2004.02.02 09:04
2004.02.02 09:09
Mostanában nagyon anyás.
2004.02.02 10:27
. Mondjuk neki máshol nincs a testén ilyen. 

2004.02.02 10:35
Ha van pocaklakó, akkor valszeg nincs dolgozás, ha nincs, akkor most 8-9 hónapra felfüggesztjük a projektet, és utána folytatjuk megint.
, de végül mindent összevetve ez jött ki. 2004.02.02 12:32
Föleg en, aki alig tud a baratnöivel talkozni
....na, de azert altalaban sikerül valahogy megegyeznünk!
...Hogyan törtenik a lefektetes? Egy idöben a ket gyerek? Mit szolnak hozza? Benit nem zavarja Natan? Es Beni nem mergelödik, ha Natan hangoskodik?
- igy döntöttem.
.... 
2004.02.02 12:46
Megszeretgette a kiscsajt, pusilgatta, simogatta a fejét. A kislány meg mindig ment a fiam után, egyik csinálta a másik után a rosszaságot.
Buzz Lightyear a Toy Story-ból
!
A munkához meg kitartást. Akkor most lesz pocaklakó, vagy nem? Mert azt mondtad próbálkoztok, de akkor mégsem, hogy a melót választod? A MOM park, azért nincs vlmi közel a lizséhez! nekem jó mert tőlünk 2 trolimegálló a Hungárián.
Legalábbis az én fodrászom attól frászt szokott kapni, amikor rögtön elsőre már vágatni akarnak a gyerek hajából, szegényke meg csak visít, ahogy közeledik az olló. Ebből a szempontból nekünk jobb a helyzetünk, mert kb. 10 hónapos volt, amikor először levágtam géppel a haját, azóta meg már rengetegszer. Először ő is apáján látta, mi is ez, játszhatott a hajnyíró géppel, aztán úgy gondoltam itt az ideje a loboncot megritkítani. Azóta is hagyja. Most kb. 2-3 cm-es haja van, de lassan kell már igazítani, mert már a fülére lóg a pajeszrész.
Régen nálunk a suliban nagy divat volt. Persze leennék róla a végén a többiek
De legalább neked nem kell varrnod.
Csodálkoztam is, hogy ilyen hamar felemelik?
Remélem azért nem az lesz belőle. 2004.02.02 13:13
Majd korulnezek itt Godon hatha van gyerekfodrasz. Az lenne a legjobb, ha hazhoz jonne.
Bezzeg a Rudi!
2004.02.02 13:19
2004.02.02 13:37
.
és nagysikere volt 5 perc allat el is fogyott majdnem mind vetenk át a hugomnak is hogy kostolja meg meg a nagyinak is nekik is izlett söt még ha lesz idöm akor ma este még csinálok muffint ebe egyeztünk meg a páromal

2004.02.02 13:38
! Alvás téren nem sokat javult a helyzet, sőt a hétvégén romlani látszott
! Péntek éjszaka volt a legdurvább. Hajnali 2-kor rázendített, ha vele voltam nem sírt, de ahogy lefektettem azonnal újra kezdte. Átvittem magunkhoz, ott feküdt csendben, de nyitott szemekkel, és nem volt hajlandó aludni. Végül reggel 6-kor! sikerült elaludnia. Brutális volt. Szombat éjjel már jobban sikerült, ahogy befeküdt közénk, 2 perc múlva már aludt is. valamikor hajnalban csempésztem vissza a szobájába. Tegnap meg már csak este sírt fel kb. 1 órával a lefekvés után. Kivettem, rögtön elaludt, aztán már csak óvatosan vissza kellett tennem az ágyába. Nem értem ezt az egészet, mert idáig soha nem volt hajlandó úgy elaludni, hogy valaki más is van a szobában, köztünk az ágyban meg főleg nem. Most meg úgy néz ki, hogy csak ez felel meg neki. Mostanában egyébként is nagon bújós. Lehet, hogy ez az oka mindennek?
, néha én is elüldögélek benne
. Persze csak ha Gyurci nem látja, mert szó szerint elzavar belőle
!
!
! Én meg pötty ügyben érzek veled együtt. Gyurcinak idáig semmi baj nem volt a bőrével, az utóbbi 1 hónapban viszont ő is állandóan tiszta pötty, meg ekcéma folt
. Fogalmam sincs hogy mitől lehet. Nem hiszem, hogy ételtől, mert idáig sose okozott problémát se a tej, se tojás, se más. Az utóbbi időben én is visszaálltam a gyógyszertári fürdetőre, de nem hozott változást
! Most fogom kipróbálni a gyógyszertári testápolót, mert a szteroidos kenőcsöt amit felírt a doki, nem szívesen használnám. A napokban elkezdtem aloe vera-s krémmel kenegetni, és már sokkal szebb neki, bár nem múlt el teljesen. Lilinek mindenhol vannak pöttyei, vagy csak bizonyos testrészein? Az az érdekes, hogy Gyurcinak a pöttyök is és a foltok is csak elől vannak (cici környéke, poci), hátul semmi. A múltkor a gyógyszertárban mondta a nő, hogy lehet, hogy attól vannak, hogy túl meleg van a szobájában. Nálatok nem lehet ez?
!
! 

! 

!
!
.
! Gyurci már nagyon régóta utazóágyban alszik, ő a hálón szokott felfelé kapaszkodni. Szerencsére még nem borult fel vele, pedig ahogy ránehezedik az oldalára, már sokszor megbillent. Épp most beszéltük a párommal, hogy a héten valószínüleg megyünk ágyat venni neki. 
2004.02.02 15:11
2004.02.02 15:50

. Gondoltam kipróbálom, hogy nem altatom, bár nekem kényelmesebb lenne, ha aludna, viszont az még jobb, ha este időben lefekszik. 

2004.02.02 16:14
Most erősen gondolkodóban vagyok, mert terveztünk neki egyet, de nem tudom, mert nekem az Ikeás maci alakú a kedvenc, annak lehet állítani dőlésszöget, fejtámlát mindent, de lesz egy ilyen habszivacs az Auchanban akcióban 4ezerért ... szóval nem tudom, alszom rá
) A kiságyat még meg is értem, mert szükség szerint épp ráállhat a macijára is akár, de legújabban simán felmászik a dohányzóasztalra, pedig az a válláig ér. Megfigyeltem, felnyúl kinyújtott kézzel, felhúzza magát, kicsit belóbál és fellendíti az egyik lábát, a másikat meg utánahúzza. Aztán eláll a kb 0,8nm üveg dohányzóasztalon és táncra perdül, én meg szívbajt kapok és rászólok... de legalább szót fogad és lejön
ezt ismételgetjük napjában x-szer
teljesen belekesültem, eddig mostanában bármit próbáltam, minden sikerült. Pedig én nem vagyok egy konyhatündér, de manapság agyon dícsérnek papa és barátai
Ott röhögtünk, hogy mekkora mákom van, azt mondta nem volt még ilyen ügyfele
Bezzeg amikor vigyáztak rá egy 7végére, akkor idegeneknél 2 éjszakát is átaludt
2004.02.02 16:14
2004.02.02 16:15
. Pedig ebéd után le is feküdtem a gyerekekkel (sose szoktam, bármennyire is fáradt vagyok). Fáj a fejem is, lehet, hogy most jön ki valami "hiperfáradtság" a sok éjszakai kelés miatt
.
.
. Legfeljebb nem mész, ha mégis babád van
. Nekem is így volt, mikor Noémi 7 hónapos volt, hívtak vissza a munkahelyemre, de mondtam, hogy még nagyon pici, max. szept.-től megyek. Mentem is, és azon a héten, mikor elkezdtem dolgozni, terhes is lettem Ádámmal
.
! Különben gratulálok, jó neked
.
. De nálunk szó sincs olyanról, hogy nem akarnak aludni. Noéminél 1-2 alkalommal előfordult már, de alapvetően ő is alvós.
. Hogy bírják a gyerkőcök a hosszú autózást? Az enyémek tuti visítanának egész úton. Eddig csak 1x volt, hogy hosszabb útra mentünk (Pécsre a tesómékhoz), az ebéd után volt, így mindketten végigaludták az utat. 'x Baján is voltunk, Ádám aludt, Noémi nem, viszont 2 percenként megkérdezte, hogy mikor érünk már oda, mert ő már nagyon unja
.
! Én eddig csak 1x csináltam, de nem szabályosan, mert nincs formám. Őzgerinc formában sütöttem, aztán felszeleteltem. Én sütőtökös muffint csináltam (nagyon jó lett
), érdekel valakit? 2004.02.02 16:17
. Vedd úgy, hogy nem tanácsoltam semmit
! 2004.02.02 16:53
2004.02.02 17:10
pedig a férjem mondta is hogy látott titeket szombaton mikor én egy cipőboltban voltam. Éds ezért még néztelek is titeket. Kivéve úgy látszik akkor amikor te épp szóltál
2004.02.02 17:37
2004.02.02 17:39
!2004.02.02 18:03
Végül is még elég rövid ideje csinálja szinte még én sem hiszem el. Minden este úgy fekszem le, hogy talán megint kelni kell x-szer.
2004.02.02 18:21
2004.02.02 19:05
2004.02.02 20:55
2004.02.02 20:58
2004.02.02 21:40
, aztán 3 órás programmal megsütöm. Nem tudom, neked milyen géped van, de remélem, tudsz kezdeni valamit ezzel... 2004.02.02 22:28
Nem tudom hogy fogom birni, 50evesen tuti hogy csipoprotkom lesz....
2004.02.03 09:18
2004.02.03 09:44

2004.02.03 09:56

.
, mert azért nem teljesen olyan, mint Beni volt ennyi idősen, akit 4 ökörrel sem lehetett ágyba vonszolni, és lefektetni, ill. ha sikerült, akkor 3 előtt nem volt hajlandó elaludni. Ha erőszakor vagyok, és nem engedem le az ágyról és szigorú fekvésre ítélem, akkor Nátán 10 perc ordítás után és pár perc forgolódás után simán elalszik. Ha fáradt, akkor ennyi sem kell. Csak az ordítás
részét nem értem...
, de nem gondolnám, hogy a baba miatt, mert az már kétszer nem okozott ilyen tüneteket. A vacsikészítésre alig tudtam rávenni magam, meg arra, hogy a húsokat elrakjam a hűtőből a fagyasztóba, hogyha már megvettük őket, akkor ne ott romoljanak meg. De nagyon-nagy erőfeszítésembe került. 
), de én ha lehet, akkor nem jelmezelnék.
lettem volna... 

2004.02.03 10:41
2004.02.03 11:04
, a Dínó-t uúgy mondja, mint a diót, vagyis DIÓ
.
Persze, ha nagyon köti az ebet a karóhoz, akkor még lehet az. Focistát (hacsak addigra nem javul a hazai helyzet , bár kétlem) nem nagyon szeretnénk belőle. A családban mindenki utálja, kivétel a vb-k, de azt sem minden áron.
) Hát a teteje úgy ahogy megszáradt, de kanalazni kellett a többit
Pedig úgy elképzeltem, milyen szép habcsókjaim lesznek
kigondoltuk, mivel a tejet nem tudjuk felforralni, csinálunk vízből (ahogy nagyim is szokta, ha nincs otthon tej) tejbegrízt. Jól kiengedtem a melegvizes csapot és abba szórtuk a darát + a cukrot, mondván, úgyis olyan picike a daraszemcse, hogy meg fog puhulni. Az egész úgy nézett ki, mint egy leves, és ráadásul meg is ettük a barátnőmmel
De valahogy el kellett kezdeni
Állítólag nagyon finoman főzök.
MA meg a páromnévnapja van
Kis kopi, de majd meglátod, milyen gyorsan kinő. Daniét is nem győzöm vágni.
Bár mi vasárnap éreztük, amikor megjártuk Pécset oda-vissza. Nálunk én vagyok a hidegfrontos, a férjem a melegfrontos. 2004.02.03 11:08
. Megyünk is ki Lilivel a kertbe hamarosan.
. Ja és a virslit egyedül ette villával, csak néztem. Azt mondta a doki, hogy lehetne csinálni egy vérvételt, és abból egy csomó minden kiderülne. Hát lehet, hogy a mellett fogok dönteni, és akkor nem kell hetekig megvonni tőle egy csomó mindent. Igaz az sem kellemes neki de pár perc alatt letudjuk és kész, így meg a diétával szenvedünk sokáig. Hát majd meglátom. Azt mondta még a doki, hogy lehetne neki adni antihisztamin cseppeket akár hosszú távon minden nap és azzal megelőzhető lenne, hogy később asztma, szénanátha vagy valami más is előjöjjön. Ti hallottatok már erről? Tegnap levettek Lili torkáról kenetet, bakterológiailag megvizsgálják, hátha ott van valami, elvileg 2-3 nap múlva lesz eredmény. Hát ennyi, étkezési naplóra nem tudott mit mondani, annyira semmi allergént nem kapott Lili, egyedül a banánt említette, hogy azt hanyagolhatjuk.
.
. És nem ütötte meg magát nagyon? Én is tökre félek már attól, hogy fölhúzza magát, mert már annyira erős. Lehet, hogy ki kellene vennünk nekünk is 2 rácsot, hogy ki tudjon jönni ha akar, de akkor félő, hogy az elalvással megint komoly problémák merülnének fel
.
. Pihizz sokat. 2004.02.03 11:23
2004.02.03 12:29
2004.02.03 13:15
! Valamikor 1/2 4 felé felsírt, de csak néhány másodpercig tartott, és aludt is tovább. Végre be se kellett menni hozzá
! Remélem most már lassan visszaáll a régi rend.
!
, tegbegriz
! Bolodg névnapot neked és a párodnak is
! 2004.02.03 13:28
Fél évig antibiotikum?
És én el is vesztettema fonalat, nem hasmenéses betegsége volt Petrának??? Hogy lett ebből ez?
na épp ezért nem is akartam neki drága bútort. 2004.02.03 13:36
Hátha!!!! Hajrá!!!
2004.02.03 13:39
2004.02.03 14:29

2004.02.03 14:46
) a páromé. Neked is méltem.
A tejbegríz is...hihi...
2004.02.03 14:56
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |