A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Estike, kicsilány jól viselkedik, teszi a dolgát, holnap remélem, a doktor bácsi is mindent rendben talál.
Neked drukk a punkcióhoz, bármikor is lesz.

Szezsó, mennek a babaragacsok! ++++++++++++++++++++++
Igazi jó tanács nincs szerintem a szokásosokon kívül: sok fehérje és víz, visszafogott mozgás, séta.

Rana, Lola +++++++++++++++++++++++++++++

Tobi, holnapra durkkhegyek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tüszőérlelő energiák is útjukra bocsájtva +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Sziasztok,
csak kicsit olvastam vissza. Ha jól gondolom Rana, Lola és Szezso már kismama, Tobi mindjárt punkciózik, Puszival meg holnap megyünk UH-ra. Úgyhogy lányok gatyát felkötni, hajrá!!!!++++++++++++

skrisz72

Jajjjj Csajok. Olyan izgi.
Indul a babaeső.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

sziasztok!

krisz, szezso, puszi, rana, meli, tobi, lola, estike, vizkrisz:drukk+++++

brizo: boldog szülinapot!

rólam: holnap este megyek uhra.

mindjárt rakok táblát. szóljatok, ha javítsak benne vmit! :wink: köszi.

katica
katica30

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Kép
Én 31 éves vagyok papír szerint. :lol: Long protokoll megy...kezdés nov.1 körül.

Hőm jól alakul, cicijeim is fájnak ami nálam nem szokványos jelenség mert szinte sosem fájnak, soha de soha. :roll:
Kép
vizkriszisback

Sziasztok,

Krisz, Szezso, Puszi, Rana, Meli, Tobi, Lola, Esti, Vizkrisz
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Én is drukkolok mindenkinek ám!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szezsó, Lola, Krisz, Puszedli, Tobi, Esti, Vizkrisz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hú mennyien lesztek most egyszerre babásak!!!! :lol:

Kép

Vizkrisz!
Még mindig nem ment fel a hőm, már 16 cn-en vagyok. eddig mindig max 15. cn-en volt pém. :roll:
Ha mégsem lesz, akkor megjön piri rendes időben, vagy tolódik?

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt!

Tobi: egy kalappal mára! :lol:

Lola: mi van Veled??? Nemsokára vérvétel?

Snufi: várunk a hírekkel :D fogkő - majdcsak túléled :wink: :wink: :lol:

Estike: neked is drukk mára!!!

Vizkrisz: eddig "lombikszüzek" voltunk :lol: A mi döntésünk volt, hogy kettő Bébikét kapjunk. Nem szeretnénk ikreket, hármasikreket meg pláne. (Az embrióredukció gondolata és a módszer egyenesen megrémít).
Tudom, furán hangzik pont ebben a topikban, hogy nekem ezek a félelmeim, de ez van.
Nekem 1-2-szer fájt csak a Decapeptyl, de csak mikor Apa eltalált egy hajszáleret.
Nagyon szép a görbéd :wink: és minden szokatlan tünet szerintem nagyon jót jelent :wink:

Nyulasz: Te is gyorsan pörögsz ciklusügyileg :lol: Ismerek olyat, aki pár darabos hadsereg mellett lett 2x spontán babás :wink:

Brizo: ezek után a helyedben tuti áttenném a szülinapomat okt.24.-re :lol: Amúgy mennyi egy ilyen vízszűrő?

Kisbuta: Ti mikor kezdtek?

Rana: ne mérd a hődet!!! Csak ezt tudom tanácsolni. Ha egyik nap ottvoltak a tüszőid, a másik nap meg nem, akkor megrepedtek :wink: tényleg tök jó lesz, hogy egy napon megyünk vérvételre :-D

Zsófi: mi mindig is a 2-re hajlottunk, közben párszor elbizonytalanodtunk, de inkább 2 volt, mint 3. Egy esetben kértünk volna 3-at, ha összesen annyi embrió lett volna. :wink:
Drukk csütörtökre!!! :-D A dokit is megkérdezheted, hogy mi van, ha nem volt pé-d. Lehet, megnéz UH-n.

Skrisz: hogy sikerült a fotótúra? És a szurizás? :-D

Hanna: de jó, hogy benéztél! :-D

Petne: tuti minden rendben lesz! :-) azért gondolok Rátok!!!
Köszi a jótanácsokat! :-D

Kati: nov.4. nekem is a vérvétel napja, meg a dokihoz beírhatod Dr. Török :-D köszi!!
Drukk a holnapi UH-hoz!!!

Dezsina merre van???

Meli: Veled mi újság?

