A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra jöttem.
Röviden: Fantasztikus volt a négy nap amit vidéken töltöttünk! Pihentem is, Levi nem volt hisztis és nagyokat aludt napközben! :shock: :D 8)

Csak átfutottam a sok irományt. Babaképek gyönyörűek, videók szupik!

Ma megyünk kardiológiára Levivel. A terhességi cukor miatt kell vinni. Remélem minden rendben lesz!

És egy kép, hogy éppen ez megy:
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki! Örülök, hogy jól aludtatok!

Kriszti! Arik a fiúk! Örülök, hogy tudtál pihenni!
Vendég

Szabi baba, És Lackó fickó is tündérke! Tami meg tök aranyos az apukájával! :lol: De tényleg az apukák erről szoktak beszélni :lol: :lol: :lol:

Krsizta! Apának mikor veszik le a gipszet?

Valamit még akartam, de elfelejtettem. :oops: Szűkagyú lettem!

sz.andi

Köszi Csajok a Szabi dícséreteket! :D
Vendég

Babuli! Köszi!

Andi! Még két a következő kontrollig, aztán remélhetőleg már nem teszik vissza.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na megyek, kihasználom az időt, amíg alszanak a gyerekek és pakolászok kicsit.
Majd még jövök.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt!

Örömmel jelentem hogy Nóri ismét átaludta az éjszakát! :D Igaz, f7-től már ébren vagyunk, de legalább aludtam egy jót végre. (Kár hogy nem eleget :twisted: ) Én sem keltem fel fejni, így viszont 3-tól csak háton tudtam aludni és reggelre úszott az ágy. Nappal is lehetne ennyi tejcsi basszus! :roll:

A mellszívó megérkezett, kipróbáltam, nagyon jó.

Vkata - Te kérdezted a macit? A miénk nem zenél, ez C&A-s, még pocakosan vettem. :) Muti a Dóriét!

Most nyomulok vasalni mert elárasztott a rengeteg ruha. További szép napot mindenkinek!
Vendég

Tami nagyon édi ahogy a végén kacag! Apa is nagyon aranyosan beszél neki! Bírom ezeket az elváltoztatott hangokat! :lol:

Kike! Egyenlőre nem fáj a fogam, csak a múltkor a doki mondta, hogy majd meg kell csinálni, mert kezd lyukadni. Így inkább elmegyek most, nem várom meg míg fájni kezd, mert két éve is megjártam a bölcseség fogammal, ki is kellett húzni a végén, de addig tömögette, meg fájt is rendesen.

Nórinak és Dominak is mondjátok meg, hogy ennél rosszabb éjszakát sose produkáljanak!

Kriszti! Tök jó, hogy ki tudtad magad pihenni!

Kép
szly27

Ezt muszáj nektek megmutatnom. :) Ezt sikerült tegnap szerezni. És halloweenre pont itt lesz. :)

Kép

Amúgy apa este 11-re ért haza... addigra persze már mindent megcsináltam egyedül... :( nagy munkamegbeszélésben voltak, de akkor is haragudtam rá...

Ja, és tegnap délután Eliotot letettem aludni és mire bementem, a feje a másik irányba nézett. (végre megint elkezdte forgatni! ) :)

KépKép
muffin

Muffin! Eliot nagyon ügyi fiúcska! Édi a tök szerkó! :D
Vendég

Sziasztok!
Nagyon édes baba fotókat láttam!

Kriszta!
Jó, hogy jól sikerült a vidéki kikapcsolódás!

Muffin!
Nagyon tuti ez a ruha!

Mi keltünk 3-kor, 5-kor, meg fél 8-kor. És akkor már vissza sem akart aludni!

Tegnap picit visszaolvasgattam a topik elejére, és olyan jó volt olvasni! És ma van a napja, hogy egy évvel ezelőtt pozitívat teszteltem!

d.dodó

Sziasztok!

