A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Memme
annyira szépek vagytok!!!!

Steffi
hálisten itt Kispesten találtam egy szuper gyógymasszőr nőt!!!
Aki úgy néz ki, hogy rendbe tudja tenni a hátam!!Először mikor hozzányúlt a hátamhoz, csak annyit mondott, hogy atyaúristen :lol: Akkor gondolhatod milyen állapotba van/volt
Annyira imádom ezt a vonalzós képet Martinról!!!!!

Aprooka
annak a bogyesznak majd én is kérem a nevét!!!(mert én brutál szteroidos gyógyszert eszek, ha már nem bírom :oops: :cry: :? )

Veronikusz
Jó kis történet

Renáta
Iván hogy van???

Mi most jöttünk a NOrmafától,fúúúú nagyon jót sétáltunk!
ettünk rétest+ittunk forraltbort!!
ma jövök még képekkel

Cukorfalat????merre jársz????

emano/Andi
KépKép
emano

Bori!
sajna ezek CSAK gyerekbugyik :oops: :lol: :lol: különben C&A-ban vettem :D

JA! ÉN azért vittem be Zsófit a csecsemősökhöz éjjel (és a szobában a többi anyuka is), mert a szobában volt egy 4. kismama (45 éves), akinek folyton sírt a gyereke és velünk ellentétben ... szóval ha a mi babáink voltak sírósak hosszú távon, akkor kimentünk a folyosora sétálni, vagy a csecsemősölhöz, hogy ne az egyész szoba szívjon, mert bizony sorra keltette fel a többi gyereket is, hiába volt jó az alvókájuk. Az nem zavart, hogy engem felkelt a babája, de Zsófit nem akartam ha már végre elaludt. Olyan is volt, hogy kitoltam Zsófi és ott aludtam a széken mellette. A nőnek meg volt, hogy szólni kellett, hogy már több perce bőg a gyereke, keljen már fel!!! én se éreztem magam jól ha nem volt velem. :oops: :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Rakok fel pár mai Normafás képet, ha nem baj :lol:
Kép
Kép elment a repülőőőőőő
Kép anya iszik :lol:
Kép A szökés........
Kép apával a jáááácccóóón :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:42-kor.
Vendég

sziasztok,

kicsit beugrottam, amíg megy a mosógép... legalább a vasalást már befejeztem, még ez az adag lesz holnap estére - ha megszárad addig :?

Steffi, születéstöri nagyon szép, dokinő pedig :evil: Elhiszem, hogy kiakadtál. Nem is értem ezt a cukorparát... Én ugye a cukor miatt kerültem át a klinikára, mert ha születéskor nekem épp magas a cukrom, akkor leeshet a pici vércukra és ugye akkor baj van. Ehhez képest Anna nem is volt összeszurkálva!!! 1 szúrás volt a sarkán és kész. (igaz, nem is mondtak semmit, csak a zárójelentésből tudtam meg, mennyi volt a cukra, meg az apgar) Nagyon el tudja rontani az ilyesmi az ember kedvét...
Viszont Martin és Myrtill tényleg nagyon hasonlít :D Két gyönyörű baba :D

Aprooka, homeos bogyesz nevét nekem is légyszi - iszonyatosan tud fájni a derekam, ráadásul kislánykám mostanában nappal imád a hordozókendőben aludni, ha anyája sétál vele a kertben úgy két órácskát... a derekam leszakad a végére. De így legalább alszik!!
Eminemes kép csúcs!! :D

Memme, nekem a cipős kép a csúcs :D De a többi is szuper :D

Andi, nagyon jók a Normafás képek!!

Egyébként a klinikán is ugyanez volt a csecsemősöknél. Volt olyan műszak, amelyik imádta a törpéket, volt amelyiknél a közelükbe se mentünk... Én is csak az első éjszaka adtam be, mert nagyon nem bírtam vonszolni magam, utána már hiányzott volna ha nem szuszog ott mellettem :D

Nem tudom mit akartam még írni - pedig akartam :? No mindegy, talán eszembe jut holnap...

Jóéjt!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

no még egy portré, a hugom esküvőjén készült
Kép
most már tényleg lelövöm magam... :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

HAli!

Eminem köszöni a dícséreteket, pár napja már hangol is méltóan az új becenévhez. :lol:

Judy, nagyon édes ez a kép.