Rólam: ma már nagyon jól vagyok :-D eddig elég hasfájósan voltam, de most már elmúlt. Iszom rendesen, a fehérje is megvan, de mivel annyi húst nem bírtam enni, vettünk csokis fehérjeport (volt szó róla itt a topikban is), abból 1 mérőpohárnyi kerül a napi fél liter banánturmixomba. Nem mondom, hogy finom, de elviselhető :-)
Szerintetek egy nagyon lájtos szobabiciklizés árthat? :roll:

Puszi és szép napot!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

jóó reggelt!!!
Kép

drukkolok mindenkinek természetesen!!! a fenti gólyákkal :)

ja, és nekem is cicifájásom van, meg mintha meg is nőttek volna :oops: , pedig nekem ilyen csak progi pótlás mellett volt. és tegnap szétszurkálódott a pocim. na nem mintha reménykednék.......
hajnóca

most nézem, h ezek nem is gólyák, hanem pelikánok...
de tutkó szerencsét hoznak.
hajnóca

Szezso már nov 4én meg is látod a magas hcg-t?
basszus most volt a beültid... rohan az idő :) bár gondolom neked nem annyira :?
hajnóca

Csajok,
először is drukk mindenkinek. :D Kinek mihez kell! :D

Múltkor valaki említette, hogy volt kint ausztriában - talán Pandorf a neve vagy mi - outlet centerben.
Konkrétan merre van, megéri-e kimenni vásárolni - főleg mostanában - ... blablabla?
Mennénk majd valamikor 'sokatvásárolnikevéspénzért". :wink:

Pusza mindenkinek.

Hanna,
jó, ogy benéztél. Mesélj magatokról!

Mnzsani is rendesen eltünt, Brummadzaggal egyetemben. ... és persze a többiekkel akik már régen voltak felénk. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca, sztem jó lesz a pelikán is, csak hozza már azokat a babákat! :lol:

Brizo, engem is érdekel a vízszűrő (és a szűrőbetétek) ára. Én is régóta gondolkodom rajta. Akkor ásványvizet nem is isztok, csak ezt a szűrt vizet????

Tényleg, Krisz, milyen volt a fotózás???? Kép

Szezso, sztem ne szobabiciklizz még legalább egy-két napig!

Petne, mostantól indul a babaeső (te kezded):

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca, Parndorf nem rossz, jobb mindenesetre, mint a magyar outletek.

Vizkrisz, irigylem a tüneteidet (a hődet meg a cicifeszülést). :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca, nekem tesómék jártak ki régen, de most azt állítja, hogy itthon is kb ugyanannyiból kijön, mintha kint venné. gondolom benyával meg idővel meg mindennel együtt.

Szezso, a bicó szerintem is tiltott, mert elmehet tőle a bébsz...
hajnóca

Sziasztok!

Drukkjaim mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajnoca! Jelen gazdasági helyzet alatt nem éri meg kimenni vásárolni. Most nem 245, hanem 275-283Ft 1Euro. :(

Kép
hanna30

sziasztok!

krisz, szezso, puszi, rana, meli, tobi, lola, estike, vizkrisz:drukk+++++

vizkrisz: javítottalak a táblában :wink: szép görbe.

zsófi: hajrá szurik!

szezso: átírtam a táblában. ne biciklizz, szerintem. ma megyek uhra.

hajnoca: jók a madaraid.

katica
katica30

Bogyimami!
Nekem a sógornőm kint élt Ausztriában és szerinte ruhát már nem érdemes ott venni. :roll: Főleg, ha hozzájön még a benzin is. Mi cégautóval szoktunk menni. :wink:
De kirándulásnak sem rossz.

Szezso!
Én nem bicikliznék. Szerintem a séta is elég mozgás. :lol:
Úgy szorítok Nektek, 4-e már mindjárt itt van. A férjem meg akkor fog vizsgázni. és mindkettőtöknek sikerül! :wink: Ja és Ranának is! :lol:

Hallod Rana! :lol:
Ne irigyeld, nekem is szokott lenni, de baba mégsincs! Nálad viszont ott a baba! :lol: Vagy babák!!! :lol:

Hajnóca!
Hova költöztök?

KépKép
zsófikukac

Rana! Petne még várjon egy kicsit a babaesővel. :wink:

Hajnoca! Voltunk 4D-n. Láttuk a kisfiunkat.

Kép
hanna30

Hanna! Persze, Petne vár még amennyit kell, de akkor is ő kezdi, aztán jössz te, aztán mi Szezsóval, aztán szép sorban mindenki! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Én benne vagyok. A topic nevét meg majd átírjuk. :)

Kép
hanna30

Hajnóca: a középső egész gólyás :lol: igen, már nov.4-én, de az már a leszívástól számított 14. nap lesz...

Köszi csajok, akkor szobabicaj kilőve :D így legalább, hogy megerősítettetek, nincs lelkiismeretfurdalásom :lol:

Kati nem tudtam eldönteni, mikor mész, mert 0:07-kor írtad a hozzászólást :lol:

Hajnoca: esetleg az oberwart-i bolhapiacot még érdemes megnézni a jelen gazdasági helyzetben is. Minden hónap első szombatján van. Én még nem voltam, de ismerőseim igen, gyerekcuccokat, játékokat is érdemes venni.

Hanna: megnéztem a blogodban a képeket, nagyon-nagyon jók :lol:

Rana, tetszik a teóriád a babaesőről :lol:

Zsófi: miből vizsgáz a férjed?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Köszi! 5 hónap és a te babáidról is készül az ilyen kép. :wink: Ééééééésss nagyon szuper a vonalzód!

Kép
hanna30

rana: jó elmélet. :wink:

hanna: szép nagyon zsebike :lol: :lol: :lol:

szezso: értem. :lol: csak én későn fekvő vagyok. tetszik az új vonalzód.

katica
katica30

Helloka Babásodós és még nem babásodós csajok!

Egyszerre most tényleg sokan babásodni fogtok és után novemberben követjük példátokat mi is még egy páran :roll:
Úgyhogy mindeki aki most babásodik, vagy a napokban fog: +++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A vízszűrő ára szűrőpatronokkal együtt - 1. szintű hálózati tagnak- 144.000 Ft. Kissé drága, de ezért is írtam, hogy hosszú távú befektetés. Annak éri meg jobban, aki sokat fogyaszt belőle, én még ebből a szűrt vízből főzök mindent, nem beszélve arról, hogy egészségesebb, mint bármelyik ásványvíz, vagy a sima csapvíz.
Ásványvízet csak idegen helyen iszok, kivéve a melóhely, mert ide minden reggel hozom a napi adagomat, vagy van mikor gyógyteát iszom, ezt is ebből a fajta vízből 8)

Kép
brizo

Arra lennék még kíváncsi, hogy ti napközben (Ranát tudom), honnan fórumoztok???
Én most a melóhelyről tudok kivételesen, mert szinte mindenki szabin van, de állandóan jön valaki, vagy cseng a telefon és a fax.

Rana írtam neked emailt

Kép
brizo

Brizo!
Tényleg nem olcsó! Nálunk kvarsztvíz jön, gondolom az nem olyan rossz, én abból is szoktam inni és abból főzök is. Szerintem a víztisztító ott fontos, ahol a szennyvízet tisztitják és abból is bekerül az ivóvízbe, mint pl. Pesten.
Másik kérdés ami felvetődött bennem, hogy ez pl. a hormonokat kiszűri-e. Mert ugye az köztudott, hogy a nők a sok hormont kipisilik, aztán az nem bomlik le, szépen megisszák újra.
Bocs, hogy akadékoskodtam, de ezek a kérdések merültek fel bennem. :lol:

Szezso!
Ne legyel lekiismeretfurdalásod! :D Ilyenkor a baba az első!!!
A férjem valami épületgépészeti suliba jár, pontosan nem tudom miből lesz a vizsga. :oops: A lényeg az eredmény. :lol:

Hanna!
Én is megkuksiztam a kis Drágádat! Tündéri! :lol:

KépKép
zsófikukac

Brizo!
Melóhelyről, mikor éppen nem csöng a telefon és nincs itt senki. Van, hogy egész nap nem tudok jönni, de van, hogy itt lógok egyfolytában.
Most megyek ebédelni. :lol:

Ja képzeljétek. Olyan boldog vagyok. Nem tudom figyeltétek-e a viasat3-on a bár2-t. A srác, aki megnyerte a férjem unokatesója. Nagyon megérdemelte. :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!
nahát! mennyit írtatok :D :!: :P

Csajok!
drukkhegyek :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
mennyi kismami, nem is tudom megjegyezni :P

Szezsó!
ezt nevezem pozitiv hozzáállásnak! szupi az új vonalzó! meg vagy dícsérve! :wink:

Brizo!
én is a dolgozóból írok. Ha van idő irok, ha nincs nem írok :)
dezsina

Zsófi, grat a rokonnak (én nem néztem, de elhiszem neked, hogy megérdemelte!). :lol:

Brizo ez tényleg drága... Úgyhogy tolódik majd ez a project... Nézem az emailt....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsófi, elvileg még csak anyumékhoz, mert jövőre kezdjük az építkezést, csak ahhoz el kell adni a lakásunkat, és hát most jött vevő. csak szerencsétlenekkel sz@rakszik a bank :evil: azér remélem összejön.
El kellett gondolkodnom a vonalzód alatti feliratról, hogy mi az vagy hol lehet az a szurikert.... persze rájöttem, hogy szurikÉrt :roll:
Férjed unokatesójának meg grat! mit nyert?