Viki!
Éjszaka: brutál szar!!!!!!!!!!!! :cry:
Áron tegnap annyira jó gyerek volt,olyan boldog voltam,végre élvezhettem én is a felhőtlen Anyaságot! :wink:
Egész nap nem sírt,csendben elaludt,sokat sétáltunk,szépen evett,annyira jó volt!
Estére viszont megint elromlott!
A járókában a kedvenc csibéje beragadt a 2 szeme közé,így kezdődőtt.
Megvígasztaltam.
Este 22:30-ig üvöltött és üvöltött és üvöltött,mire végre elaludt!
Annyira fáradt voltam már,hogy mérgemben földhöz csaptam a cumisüveget(mert az volt a kezemben).
Most tudom sokan azt gondoljátok,hogy hogy lehet ilyet csinálni,de talán TIti,Wera és Kriszti megérti milyen mikor elszakad a cérna! :cry:
Aztán kelt 2-kor,4-kor üvöltött megint,hamma,aztán aludtunk 7:15-ig.
Most megint alszik,de mire elráztam már a rosszullét kerülgetett,mindenhol folyt rólam a víz!
Nemtudom mi lenne a megoldás az altatásra és erre az üvöltésre!
Nem tudjátok elképzelni sem,hogy milyen mikor naponta 5X üvölt a füledbe 1/4 órán keresztül! :cry:
Na nem negatívomkodom tovább,kicsit visszavonulok a bánatommal!

Szebb napot mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Ja! És mindehez a hisztihez még műköhögés is társul!
Nemtudom miért lett ilyen rapligép!
És félre ne értsetek oda nem adnám egy mintababáért sem csak annyira jó lenne ha egy picit,csak egy picit jobb lenne! :cry:

Kép

Kép
ibm

Ibm:nagyon sajnálom a rossz éjszakát-én is meg tudlak érteni,Vercsi is rossz alvó volt :? De majd csak javul a helyzet-tudom sovány vigasz.

Kép
Kép
Kép
kike

ezt a videót töltöttem most fel, bár nagyon lebutította a gép... bocsi. de a lényeg látszik. Eliot reklamál a kajáért. (a második rész alatt hallatszik valami vízfolyás... elfelejtettem hogy folyik és a végén úszott a konyha... :)

http://www.youtube.com/watch?v=4_rHIhjmCho

KépKép
muffin

Sziasztok
Babák ügyesek, és szépek!
Iza most már átfordul a hátáról a hasára is! :D
Pici lázas lányom:
Kép
Hétvégén: ( hátul tesóm, anyu, apu)
Kép
Reggeli kép:
Kép

Kép
dittke

Eliot tündéri!

Kép
dittke

és ha akartok nagyon édeset látni:
http://www.youtube.com/watch?v=1ZMAhdJ0 ... re=related

KépKép
muffin

Ami! Tegnap Iza egész nap hisztizett! Nem lehetett lerakni! Most meg borzasztóan fáj a derekam! Csak 7 kiló már! :cry:

Kép
dittke

Dittke! Iza nagyon ügyi és tündéri! :D
Vendég

dittke, nagyon cuki mindkét lányod!!!

KépKép
muffin

hahó,
nagyon édes babaképeket tettetek fel! Jöhet még-még-még!
Milyen sok babó tud már átfordulni! Nándi még nem (onnantól már körül is kell majd bástyáznom, nehogy leguruljon a szőnyegéről 8) )

á, sír Nándi. A változatosság kedvéért. majd még jöv

KépKép
szkagi

Ami: ezek a gyerekek összebeszéltek. Nálunk is ugyanez volt este és most délelött is. Teljesen kész vagyok. Mitől lett Levi iylen nyügi és hisztis? Ahogy beteszem az ágyába majd elrepül és elkezd üvőlteni. Már sehogy sem jó se ölben se fekve se hason. Ja és őt nem lehet elringatni...
Kész vagyok ettől a fogyókúrától is, ez sem tesz jót az idegeimnek.

Evelin: nagyon édi Eliot, bárcsk Levi reklamálna így a kajáért...
Nagyon jó a másik videó is. Én is találtam egy nagyon jót!!!
http://www.youtube.com/watch?v=z_po-BiGZ1o&NR=1

El kellett volna mennem vásárolni meg a gyógyszertárba kiváltani a gyógyszerét, de szakad az eső...

Olyan éhes vagyok.................. :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

muffin!
Nagyon édes a video Eliotról.