Steffi, tényleg hasonlítanak nagyon!

Éjjel, most kicsit zaklatott volt, no de majd pótoljuk délelőtt. :wink:

Bogyeszek: 3 különbőző, mindegyikből 5 kell, ha fáj a derék, illetve amikor beakad valami ott alul, nekem főleg ez szokott lenni, de persze, hogy le vannak kopva a nevek, ma hívom anyósomat és rákérdezek!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!+

Én is itt...

csak olvasom ezeket a sztorikat és kivagyok akadva.... :twisted:
ez új dokinő? mert amikor Encivel voltam, volt a Pétch doki, meg egy fiatalabb dokinő, hosszabb hullámos hajú, de a nevére nem emlékszem. :roll: de ő jó fej volt.. na eza táplálék biznisz meg eléggé kiakasztó :twisted: :twisted:
másra sincs szükségem csak a szar műkajákra??? így is tele van minden ,mindenféle adalékanyaggal :twisted: azért elégg elszomorító hogy szülés után már ezzel bombáznak...

na majd később jövök....

Kép
gablaty

Emano!

Megérkezett, köszi.

Bori, Te simán arcon spiccoltad magad vele?(aloe) Vagy keverted vmivel?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Andi!
nagyon jó kis képek! de az első és a repülős .... :lol: :lol: :lol: na és ha nagyon csini a borozós anyuci :lol: :lol: :lol:

Judit!
lánykád nagyon cukkancs :D

Rólunk:
Szofi most épp megint jobban, de még szedi az antibiotikumot. Kata meg tegnap DU óta nagyon lázas. Ma ŐT viszem a dokihoz. :oops: :oops: :oops: múlt éjjel ott is kellett aludnom mellette a földön, nagyon vergődött :cry: :cry: este 9-kor kapott Nurofent, és 11-kor lángolt az egész gyerek :cry: :cry: :cry:

Dorka!
ti hogy vagytok? hátad? hányinger?

Reni!
Iván??? meggyógyult? Ma van a műtét? :oops: bocsi, de nem vagyok most 100-as. Nem emlékszem pontosan. :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi!
bocsi :oops: ha = hát (akart lenni) :oops: :D :D :D
egy szóval! CSINI VAGY!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka
én sminvattára szoktam rakni és úgy törölgetem az arcom :lol:

Veronikusz
szegénykéim,gyógyulgassatok
picuri????
újjjjjjjaddd????

emano/Andi
KépKép
emano

Fúú, ez a gyerekdokinő tuti a klinikáról jött. (végülis a Kútvölgyi is SOTE intézmény) biztos onnan rakták át. :( És ott ugye más csecsemősosztály van, ahol mindenféle gyerekeket el tudnak látni, és jóval hamarabb adnak bármi beavatkozást.
Nem mintha ez mentené, de biztos más protokollba nőtt bele.

Memme, nagyon jó a cipős kép! :)

mtunde

Tünde
majd küldöd a táblázatot valamikor??????(emano77@hotmail.com)
GYerkőcök hogy vannak????

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Zsófi jól van. Remélem nem kapja el, bár a két nagy folyton nyalná. :? Dörgölőznek, puszilgatják stb. :oops: :D
ujjam: most sajnos nem érek rá vele foglalkozni. Ma már tényleg el kellett volna mennem kötözésre, MEGMUTATNI de ... :? :oops: bár a sebészt nem hiányolom :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano, minjárt megy mail. :)

mtunde

Veronikusz!
Szegénykém.....sajnálom,hogy így betegeskednek a lányok :oops: Sztem Zsófi nem kapja el az anyatej miatt....gyógyuljatok meg gyorsan++++++++++++++++

Memme!
nálam is a cipős kép nyert :lol: :lol: A csajok rád hasonlítanak ugye????? :lol:

Andi!
Jók a kirándulós képek, valóban csini mami vagy :D

Rólunk!
Berke megint nem alszik nappal 3 napja.....a szülinapi dömping jól sikerült a kedvenc egy trabant lett.....azt viszi mindenhova magával azóta is.....Hugi jól van....én viszont annyira nem....már lassan 1 hete diétázom,mert ha eszek akkor fáj a gyomrom meg a beleim.....a hátam is fáj....és ma még iszonyú fejfájás is társult a dologhoz...... :twisted: :evil: :twisted: :evil: na jó nem panaszkodom tovább.....majd csak elmúlik már.....
szerdán megyek 6hetes kontrollra...Veronikusz te mikor mész?????