Hanna, csodás már most a kiskrapek pofija :wink:

Szezso, és már akkor akkora a hcg, hogy tudják, hogy van helyzet?

Rana, miért beszélsz arról, hogy megjön? Te most meginszeminálódtál, nemdebár? akkor meg ott van a bébike, nem?

Brizo, én is melóhelyről nyomom, itt senki nem kiváncsi rá, hogy mit csinálok, ha kész a meló :P persze úszok mint állat, de kit érdekel?! :D
Milyen volt a szülinapi összejövés? Jót főztél? Kaptál sok szép ajándékot?

Dezsi, egész 4 napig Apa meglepijét csináltad? 8)
hajnóca

Hajnóca!
neeem :D két napig vendégeskedtünk... majd pedig házkörüli munkákat végeztem :P gyorsan elszaladt ez a négy nap :P
dezsina

Hajnóca, hát nem tudom, hogy ott van-e a bébike, remélem nagyon. De ha mégsem, akkor sem maradok le a babaesőről, mert akkor a kövi ciklusban csatlakozom (vagy az azt köviben). :oops:

Brizo, írtam mailt. Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, tessék bízni!!!

na, mentem fodrászhoz vmit beújítani, mert már elég gáz a fejem...
sziasztok! éééés:
Kép
hajnóca

Hali!

Bella, Babaimádó, Zsófi
Köszi a drukkokat :D én is küldöm mindenkinek kinek mire aktuális!!! :D

Szezso
Akkor kívánom, hogy egy babóka tpadjon meg jó a pocidban!!!
Szobabicaj leszavazva! :D Én is lemondok róla mostanában...de tegnap azért volt testmozgás:megmászni a siroki várat nem egyszerű. :D

Hajnóca
A pelikán csőre úgyis nagyobb. :lol: Reménykedjünk csak együtt...a remény hal meg utoljára!!! :D

Hanna
De szép kis legény ez a zsebibaba! :D

Rana
Nekem is fura a cicifeszkó...tényleg évente egyszer van...és most progipótlót sem szedek ugye...a deca csak nem okozza? De amúgy ez mind csak azt mutatja, hogy jól működik a szervezetem...igaz az is félsiker. :D

Én itthonról netezek...őszi szünet van. :lol: Ma intéztem sok mindent meg takarítottam egy csomót. Most egy pici főzés mert már éhen halok, aztán egy kis sznya mert álmos is vagyok elég rendesen. :oops:
vizkriszisback

Hajnóca!
Hát nem lehet ékezetet írni, ezért van a szurikert. :lol: Azt hittem egyértelmű. :oops: :lol:
Pénzt, autót és üzletvezetői szerződést nyert. :lol:

VizKrisz!
Délutáni alvásért irígy. A 4 napban én is aludtam minden nap. :lol:

KépKép
zsófikukac

Most hívtam a Miskloci antsz-t.Kettőnknek 14000 ft a szűrés! :D Ha anonim lenne, akkor ingyen van, de ha munkavállaláshoz kell vagy gyerevállalás miatt, akkor fizetős.
Hívtam a Kaálit, hogy nincs-e jobb megoldás...azt mondja, hogy szerintük nem kell fizetni ha beutalóval megyünk..de mosnom itt igen.hát ő is csak szidta a rendszert...na majd azért nem eszik ilyen forrón a kását! :twisted:
Ötlet???
vizkriszisback

Vizkrisz, nem értem, hogy a beutalóra miért nem íratod fel a házidokival, hogy pl 3 hónappal ezelőtt Afrikában voltatok és gyanúsak voltak a körülmények??? Vagy az ukrán kamionsofőr-sztori is jó (mármint neked, nem a párodnak) :oops: Így ingyen van.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Felhívtam az OEP-et...kapcsoltak vagy 5 helyre...egy illetékes dokinő is nagyon meglepődött, utánanéz és visszahív.Ő is úgy gondolta, hogyha csak én beszaladok és nekem kell poénból a szűrés mert olyan életvitelem van és kíváncsi vagyok rá akkor, fizetős de így meg nem.Meglátjuk mit talál.
vizkriszisback

Rana
De akkor remélem nem anonim papírokat akarnak majd adni.
vizkriszisback

Zsófikukac
Természetesen nem szűri a hormonokat a vízszürő, de itt ahol lakunk köztudott, hogy nagyon rossz a víz minősége.
Ez a víztisztító berendezést az alábbi szennyeződéseket távolítja el: élősködők, Nazirium, Arzén, Kadmium, Kálium, Szulfátok, Nitrátok, KLoridok, fekália, Bacilusok, Vírusok, Organikus anyagok, KLór, Mérgek, Azbeszt stb.......
A kvarsztvizet nem ismerem, biztos jobb, mint a sima csapvíz.

