Susy! Én nem hinnlém, hogy megfordult, szerintem várd meg a következő csuklását. Nekem is volt, hogy feljebb éreztem.
Zsebi! Ez olyan, mint a földrengés. A hyipocentrumban (rengésfészek) pattan ki, de mi az epicentrumban (felszíni terület, ahol a földrengés pusztít) érzékeljük. Ez valahol a méh falában van.
És nyilván olyankor az egész kölök belerázkódik, tehát a popójánál is érezheted. Ha a lábát tapasztja éppen a méhed másik oldalára, akkor meg ott.
Boci! Akkor kézi fejésre fel!
Berni!
[quote]N írta:a kivagdostam a cimkéket a rucikból, meg el is pakoltam őket a komódba
Küldjek én is neked cimkéket? Gyüjtöd?
Overál bele: ha szivacs, akkor nem. Ha olyan műszálvatta-szerűség, akkor de! Azt csak kézzel, mosnám, és csak csentrifugázni raknám be.
(De ha le van steppelve, akkor az is mehet a gépbe)
Zsófi-paszívságtól ne ijedj meg, nekem Hanna tegnapelőtt csek este kezdett el kalimpálni. Tegnap meg egész nap. Ez már így lesz!
Gabi!
[quote]m írta:ég én is csak nézegetem a mellszívókat, meg hát ugye apának ezt is jól körbe kell járni
Kérd ki anyósod tanácsát, hogy milyet vegyetek!
Mindent lehet sterilizálni!
(A párom dolgozik a Procter-nek, ahol a betéteket csomagolják...olyan pödrős bajszú kreol bácsik a puszta kezükkel, hogy ha tudnád, sosem használnál olyat.)
Gondolom a vadi új mellszívóval is ugyanez a helyzet. A használtat már többször sterilizálták, utána is csak cicikkel érintkezett.
Szóval Mági...box!
Minket lebeszéltek a padlófűtésről, mert
1. nagyon száll tőle a por, és pont lent, ahol a gyerek csúszik-mászik...majd
2. viszeres lábúaknak kedvezőtlen, mert méginkább tágítja az ereket
Sarmi! Na majd én megmutatom, hogy kézzel is ki lehet rendesen fejni a cicót!