Sziasztok!
Megjöttünk a hosszú hétvégéből, nagyon szuper volt, mindenkinek ajánlom Kehidakustányt. Tegnap óta pedig próbálom utolérni magamat.
Pappilon, örülök, hogy minden rendben a pocaklakóddal, a neme meg majd legközelebb kiderül. Van itt néhány szégyenlősebb baba, úgy látszik, ti is ezt a vonalat erősítitek....
Gabka, kislányhoz neked is gratulálok! Érdekes, hogy a második babák itt a topikban eddig általában ellenkező neműek az elsőszülötthöz képest (Kukli, Csibb). Na jó, Wiccánéknál nem.... Meg ez nálam is még kérdéses, lehet, hogy mi sem fogunk beállni a sorba
Látom, mindenki rendesen el van adósodva, elég jól hozzuk a magyar átlagot... Nálunk is van valamennyi hitel a lakáson, szerencsére nem túl sok, de mi meg szeretnénk belátható időn belül családi házba költözni (legkésőbb akkor, mikor Samu iskolába megy), akkor viszont elég nagy terhet kell majd a nyakunkba venni.
Tessza, valóban nehéz nem felvenni a negatív mondásokat, de ebbe tényleg nem nagyon tud más beleszólni... Pl. mi kitaláltuk, hogy bizony a kiscsávó majd velünk alszik, mert hogy az milyen bensőséges, meg úgyis gyakran kell hozzá kelni. Aztán ez a lendület kb 2 hétig tartott, és két hét nemalvás után bizony átkerült a saját ágyába. Én nem bírtam, minden szusszanására, moccanására felkeltem és teljesen kimerültem ennyi idő alatt, szinte semmit sem aludtam... Onnan viszont működött a dolog, és ha csak 1-2 órát is aludtam két éjjeli etetés között, de azt legalább pihentetően. Nekem az első hetekben nagy szükségem volt a páromra (gyakran ő is kelt velem éjjel - támogatóan), én is elég bizonytalan voltam, de aztán valahogy minden a helyére került...
Csibb, Samu is esett egy nagyot a hétvégén a kehidakustányi fürdőben. Elcsúszott a vizes padlón (mondjuk ez nem volt nehéz, borzasztóan csúszós volt...), és olyan szerencsétlenül esett a bal halántékára, hogy két napig aztán szegénykémnek tök féloldalas volt a feje (feldagadt). Mi is megijedtünk, de szerencsére nem voltak a bedagadáson kívül egyéb tünetek... Nem fájlalta, nem vesztette el az eszméletét, nem lett lázas, nem hányt, jókedvű volt, stb. Azért az ilyen balesetek tudnak néhány évet öregíteni az emberen...
Jobbulást neked! Remélem, most már kifele jösz a náthából.
Nemlajos, tényleg, miképp keveredtél el egy jelelős tanfolyamra?
Mennem kell dolgozni, majd estefelé még bekukkantok.
RÉ