A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Gratula Bea!!!!
Jóétvágyat hozzá

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Bakker, most jól megnéztem a fotókat, tényleg nem nagyobb...
Szerintetek ez a babakocsi velem akar jönni? :oops: Kép

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nem értek hozzá, de ezt lehet fektetni is? Csecsemőnek?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

lehet

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

akkor szupi. hogyé adják?

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Nemlajos!
Aranyos vagy! :D
Tuti, hogy szülés után is nagyon jól jövünk majd egymásnak itt a fórumon :D
Klassz ez a kocsi, ha városba kéne, én is ilyesmit vennék, de ide falura kiegyeztünk a Bergonban, mostmár csak az a bajunk, hogy olyan gyönyörü "lányos" kocsik vannak, de mi lesz, ha utána meg lesz egy fiunk? :lol: Tologassuk rózsaszín babakocsiban? :lol: Én máris szeretnék következő babát! :wink:

Bea!
Ez aranyos volt!Jót kacagtam!Ha találtál ilyen dokit, feltétlen szólj! :lol:

Kép
Kép
zazzy

papillon, egyelőre 5E-ért, de biztos megy feljebb az ára... :evil:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

pedig tényleg ngyon királynak tűnik :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

hát, a villámár 20E, lehet, hogy még az is megérné.
Bakker, a babanet nem fogja az órát átállítani? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ngyon úgy tűnik, h még nem kaptak észhez....

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Tudjátok, én vagyok az, aki nem nagyon jut ide a 3 nagyobbtól ;)

Lehet, hogy feliratkozom a táblázatba, ha nagyon csehül álltok lányokkal ;).. nekünk úgy néz ki, hogy az lesz, de azért még nem 100%.. csak kb. 90% (bár most már ketten is inkább annak látták UH-on... ) Persze, örülünk akkor is, ha lány, de akkor nincs neve.. meg nagyon felborul a nemek aránya :oops:

Az időt Ti tudjátok átállítani a profilban...

Nemlajos
Jól látom, hogy ugyanaznapra vagyunk kiírva? (márc. 19.)
Ja.. és ugye nálam is volt a lepényben "ciszta".. de pont most vasárnap nyugtatott meg a főfőfő genetikus dokinő UH-on, hogy az nem is igazán ciszta, meg a lepény nem is homogén szerkezetű... Amúgy nekem azt mondták rá (még korábban), hogy általában úgysem okoz gondot, de a 24. hét környékén nézessek egy áramlást, hogy minden rendben van.. most meg azt mondta a doktornő, hogy annyira szóra sem érdemes, hogy meg sem említi a leírásban...

.. na.. a kicsi ennyi idő alatt szétszedte a lakást... :shock:
rebi

Zazzy:
:D pedig ez jó szempont lenne.

Kuklika, cserélhetünk, fele-fele? :lol: én túrógombócot nem tudok

Teletömtem a fejem, megnéztem, hogyan fórumoltak Liluék a Celeb-ről :) Nézitek? Kinek drukkoltok? Ez az új csapat az elég érdekes lesz.

Bea, Maja

Kép
bea1978

Szia rebi!
Közel egy napra, nekem márc. 20 a célidő, ha bírom addig 8)
Köszi a megnyugtató válaszokat, időközben én is utánajártam, hogy igazándiból jól követhető, ha esetleg nem látná el a méhlepény a funkcióját (hogy hogyan javítanának adott esetben rajta, azt meg sose tudjuk meg!)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam....azért még derengek egy picit? :wink:
Probáltam követni a fórumot, de nem mindenre fogok tudni reagálni.

Mindenkinek gratula, akinek volt, a mozgalmas uh-hoz. Szépen színesedik a tábla.

Nemlajos, jól néz ki ez a kocsi. Drukkolok, hogy az ára ne szökjön az égbe. Kutya még megvan, ugye és nem lett 4d-re becserélve?
A pasikkal nem könnyű ebben az időszakban. Bennünk fejlődik a gyerkőc, minden-perces kapcsolatban vagy vele, míg ők egy megoldandó problémával szembesülnek, bizonytalanná válik az anyagi helyzet, de mivel ők a férfiak, a családfenntartók, ezért nekik ezt kötelességük megoldani. Főleg akkor nehéz, ha mindkét kereset egyaránt szükséges a fennmaradáshoz. Mikor nálunk először jött össze a gyerkőc, a vetélésig mi is végigveszekedtük azt a két hónapot. Nálunk is a pénz volt a fő para, pedig messze nem tartottunk ott, hogy mi is kéne a gyereknek. Higadtan beszéljétek át a dolgokat. Ha kell többször is. A gyereknek sokkal fontosabb, hogy szerető szülök várják, mint hogy kacsalábon forgó palota.