Steffi!
Hogy van a kis gyönyörűség szeme.....????Martin?

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!
Mi is megjöttünk. Feltöltődtünk kicsit. :D

Veronikusz, Berke
Nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk nektek!

Néhány kép:
Kép Kisvasúton
Kép Memme! Kassán mi is voltunk, csak vasárnap.
Kép Találtam egy barátot, míg anyáék megpróbáltak enni.

Még nem sikerült mindent elolvasni... :cry:

Steffi
Remélem Myrtill szeme javul. A kórházban történtek meg :twisted:
Gyönyörű leányzó!!!! :D :D :D

Veronikusz
A képen látható csecsemős nővérkét én is ismerem. Mindhárom gyerkőcöm születése után ott volt az osztályon. Nagyon-nagyon aranyos és kedves volt MINDIG!!!! Sajnos a nevére nem emlékszem.

Most mennem kell, még akartam írni, de hívnak a főnökeim. :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri,
nagyon szépek vagytok!!

Andi,
Balázs tündéri! És meddig jutott a szökésben?? :lol:

Aproo,
én tisztán nyomom :lol: spricc a tenyerembe és mint a férfiak az after shave-et. :lol:

Veronikusz
jobbulást Katának!!! :(

Dorka
jobbulást Neked is!!! Mitől van ez a sok baj?

Judy
szép a lányka nagyon!! :D

Brigi,
megnéztem a blogot meg a honlapot is, nagyon jók!! :lol:
Jó a Kristóf-ül-a-kosárban, meg a kutyás képek is. Ilyen kutyával játszós nekem is van: én legózom, és a kutyám nézi nagyon... :lol: 12 évvel ezelőtt... :shock:
ja és a moci is nagyon ottvan!
Majd még írok mailt, csak a holnapi napunk sűrű lesz.
Vendég

Bori!!!
hogy meddig jutott......hát a játszótér másik feléig(a lejtő végéig) :lol: és röhögött :lol: :lol:
Írsz nekem email címet????szeretnék írni emailt :lol: :lol:

Veronikusz
mizu a lányokkal???

Dorka
köszi :lol:
Te jobban vagy???

Adri
de jó hogy jöttél :lol:

Borsa?Gyuzsó?Ancsa?és a többiek........

Reni
Iván???

emano/Andi
KépKép
emano

Szép jó estét mindenkinek!

Csak beugrottam kiönteni a bánatommat :cry:

Viktor borult ma egy hatalmasatt és a sebészetin kötöttünk ki. :cry:
Megint szét szakadt az álla és hogy még rosszabbul érezzem magam. az anyósék megint engem hibáztattnak :evil: :evil:

Bocsi de ki kellett írni magamból.

Steffi: hogy vagytok??

Zsófi?Merci?Ancsa?Borsa? Reni? Cukorfalat? Merre jártok?

Jó éjt mindeninek
V

valentina

Valentina! szegény Viktor :( és hogy történt a baleset?
anyósék meg ne hibáztassanak, mert sajna ez bármikor ,bárkivel előfordulhat,,,,,

Kép
gablaty

Valentina
:cry: :cry: :cry:

Gabi
hogy vagytok?????

emano/Andi
KépKép
emano

Jó reggelt!

Nagyon sokan betegeskednek, meg esnek! Mindenkinek gyors gyógyulást minden bajra. Vigyázzatok ám magatokra, meg a lurkókra.
Valentina, nem hinném, hogy ilyen esetben Te lennél a hibás, fiú, eleven, csibész, ilyennek kell pont lennie, sztem ne foglalkozz anyóssal.
Apumon anno egy ép rész nem volt amíg fel nem nőtt, és brutál dolgokat művelt, szóval semmi vész!

Dorka, meg aki még kérte, nem értem el anyósomat tegnap, meg Levi talán most van a 12 hetes "kiborítom anyám-apám és mindenkit aki csak megközelít"=fejlődési ugrás korszakban, de 2 napja nagyon alakít éjjel-nappal. De ma mindenképp beszerzem az infot!!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Emano! hát jól....de ez a hányás kikészít. tegnap este 10kor jött rám :shock: semmi mástól csak megéreztem apán a tusfürdő szagát :shock: és ennyi elég is volt!még jó h közel a fürdőszoba :lol:
De ezt leszámítva tényleg jól..holnap megyek dokihoz...
te is nagyon szupi képeket raktál föl!!!! nagyon jók!!! :D :D :D

Eni! hogy vagytok? és hugod?

