A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,tudjátok a héten 2 gyerekem van! :wink:
Bár nővéremé sokat segít,most is ép szórakoztatja Áront!
Egyébbként nálunk napirend megszűnt létezni,Áron de. 1 órát alszik,du a levegőn viszont képes 3-at is lenyomni!
Reggel 5-kor eszik akkor már otthagyom magam mellett,5:30-ra elalszik de egy óra múlva csomaggal ébreszt! :lol:
Elég sokat nyafog,viszont így megúsztam az altatást mert kajára már úgy elfárad,hogy elalszik rögtön! :lol:
Du meg keviszem, kocsival és már alszik is!
Én is szertenék már,de mostmár rájöttem,hogy lemondhatok róla! :cry:

Én sem adok rá harisnyát,nadrág+overál.

Titi! Fogyóval hogy állsz?
Én elég szarul bírom,bár én csak megpróbálok 6 után csak gyümit enni és nappal sem tábla csokikat zabálni.
Holnap indul a torna!

Wera! Fú de jó vékony vagy!!!!
Tök jó a gatya meg a hajad!
Nóri meg egy tünemény,.annyira édi!

Minden baba gyönyörű!
Na megyek lassan hamma van,olvasok mindig de írni nemnagyon tudok most!
majd jövő héten!

Pussz mindenkinek

Szép napot!

Sziasztok

Ezt most csináltam:

Kép

Kép

Kép
ibm

Viki: ezt megbeszéltük!!! :wink: :lol:

Ági: Azt mondta a nő akivel beszéltem, hogy menjek be beiratni és keresnek neki helyet. Nem tudom még melyikbe, de szerintem megpróbálják a közelbe. Nagyon bizom benne, hogy szuper hely lesz. Én is örülök neki, hogy beveszik, mert Olivér már szinte minden nap mondja, hogy januárban lesz 3 éves és megy oviba. Most a nyáron elég sokan mente a csoportjából és szerintem ez az oka a lelkesedésnek.
Én meg azért örülnék neki, mert nem kéne 30000 ft-ot fizetni minden hónapban. A Tamás már azt is pedzegette, hogy kivesszük a bölcsiből, mert nem bírjuk anyagilag. Ez így rendben is volna csak Olivér már megszokta a közösséget.
Levi is szokott orraesni és van amikor sírvafakad, mert megüti magát. Kész vagyok tőle. Nem tud hasról hátra fordulni és amikor a hátáról átfordul hasra egyidő után elkezd nyűggösködni, mert nem érzi jól magát, viszont, ha megfordítom abban a pillanatban fordúl is vissza és kezdődik a nyűglődés. :evil: :roll: :lol:

Wera: nagyon jól nézel ki és szupi a hajad!!!

Csajok: mikor lesz a következő tali? WERA???

Ami: JÓ REGGELT! Mi van veletek? milyen volt az éjszaka? Áron bébi hogy viselkedett?
Amúgy mi nem lakunk olyan messze egymástól közlekedés szempontjából. Solymárról érkező vonat itt áll meg tőlünk nem messze. Ha jól emlékszem Solymár közelében laktok.

Na én mindjárt ebédelek, mert 12 elött indulni akarok Levivel.
Szorítsatok, hogy minden rendben legyen és végre megtalálják a megoldást!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera! Szupi lett a hajad! Nóri nagyon ari!