Tencsi, Kukli nagyon édesek a gyerkőcök. Az tuti, hogy én folyamatosan párás szemekkel közlekednék ennyi szeretetet kapva. Én már azon meghatódtam, hogy sógornőm fia (6 éves) felhívott, hogy mikor láthatja már a babát, és fiú e vagy lány?

Papillon, gratula a vizsgához.

Bea, nem értek hozzá, de az epidurális érzéstelenítés nem a fájdalom csillapításról szól?

Zazzy, nagyon egyet értek veled. Mivel mi is sok ideje várunk már a gyermekáldásra, most az a fontos, hogy minden szeretetet megkapjon tőlünk.

Nekem sajna elhúzodott a megfázásom. Hol az asztma, hol a nátha miatt nem kaptam levegőt. Még a mai napig elég gyakran köhögök. Lassan megszokom, ha már egyszer nem múlik.
Hétfőn megyek genetikaira, és állítólag férjem is bejöhet. Már nagyon várjuk. Remélem nem lesz szégyenlős.

Most rohanok, de legkésőbb holnap jövök.

Kép
Kép
tessza76

Szia Tessza!
pont a napokban gondoltam rád!Jó hogy itt vagy, és minden rendben!Aggódtam már érted!Az elhúzódó betegséget sajnálom, az orromtól én is kész vagyok,azt mondják a vége felé normális, ha az ember nem kap levegőt :shock: de én már most se nagyon kapok éjszakánként.Úúúúúúúúúúúúúúgy úúúúúúúúúúúúútálom! :D

Kép
Kép
zazzy

Nemlajos!
20-ért is tökjó ez a kocsi!!!Jó állapotúnak tűnik, nehogy aztán valaki bevaduljon :lol: és jó sokat ajánljon, bár nem nagyon ismerem ezeket az oldalakat, nézegetem néha, de nem vettem még semmit, azt se tudom, hogy működik :roll:

Apropó!Légzésfigyelő.Ti hogy álltok a kérdéssel?Lesz?Annyira bizonytalan vagyok.Van olyan ismerősöm, aki azt mondta, neki ez volt az egyetlen, amin aggódott, nem sajnálta rá a pénzt. Nem tudom.Itt fog aludni a csöppség mellettem, újraéleszteni meg ki merné?Azt mondják annak éri meg a kütyü, aki újra is tudja éleszteni :shock: amúgy meg hiába van légzésfigyelő.Nem tudom.Nem kis pénz, nem tudom, megéri-e, szerintetek???

Kép
Kép
zazzy

Hát, ez is ugyanarról a kocsiról készült, így nehéz megmondani, hogy milyen is az állapota, itt kicsit kopottabbnak tűnik.
Kép

Légzésfigyelő nagy para, drága is, ha szükség van rá, akkor ugyebár a tanfolyam is kell, szóval... még nem döntöttünk.
Ha kapunk valakitől kölcsön, nem fogjuk az ágy alatt tartani :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

ezen én is gondolkoztam már ... Hát talán a lelki megnyugvás miatt jól jönne. Az bizti hogy nem olcsó, de megéri szerintem. Bár nekünk sem biztos hogy lesz ..

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Tessza drága, de jó, hogy újra itt!
Kutya megvan, bár a bitang nem nyert a pedigré fogápolási hónapon ezzel a képpel se:
Kép

Le is viszem sétálni gyorsan :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Zazzy, Nekem nagynéném, akinek már említettem 4 gyerek van, azt mondta nekem, ő nem költött ilyenekre , se orrporszívó(csak egy 500 ft-os szimpla orrszívó) se mellszívó, se légzésfigyelő, meg egyáb kütyük, bár más kérdés ha asztma van , meg kell kérdezni az orvost ajánlja -e.

Tessza, akkor én epidurálisért fogom rimánkodni, ha a félelemtől még fogom érezni a fájdalmamat :lol: :lol:

Nemlajos, én a helyedben semleges színű kocsit vennék, hátha követi egy kislány is Dömét :wink:

Bea, Maja

Kép
bea1978

kis imádnivaló :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

igaz, de még mindig másabb egy kislányt kékben tologatni mint a kisfiút rózsaszínben :D:D:D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Rszg merre van? :o meg Heheni, ő nem csak nekem tűnt fel, rég nincs!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

én mentem víz alá, aztán meg a paplan alá, jó éjt csajok!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Moncsi, ez igaz, pl nagynéném fiút szeretett volna, ezért kismanó Kamillánk kékbe jár, tele van viládoskék ruhákkal :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Jóéjt Nemlajos

Bea, Maja

Kép
bea1978

Továbbított üzenet: A segítségeteket szeretném kérni!!! ...
Küldő: Koncz Antalné (Era) (43)
--------------------------------------------------------------------------------
Továbbított üzenet:
A segítségeteket szeretném kérni!!! Eltűnt a kislányom 5. napja,a
rendőrségre nem tudunk számítani szeretnénk ha mindenki elküldené
körlevélben mindenkinek, akinek csak tudja, hogy eltűnt Rácz Vivien,született 1993. augusztus 29., személyleírás: 152 cm, átlagos testalkatú, barna hajú és szemű, fehér fogú, ismertetőjele
nincs!Eltünésekor sötétkék farmerben, sötétbarna derékig érő kapucnis kabátban és fehér Nike sportcipőben volt. Mindenkinek a fokozott figyelmét kérem! Elérhetőségem: 70/344-71-74 , 70/520-15-44 vagy hívd a rendőrséget! MINDENFÉLEKÉPPEN KÜLDJÉTEK EL EZT KÖRLEVÉLBEN AKIHEZ CSAK TUDJÁTOK, KÖSZÖNETTEL SZÜLEI ÉS BARÁTAI! (KÉPE: INTERNETEN KERESETT, ELTŰNT SZEMÉLYEK KÖZÖTT TALÁLHATÓ CSAK ÜSD BE A NEVÉT III.KER ÓBUDA. FIGYELEM!!!AZ ORSZÁG BÁRMELY PONTJÁN FELTűNHET!!!
Kérek minden ismerőst küldje el ezt a levelet minden partnerének!!!
Fontos!! A te anyukád is és barátaid is megtennék!! Legyen szívetek két kattintást rászánni egy emberéletre!!
köszönöm

Csajok, ezt az üzit kaptuk, felteszem ide is, meg az iwiw-re is, sose lehet tudni

Bea, Maja

Kép
bea1978

baszki.. és tuti hogy mo-on van?

KépKép
KépKép
adryn

szerintem ő már jó régen eltűnt mert én már kaptam egy pár ilyen levelet, és az is szerintem több mint fél éve volt már...

azóta már akárhol lehet...:s és télleg nem biztos hogy az Magyarország..:s

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kép Én ezt néztem ki.

Kép
milky

Több színben is van. Új ára: 37000.-
Pierre Cardin 646TS babakocsi + hordozó.
A tolókar azt talán nem mozgatható, de pont szembe van velem a gyerek....
Egyébként én is szinte minden használtan veszek, főleg a tesz-veszről.
Azt böngészgetem és próbálok nyerni is dolgokat! Nagyon jó.

Kép
milky

milky asszem ugyanilyet néztem csak egy másik színben :)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nekem sem ez a szín tetszik feltétlenül, de ezt a képet taliztam.

