Amúgy meg itthagyhatom Robinak az egész lakást, úgy felnyalja, hogy csak úgy ragyog, jobb, mint én :)
Bevásárolni szinte csak Ő megy, de főzni nem tud.
Igazából Anyukám az, aki maradéktalanul megbecsüli az otthon "ücsörgő" mamák munkáját, Ő három gyereket nevelt fel és dolgozott, tanult is mellette.
Nekem meg olyan jó Lindával! A mostani korszakot élvezem a legjobban és - bár a butulás jeleit észlelem magamon, de téééényleg - nem vágyom vissza még a munkahelyre. Persze biztos csak azért, mert tudom, hogy tárt karokkal várnak, sok a meló.....:)

TALI
ha minden igaz, most először el tudunk menni..... Én is a második kettőre szavazok.

Kép
granda

Maggie: nagyon megköszönném! elküldenéd a helyszínt, időpontot, és a költségét? egyszerübb lenne mint innen telefonálgatni. Ja és mehetnénk együtt is.. Terveztek menni?

KépKép
kaqk
Debrecen

:oops: :oops: Kaqk! Elővettem Julcsi névjegykártyáját, van honlapja, onnan mindent megtudhatsz.
Íme: http://www.harmoniagyermekvar.hu/
Azért ide, hogy Emese is lássa. :wink: :lol: :lol:

Természetesen mehetünk együtt is. :oops: :oops: Csak egy baj van, átfutottam azon, hogy mikor jöttök, majd írj akkor és egyeztetünk.
dmaggie

Sziasztok Lányok!

Irina: nagyon köszönöm, megkaptam! :D
Dmaggie: neked is köszönöm az infót :D

Meryke: A képek nagyon szépek, biztos jó lehetett a kirándulás.

Mára ennyi, kidőltem, majd holnap jövök!

Jó éjt Mindenkinek!!!

Kép
aniko15

Maggie: köszi
nov.5-16 leszünk otthon.előtte utána nap utazunk.

köszi a web-lapot. megnéztem, írok nekik..megyünk mindenképpen..most is vagy 2-4 alkalommal meg majd januárban is..meg amikor otthon vagyunk. nagyon igényli emma a gyerek társaságot! ahogy meglát egy gyereket már megy is oda hozzá..
mennem kell
jó éjt

KépKép
kaqk
Debrecen

Dmaggie! Köszi a linket, csak kár, hogy Debrecenben van. Jövő héten már megpróbálok Zsozsival eljutni a zenebölcsibe! :D

Meryke, de szép helyen jártatok!

Granda! Csak nem? Végre láthatunk Benneteket személyesen? :D

Dettyk! Megnéztem a kis mosónődet, meg azt is, ahogy jár. Hát meg kell zabálni! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

A nap képe:

Kép Zsozsi elmélyülten olvas. Túlságosan elmélyülten... :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hmmm... mintha a Babaneten nem lett volna óra-visszaállítás :shock:

Elfelejtettem szóvá tenni a képeket az elmúlt napokban: Pl. Szelina kávét iszik, Zsozsi olvas, Meryke, Granda - :D

Én mostanában ritkábban fényképezek. Bár három napja a szomszéd félig parkosított kertjébe átszökött a fentebbi portáról egy gigászi méretű kacsa, és olyan érdekesen nézett ki ott, hogy le akartam fotózni. De sajna épp lemerült az akksi.

Rugó elaludt békésen.

Én délután angolon voltam, addig Gáborral Bud Spencer-filmeket néztek :roll: Hazajövök, és az etetőszék a tv előtt kb. két méterrel :lol:

Furcsa, mert én ritkábban nézek tévét (inkább célzottan, háttértévézni nem szoktam), Gábor meg úgy szereti, ha megy.

De hát egy szobában valahogy közös nevezőre kell jutni.

Na, nem baj, majd ha túl leszünk a bővítésen :wink:

MOst már lassan lefekszem. Tegnap éjszakáztam, eléggé fáradt vagyok. :arrow: Szép éjszakát mindenkinek! V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Fujjfujj óraátállítás :twisted:

Mesi: ez a könyv Zsozsónak is megvan, és ő is fejjel lefelé olvassa :lol: Szerintem mi olvassuk rosszul :wink:

vindolanda: igen, oka volt a kérdésemnek. Mert anyu minket sosem altatott, és nem értette, én miért altatom Zsófit... amúgy fürdés után bemegyünk a hálóba, Zsófi megissza a békás bögréjéből a tejet (csak a békásból jó! :lol: ), aztán lefekszünk az ágyra, legkésőbb 10 perc múlva alszik is. Jó esetben csak ő, rosszabb esetben csak én :lol:
Vendég

És kinn van a 12. foga! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Vagyok csak otthon voltunk.

Visszaolvasok és jövök.

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Jaj, képzeljétek, Szelikém kiesett a hintaszékből (nem is értem, hogy miért oldalt akar lejönni...). Természetesen fejreesett, már nem értem oda, hogy elkapjam :oops:, kicsit bicsaklott a nyaka, de szerencsére nincs baja, csak nagy volt az ijedtség... :( Jaj, nagyon rosszul érzem magam, hogy nem voltam mellette... Eddig sose csinált ilyen butaságot. Próbálgatja magát, de mindig tudni szokta, hogy mire képes, mire nem. Hát ezt most elnézte... :? Ez most jó lecke volt nekem is, hogy ne bízzak benne annyira! :oops:

Irina! Nálunk totál ugyanaz volt a követelmény levelező szakon, mint a nappalisoknak. Ráadásul sokszor szigorítottak a nappalisok miatt, mert nem tanultak, buliztak (tisztelet a kivételnek), és emiatt mi is szívtunk, mert ugyanazokat a vizsgasorokat írtuk mi is. Annyi, hogy nekünk hiányzott néhány „mellék”tantárgy. Ehhez képest jegybeíratásnál mindig velünk példálóztak a tanárok a nappalisoknak, hogy lehet 4-est – 5-öst is kapni! ;)
Meg valószínűleg az is sokat számított, hogy mi perkáltuk a tandíjat a nappalisok meg ingyen jártak, és még ösztöndíjat is kaphattak. :roll:

Meryke! Gyönyörű tájképeket hoztál! :)
Fiúk micsoda egyenszínben vannak! :)

Granda! Butulás és társai: ne is mondd! Voltunk múltkor ugyebár egy munkahelyi családi napon, és az Activity-n alig akartam kimenni mutogatni, erre a fiókvezető megkérdezte, hogy hová lett az önbizalmam... égett a pofám rendesen... :oops:

Kaqk! Szeli is úgy néz a gyerekekre, mint az istenekre! ;)

Mesi! :lol:

Panndi! Ez teljesen jó altatás, belekötni se lehetne! :)
Gratula a fogacskához! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Tali: nekünk időpont jó bármelyik.
Hívtam Dörmögőéket, sajnos nincs meg a hely. Új telephelyet keresnek.
Mit szólnátok egy művelődési házhoz? Lehet nem kerülne sokba :roll:
Más játszóházak elég borsos áron dolgoznak.
Gondolom senki se szeretne 800 ft-ot kifizetni óránként :roll:
Vagy valakinek valami ötlete???

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gyermekem lassan 2 órája alszik :shock:
Sikerült teljesen lefárasztani a 4 napos hétvégén.
Egész jól sikerült.
Hazamentünk Orosházára anyukámékhoz (meg a HP-hez is mentünk : ? )
Voltunk Mezőhegyesen a ménesbirtokon. Láttunk sok gyönyörű lovat.
Gréta cica felismerte a pacit és végre a vau-vau után "Nyihahaázott" :lol: :lol: :lol:
Sokat sétáltunk és persze mindenki Cicusom kényeztette.
Ő meg alvás sztrájkolt :shock:
Nem volt hajlandó aludni. Sírt, hisztizett és nem.
Estére persze teljes KO volt.
Szombaton bealudt a kocsiban és arra sem ébredt fel, hogy felvittük az emeletre és átöltöztettük pizsomába.
Tegnap a szitu ue.
Csak már hazafelé autóztunk.
Majd teszek képet csak apa táskájában maradt a gép.

Felületesen visszaolvastam, de túl fáradt vagyok reagálni :oops: :oops:

Köszönöm a hiányolást.

Virankával fali dekorokat fogunk csinálni hungarocelből, egy kisgép és sok festék segítségével :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

KépKép
viranka

Életben vagyunk mi is. Az éjszaka jó volt, most az udvarról jövünk.

Panndi: nálunk anyának két gyerek után már kezdett nagy mellénye lenni, hogy ő minden gyereket meg tud tanítani magától elaludni már egész kis korában.

Aztán jöttem én harmadiknak :D Semmiféle praktika nem vált be nálam.
Úgyhogy egy szava sincs rám, hogy Rugó általában nálam alszik el.

12 fog - :shock:

MI most a 11.-et várjuk, de egyszer nagyon kinyitotta a száját, és látom, hogy a még hiányzó szemfoga mögött ott dudorodik egy őrlő fog is. Tehát kettő jön neki egyszerre...

Móni: rendes vagy, hogy így próbálsz szervezkedni :D

Regina: hintaszék :? Biztos nem lett semmi baja Szelinának. De szeretik ránk hozni a frászt, az biztos :D

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Ja, azt azért hozzátenném, hogy más témában azért voltak nézeteltéréseink, pl. üveges babakaják, fekve szoptatás, miért nem kell nekem fotel, ahol rendesen szoptathatok stb.

Kép
vindolanda

Képzeljétek, betettem egy cd-t Rugónak, hogy hallgassa. Mikor egy olyan szám szólalt meg, amit a youtube-on a monitor előtt szokott hallgatni, indult a számítógép felé, hogy nézze a videoklipet is :lol: :lol:

Nem értette a dolgokat.

Kép
vindolanda

Maggie: nagyon tetszik. írtam is Julcsinak. válaszolt is...a bérlet egy évig jó...akkor nekünk is megéri venni....lehet még sógoirnőmet is elcsalom..az ő kisfia fél évvel fiatalabb Emmánál.

Szóval jó lenne együtt menni.
Ti mikor mentek?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Tegnap ugye írtam, hogy egyszer alszik Máté napközben, hát mivel ma fél hétkor kelt, így ma már egyszer aludt és tuti, hogy még egyszer fog. Valószínű, ez az óraátállítás miatt van. :roll: Vagy a boszitopik :twisted: :lol:

Granda: Tényleg, de jó! Mi azért választottuk ezt az útvonalat, mert 2 km, 1 óra és közepes nehézségű. A rossz csak a volt, hogy az avar nagyon csúszott és volt olyan meredekebb rész, ahol Apának fel kellett húznia :oops:

Mesi: De édes Zsófi, nagyon komoly :lol:

Panndi: Éljen a 12. fog.! Máténak még csak feleennyi van. :)

Regi: Jaj, szegény Szeli. :( Máté is óvatos általában, de például a múltkor simán lehátrált volna a pelenkázószekrényről :shock:

Azt hiszem Máté megint a kamrában van és pakolja le a cuccokat, minden érdekli csak a saját játékai nem, de nem bírom egész nap foglalkoztatni :?
:arrow:

KépKépKépKép
meryke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?