A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hol van a táblázat, mééé nem látom? :(
Vendég

Na mi megyünk levegőzni kicsit.
Zsófinak erősen jön a 13. foga is :shock:
Vendég

Panndi: a g-mailen :wink:

Hűtő-zár: kb. 800 ft volt, nekünk eléggé bejött. A fiókok egy részét most hajgumikkal védem (ahol két szárnyúak), de a hűtő esetében kifogytam a praktikákból.

Kép
vindolanda

De én ott sem találom :oops:
Vendég

"Babanet ünnepek" a tárgya a levélnek, reggel 7 órási keltezésessel van fenn.

Kép
vindolanda

Hát de még így sem, ennyire nem lehetek hülye :shock:
Vendég

Küldd már el az e-mail-címed, és elküldöm Neked csatolva!

Kép
vindolanda

Csak néhány képpel jövök!
Itt minden ok..készülünk haza.....alig várom már!
Tali: sajna nekünk inkább hétközben lett volna jó. Mondjuk 11-e.
17-én már jövünk vissza. Na talán legközelebb.

:cry: a balaesetek.Emma is gyüjti a puklikata homlokán.. :cry:

este mikor már fáradt nem kegy a koncentráció és a saját lábában is képes elesni.

na akkor a képek

Kép

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindolanda! Az unokaöcsém is Bendegúz, és ők május 7-én ünneplik a névnapját.

Kaqk! Jaj, de szép kislány ez az Emmácska!!!

Mi ma hárman elmentünk egy naaaagy bevásárlásra. Posta, OTP, DM, gyogyitár, Kaisers's, no és a végén egy grillcsirke beszerzése... 8)

Apa pesztrálta Zsozsit, akinek persze mindenkihez oda kellett mennie, és mindent jól alaposan meg kellett vizsgálnia. Mindenkit elbűvölt, tök büszkék voltunk rá. Most kapott egy kis információ-beöntést! :lol:

A gyógyszertárban jó volt, állunk a sorban, erre Ő odamegy egy hölgyhöz, eléáll, feltartja mindkét karját, hogy Ő felkéredzkedik. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Csak nagyon gyorsan.

Kaqk! Mi, ha megyünk, akkor általában csütörtökön de. szoktunk. 6-a v. 13-a lesz most csütörtök. Akkor talizhatunk.

Vindo! Olvastam, hogy milyen jól alakulnak a dolgaitok. Én szívesen vigyázok Rugóra, ha gondolod. :lol:
dmaggie

Maggie: 6-án fodrászhoz megyek, de a köv hét jó.Lehet mi még elötte is megyün még 1x...tudod minden időt kihasználunk. Akkor 13-án együtt? szupi.

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie - tisztára elérzékenyültem :oops: :oops: ÁÁÁ hogy Te milyen rendes csaj lehetsz :D
Azért igyekszünk megoldani. De cserébe Bercit is leadhatod itt, majd hajkurásszák a kutyát :D

Emese: igen, a májusi névnapon gondolkodunk, de akkor kilenc napon belül a legszűkebb családunkban három szülinap plusz egy névnap van. Ha hazamegyünk, csak egymást köszöntgetjük megállás nélkül:) Megpróbáltuk márciusban tartani a névnapját, de mindenki májusban köszöntötte. Így lehet, hogy mégis május lesz, de még nem tudjuk.

Zsófi tényleg nagyon kis szociális lehet... Én ilyet Rugótól nem nagyon tudok elképzelni. Még a nagyszülőkhöz sem kéredzkedett fel egyszer sem :roll:

Biztos jót shoppingoltatok.

Nálunk is egyre jobban bírja a gyermek, lassan olyan, mint régen... Már nem kell idegeskedni, hogy fog-e ordítani, sőt, ruhákat is próbálhatunk - igaz, a fülke függönyét szereti jól meglebegtetni, meg más fülkékbe is bemenne szívesen.

V.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Köszi,hogy gondoltatok ránk.. Jól esett..
Szinte semmit nem aludtam. Várakozásról röviden:10.50re volt időpontunk érsebészetre,de a doki kb. 3szor ment el,így 12re értünk be! Kiakadtam.
Az eredmény,holnap mehetünk ultrahangra,mert amire kezelést kaptunk az külső térd alatti trombózis,és még a comb középnél sem halott rendes véráramlást :cry: ! Meg kell nézni,hogy meddig van alvadt cucc.Reméljük a legjobbakat,vagyis azt,hogy nem ért fel az ütőérig,azt hiszem ezt mondta ez van itt legfelül a combnál.Bocsi,ha butaságot mondok,de nagyon kész vagyok. Mert ha addig van,akkor műtét,ami gáz. Persze Domival a dédim volt,alig akarta elfogadni tőle a délbeni kaját,csak mondogatta,hogy anya-anya,meg nem aludt.Párom dél körül ért haza,munka közben haza ugrott,de hiába rakta ő le,csak sírt.Ugyhogy nem aludt semmit.Holnap mi vár még ránk,félek! Apum holnap megy gasztróra 7.30ra anyuval meg 11re usg.Utána meg kereshetem a dokit,hogy mi is a helyzet. Ennyi röviden.Nagyon kész vagyok,a fűtésünket sem csinálták még meg.Áhhhh....

