A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

katuska:megértelek! Már én is "kiataláltam", hogy nem leszek jól karácsonykor. Anyósommal nem vagyok jóban, nem beszélünk egymással. Igaz, nem lakik messze, de a 2.on. És én nem akarok elmenni hozzá, már csak azért sem, mert úgyis csak összekapnánk. Meg szívja a bagót ezerrel, és a konyhában, ahol ülünk vágni lehet a füstöt. Inkább menjen a párom csak, én addig pihizek.

Kép
moffli82

Karácsony: nagyon várom! Persze, most nem fogok asszem 3 méteres karácsonyfát cipelni, de Apától elvárom, hogy szerezzen :lol: Na jó, választani azért elmegyek, a nőknek ehhez (is) jobb szeme van :lol:

Mágnes: igen vigyél a Genezisbe rengeteg zsebit!! (Jóvannnnnnnaaaaaaa,Hanna, nem úúúúúúgy :lol: )

KépKép

KépKép
kata8110

Az előbb ledobott a net :twisted:

Katuska: Köszi a cumi ajánlatot, remélem szerencsénk lesz! :wink:

Karácsony: Én nagyon várom (imádok adni, de tényleg), de már most látom, hogy Szenteste itt is leszünk, meg ott is, hogy ne legyen sértődés... Még szerencse, hogy nekünk nem kell száz kilométereket utazni... Remélem jövőre sikerül eladni a lakást, felépíteni a házat, és akkor a Szenteste csak a miénk lesz, immáron teljes hármasban :D

biga.csiga

http://www.babycenter-sopron.hu/katalogus.php?tid=314

ezt a babakocsit néztem ki. Szerintetek is kényes a színe? Mert akkor kutakodok tovább.

Kép
moffli82

Jó kis karácsonyi hangulatom támadt! :D

Emlékszem Anikó az első karácsonyán egy zacskó szaloncukorral játszott a földön.Nagyon tetszett neki hogy minden csillog-villog! :D

Kép

Kép
poszani

Kata! Értem én. Nem úgy, amúgy. :wink:
Tavaly én vettem egyedül karifát. A kocsimba alig fért be, a tűzoltók tették be. Majd Laca cipelte fel. A vásárlás oka, a drága férjem másnaposan feküdt itthon.
Persze, mi mindig a végén veszünk fát.
Az idén szerintem csak pici lesz, mert ahogy a férjemet ismerem, ő a díszekkel együtt kidobná a nagyot januárban.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Jó olvasni Benneteket!

biga.csiga: én szívesen cserélek, nekem kék jutott :evil:

moffli: jobban vagy?

kata: szép a kocsi! Az én férjem is "kombimániás", bár neki kell is. Viszont legalább az ő autójába befér a babakocsi, az enyémbe csak nagyobb átalakítás után :)

csöre: megvan az eredmény?
magdolnasz

Moffli82: nekem nagyon tetszik,leszámítva azt a néhány világosabb részt szerintem nem vészes!

Kép

Kép
poszani

Nkeünk kék van és néhány helyen fehér!
Az szerintem kockázatosabb!!! :(

Kép

Kép
poszani

moffli: szuper ez a kocsi! Szép a színe is!!!
magdolnasz

Moffli! Szerintem annyira nem vészes.

Kép
hanna30

picuranyu: nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy a korpás kenyér megoldotta a problémát. Legalábbis ma... :oops:
magdolnasz

poszani:na,akkor nem én szenvedek egyedül ezzel a karis hangulattal. :lol: Mi mindig megfogadjuk, hogy kis fa lesz, de mindig üti az 1,8-at. :lol: Idén is szerintem ez lesz. :lol: Bár párom már mondta, hogy majd olyan veszünk, aminek hiányosak az ágai, mert akkor beférek én is, és tudom díszíteni.

Kép
moffli82

Moffli! Jó fej a férjed. :)

Kép
hanna30

Kép Anikó

Kép

Kép
poszani

A kép amit említettem!!
Ari nem ?

Kép

Kép
poszani

Jajj de édes!!!

Kép
hanna30

Jajj de édes!!!

Kép
hanna30

Moffli82 nem semmi a férjed!
Látom nálatok is vicc téma a pocakod!!

Én most már szerettem volna élő fát mert amikor Anikó megszülettet nem mertünk tartani,lehet most gyorsan bepótoljuk aztán ismét marad a műfenyő!

Kép

Kép
poszani

Moffli: ez egészen sötét árnyalat :wink:

Magdolna: az eredmény megvan mára, de azt mondták, ne telefonáljak, ha gond van, akkor ők hívnak. Nem hívtak :) még holnap jöhet a telefon, de ha holnap sem, akkor tökéletes volt az eredményem.

Kata: én magam is kombimániás vagyok :wink: és ha nem elég nagy a kocsi, nem érzem jól magam benne :oops:

Karácsonyfa: nálunk Apus választja, Apus veszi meg, Apus és a gyerekek díszítik :D kicsi (max 150) gyökeres fát szoktunk venni, utána kiültetjük a kertbe... alakul a fenyves :lol: Így nekem meglepetés a fa :D
Ajándékok, no igen, lassan rá kellene mozdulnom...
Utazás... már most lekapcsolt Apus erről a témáról :( December vége meg pláne kockázatos, akár meg is születhet Saci, és azért Bp-en a saját dokimnál szeretnék szülni. Nem érnénk be Ajkáról. Vagy jönnek (persze, hogy jönnek), vagy külön karácsony. (Ja, a szülés kapcsán a nagy félelmem, hogy nem érek be időben, és a kocsiban születik meg Saci :oops: )
De megennék most egy kisebb rakás karamellás szaloncukrot :oops:

Csöre
csöre74

magdolnasz:köszi, már valamivel jobb! DE most már tusom, mitől van hányingerem. A kedves kismanó a gyomrom tájékán rugizik már 10 perce. Gondolom nem tetszik neki az a belső szervem. :lol:

Köszi a véleményeket!

HAnna:tudom, ezért szeretem a férjem. :lol: Sajna idén nem lesz valami jó a 24-e, mert szerdára esik, így nagy az esély arra, hogy párom csak szentestére ér haza. Így apumat rá kell vennem, hogy idén is főzze nálunk a halászlevet, így nem leszek egyedül, és lesz, aki betegye a fát a szobába.

Kép
moffli82

Poszani: nagyon édes Anikó :)

Bezzeg az én pocakommal nem poénkodik Apus... mert az övét úgysem érem utol :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

poszani: nagyon édes!

csöre: a jó hír, hogy nincs hír :) örülök!!!
magdolnasz

poszani:enni való Anikó!!

csöre:én is ennék most szaloncukit. :lol: Én a Milkásakat szeretem, abból is a marcipánosat. Bár az idén már láttam új ízeket is, mandulásat és mogyorókrémeset. Idén bizti megkóstolom. Bár már most félek, mi lesz később a szaloncukikkal. Most is kevésnek bizonyul a 3 doboz, mi lesz, he majd manó is már azt majszolja. :lol: Ez van, ha mindkét szülő édesszájú.

Kép
moffli82

Csőre74 ez jó volt pocak téren! :D

Nálunk viszont a pocak lassan egy súlycsoport viszont a popsi méretben én vezetek! :lol:
Sajnos! :cry: :cry:

Kép

Kép
poszani

CSajok! Ne kínozzatok már az édeséggel! Eddig alig ettem, most meg itt csorog a nyálam.

Kép
hanna30

látom karácsonyi téma van :D én is nagyon várom alig várom hogy advent legyen és kidekorálhassam a házat, na a karifa pedig élő lesz és már mondtam a férjemnek hogy jó nagy legyen :D :D Nellike ma kapott a mamájától egy kis kötött sapit nagyon cuki :lol: ja és a szaloncukor tavaly az utolsó pillanatban rohangásztam érte már szinte sehol nem volt végre nagy nehezen kaptam de már csak a nem túl finomak maradtak . Idén tuti veszek baylisest, meg tejbegrízest mert olyan is van, meg milkát meg........... nyam nyam inkább befejezem mert amúgy előlem is dugdosni kell :D :D
erzsebet0312

Hanna: :lol: :wink: ok, akkor nem írom le, hogy nálunk melyik jött be, és melyik nem :)

Poszani: ugyan már :) legalább nem fáj a hátsód, ha keményre ülsz le... ne tudd meg, hogy tud nyomni a csont, ha sovány az ember :shock: (nem aktuális tapasztalat, korábbi :lol: )

Magdolna: azért még holnap beszámolok :)