Ami! Cukik a fiúk!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:23-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:24-kor.
Vendég

na ezt már megint jól kifogtam! :lol:
Ami: gondolatolvasó vagy!
Nagyon édesek a fiúk!
Nehezen birom, állandóan éhes vagyok. Már alig várom a holnapi napot, SZÉNHIDRÁTNAP! ebédre tésztát eszem, vagyira tortát és csokit! :twisted: :shock: :lol: 8) :P

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi: szorítok nagyon!
Vendég

Kata: milyen volt a hétvége?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

[quote] írta:n is szeretnék új talit (olyat amin én is ott vagyok! )

még szép! Több hiányzás nem engedélyezett! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mai menü a sütőben sül:rakott káposzta. :D

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:24-kor.
Vendég

Tali? Jöhet! :D :D Tűzzünk ki 1 napot a jövő7-re! Nekem akármikor jó, apa szabin lesz, segít közlekedni! :wink: Hol legyen? Annyira sajnálom h nincs családi házunk! Nagyon szívesen vendégül látnálak titeket!
Vendég

És köszönjük a bókokat! :)

Hát ha már mindenki káposztát eszik én is ki fogom próbálni! :lol: Remélhetőleg nem lesz semmi baja tőle Nórinak sem. :roll:
Vendég

Vera:nagyon jó lett a hajad,még régebben én is ilyesmire akartam vágatni.
De lusta vagyok fodrászhoz menni,pedig nagyon lekéne vágatni-oltárian hullik-egyszerűen szörnyű :? Bár sok hajam van,így szerencsére nem feltűnő hogy kevesebb lenne.

Nórika nagyon édes!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

8)
Vendég

upsz! Megint felfaltam 1 tábla rizses milkát amíg itt ültem. Ennyit a fogyiról :twisted:
Vendég

Vera:észre se vetted?? :lol: :lol: :lol: Különben meg minek neked fogyózni?? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Azért az úszógumimtól szívesen megválnék... 8) Meg 1 mérettel nagyobb vagyok mint a régi ruháim és szeretnék egyszer majd újra beleférni azokba is. De asszem ez majd a 2. bébi utáni project lesz, addig nem erőltetem a dolgot! :lol:
Vendég

Én a héten rakott karfiolt tervezek készíteni...remélem nem fogja bántani Lizy pocakját.

wera!
Nekem is van úszógumim :(.

d.dodó

Titi! Én is akarok sok-sok szénhidrát napot! :lol:
Remélem kitalálnak mostmár valamit Levinek!
Pilisszentivánon lakom,Solymárról kb. 5-10 perc kocsival!
Ti? XIIIker?

Kata? XIII?

Amúgy nem aludt valmai jól Áron,1:15-kor kelt,cumival visszaaludt 3 perc alatt,aztán 2:15-kor akkor ki kellett vennem ringatni egy picit és akkor 5-től már írtam!
De most megint evett és el is aludt,olyan jó,hogy nem sikít!!!!!!! :roll:

Wera! Ilyen jó dolgod van most?
Apa meddig van szabin?
Én is akarom,hogy Apa szabin legyen!
De ő csak 1 napot kap majd egyik hétfőre,még megálmodjuk!

Kivi vagyok hol lesz a következő tali!
Úgy elmennék én is de nem merek egyedül elindulni,mert ha Áron végig ordítja az utat és shockot kapok!!!!!!!!!!!
De egyszer majdcsak eljutunk mi is!

Családi ház van,de ahhoz kicsi sajna,hogy ennyien elférjünk!
Pedig akkor tuti ott lennék!

Megyek eszem egy kis levest!

Kép

Kép
ibm

nekunk elorelathatoan jovo het vegig jo. remelem Anna sem lesz beteg!

en se kapit se karfiolt nem eszem jo reg ota. mar terheseg alatt sem tudtam.

igen Anna haja nott es tobb is lett( legalabb neki ha mar nekem alig van)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:25-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:25-kor.
Vendég

Szerintem este én is meg tudom mondani, hogy mikor jó nekem. Nálunk az a lényeg, hohy korán talizzunk, mert 4-fél5-re Olivérért kell mennem.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hátterünk a gépen:
Kép

na mentem, este jövök a hírekkel!
Szorítsatok!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

az én gyerekem már megint alszik. Szerintem már kóros. Ma kb. két és fél órát volt fenn...
Én meg megint fejek... :)
Tita, nagyon szupi az a kép! Remélem boldogan fogsz hazajönni és valami megoldással! :)
vkata, jó hogy jöttél megint. :)

KépKép
muffin

hali lányok

nekünk mióta megvan a törpe nem volt ilyen sz@r éjszakánk mint a mostani.
sőt nem is volt rossz éjszakánk eddig...

