Sziasztok!
Először is
Dreikának gratulálok, jó egészséget és sok tejcsit kívánok Nekik!
Kornéliusz, Honey!
Örülök, hogy már otthon vagytok és minden OK!
Bocs, hogy eltűntem vagyis hogy nem írtam, azért olvastalak ám Benneteket. Elég trutyi ez a hét, alig alszom, rossz a kedvem és pl. tegnap egész nap jósló fájásaim voltak és a medence csontom fájdogált. Gondolom ez a front lehet.
Meg olyan rosszul éreztem magam a bőrömben, szinte fájt a bőröm, akkor szokott ilyen lenni, mielőtt beteg leszek. Na, remélem, most már nem szedtem össze semmit.
Ti szoktatok álmodni?
Én most 2 napja azt álmodtam, hogy megszületett a kisbabám, de nem adták oda, csak kerestem-kerestem, de nem találtam. Nagyon rossz volt. A legszörnyűbb az volt benne, hogy amikor felébredtem, kimentem WC-re majd visszafeküdtem és megint elaludtam, folytatódott az egész. Gondolhatjátok reggelre milyen szinten voltam depis!
Már sokszor álmodtam, hogy a karomban van a Picikém, szoptatom vagy csak alszik mellettem, de az jó volt nagyon.
A szüléssel magával soha nem álmodom, ebből is látszik, mennyire nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz. Most is csak az volt álmomban, hogy kérdeztem a páromtól milyen volt, de ő nem akarta elárulni.
Kezdek bekattanni??
A strepto szűrés neálunk nem tudom hogy van. 36 hetesen volt még egy kenetvétel, aminek jó lett az eredménye. ez lehetett az?
Naysa, Nati!
A méretekkel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy nálunk a BPD a 35 hetesen volt 91 mm és mi úgy 1,5 héttel vagyunk nagyobbak az átlagnál állítólag. Ezen mondjuk nem csodálkozom, mert én is 62 cm-rel és 4050 g-mal születtem és egészen 192 cm-ig nőttem és a párom sem kisdarab, szóval van honnan örökölnie.
A dokim mindig azt mondja, ne aggódjak, ki fog férni a baba, jó alkatom van a szüléshez, jó széles a medencém. Kíváncsi leszek.
Egyébként nem tudom, hol van a kisbabám, főleg ha tényleg olyan nagy lesz, mert a pocakom szerintem kicsi.
Majd pénteken kell menni a 38 hetes UH-ra és akkor majd többet tudok mondani.
Itt tudtok még utánanézni a méreteknek:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8
Judit!
Hogy vagy? Milyen a hangulatod?
Sensie!
Ti még egyben? Tarts ki, már a célegyenesban vagy! Remélem, jobb már a kedved picit!
Sonny!
Hogy van a derekad?
Azt hiszem, hogy mi jól vagyunk. A múlt heti aktívkodás után, ezen a héten Ádám elég visszafogott, inkább csak egyik oldalról a másikra pakolja a popsiját és kidugdossa, nagyon cuki.

Ilyenkor elkezdem simogatni és még jobban kitolja! meg kell zabálni!
Az állandó evés az nálam is bejátszik és ráadásul folyton csokit akarok enni.
Próbálom visszafogni magam, így már 3 hete nem híztam.

na, azért így is rengeteget híztam, 15 kg-t. Ehhez ha még hozzáadom, amit tavaly év végén felszedtem, mikor leszoktam a cigiről (7kg), akkor azért valószínűleg lesz mit letornáznom.
Bocsánat, hogy ennyit írtam.
Látszik, hogy a férjem sokat dolgozik mostanában, én meg egyedül vagyok, nincs kivel beszélnem. Ne haragudjatok, hogy Titeket találtalak meg a mondókámmal.
ja, képzeljétek a párom nov. 6-7-8-án elutazik (nov. 11-re vagyunk kiírva)! Igaz, hogy csak belföld, de 200 km! Teljes para, vagyok, hogy tuti abban a 3 napban fog megindulni Ádám kifelé.
Eszter