Tök izgi...barátnőmnél tegnap este elment a nyákdugó.....mondjuk már épp ideje hogy szüljön, mert 18-ára volt kiírva. :)

Nálunk tökfőzelék lesz az ebéd.

d.dodó

Sziasztok!

Latom van mit bepotolnom :shock: (10oldal)

Most visszaolvasok,addig is hoztam nektek egy pocakos kepet nosztalgiazni (most bujt elo apa telefonjabol) :shock:

Kép benti vándorlás
Vendég

Sziasztok,
csak most, anyós itt van és piacon voltunk...

Adél remekül aludt, 4-kor evett, majd még 7.15-ig húzta. Én már felébredtem, furcsáltam 7 körül, hogy csönd van... Éjszaka többször néztem a homlokát, nem tűnt lázasnak és reggel is 36,9 C volt. Viszont rendesen lehet már szívni az orrából...Nincs valami nagy barátságban az orrszívóval...:(

Tami irtó édes! Adél is szokott " beszélgetni"...

Iza is olyan szépséges azon a képen!

Lackó nem hurutos már?

Tita, szerintem az egyiket reggel a másikat este add! VKata Te mit gondolsz? Kitartás fogyókúrához!

Kike! Ilyen éjszakákat kívánok!

Pati??? Zsuzska?

Kriszta örülök a pihizésnek! Meglátod összerázódtok a fiúcskával. Hová mentek kardiológiára? Tuti semmi baj nem lesz, de azért legyen csak meg a vizsgálat!

Kép
andkata

Kata:köszi-remélem így is marad :D

Most töltök egy videót,bár kifogytam a képekből a zene meg hoszabb-no de nem baj.Ha feltöltődik,mielőtt el kell mennünk bökire,hozom mutatóba :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszönjük a dicséreteket!

Babu, gratula a forduláshoz az autós kép király! :D

Tami baba is csoda szép, az első kép a kedvencem!

Ami, én se tudok jobbat, mint hogy kitartás!

Ági, mi sem forgunk még. Szonja még csak most kezdi el a hason fekvést élvezni! :D

Titi, kitartás a fogyókurázoz! Sajnálom hogy Levi hisztis ma , lehet az idő miatt van! itt is esik! :evil:

Muffin, jó kis vásárt csináltatok, majd kérünk róla képeket!

Dettike, nagyon szépek a gyerköceid! Izának a haja, nagyon tetszik! Kis hajasbaba!

Bondi, jobbulást Natinak!

Kriszti, megy a drukk a mai vizsgálathoz!

Szly, fogorvos brrrr...... Én is készülök csak ....! :oops:

AndKata, Adél hogy van?

Viki, örülök hogy jó volt az éjszakátok! Mi ma csak 5kor keltünk, hurrá! :D

Kike, Dominak drukk a szurihoz! jó hogy rendeződött a kaka dolog!

Wera, nekem is kéne vasalnom! Fújjj, a vasalás mondjon le!
bencuri

Kép
Kép
Kép
kike

Szép jó napot kívánok minden Anyukának és Babának!

Itt vagyok anyukámnál, és így most ő Gergőzik!

Csodaszép babákat láttam! Olyan édesek!!!!!!!!!!!
Minden baba csodaszép és nagyon ügyes!!

Mi ma vagyunk 5 hónaposak! (vagyis 21.18-kor)
Sajnos paramétereket most nem tudok mondani, majd pénteken megyünk a védőnénihez!

Hoztam nektek videót. Igaz nem most készült, de szerintem érdemes megnézni.

http://videa.hu/video_kereses/%E9n+%E9s ... es+b%E1csi

KépKép
hene

Sziasztok!

Mi jól vagyunk. Bogi tegnap kapta a 4. hós oltását, kissé zokon vette. Pici hőemelkedése is volt. 6150 g és 62 cm (3350 g-ot hízott és 14 cm-t nőtt eddig). Nem egy díjbirkózó fajta, azt mondta, olyan mint a nővére. Ő is 1 évesen még nem volt 8 kiló.

Csak a múlt héten volt nyűgös, hétvégére megjavult :wink: . Csak nem akarja senki fölvenni az ölébe és lásson engem. Akkor minden rendben van.

Eddig már teljesen hozzászoktam, hogy 7-8 naponta van széklete, de most visszatért a napi többszöri széklet. Pedig ugyanúgy csak anyatejezünk még.

