A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Batkata: nekünk sajnos nincs bakelit-lemezjátszónk, de anyuéknál szoktak hallgatni a gyerekek, nagyon szeretik :)
Meg megy a falrafény, most még egy csomó dia van, amit nem láttak :)

Moffli: a derekad rendben? nem fáj? ha csak enyhe görcsike, akkor ne aggódj, pihenj sokat, meg magnézium (amit amúgy is vettél be)

Katuska: én is Dezsőnek készültem :lol: el sem tudták képzelni, hogy lány lehetek :) így kaptam anyukám nevét
Szerintem is inkább az a gond, hogy túl jól szigetel, és nem megy ki a pára. Gondolom, a műanyag ablak mellett hungarocelles a fal, ugye? Az meg teljesen párazáró.

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Katuska, Csöre: Mongolunk ráadásul a rács rágását ebben a pózban nyomja, és le-fel liftezik a fejével, majd bealszik, mint a képen. Pár perc múlva feleszmél, újra lift, aztán megint alvás... :lol: Rajta kívül van még kettő :wink: Összesen 4-en voltak, de az egyik megkergült, és durván betámadta a tesóját, véresre harapta, így őt száműztük vissza a tenyésztőhöz, mert a felborult hierarchiát már nem lehetett helyrehozni :(

Katuska: Durva lehet ez a pára, nálunk meg pont száraz a levegő, de Apa nem bírja a párásító hangját, így az csak néha üzemel nappal. (Köztünk szólva Apácska még az óraketyegést sem bírja az éjjeli csendben, így vagy elemet szedünk ki, vagy az egyszerűbbik :arrow: óra száműzve a szobából :roll: és akkor az ionizálóról még nem is beszéltünk, az is csak néha van bekapcsolva, szigorúan nappal! Milánt igyekszem majd minden monoton zajhoz szoktatni, nehogy olyan legyen mint Apája :wink: )

IKEA, én is imádom. :lol: Jövő hónapra be is terveztem :wink:

Budaörsön a Gyár utcában van valamilyen Baby depo outlet (a Felicitasos könyvben láttam, az is átadó hely), volt már ott valaki? Milyen?

Jut eszembe átvettem a várandós csomagot: 0,5-ös ásványvíz, 1 db pelus, bimbóvédőkrém minta, Aventes pohár, reklámos füzetek, és cumi. Az utsó darabot hoztam el...
Lányos anyukák figyelmébe: rózsaszín cumimat fiús színűre cserélném :roll:

Apa amúgy megmondta a frankót cumi ügyben: ha a jerkőc szájába veszi a kezét cumizás gyanánt, megkapja a cumit, hogy ne az ujját szopja! :lol: (Pedig kettőnk közül ő volt hüvelykujjas, én meg cumis :roll:)

Kata: Jobbulást! Nem lehet, hogy valami olyat ettél, ami Martinnak nem tetszett? Kocsit sikerült lefoglalózni? Várost ne is mond... 2,5 óra volt, míg Pestről átértünk Budakeszire faanyagot rendelni :twisted:

moffli: Grat Babóca pörgéséhez, szerintem lassan hozzá is szokhatsz, mert egyre sűrűbben nyomja majd :wink:

Batkata: Jók a sztorik, nyugodtan jöhetnek a regények, többségünk úgyis elég bőbeszédű :wink:

mágnes: Izgis 4D, tök jó! Benivel tuti minden oké, képeket tegyél majd! :wink:

Bartika: Nem lehet egyszerű csajszi Pötyi, ezért küldtem pozitív csít :wink:

picuranyu: Csini pocak, és nem is kicsi! :D

Na, hirtelen ennyi, ez is bőven elég! :roll:
Jók legyetek!

biga.csiga

Bartika! Mondjon le a nyűgöd!!!!!!!!!!

Moffli! Jobbulást! Pihi és mg.

Katuska! Batkata! Itt tök aranyos gyerekzenék vannak:
http://www.musicwebtown.com/ovoda/30387

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

http://www.matti.hu/ Bigacsiga, ez az. Szerintem nézz körül a honlapjukon. Ott voltunk hétvégén, elég lerakat jellegű, viszont az ágyneműt, törölközőt olcsóbbnak találtam, mint ahol eddig néztem, és jó minőség. Nagyon kevés a vevő, ezért bármi kérdésed van, 3 eladó készséggel áll rendelkezésedre :wink: Azért brendonos szintű választék nincs, viszont mások a termékek, nekem az ágyneműk jobban tetszettek. Az emeletnek már egészen bolt kinézete van :)
Az órát enyém Apus sem bírja, de a digitális nem ketyeg :wink:

Csöre
csöre74

Na jó, pontosítok, nincs minden termék fent a honlapon, pl. ágynemű egyáltalán nincs.

Csöre
csöre74

Sziasztok!!

Én is megjöttem! Köszönöm a kedves szavakat,úgy tűnik jobban vagyok, csak kicsit olyan 'másnapos'. Remélem, nem is lesz semmi több. Reggeliztem, ebédeltem (úgy-ahogy rendesen),hogy a sav se legyen sok, viszont kicsit bűnöztem úgy kívántam a Tonic-ot, muszáj volt innom....fura,hogy ilyenkor mindig olyan jól esik.De a kinin miatt ez csak kivételes alkalom volt :oops:

Autó le van foglalózva, még mindig nagyon szép, belinkelem,ha nem baj,a héten el is hozhatjuk! (Bocsi,ez egy kicsit off :oops: )

http://www.hasznaltauto.hu/2472353_opel_astra-h_2005

Egyébként Krisz, én is beparáztam este, biztos attól jött, hogy rosszul voltam, hogy jajj,milyen anya leszek én, szegényke, honnan tudom majd, hogy mit csináljak... :wink: De ez tényleg csak múló para,úgyhogy nem félünk :D

Nosztalgia: az biztos,hogy Martin is kapni fogja Halász Juditot intravénásan mert anyája nagy rajongó volt, ott csápolt mindig a Vígszínházban amikor Mikulás környékén volt koncert :lol:
A diavetítő meg szerencsére megvan,meg kismillió film is van hozzá,olyan édesek! Nem tudom,melyikünk élvezi majd jobban :oops: :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Bartika: szegény kicsi lány! Tényleg,mire jó ez az óraátállítás, ha már csak a zavarkeltésre jó!!? :shock: :roll:
Katuska: elképzelem Mátét,ahogy tévézik,zabálni való! :D
Mágnes: szuper csütörtököd lesz, az tuti!!!!! :D

Batkata,megy a ++++++++++++++++++ és várjuk a sztorikat, én nagyon élvezem a gyerektörténeteket!!! :D

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Gratula a kocsihoz. :wink:

Kép
hanna30

bigacsiga:bimbóvédő krém minta?? :shock: Mázlista, hogy veled hogy kivételeznek :) Azt hiszem te vagyaz egyetlen, aki kapott ilyet eddig a csomagban :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna!

Éljen a Tenkes kapitánya!!! :) És a strandot is élvezem! Ijuu! :lol:
Tök jó! Köszi!

Ja most jut eszembe: valakinek megvan mp3-ban a Magyar Rádió Szíriusz kapitány sorozata? A Mikrobi megvan a mesetv.hu-n

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Ja, krémet én sem kaptam, csak teafiltert :?

Csöre
csöre74

Batkata! :lol:

Csajok! Én se krémet, se teát nem kaptam. :(

Kép
hanna30

csöre:a derekam nem fáj, de sajnos úgy néz ki nem hat a magnézium. Fekszem is, de kezd erősödni a görcs. :cry: Olyan érzés, mintha ki akarna jönni a baba alul, vagy legalábbis feszít lefele valami. a még jobban erősödik, azt hiszem kórház lesz. :cry: Nehogy már meg akarjon születni!!

Kép
moffli82

Sziasztok!
Egy kis tanácsot szeretnék kérni.
Kaptam babaruhákat és szeretném kimosni öket,milyen mosoport és öblitöt használjak?
A gyógyszer magneb6 vagy a magnézium pezsgötabletta a jobb?

Kép
andi0716

mágnes: Az egyik szóróanyagba van beragasztva a minta krém (talán az egyik bimbire elég... :roll:)

Csöre: Én viszont teát nem kaptam :lol: Megnézem a honlapot. Úgy néztem a Felicitasos könyvben, hogy a matti meg a depo is a Gyár utca 2-ben van, bizta a depo van lent (lerakat jelleg), a matti meg fönt (bolt kinézet) :D Egy túrát szerintem megér majd, megfűzöm Apácskát nézzük meg. A Brendon választéka az árak miatt nem is hoz lázba, néha a sok is nagyon zavaró, pláne ha ránézek az árcédulára... :shock:

Kata: Szép autó! Grat hozzá :wink:

biga.csiga

Köszönöm a pocakdicséreteket. :D

csöre74: az Elevitben több a vas, mint a Hipp Natalban, szóval lehet emiatt is.

katuska79: a babazene1 nekem sem jött be. Viszont az Álomszép nagyon szép. :lol:

krisz78: nyugi, fantasztikus anya leszel! Minden ösztönösen fog jönni, ahogy meglátod majd a parányi kisembert. :)

isarenikő: rengeteg gyümölcsöt eszem. Vagy te kimondottan miket eszel? Én most a narancsra vagyok ráállva.

moffli82: Braxton- Hicks- féle kontrakció? Vagy mi a fene. :oops:

biga.csiga: látom nálad sem vitték túlzásba a várandós csomagot.

hanna30: te már kiváltottad?
Vendég

Hát, ennyit az egységcsomagról :) igazából kedves, hogy egyáltalán kapunk valamit... a víz pl nagyon jól jött, már nagyon szomjas voltam az 50-ik babakocsi után :wink: meg cumit sem kell venni, legalábbis addig, amíg ki nem derül, használja-e egyáltalán... és a pohárka is rendkívül praktikus, bármit tehetünk bele :wink: még kupakja is van :D
(tea=4 db babatea filter, babatea=édeskömény meg még valami)

Batkata: sajnos nincs meg Szíriusz kapitány, asszem Mikrobi dvd-n viszont igen... ezek a régi mesék egész olcsón kaphatók dvd-n

Csöre
csöre74

Andi:
Én először Amwayes babamosóporral mostam, az nagyon jó volt. Aztán áttértem a Noritra és Dreftre, ezek folyékony babamoszerek, most is azt fogom használni, Noritot vettem (DM). Öblítőt egy éves kor alatt nem is használtam.

Én is teákat kaptam :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Picuranyu! ja...

Mikrobi.... Imádom... A minap Vitéz László dvd-t néztem.

Kép
hanna30

moffli: nyugi, pihizz, nem lesz semmi baj!!!!!!

andi: én gabit használok a babaruhákhoz és a mi ruháinkhoz is. Mosóporban és öblítőben is. De a Silannak is van öblítője érzékeny bőrre, és ott van folyékony mosószerben a Dreft is, az is jó.
Vendég

Én a Kandász féle Szülőszoba sorozatot keresem. Valaki??? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

hanna: dehát nem csak a 3. trimeszterben lehet átvenni? :shock: Az még 1 hét! Vagy te megkaptad hamarabb?
Vendég

Csajok!

A TALI téma nagyon elakadt. :(

Kép
hanna30

mágnes: könyven lehet még kapni, de "filmben" nem láttam sehol. Viszont könyvben van az Alexandrában vagy a Libriben.
Vendég

azt láttam, de nekem a sorozat kéne.. sehol sem lehet letölteni, úgy megnézném..

Kép
Kép
Kép
mágnes

kata:szupi a járgány! Nekem is nagyon tetszik!! :lol:

Kép
moffli82

Csöre!

Bocsánat nem mondtam el rendesen, mit szeretnék.
Szóval: hangjáték formájában megvan-é valakinek Szíriusz kapitány, nekem csak 1 részt sikerült megtalálni a neten a www.multiply.com honlapon.
Bocsánat, most nem lesz idejem rendesen belinkelni, holnap igyekszem megnézni nektek a pontos helyet, sosem lehet tudni, nem lapul-e köztetek nagy Szíriusz-kapitány rajongó... :)
(Meló közben reagálgatok és sztorizgatok... - így könnyebb venni az akadályokat...) Lassan jó lenne hazamenni, de vár rám még néhány "pipa" a mai listán.

Szóval vissza a fő témához:
DVD-n nekünk is megvan Mikrobi, de www.mesetv.hu oldalon megvan hangjáték formájában is, sokkal bővebben és kerek történetekben. Tök jó Mikrobi is. Julcsi ha bekattan teljesen Pepe lesz, s alig lehet túlélni a "Pepe szejeti döndöt, dönd szereti Pepét!" mondatokat.
Na jó, holnap megkapjátok a Mikrobi linket is. :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Andi: vannak kifejezetten érzékeny bőrre való mosószerek, vagy babamosószerek, az öblítő nem ajánlott. Nekem most dreft van, mert valahol sikerült akciósan venni :) még a Gabit említették a többiek.
Mg: a magne B6 elég gyengus... pezsit még nem ittam, nekem a béres féle mg jött be

Moffli: ne csináld, pihi, nyugalom, ne idegesítsd magad, attól keményedhetsz. Ha feszülés szerű fájdalom, akkor azok inkább a szalagok, mint a méhed. A szülés megindulásakor fáj a derekad is, és rendszeresen, periódus-szerűen húzódik össze a hasad (10 percenként, 5 percenként, stb...). Azért ha nem javul, mindenképpen menj dokihoz... csak megnyugtatásképpen is.

Bigacsiga: igen, itt barátságosabbak az árcédulák :)

kata: szuper a kocsi :) ebbe a fél háztartás befér :wink:

Csöre
csöre74

OK, Batkata, már értem :) de továbbra sincs ötletem... jaj, azzal engem ki lehet kergetni a világból, amikor Mesi is előadja a "babás" stílust :roll:

Csöre
csöre74

Hanna!
Hm! Vitéz Lájszló!
A Nagymamucikám báli legyezőjét már megvettük az IKEÁ-ban:)
A párom szülinapjára most Vitéz László DVD-t (is) kap (meg a SAndokan című film 2 DVD-jét)
Ez utóbbiról egy sztori - ugye hátradőltetek? ;)

Az én uram híres volt az ő hatalmas bajszáról és szakálláról (mint azt már néhány oldallal ezelőtt hajszín kapcsán említettem).
Meg arról, hogy szünidőben és szabadidejében a gyöngyösi strandon döglött. Nos, egyszer kibukkant az ő ollót x éve nem látott fejével a vízből, erre egy kiskölyök felkiáltott: "Apu! Nézd! Ott a Szándokán!"
Na ezért kap most Sandokan-DVD-t :)

Na egy kis meló, aztán tűzök haza ;)
Úgyhogy véget ért a móka mára, zárul batka mókatára...

Nagy ölelés mindenkinek!!!
Bartika! Küldök még egy kis csííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííít!
batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

picuranyu: Én ma vettem át. Az én számításom szerint már 6 hónapon túl vagyok, 3 van hátra, és nem is szóltak semmit :D Nyugodtan vedd át, hátha te is krémet kapsz, és nem teát, csak hogy ne legyek egyedül :roll:

mágnes: A sorozatról sajna én sem tudok, anno láttam pár részt, érdekes volt, nekem tetszett, csak baromi későn adták! :evil:

csöre: A víz nekem is jól jött, miután 2,5 órát álltunk a dugóban :wink: Sőt Te még bele is lógathattad volna a filtert :P A cuminak én is örültem, de ha nem találok cserepartnert, akkor majd veszünk egyet, hogy legyen ha netán kellene, mert rózsaszínűt semmiképp nem akarok Milán szájába adni (még akkor sem, ha senki nem látja :oops:).

Na tényleg, mi lesz a talival???? Akinek nem volt jó a 10-e, mikor lenne jó? Vagy a helyszín a gond? Írjatok!

moffli: Hogy vagy?

biga.csiga

Batkata! Sandokan. :lol: :lol: :lol: Mennyire imádtam.
A Vitéz Lászlóból van 2 dvd-m. Ha gondolod.....átírom

Kép
hanna30

Tali: nekem továbbra is jó minden hétfő :)

Képzeljétek, nem lett kész ma a kocsi, na már teljesen elkenődtem, hogy holnap sem jutok el házidokihoz (na jó, nem nőtt a sejhajomhoz a kocsi, de semmi kedvem nem volt betegen elsétálni, mert azért olyan 1,5 km oda, plusz uez vissza, betegen, pocakosan, a biciklin meg már nem tudok előre hajolni, mert valami hastájéki dudor akadályoz :)). Panaszolom apámnak, erre közli, hogy az orvos 1 hete a szomszédunkban rendel :D 2 perc gyalog :lol:

Csöre
csöre74

Bigacsiga: az enyém átlátszó nyuszis :wink:
Picuranyu: nekem rá sem néztek a papírra, nyomták a kezembe a csomagot... pedig csak félig töltöttem ki :)

Csöre
csöre74

CSöre! :lol: :lol: :lol:
Az én cumimon kék szivecske van.

Kép
hanna30

Mármint a Kisfiam cumiján. :oops:

Kép
hanna30

Batkata! Szandokán :D :D :D :D :D

A mesetv-t mi is be szoktuk izzítani:)
Hanna köszi a zene linket! pont ezeket másoltam Máténak:) most is itt ül az ölemben és énekli:)

Moffli! pihenj le és figyeld magad! Ilyen mindjárt megjön érzésem nekem is szokott lenni ha nagyon elfáradok. Lehet csak úgy fordult a babád, hogy olyan érzés legyen, mintha ki akarna jönni:) de ha nem vagy messze dokitól és nem múlik el pihenés hatására akkor nézesd meg!

Ja és a tescóban 31-től lesz akcióban az utazóágy pelenkázó tároló rátéttel 19900-ról 8990.-re akciózva!!!!!!!Ez nagyon szuper ár érte!

Mágnes! torrentes oldalon nézted már a Szülőszoba sorozatot? vagy esetleg youtube-on? Szüléseket onnan is lehet letölteni...
katuska79

Akik Genesisben voltak: kellett vinni dvd-t vagy a sajátjukat adják?
húú a fiam készül kibújni a köldökömön át... :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csöre! hú neked is ilyen kinövésed van köldöktájon? :lol: :lol: :lol: akkor ez ragályos:)

Biga.csiga! ha nekem fiús cumim lesz akkor cserélek veled. Kérdés, hogy át tudom-e venni a csomagot mert felénk sosincs.
katuska79

Köszönöm a bíztatást! Most már kicsivel jobb, de nem az igazi. Bocsi, hogy a bajaimmal traktállak benneteket! :oops:

batkata:jó ez a Szandokános story. :lol:

Ti is várjátok már a karácsonyi készülődést? Én 2 napja mindig azt számolgatom, mikor kezdhetem már el a dekorációk készítését, mikor dekorálhatom már a lakást, és mikor hallgathatom már a karácsonyi zenéket. :oops:

Kép
moffli82

Most már teljesen felkeltettétek az érdeklődésemet a babacsomag iránt ,lehet jővő héten amikor megyek a dokimhoz kiváltom én is.

Sandokan az ovis szerelem!!!! :D

Kép

Kép
poszani

Óóó, a mi cumink csajosabb már nem is lehetne: rózsaszín, rajta virág (ki nem találjátok milyen színű :roll: ) persze, hogy rózsaszín :lol:

csöre: Mikor mész akkor dokihoz? :wink:

biga.csiga

KAtuska! Édes lehet Máté. :)

Mágnes! Nem kell vinni semmit, csak papírzsepit. :wink:

Moffli! Én is várom nagyon.

Kép
hanna30

Poszani! Az enyém is. :oops:

Kép
hanna30

Moffli82 örülök hogy jobban vagy!

karácsony már nagyon közeleg és ismét töröm a fejem hogy vajon mit kapjon a lányom.
Most még egy kicsit szeretném elhalmozni mert jövöre már ketten lesznek! :D

Kép

Kép
poszani

én is alig várom már a karácsonyt. Az első lesz a saját lakásunkban (pontosabban a bank lalásában : )).
Annának már én is nézem, hogy miket kapjon, ötletem egy csomó van, pénzem már kevesebb .. Elkezdtem félretenni dugipénzt, milyen jól fog jönni majd : ) Apa nem is tudja :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ezek szerint egyformán gondolkodunk mágnes! :wink:
Én is kezdtem gyűjtögetni remélem titokban tudom tartani!

Kép

Kép
poszani

Mágnes! a youtube-on fent van egy pár rész a Szülőszobából. Onnan le tudod tölteni amíg nem lesz meg az összes.

Én nem várom a karácsonyt egyáltalán. Már előre félek tőle, hogy miylen nyűg lesz mert én nem akarok hazamenni, utazni órákat. A párom meg igen. INkább jöjjenek hozzánk karácsonyozni....nyugdíjasokanak nem mindegy? HA más nem eljátszom, hogy itt ott fáj meg hasonlók.... Már azt tervezem, hogy novemberben hazaküldöm a páromat Mátéval kettesben egy hétvégére én meg élvezem az egyedüllétet. Persze ez nem tetszik neki mert akkor ugye rászakadna minden.
katuska79

Katuska! Mi már haza sem megyünk karácsonyra. :(
Kíváncsi leszek, a család jön-e.

Kép
hanna30

Hú,de belelendültetek!

Moffli: remélem, jobban vagy!!! Tényleg pihi,Mg!!

Batkata: Sandokan: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát ez nagyon tetszik :lol:
A filmekhez,hangjátékokhoz sajna nem tudok hozzászólni! :oops: :oops:

Mindenkinek, köszi az autó gratut!!!
Csöre: ja igen, a férjem ilyen kombi mániás, de nem bánom, végülis elég egyszerű lesz behajítani a babakocsit :wink:
Ez az orvosos sztori szintén nagyon tetszett :wink:

Csomag: szerintem nyertem! Tekintve,hogy tegnap megint elfelejtetem megkérdezni a védőnénit, nekem még olyan könyvecském sincs :oops: :oops: Hát még csomagom :twisted:

Cumi: Martinnak fehéret vettük, sárga macikkal :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?