Kép
milky

Már volt, aki ilyet akart, nem tudom, ki volt az :oops: akkor is mondtam, hogy nekem a nem átfordítható tolókar kilőve, és itt is csak akkor van szemben, ha a hordozóban van.Az meg hogy mennyire egészséges hosszútávon, háááááááááááát lehetne vitatkozni róla. Csak abban sétáltatni piciként, szerintem nem jó neki.
150ezres kocsikat én is túlzásnak tartok, de egy ismerősünk bababoltban dolgozik, és azt mondta, hogy az ár azért sokmindent elárul.Na most ha ennek a kocsinak az új ára ennyi, szerintem gáz.Ráadásul nem valami jó minőségűnek mondják a kerekeit, sokaknak volt problémájuk vele.Ha a keresőbe beírjátok a nevét és a számát, kiad fórumos oldalakat is, ahol az adott babakocsiról mondanak véleményt olyanok, akik ismerik/használják/ták.Szerintem ezek nagyon hasznos dolgok.Nem árt jól körüljárni egy kocsit, mielőtt döntünk. :wink:

Kép
Kép
zazzy

bea, ez a lány már 5 nappal az eltűnése után meglett :lol:

Szegény, sose fog megállni a körlevél :?

na, léptem tényleg, mert már megint ordibálunk egymással

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na sziasztok!

elször csatolok végre egy pocakfotót, ami alapján lehet tippelni :)
addig visszaolvasok és eredményt hirdetek :)
annyit elmondok előre, hogy minden rendben a gyerkőccel, szerencsére
Kép gyerkőc

Kép

Kép
gabka77

Gabka, fiút tippelek. De nem ér ám sokáig váratni. Csak miattad túrtam ki a páromat a gép elől. :wink:

Kép
Kép
tessza76

gabka... váratsz minket??

KépKép
KépKép
adryn

sztem lány..

KépKép
KépKép
adryn

szerintem lány :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tényleg már megvan az a gyerek?? mindegy annál jobb, ezek a körlevelek :o

Bea, Maja

Kép
bea1978

Most fogom még csak tölteni a 20. hetet, de a combcsont hossza alapján 22 hetes is lehetne :)
Azt mondta a doktornéni, hogy nagy valószinüséggel egy szép hosszúcomú kislány lesz :)
A Bálint név marad tartalékos :)

Jó éjt mindekinek :)

Kép

Kép
gabka77

éreztem, ahogy ránéztem a hasadra :) gratulálok

Bea, Maja

Kép
bea1978

gratula :D bejött a tipp...

KépKép
KépKép
adryn

Még egy rózsaszínű!!!
Nagy gratula!!!
(erre még visszajöttem)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Gabka
én is lányt gondoltam! :wink: gratula hozzá!
akkor nincs még neve?
Fannira is azt mondták, hogy hosszúcombbú! :lol: végül is nem rövid, de olyan hurkák voltak rajta már 1 hónapos korában, hogy öröm volt nézni. mostanában kezdünk faragni belőle! :lol:

Nemlajos
a barátnőmnek ilyen kocsija van, már a második gyerekkel használja, és nagyon szereti. pedig mi hegyvidéken laktunk akkoriban nagyon durva terepen toltuk, és bírta! úgyhogy én a helyedben lehet, hogy lecsapnék rá. lehet kérdezni is az oldalakon, megkérdezhetnéd, hogy hány gyereket szolgált ki, milyen állapotban van, válaszolnia kell rá, és ha licitáltál, de olyan állapotú, ami nem felel meg az elmondottaknak, szerintem elállhatsz a vásárlástól. ez amúgy szerintem szürke és sárga színű, a barátnőmnek is ilyen színű van.

légzésfigyelő
hát mi anno Fannival ráparáztunk erre a kérdésre, és mindenből olcsót vettünk, meg kaptunk, de ezt megvettük. én úgy tudom, hogy bemelegszenek, és elfelejtenek levegőt venni, és elég felrázni őket. erről a tanfolyamról nem hallottam. mi olyat vettünk, ami légzésfigyelő és bébiőr egyben. tehát később is lehet használni hallgatózásra. bár arra nem sikerült annyira, mert a vastag falakat már nem bírta, az akkori 50 nm-en meg nem volt rá szükség, mert még a légzését is hallottam a másik szobából. :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb: mi ennek a légzésfigyelő bébiőrnek a neve?

KépKép
KépKép
adryn

csibb, válaszolt, már ők is használtan vették, de nem kopott.
Most egy barátnőm küldött fotókat a használt dolgairól, holnap árat is tudok, hogy mennyiért lenne az enyém egy pelenkázós kiságy, egy járóka, egy bébikomp és egy babakocsi hordozóval... :shock:

Persze most akármennyit mond, nem lesz rá pénzünk, de majd türelmi időt kérünk, ha jó az üzlet :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a miénk angel care

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest