Sziasztok, megjöttem. Köszi lányok, olyan aranyosak vagytok, hogy segítetek, a tanácsaitok szerencsére összhangban voltak mindazzal, ami a fogdokinál történt:
Csinált röntgenfelvételt, azt mondta, ezek a modern digitális röntgengépek (szerencsére náluk olyan van) szinte semmi sugárzást nem bocsátanak ki. De azért hogy megnyugodjak, jól beöltöztettek ólomköpenybe meg -gallérba.
Sajnos a fogam sz@r állapotban van, még szerencse, hogy elmentem és nem halogattam tovább: pénteken felnyitják és akkor megmondják, hogy van-e értelme műteni vagy ki kell húzni.

Addig antibiotikumot kell szednem (két nőgyógyászt is felhívott a dokinő, akik azt mondták, Augmentint lehet szedni nyugodtan).
Kicsit ciki volt, mert először csak megemlítettem, hogy lehet, hogy terhes vagyok, de aztán aprádonként addig kérdezgetett, míg "kiszedte" belőlem az összes részletet. Még szerencse, hogy most nem a fiatal férfi orvosom rendelt, hanem "sürgősséggel" a nőhöz mentem, neki mégiscsak könnyebb volt elmondani (van két gyereke).
Úgyhogy most egy kis plusz gyulladáscsökkentő és fogmegtartó drukkot kérek tőletek, ha van olyanotok.
Hajnoca! Egy nagy puszi és grat a tesódnak, milyen csodálatosan boldog lehet most!!!!
Tücsike olyan jó lenne, ha írnál néha, még ha nem babatémáról, akkor is!!!!!!
Az RTL Klubos adást felvettem, majd délután megnézem.