Katica
Köszike, hogy feltettél a táblázatba :lol:

Hajnóca
A szüli és névnapi összejövetelre a menü: sajttál, marhahúsleves gríznokedlivel, vaddisznó pörkölt (anyós készítette) krumplival, ananásszal és sajttal töltött kókuszbundában panírozott csirkemell, juhturóval töltött gomba, burgonyapüré, réteges saláta, diabetikus sajttorta, diótorta (cukrász készítette), bounty szelet, yugo krémes
Kedves férjecském segített ezek előkészületeiben, úgyhogy jól el is fáradtunk…………
:cry: :wink: Ajándéknak sok szép mindent kaptam, a leghasznosabbak: vércukorszintmérő, digitális kalória és szénhidrátmérő mérleg, epilátor női borotvával :lol:

Vizkriszisback
Itt a db-i ANTSZ-nél nekem januárban semmit sem kellett fizetni az aIDS és hepa vérvételért, pedig a nőgyógyász írta a beutalót, tényleg elég hülye egy rendszer, ha nem fogadják el a beutalót
Mellfeszülés: 1. lombik beülti után nekem egyfolytában 2 hétig feszült a mellem, míg sajna meg nem jött a menszim, pont a 28. nap

Kép
brizo

Zsófikukac
Gratula férjed uncsitesójának!!!!
Konkrétan milyen üzletvezetői szerződést nyert, ha szabad megtudnunk? :lol:

Csajok stimulációkor és utána való hetekben egyáltalán nem ajánlott a mozgás, nekem ezt a kaális doki mondta egyszer.

Kép
brizo

Brizo!
Hát nem tudom, valami pesti étterembe gondolom. :lol:
A karsztvíz a keszthelyi hegységből jön. A mészkőhegységek belsejében mozgó és felhalmozódó felszín alatti víz. Egy baja van, nagyon kemény. De van vízlágyítónk a bejövő hálózatra kötve. :roll: :lol:

KépKép
zsófikukac

Mozogni nem ajánlott, de kekszelni lehet beültetés után? :oops: :lol:

KépKép
zsófikukac

Zsófikám, kekszelni közvetlenül a beülti utáni pár napban sztem nem szabad. Van, aki azt mondja, 3 hétig sem. Mi ezt a múltkor nagy nehezen betartottuk, mégse sikerült. :( Meg azóta valahol (talán pont itt) valaki azt írta, hogy jót is tesz! Úgyhogy sztem csak a pár nap önmegtartóztatás a fontos, aztán hajrá!
Kép

Brizo hát jó nagy eszem-iszom-dínom-dánom volt! Nem is gondoltam, hogy ilyen nagy buli lesz! Kép És hányan voltatok? Csak család, vagy plusz meghívottak is?

Vizkrisz, mi nem fizettünk, és a nevünk is rajta volt (a házidokinak küldték meg az eredményt, mondjuk ez nem volt a legjobb). :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, és Brizo! Azt BB mondta, hogy nem ajánlott a testmozgás?? Miért nem?? Én stimu alatt sokat mozogtam, és jólesett!

Ez vagyok én, biciklin, hátulról: :D
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.10.27 15:14-kor.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Itt vagyok, jobb és bal oldalon is vannak tüszőcskéim, 10-esek. Még növesztjük őket. :lol: Szerdán megyek újra.

Mindenkinek mennek a drukkjaim!

Ja, kérdeztétek a fotózást. Szuper volt. Láttam a darvak vonulását. Több száz madár. Hihetetlen élmény.

skrisz72

Rana
12-es voltunk a buliban
Igen B.B. mondta, hogy nem ajánlott a mozgás lombikkor, mert nem tesz jót a tüszők fejlődésének, főleg már a tüszőérés környékén. Beülti után meg már azért nem, mert kimélő és pihenő életmód ajánlott.
Az a lényeg, hogy neked jól esett a mozgás stimulációkor, de most remélem mellőződ.

Skrisz72 szépen növögesd a tüszőidet továbbra is :lol:

Kép
brizo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?