3-kor evett. aztán elaludt ezzel nem volt gond,de reggel fél7-ig 5-10 percenként keltem hozzá. nyafi volt a pocija miatt. reggel 6-kor tudott rotyizni kamillateától.
aztán utána fél7-től suundizott fél8-ig. de akkor meg keltette a pocija mertugyebár 3-kor evett utoljárA.
akkor átvittem apához. én meg visszadurmiztam és aludtam fél10-ig.
ők meg nem tudom mit csináltak :D ettek, játszottak, beszélgettek, aludtak...
jaj mire ezt meg bepötyögtem mert itt van a kezemben, és igy meg nem ment a gépelés gyorsan. egy kézzel meg én nem tudok. igy még a betűket se találom. pedig azok mennek odanézés nélkül is :D szóval most meg mennem kell készíteni a törpét mert megyünk oltásra 12.45-re.
szorítsatok...

Kép

Kép
timi1982

Titi! Szorítunk!
Annyira szép ez a két kiskrapek! :wink:

Kata! :lol:
Kár,hogy elmentetek!
Bár annyira azért az sncs közel,én utóljára Ürömön dolgoztam.

Kép

Kép
ibm

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:26-kor.
Vendég

küldtem pü-t,léptem,Áron itt van már velem

pápá

Kép

Kép
ibm

Adélnak hőemelkedése van :(
Már kapott Germicid C-t mert 37,7-ről 2 óra alatt sem ment le spontán...Szörcsög az orra, de más nincs, keveset tudtam leszívni belőle. Szerencsére nem túl nyűgös. Úgy sajnálom szegénykét...

Kép
andkata

ajjaj, Adel is beallt a sorba:( szegenyke! ez akkor valalmi nyavalya....gyors gyogyulast a kis szepsegnek!
Vendég

mindenki kapott penzt csak en nem? :cry:
Vendég

Jobbulást minden kis betegnek!

Kép
Kép
Kép
kike

Anyjuk:én sem kaptam.
nekem 6-7.-e körül szokta hozni a postás a gyest meg a családit,de azért jöhetne meglepi pénz :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.10.28 12:36-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

Annam elaludt...hat most aztan mar gozom nincs mikor minek van itt az ideje.
Fel 12kor ebedelt( de ugy uvoltve mint aki napok ota ehezik) elotte aludt egy orat kendobe.
ebed utan jatszott a jarokaba egesz mostanaig. lattam mar csak nezi a kezet hason eleg laposkuszasba igy attettem a mozesba es kiraktam az erkelyre, ar alszik is...
asszem huzos delutanunk lesz....pedig jon egy kislany hozzank latogatoba...na majd megint vegig kezben lesz a draga hogy azert kicsit beszelghetni is tudjunk tole.

Titi: varjuk a hireket!
Szupi a kep a fiukrtol!
Vendég

Tita! Szorítok, remélem végére értek már ennek a kaja dolognak!

Csajok! Má megint tali? De jó Nektek! Én nem tudok még menni a jövő héten, Apa dolgozik, fizu meg még nincs. Dolgozom a témán, de sztem most sem fog összejönni! :cry: :cry:

Na mindegy, lehet, el sem jutok sose...
Pedig Viki egész aranyos az utóbbi időben! Mindegy!

sz.andi

Andi: soha ne mondd hogy soha!
Igenis addig szervezzuk a talikat, mig egyszer te is el tusz jonni Vikivel!
MAr beszeltuk egyszer lesz apas is, meg tesos is! Hidd el ossze fog jonni!
Vendég

Talisokra mindig irigykedem-tök jó lehet-annyi Baba egy helyen :roll: Valaki csinálhatna kamerával vagy telóval egy felvételt,hogy legalább láthassunk titeket,mi akik nem tudunk sose elmenni.