Moffli: nálunk eleve az a szokás, hogy a halászlevet apukám főzi :) az nagyon finom, és úgyis nagy mennyiségben érdemes nekiállni :wink:

Csöre
csöre74

Csöre! Erzsébet! Kínozzatok csak.
Nem mondom el, hogy hogy hív az uram. :oops:

Kép
hanna30

Kari:
nekünk kb. másfél méteres fánk lesz, komódra tesszük, hogy Anna ne piszkálja, így plafonig ér majd :) Nálunk a fát a Jézuska díszíti. Anna elmegy sétálni, addig mi Apával feldíszítjük a fát, hogy Anna ne lássa.
Aztán bepakoljuk az ajándékokat alá, és csak csengőszóra lehet bemenni a szobába :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nálunk a párom a szaloncukor vásárló!Képes venni egy csomó fajtát mert hát persze mindegyik finom!
Nálam a kókuszosnál kimerül a finom kategória,azt imádom minden mennyiségben és formában.
kari után pedig nem győzőm kinálni a vendégeknek,szomszéd gyerekeknek hogy legalább elfogyon az a néhány (8-10 kg)
cukor.

Kép

Kép
poszani

mágnes ez nagyon aranyos!
Nálunk Anikó már segít díszíteni de az ajándékot még a jézuska hozza! :wink: :D

Kép

Kép
poszani

Belegondolok, lesz aki karácsonykor már babázik.

Kép
hanna30

Mágnes! Nálunk is ilyen magaslati a karácsonyfa:)

szaloncukor? mindegy milyen csak legyen itt most azonnal....még a konzum is jöhet:) amúgy meg tök elkeserítő, hogy a nagy áruházak már árulják a kiegészítőket.....

Kata! én is a kombira szavazok. bár én már nem tudnék mit kezdeni egy kis autóval. Régebben nekünk is opel kombink volt de kinöttük.
Most már van platónk is:) a következő egy kamion lesz talán....
katuska79

Katuska! Engem is bosszant, hogy a mécses mellet már ott a karácsonyi dísz. Illetve már van olyan áruház, aki ezért akcióz.
Milyen autótok van nektek??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
hanna30

Mi Anna születése előtt cseréltük le a kocsit kombira. Befér a testvérbabakocsi is simán, ráadásul a legtöbb benzinkutas megnézi, hogy milyen autó ez. :)
Apa már utánfutón gondolkozik, de milyen ciki már, hogy utánfutóval közlekedünk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna: dehogy kínozlak :)
Kérhetek valamit? Írok pü-t.

Nálunk is a Jézuska hozza az ajándékot, meg persze a családban mindenki. Jól fel kell készülni :)

Karácsonyi invázió: na én is rendesen ledöbbentem, hogy mi van már a boltokban :shock:

Csöre
csöre74

CSÖRE:nálunk is mindig apu főzi, akár milyen hideg is van. A forralt bor bármilyen hidegben melegít. :lol: CSak azt sajnálom, hogy idén nem ehetek belőle, a hülye sódiéta miatt. :cry: A kaját emiatt nem várom. :( Minden íztelen lesz számomra, és sütit sem nagyon csinálok, ne fájdítsam a szívem.
Igaz, mi már külön tartjuk a szentestét(tavaly óta :lol: ), de betartjuk, hogy szépen felöltözünk, és egyikünk csenget a kis csengővel, és csak utána bontunk ajándékot. Olyan jó lesz, hogy jövőre már a kismanóval együtt ünnepeljük, és újra visszahozza gyerekkorunk karácsonyát. Mert azért jó volt, amikor Jézuska hozta az ajándékokat. :lol:
Legkisebb öcsém 8 éves, de neki még mindig ő hozza. Nálunk nem mondják el anyuék, egyszer úgyis rájövünk magunktól. És szerintem addig az igazi, míg a gyerek gyerekként tud örülni neki.

Kép
moffli82

Csöre! Válasz ment!

Kép
hanna30

Olyan jó nektek... Mi csak rohanunk karácsonykor. :(
Mindenki messze van... Kevés időt töltünk együtt. Az idén meg nem is megyünk. Bár, ahogy a családomat ismerem, februárban állítanak fát, ha hazamegyünk. :)

Kép
hanna30

Most bizti kinevettek, de én sokszor azon mérgelődök, miért nem lehet nyáron is szaloncukit kapni. Jó, legyen virág alakja, akkor nem olyan ciki. :lol: Miért kell mindig 1 évet várni, hogy ehessen az ember?!Persze, hogy akkor ráveti magát az ember. :lol:

Kép
moffli82

Katuska: ne is mondj ilyet,mert Apa vérszemet kap :lol: Nekem volt ilyen céges autóm,csak a nem kombi, azt imádtam! Ez meg nem nagyobb, mint a jelenlegi céges, csak ugye nem lépcsős hátú, mint a VW.

Hanna: tegnap voltunk Kika-ban,csak csavarogni, de minden a Kariról szól :roll: Díszek, füzérek, mikulások stb...Szép,de már most?? :shock:

Moffli: szerintem tök jó a babakocsi, fent vannak a világos részek ahhoz, hogy koszolódjon...szerintem :wink:

Mágnes: nálunk is így volt, míg kicsi voltam! Nagymamánál ebéd, utána én ott maradtam, Anyuék hazaszöktek, feldíszítették a fát, Nagymamákkal én át, csengőszó, én meg tágra nyílt szemekkel álltam! Mivel bérházban laknak Anyumék, ott a 3.8-as belmagassághoz volt méretezve a fa, plafonig, majd' 20 éves koromig, most olyan 2.5-nél megállnak :oops:
(Azt nem mesélem el, mikor egyszer Katika magára rántotta a fát,mert szaloncukrot akart csenni :oops: :oops: :oops: Még szerencse,hogy a sarokban állt, úgyhogy nem dőlt el teljes valójában )

Poszani: Anikó de éééééééédes!!! :D

Szaloncuki: én is lelkesen bevásárolok, de tavaly ránkmaradt, pedig Szamos is volt benne, epres-marcipános :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Szerintem azért korai még. Nem?

OFF
Csajok! Kaptunk KIKA utalványt. Aki vásárol ott, nem váltjuk át? Én nem akarok ott venni semmit most. :(
ON

Kép
hanna30

Hanna: a szaloncuki? Ja, nem most, hanem úgy általában,mindig lelkesen veszek, aztán tavaly a nyakunkon maradt,pedig szeretjük... :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

A szaloncukor nekünk minden évben a nyakunkon marad, ha egy dobozzal veszünk, akkor is... :roll: nem vagyunk egy édes szájú csapat :) azért tavaly a milka jól fogyott :D meg valamelyik évben vettünk valami szlovák gyártmányú puncsosat... na az fantasztikus volt :) (ja, hogy a világ szaloncuki készletének 70%-át Mo-n gyártják, mi meg szlovákot veszünk? :roll:)

Csöre
csöre74

Kata!! Neeeeemmm. A karácsonyi díszek...
A szaloncukit én is szeretem. Bár mi nem veszünk soha sokat édességet. Mert ha Laca kapna, akkor már gurulna. Igaz Csöre?

Kép
hanna30

Szaloncukor:
én hiányolom a régi kék és sárga csomagolásút, ami zsákbamacska volt, volt belőle csokis, puncsos,stb. :) A mostaniak már nem olyanok.. :cry: na és a régi csokidíszek: dió, csillag, hordócska..
Nekem a Milka a kedvencem, Apának a zselés.

virág formájú szaloncukor: :lol: aranyos volt :) De Apa azt mondja igazad van!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Hanna.OK, én sem leszek már hülye... :oops: :lol: De,a kari dísz is baromi korai, a budaörsi kika elején hatalmas fényfüzérek lógnak...nem is beszélve arról,ami bent várt...
Holnap a blogos játékkal kezdek, már összegyűjtögettem a beírnivalókat :D

Mágnes: zselés...nyamm! Apa nálunk meg nem eszi,neki marcipános kell,tök mindegy,milyen gyártmány....de az ínyenc Milkákat,Szamosokat imádom!

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Én ilyet soha nem mondanék Rád!!!
Most jó lenne a szaloncuki. :oops: :oops: :oops:
Na, eldugulok, mert éhen veszek.

Kép
hanna30

Hanna,vicceleeeeeeeeeeek :lol: Mondom én magamra, mert így van :lol:
Éhes vagy? Nem akarom reklámozni,de a kis gyomordiéta örömére egy fél órája megettem egy párizsis kenyeret illetve 1 kefírt.... :oops: :oops: :oops: Hú de nem szoktam,de most jól esett :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?