Veronikusz. már akartam kérdezni,mert anno szó volt róla h Nissan Quasquai-t szeretnél? lett végül is? :lol:

Adri! nektek is nagyon jók a képek!!! :lol:

Kép
gablaty

Sziasztok!

Veronikusz!
hogy vagytok?????jobban vannak a lányok ???újjad????

Eni!
mizujs Veletek????Janka baba???nem is mondtam az egyik gyerekkori barátnőm lánya janka...nagyon szép kislány.Ott voltam a szülőszobán amikor született...most lesz 9 éves.... :lol:

Rólunk.....elvagyunk...ma jön a másik gyerekkori barátnőm (4vagyunk ősidők óta barátnők) hozzánk ...itt lesz szombatig :lol: :lol: kicsit feltöltődöm legalább :lol: :lol:
Papa meg ha minden igaz megy síelni 4 napra...legalább akkor sem leszek egyedül :D

Gabi!
szegénykém...jobbulást :!: :!: :lol: :lol: én nem hánytam egyik gyerekkel sem , de a Lettivel fogytam az első 15 héten 3kg-t......Encinek nem mondtátok még ugye????

Valentina!
Jobbulást Viktornak, :!: de ne aggódj, eb csont beforr :D inkább eleven legyen a gyerek mint tompa....anyós meg anyós :twisted: :twisted: nem vagy hibás a gyerekek ilyenek elég nekik 1 mp...jók ebben a műfajban ......tapasztalatból mondom :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Gabi: A baleset a teraszon történt babytaxizás közben. Előre bukott de nem tudom hogy csinálta. Eddig még nem borult fel vele :oops: :oops: :oops:

Olyan aranyosak vagytok, kicsit jobb a kedvem is, bár sokat nem aludtam :( :( :(

merre vannak a többiek?
Este még benézek.
SZép napot mindenkiek
V

valentina

Sziasztok!
Benét holnap műtik, a skarlát már kijött volna, így nem gond. 1 éjszakát leszünk bent. Villőt addig anyuhoz visszük, aki felajánlotta, hogy Villő maradjon szombat reggelig, és akkor a műtét után itthon is 1 napig csak Benével tudok foglalkozni. Ezt most nehéz szívvel, de elfogadtam. :(

Remélem, csütörtökön délután be tudok nézni hozzátok, mert az azt jelenti, hogy minden rendben, és már itthon is vagyunk!

mtunde

Tünde
Mennek a drukkok ezerrel!!!!+++++++

Veronikusz
Lányoknak jobbulást! Zsófit szerintem is védi a tejcsi és legyen igazunk! :wink:
Azért próbáld ne elhanyagolni az ujjad! Nehogy megint bedurranjon vagy bármi!
Majd nov.12-én lesz a műtét, de előtte biztos írok róla, mert be leszek tojva :?

Andi
Tök jó Balázs vonalzója :wink: Mikor csináltad? Ugye nem rég :oops:

Rólunk:
Iván teljesen jól...Túl jól :) Tegnap nálunk is volt nagy esés a fürdőszobában. Fürcsi után leszaladt a szőnyegről, míg a testápolóért nyúltam. Rákajabáltam, hogy jöjjön vissza, mert meztelenül megfázik és el is csúszhat. Erre huncutul szaladni kezdett vissza, de megcsúszott és beverte a homlokát a kár oldalába. Akkorát koppant! Én meg frászt kaptam! Szerencsére csak a hanjga volt nagy meg fájt neki. Azonnal néztem a szemét, de rendben volt. Azért miután elaludt még bementem 2x megnézni, hogy mozog-e :oops: Ma délelőtt meg a saját lábában esett el :? felszakadt a szája :( Tudom, hogy gyorsan gyógyul, de fáj neki még most is :(
Az óraátállás kicsit szívás.... Tegnap még úgytűnt, hogy visszazökkentünk, de reggel 5:23-kor kelt :cry: Igaz, fél 10-re már az ebéd is kész volt, mosás, mosogatás...De már most hulla vagyok, viszont nem tudok elaludni :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta
pár napja csináltam :lol: :lol:

Tünde
drukkolunk Benének!!!Minden rendben lesz!!!!
Ha tudsz majd gyere és mond hogy van a nagylegény!!!!!!!

Dorka
hajráááá feltöltődés :lol:
Bálint is megy sielni,majd januárba(10nap :? )
Nekem egy igazi, régi barátnőm van, 16 éve ismerjük egymást :lol: :lol:

Gabi
hányás :cry: :cry:
Enci??

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Tünde, ezer drukk. Hidd el, nekik (Benéknek és hasonló gyerkőknek) ez sokkal kisebb megrázkódtatás, mint nekünk... HAJRÁ! Ügyik lesztek. :wink:

Reni, na így szakadt szét Benci szemhéja is. :? Tényleg megelőzhetetlen. Valentina, anyósod marhajófej. :twisted: Nem tudjuk megakadályozni. Én is ettem magam ezerszer, de tényleg nem tehetünk ellene semmit.

Dorka, olyan rossz ez a hátfájás. A gyomrod mitől szarakszik ilyen régen? Arra sajnos nincs jó tippem. :(

Janka jól van, mocorog sokat, nagyobb Ficánka, mint a bátyja. Alig várom ám a csütörtököt, én akkor megyek ötödikre. Jövő vasárnap Hajdu Kriszta a Praxisban, volt már nála vki? Nagyon nagy szaktekintély állítólag. 4 egymástól független ember mondta ezt nekem. Még mindig úgy gondolom, hogy nem hagyom magam/magunkat. Ez a látszat. Azért higgyétek el, nagyon sokszor elgyengülök. De keresem az apró örömöket. :D

Megyek, nézem az Amazing Race-t, nézi vki? Én imádom.

Aproo, Leviműsor. NEm semmi gyerek! Jófajta, az biztos. :wink:
vbea

Gabi, köszi a kérdést, tesóm gyógyulgat, minden nap beszélünk. Azóta már voltak Zakopanéban 3 napot töltődni. Elvileg most még véralvadásgátlóval szúrja magát, aztán kezdik a hormonszurikat. És hajrá.

Hányingerre sztem sincs tuti tipp. Nálam mindig más jött be. Volt, amikor az, ha semmit nem eszem/nem veszek be. Máskor meg a jéghideg gyömbér (canada dry) vagy cola. Esetleg citromos víz. Vmelyik esetleg?

Nekem azt írja a vonalzó, hogy 93 nap. Úgy 60 nap múlva maga leszek a megtestesült Buddha. :lol:
vbea

Sziasztok,

Tünde: mennek a drukkok Benének, meg neked is kitartást!!! Jelentkezz, ha majd már otthon vagytok.

Steffi: fiadra sem lehet panaszod, de lánykád gyönyörű!!!!

Eni: kívánom, hogy olvashassam, hogy mikor fogsz már szülni, akár a nővérpultban is. Csütörtökre és továbbra is drukk!!!

Veronikusz: gyógyulást a kis fürtöskének és az ujjadnak is, ha tudod és van időd (ha-ha) mutasd meg a morcnak megint.

Dorka: neked is jobbulást hátilag és hasilag is, no meg Berke aludjon jókat délután, hogy tudjál pihenni.
Most rohanok, mert ébredés van. Voltunk tegnap Budakeszi Vadasparkban nagyon jó volt, élvezte Tünde nagyon.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Még egy off dolog: nincs valakinek 24 című sorozata, bármi, ami nem az első évad? Köszönöm

KépKép

KépKép
snowwhite

Dori
én lehet hogy tudok szerezni,bár úgy emléxem csak angolul van

emano/Andi
KépKép
emano

Adri!
Képek :D:D:D
„Barátos” tényleg tuti :lol:

Gabi!
Nem, végül nem Nissan lett, hanem egy nagyobb :D Ford Galaxy 7 személyes :D

Dorka!
De jó! Jön a barátnőd és ott alszanak? :D
hogy van a hátad/hasad?????

Tünde!
NAGYON SZORÍTUNK BENÉNEK!!!!!!! Várunk csütörtökön a jó hírekkel!!!! :D

Reni!
jobbulást és gyógypuszik Iván sebeire! :oops: ok, akkor NOV.12..!!! :oops: minden rendben lesz!!!! Tuti!!!!

Lányok:
Szofi kinézetre jól van. Sőt! Kinézetre Kata is. Picit NÉHA folyik Kata orra, Szofi meg NÉHA köhent egyet. Lázuk már nincs, de Katának is tüszős mandulagyulladása van. Ő is kap antibiotikumit 3x egy nap + az orra és szája körüli sebeket Betadinnal kell ecsetelni, mert a vírus kiverte és fertőznek. Energiájuk viszont …. :D kéne egy mókus-kerék és ha bent rohangálnának, simán fedeznék a villanyáramunkat. :lol:
Én most Oscillocoscinumozok … várom a hatást :D
Ujjam: voltam MOROSNÁL :lol: nem ecsetelem mit csinált, de hozta a formáját :lol: viszont ami jó volt, hogy elhoztam a szövettani eredményt és nem volt rosszindulatú a kinövés :D sokat javult, bár kicsit aggaszt, hogy gennyes :( :?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Andi,
küldtem priviben címet. :D

Valentina,
Viktornak jobbulást!!! :(

Tünde,
sok drukk a műtéthez, minden rendben lesz! És tényleg jó ötlet, hogy utána való nap csak Benére tudsz majd koncentrálni, biztos, hogy nagyon jól fog neki esni!!

Reni,
örülök, hogy Ivánnak nem esett komolyabb baja! Ezek a kis sajtkukacok!! :lol:

Banana,
meg szeretném köszönni ezt a jó ötletet, nagyon jól éreztem magam! És úgy vettem észre, a másik két „jómadár” is!! :lol: :lol:
Zsófi csodaszép és nagyon jó fej! A holnapot halasszuk el lécci, kezdenek összecsapni a fejem fölött a hullámok, de a csütörtöki jógát megpróbálom összehozni! És akkor dumálunk, oké? Csak ne múljon el ez a szép idő még egy darabig! :roll:

Dori,
küldök privit.
Vendég

Köszi lányok, hogy így aggódtok!
Lassan pakolok, mindkét gyereket össze kell pakolni. :)

képzeljétek, azt tudtam, hogy nekem nem tuti, hogy lesz ágyam, de gondoltam, viszek egy matracot és hálózsákot magamnak, de nem lehet. Aláíratják velünk, hogy nem terítünk le semmit a földre. Vagy van ágy, és akkor tuti, vagy szék és annyi. Ez azért annyira nem tetsz... még jó, hogy csak 1 éjszaka, amit ugye féllábon is.

Eni, az én dokim mindenkit a 18 hetes uh-ra Hajdú Krisztához küld. Nagyon jó. Én csak a Szabolcsban voltam nála normál rendelésen, de ott is alaposan, gyorsan mindent megnézett.

mtunde

Tünde,
hát ez tényleg.. :? Miért tilos leteríteni bármit is?
Vendég

Hello lányok,

Tünde: innen is drukk az úrfinak és nagyon várunk csütörtökön és remélhetőleg nem lesz teltház és akkor kicsit te is tudsz pihizni.....

Gabi: szegénykém.... rókakoma el onnan! jégkocka, hideg citromos víz, néha valami sós - nekem is ezek jöttek be

Dorka: valami probiotikum nem lenne jó a gyomrodra? A magánba mész holnap? Én két napja kergetem dokibácsinkat, de egyszerűen nem érem el. Vagy nem veszi fel, vagy ki van kapcsolva. Pedig Ő mondta, hogy okvetlen hívjam. Elméletileg én is holnap mennék......

Veronikusz: áramtermelés :lol: reméljük mostmár rendbe jön az újjad++++++++

Nah, ennyire emlékszem......
fáj a fejem és nyűgös vagyok ( 3 kölökkel vagyok, 1 itt kölcsönbe az enyimek mellett) és nagyon türelmetlen vagyok mostanság velük :oops: ciki vagy nem, szégyen vagy nem, de kivannak merülve a tartalékaim. épp ma mondta valaki ( 7 éve vagyok itthon velük ) hogy ez egy kritikus időpont. Háááát, nagyon érzem......

Heni

Kép

Kép
cancan

Tünde!
Sokat gondolok Rátok! Minden rendben lesz!!!! Majd jelentkezz tényleg legalább egy szóra!

Valentina!
Szegény Viktor! Jajj anyóssal ne törödj, csak a mű balhé... Az vesse az első követ egy anyára akinek a gyereke még sosem esett el...

ADri!
Végre képek! Nagyon jól sikerültek, remélem feltöltödtél! Kicsit elmaradoztál...

Judy!
Gyönyörű kép Annáról!

Dorka!
remélem jobban! Köszi kérdésed Myrtill szeme egész jól, már van, hogy fél órát fent van és nézelődik, és akkor mindkettő ki van neki nyitva, legalábbis próbálkozik szegény kis csipásom :D Remélem te is jobban!

Andi!
Tök jól nézel ki! Persze a fiad is aranyos!

Nem tudom még mit akartam... Majd még jövök. Szép estét!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Eni!
Én is voltam Hajdú Krisztinánál az Istenhegyi Klinikán. Nagyon alapos volt, és engem nagyon megnyugtatott. És a férjemet is. A 18. heti UH-n addig nem engedett ki minket, amíg Peti nem volt hajlandó nyelni egyet, hogy ellenőrizni tudja, amit ellenőrizni kell.
Nővérpult rulez. :lol:

Képzeljétek el, ma mondta egy kolléganőm, hogy babát vár, és úgy derült ki, hogy már mentek volna lombikra és a receptekért ment, és vért is vettek, aztán felhívták telefonon, hogy lakó van a pocijában. Én úgy drukkoltam nekik!

Tünde!
Innen is egy kalappal. Gyere majd és mondjad. Egy éjszakát gugolva is... Jó, hogy anyukád elvállalta Villőt.

Valentina!
Mondták már a többiek is, hogy nem Te vagy a hibás. Egy pillanat műve, még akkor is, ha mellette állsz. És később sem tudsz mindig mellette lenni. Anyósnak nem volt gyereke? :wink:

Heni!
Nagyon nyügi vagy mostanában. Hajrá tanfolyam!!! :lol:

Peti mostanában szörcsög, de nem jön semmi az orrából, ha hasra teszem, kidolgoz magából egy-egy taknyit. Hogy ez mi lehet? Lehet, hogy baj lesz az orrmanduláival? Mindegy, jövő héten megyünk oltásra, akkor úgyis megnézi a doktornénink, aztán majd megmondja, ha nem lehet beoltani. 3 hónapos paraméterek: 5300 gramm, 60 centi.

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
Csajsziknak gyógyulást!
Szép bugyikák vannak, meg válogatás is van köztük reggelente, de kakiügyileg nem játszanak. Most majd próbálom rávenni a családot, hogy legalább egy hónapig nem macerálják a csajt a vécébekakilással, csak nehéz, mert após állandóan ...szogatja szegényt. El tudom képzelni, mi volt nyáron, amíg náluk volt.

Kép
Kép
kriszta36

Andi!

Ti meddig használtátok a szélcsövet? És milyen gyakran?
Mert Levi megint visít 3. este, de félek hogy rászokik.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo!
Pankánál mi használtuk a szélcsövet elég gyakran (már akkor is problémás volt a lány), de nem szokott rá. (Bár a doktornéni azt mondta, ne sűrűn, de anyós mindig partizánkodott... :twisted: )

Kép
Kép
kriszta36

Eni!

Amazing Race, ha hagyja a lurkó, bejön!!!!

Hajdú dokiról én is csak jót.

Bogyeszek:
Bryonia cretica c12
Belladonna 9c
Rhus-toxicodendron c12

Ezekből egyszerre 5 golyó. Derék, izületi hátfájás.

+ még derékfájásra még jó: causticum 9 vagy 12c

Benének drukk!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kriszta, meddig használtátok és milyen gyakran?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hááát, ha jól emlékszem, olyan 3-4 hónapos koráig és hetente kétszer is. Panka tápszeres baba volt félig, és nagyon nehezen kakilt. Meg anyós minden sírására aszonta, hogy a hasa fáj, és anyósnak az a mániája, hogy naponta kell trottyolni. Már ki van akadva, mert Petikém újabban kétnaponta rámolja tele a pelust.

Kép
Kép
kriszta36

Tunde!
Nagyon gondolok Ratok!!!!!!!korhazi helyzeteket sajnos ismerjuk...kivanom a legjobbakat Nektek es mielobbi regneralodast+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A baratnom itt van :lol: :lol: :lol: :lol: megfejtettuk egyutt, hogy a gyomorsavam rosszalkodik , vettem be Rennniet...jobban vagyok kicsivel......hozott hazai csiramalet( nem vagyok pesti csak 3-4 eve lakom itt)jol beettem belole.... :lol: Berke kapott Vicustol egy ujabb trabantot....teljes az extazis :lol: :lol:

Veronikusz!
Orulok, hogy jobban vannak a lanyok......Zsofi????Letti most nem hizott csak 140grammot.....mondjuk nem tunik alultaplaltnak... :lol:
Milyenek az ejszakak????Letyko 2x kel mostanaban.......1 ora fele majd 4 ora fele.....ilyenkor altalaban gyorsan eszik es alszik vissza.........

Heni!
A maganba megyek holnap ha minden igaz....szerintem az kenyelmesebb nekem , mert kozelebb van....szivesen mennek az otodikre mar csak a feeling miatt.....
A pasik nem ertik meg hogy a nok itthon miert nem erzik feltetlenul jol magukat......hogy miert unjak a haztartast......hat en megertem...meg szerintem rajtam kivul meg masok is......nagyon be lehet szukulni...a monotonitas nagyon rossz egy ido utan...probalj meg kikapcsolodni, megtalalni sajat magad ...valami olyan dolgot csinalni ami tolt ....szoritok .....az is jo ha ki tudod beszelni magadbol ami bant....talkozz regi ismeroseiddel...ilyesmi....

Na megyek baratnozni..... :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!
Köszi a dicséreteket! Jól is éreztük magunkat, főleg a gyerekek. Én kicsit elfáradtam. :D
Steffi
Azt hiszem te írtad, hogy mostanában elmaradoztam. Igen, sajnos. Az olvasásra még csak-csak jut időm, de hozzászólás írására már nemigen. Mindig van vmi.
Ehhez még Dorkának annyit, hogy én nem tudom jól beosztani az időmet, mert szeretnék több időt tölteni a fórumon, de egyszerűen napközben nem jutok gépközelbe. Este meg kidőlök a fáradtságtól.
Minden témához, ami felvetődik szívesen írnék, talán most pótolok egy kicsit.
Kukitéma: Marcinak jól le volt tapadva. Masszíroztuk, finoman, óvatosan, de nem vált le magától teljesen, csak részletekben. Elmúlt 3 éves, amikor meg kellett "csináltatni" neki. De nem okozott sok panaszt, 1-2 napig csípett pisiléskor. Matyinak már most elég jól feljön, remélem nála nem kerül sor beavatkozásra.

Tünde
Sok-sok pozitív energiát küldünk Benének!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rengeteg képet tettetek fel, mindegyik nagyon szupi, jó volt nézegetni őket. Matyi is megnézte, mindegyiknél mondta:baba.
Megjegyzem, ez a szó a szókincse felét képezi. :lol:

Bori
Turit én is szeretem. :lol: :lol: :lol: Míg csak Pati volt, gyakrabban jártam és ha megnyugtat én is rengeteg ruhát vettem neki úgy, hogy kb. 2-3 év múlva tudta is hordani. :wink:

Andi
Balu szökés... :lol: Ismerős szitu.

Memme
Lányok a kádban!Gyönyörűek!!! Apa nálatok is készítheti a puskát! :D

Dorka
Szülinapi képek szupik! És NAGYON CSINI VAGY!!! Bár én lennék ilyen "kövér" mint te!

Heni
Akkor már javulgatsz????

Gabi
Én annyira örülök, hogy látom mindig a második vonalzódat! Hányinger meg huss..... Hamar elszalad az első 3 hónap!

Eni
Nagyon nehéz olyat írni,amit a többiek már nem írtak volna le. Csodálom a kitartásodat, az erődet, a hozzáállásodat. Janka érzi, és ő is veletek együtt küzd! Puszi!

Aprooka
Ha lehet egy kishapsira ilyet mondani: gyönyörűséges!!!! A visítást meg már lehet, hogy megszoktad. :wink: Csak jókat!

Na, a felét elfelejtettem annak amit írni akartam, most ezt elküldöm.
Ja, a kirándulásunkhoz: Matyi megint mindenki lánynak nézte, pedig semmi lányos színű ruci nem volt rajta, csak kék meg zöld, meg kockás, csíkos stb. :shock:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?