Kép
Kép
Kép
kike

Nálunk apa kényszerszabin van télen 2 hónapot több részletben. Elvileg most 2 hetet lesz itthon hétfőtől. Fizetést sem kap erre az időre, de öröm az ürömben h addigis legalább itthon van velünk!
Vendég

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak semmi időm nincs! Sajnos visszaolvasni csak felületesen tudtam!
Betegeskedő babáknak gyógypuszi! :D

Tali! :D Bár mi ha tudunk menni megint csak 3-an tudnánk menni, ha nem baj! :D Remélem közlekedésileg nem lesz messze! :wink:

Gyönyörű babákat láttam, egyik szebb mint a másik! :D

Titi, drukk! Este még benézek kiváncsi vagyok mit mondott a doki!

Andi, nem tudom becsomagolni a képeket, béna vagyok :oops: hozzá!

Wera, Anyjuk tuti lett a frizurátok!

Tappancs 1 liter tej! :shock: Nem semmi!

Ami: gyere te is a talira, hátha jó hatással lesz Áronra! :wink:

Megyek mert felébredt! :cry:
bencuri

Jaj, Muffin! e-mail címem: bilihordo@freemail.hu

Bencuri! Nem baj, elküldi Muffin nekem a képeket! De azért köszi!

sz.andi

Sziasztok!

Hát nem úgy alakult a délelőttöm, mint terveztem. Apunak elfertőződött a sebe, ezért be kellett vinnem a kórházba. Kinyomkodták neki és most naponta kell vinnem kötözésre.
Anyu jött a gyerekekhez. Főzött, teregetett, ilyen szempontból jól jártam.

Bencuri4 Persze hogy emlékszem, hogy Bence is milyen sokáig betegeskedett! Remélem Roli is hamarosan meggyógyul már.

Titi! Várjuk a híreket Leviről, remélhetőleg tényleg találnak rá megoldást.!

Szegény Adél baba! Jobbulást neki!

Kép
szly27

Szly, nem irigyelek, hogy mindennap menned kell! Apudnak is jobbulást!
Válaszoltam ! :D
bencuri

Köszi Bencuri! Még ment egy pü!

Kép
szly27

Wera! Olyan jó képeket tudsz csinálni Nóriról! Ezek a közeli pofis képek angyon édesek!

Kép
szly27

Szilvi - köszi! Apukádnak jobbulást kívánok!
Vendég

Adélkámnak jobbulást!!!!!

Titi!
Drukk nektek!
Erről beszéltem! 2 ilyen helyes kisfickó!

AMi!
Áron olyan szép! ELmenne lánynak is!

Timi!
Sajnálom az éjjeleteket.

Szly!
Jobbulást apukádnak!

Dundi is alszik. Most jöttünk fel a sétából, de nem ébredt meg. Kitoltam a konyhába, rányitottam az ablakot és még durmol.

Voltunk ki anyukámhoz az állomásra. Most jött haza Pestiából, leszállt 1 órára unokázni. Dundi nagyon cukker volt, mert megébredt fél órára, és csak mosolygott anyura.
20150601134430

Csajok! Mindjárt megüt a guta! :evil: :evil: :evil: A mosógépből kiszedett tiszta ruhák tele vannak gusztustalan nyunyákos barna darabkákkal. A lerakódott öblítő maradvány lehet az ahogy ázik ki a gépből. Anyukámat kérdeztem, azt mondta csináljak egy bő domestos-os mosást 90 fokon. 2x is megcsináltam de még mindig olyan!!!! Mindjárt felrobbanok. Mi a szart csináljak vele? Valaki járt már így? HELP!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.28 14:10-kor.
Vendég

Viki, nagyon jó fiú Lackó és örülök, hogy hamar lement a láza! :D
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?