Van néhány képem is róla:
Kép

Kép

Mostanában a lábával szórakozik:
Kép

Kép

Kismackó:
Kép

Kép

Meg egy videó is róla:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... LglCDUA3EW

Hoppá, hiányolnak!

Csilla

Kép

Kép
csillala

Halihó!

Hihetetlen, gyorsabb a topik, mint ráérős várandósan...
Mindenkinek köszönjük a jókvánságokat, gyúrunk is a jobbulásra.
Mi is hasonló jókat kívánunk mindenkinek! - bocs, hogy nem nevesítek, de jegyzetelni nincs időm.
Babák ügyesek és gyönyörűek!

Muffin, naon édes a kis tököcske-ruha :)

dodó, drukk a barinődnek!

Katák köszi még egyszer. A védőnő rábólintott a Rhinatiolra, úgyhogy megpróbáltam - nem, mintha Nati nem hányta volna ki a nyákkal és a tejjel együtt... :( :cry:
ma már háromszor átöltöztünk mindketten, szegénykém csak nyűglődik! Felszerelkeztem vízzel, teával, adagolóval, cseppentővel... csak nem szárad ki a gyerek...
közben átkozom a mai világot, hogy a szülők kénytelenek félbetegen oviba vinni a gyereküket (vagy tán nem akarnak otthon maradni velük), emiatt az én kicsim szív... :x
Bocsi, csak depi vagyok.

megyek, megpróbálok beküldeni egy kicsi tejet a kicsi pocakba.

Kép
Kép
bondi

Dodó, nálunk is ez a mai menü :wink:
bencuri

Anyjuk!
Hogy van Anna?

d.dodó

Ez az én formám. Ha végre ide tudok ülni egy kicsit, akkor senki sincs itt! :cry: :cry: :cry:

KépKép
hene

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:18-kor.
Vendég

megtaláltam a papírt, amit 3 napja keresek! :) annyira örülök neki. :)

KépKép
muffin

sziasztok

Andika küldtem a képeket privibe a matricáról.Most rohanok sziasztok pusz mindenkinek
tappancs28

hene, csilla, nagyon cukik a videók! :)

ja, andi, ha még esetleg nem nézted volna, küldtem a képeket. :)

KépKép
muffin

Lehet hogy nem ezért vannak a furcsa dolgok a babáknál, de ma újhold van!

Ja, amúgy ma a második napja, hogy Gergő csak tápszert kap. Pedig már napi 2x evett gyümit és főzeléket. De két napja sztrájkol! Nem hajlandó kanállal enni! :?

KépKép
hene

Muffin!
Nagyon édes a tökös rugi. A miénket már kinőttük. :roll:

Ami!
Sajnálom a kaki éjjelt! Én elhiszem h kikészít a hiszti és a süvöltés! Szerezz be még + cumisüvegeket! ;)

Titi!
Inkább at update-t csináld!!! Az ember kímélőbb!

Kata!
Laci és a hurut? :shock:

Örülök h jól aludtatok!

Csilla!

Bogi nagyon édes!!!!!

Bondi!
Nati macinak jobbulást!!!!

VKata!

Remélem h Dorcsi nem lesz beteg!

Hene!

Boldog hófordulót!

Bencuri Viki!
Tessék képet a szép csajunkról feltenni!

Patti, Sziszka, Sipiné, Andi!
Bújjatok elő!
20150601134430

Gergőnek boldog 5. hófordulót! :D
Bogi egy kis tünemény!

Kép
dittke

Vasalni ide is jöhettek! Nagyon utállok, pedig kellene! :cry:

Kép
dittke

Sziasztok!
S.O.S!!!!
kérdezni jöttem.
ma kicseréltem Emma fülében a fülbevalót. Ugye nem volt túl korán? (4 hete lőtték ki.)
előtte a másikat lemostam alkohollal, és a fülén nincs semmi különös.

Extra borzasztó hetem van.
Vagy én vagyok túl nyűgös, vagy a csajok nem normálisak, de nekem totál elegem van!
Az előbb megkértem a nagyot, hogy porszívózzon össze, erre lejön, hogy nem jó a porszívó, nem szív rendesen. hát, mivel ez van, nincs másik, és a portartály is üres,, így nincs mit tenni.
Erre hallom, hogy nincs bekapcsolva, és húzogatja a szőnyegen.

NEM LETTEM IDEGES.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Most elzavartam a számítógép elől, és nincs tv sem. komolyan mondom, megüt a guta. és ő lassan 15 éves!!!!
vajon mit rontottam el?!
Vendég

Kép
parancsolj Viki! de aztán Lackónak is megmutasd! :D
bencuri

Dori: hat sajna nem erzem hogy Anna javulna. MA 4kor felkeltetem mert nem birtam tovabb hallgatni ahogy "rofog", aztan reggel is szivtam ketszer, igy napkozben jo. Laza nincs igazibol a taknyon kivul semmi az etvagya is jo, kedve is, alszik is. csak pruszkol es szorcsog. De sajna fel vagyok ra keszulve, hosszan fog tartani, mert az elozo nathaja is majd 3 hetig tartott.

Tenyleg doktornenik: ez nem gaz hogy mar masodszor "beteg" ? ez azt jelenti ilyen beteges lesz?ezt meg lehetne valahogy akadalyozni? mire kene jobban ugyelnem hogy ne legyen ennyit beteg?
tudom szopi, nalunk sajna ez mar egyre kevesbe johet szoba, ma mar reggel sem tudtam 20nal tobbet fejni, pedig tegnap meg 80 volt, elotte meg 120 :cry: Azt hiszem nalunk a szopi mint etkezes mar nem mukodik, csak mint nasi , bujas, ( egnyugtatni sem tudom mar cicin) jot bogtem ezen ma reggel es duhos is lette, de azt hiszem mindent megtettem Szoval valami mas kene amivel megelozhetnem a sok betegseget megerositenem az immunrendszeret.
Ferjem nagyon beteges kisgyerek volt, de en nagyon nem. Esetleg ez is kihat az o egeszsegi alapotara? Ez a sok natha nem art a kis szervezetenek?
Bocsanat han agyon hulye kerdesek, de en igen aggodom, mert nem hallottam meg hogy egy kisbaba ilyen surun nthas mint o.
Szeptember 17tol volt egyszer mar nathas, es most oktober 24tol ujra. Kb 2 hetunk volt natha mentesen.
:(
Vendég

meg valami : ilyen kisbaba lehet felfazva?
reggel ugyebredt, hogy abodyja nem kicsit nedves volt, hanem facsarni lehetett belole a pisit :oops: :shock: a halozsakja is atazott( pedig a vastagabb fele volt rajta) ez tuti nem normalis. egesz hasa tocsogott. majdnem bogtem mikor meglattam, hisz ki tudja miota fekudt benne, es igazan nem teszjot meg egy egeszseges embernek sem vizesben fekudni nem hogy igy hogy betegecske is.
szoval lhet azert pisil ennyit mert fel van fazva? vagy mi lehet a baj? nem evett tobbet ejjel mint szokott.
Vendég

Kép sargaban:)
Vendég

Marcsi: semmit nem rontottál el kamasz!!!
Fülbevalós tippem nincs.

Ami: cumisüveget már én is vágtam földhöz és el is repedt. Én a (NEM) kajálás miatt. :lol: :oops:

Viki: az a baj az update-tal, hogy utálok keresgélni, hogy mit ehetek és mit nem. Ez meg viszonylag egyszerű. Bár logikusabb lenne délelött mindenfélét enni és egyre kevesebbet....

Hene: boldog hónapfordulót!!! Nagyon édi Gergő ahogy nevet!

Na befaltam amilánói spagettimet sajt és hús nélkül.
Levi miután elalud rá 20 percre fel is ébredt és nem tudott elaludni. Mivel elállt az eső, így elindultam vele vásárolni. Mikor hazaértünk betoltam a szobájába és rányitottam az ablakot. Azóta is alszik. :lol:
Kíváncsi vagyok hogyan fogom tudni vele megetetni a gyógyszert. Ma csirkemell, krumpli és sütőtök a menüje.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Marcsi: nem semmi a lanykad...en lehet elrohogtem volna magam. De eleg furcsa "trukk"- talan azt erezted hulyenek nez? de szerintem helyes hogy emiatt "bunti" van.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?