Oltás:én is félek tőlük,annyi mindent hallani.. De ezt még nem hallottam,amit Regi írt..

Megyek próbálok kikapcsolni,mert csak jár az agyam...
varga tünde

Sziasztok

Viranka: Jobbulás Mírának de állítólag megint van ilyen hasmenős,hányós vírus a levegőbe.Holnap megyek a dokihoz nem tudom tovább húzni elfogyott a gyógyó.De emikor te akarsz menni szívesen elmegyek veled. :D

Mesi: Olyan jót nevettem itt magamba Zsozsón ahogy máshoz felkéredzkedik.Petra meg a babakocsiból szokott "titanicosat" csinálni :lol: Akárki jön velünk szembe feltartja mindkét kezét :lol: És persze szinte mindenkinek van hozzá kedves szava :D

Vindolanda: Csak megoldjátok a problémát és a párodnak sikerül átrakni az értekezletet.Személy szerint vakon rámerném bízni Maggire Petrát. :wink: Ez a "vakon" nem is igaz mert már találkoztam Maggivel. :lol:

Lmóni: Szánom bánom de még mindig nem vettem meg a harisnyát de a talira viszem ígérem! Nagyon sok gyógypuszi++++++++ Grétinek.Voltál vele dokinál?

Kaqk: Édes Emmácska.

Mi is holnap megyünk a pneu. oltásra én jobban félek mint Petra annyira tudom sajnálni szegényt persze Petitől hallagattom ne legyek már ilyen besz@ri. :roll:

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

A Kedves altat, rábíztam fiunkat miután egy órán át nyúzott engem, kidőltem. Tegnap egyszer aludt, ma ugyan kétszer, de a kettő alatt sikerült talán másfél órát összehozni. :?
Meg ma Momóval készültünk az előadására. Csak egy kicsit segítek neki a prezentációját elkészíteni. Egészen jól haladtunk, rettenetesen sokat nevettünk közben.

Oltás: Az az igazság, hogy én is nagyon tanácstalan vagyok, voltam, ezért felhívtam a védőnő ismerősömet, aki a dokibá mellett van. No, ez zavaros. Tehát. Mivel költöztünk, egy másik nőgyógyászhoz, védőnőhöz kellett tanácsadásra járnom, járnunk, közben meg úgy gondoltam, mivel nagyon szeretjük a doktorbácsit, remek orvos, ezért továbbra is hozzá viszem a fiúkat, természetesen Bercót is. Ott meg ugye más védőnő, védőnők vannak. Az ottanit hívtam fel és kértem a véleményét. Nagyon megnyugtatott. Azt mondta, hogy ez egy hasznos oltás. Az orvos ugyan egyáltalán nem szokta befolyásolni a betegei szüleit, de ha azt kérdezték tőle, hogy ő beadatná-e az unokáinak, akkor a válasz igen volt. Nekem ennyi elég volt. A többi beadhatón én nem is igazán gondolkodtam, kivéve a bárányhimlő ellenin. Régebben már kérdeztem az orvost, hogy ő mit gondol ezekről, de nagyon diplomatikusan csak annyit mondott, hogy a szülőknek kell eldönteniük, hogy milyen oltásokat adatnak még be. Én most várom, hogy szóljanak, hogy mikor van oltóanyag, mikor adható be. Nem utolsó sorban én nagyon félek minden fület, légutat érintő gyulladástól, mivel Bercónak leginkább a gégéje gyullad be, egyből jönnek a fulladások. (jó, tudom a füle nem a garatban van). Remélem érthető voltam.
:oops: :oops:

Viranka, Móni: Jobbulást a leányzóknak!

Emma tényleg igazi kis tündér. No, akkor majd jól megszeretgetem, meg gondolom Bercó is. Már nagyon várom. :lol:

Ahogyan az Emeséékkel való találkozást is. Felém nyújthatja majd a kezecskéit Zsozsó. :wink: :lol:

Tünde! Továbbra is gondolunk és szorítunk.
dmaggie

Gremese! Látom, beindultál a zenebölcsire. :lol: Remélem jól érzitek majd magatokat!

Édes zsíroskenyét, hogy itt mindenkinek mennyi foga van. :shock: Bercónak már lassan fél éve 6 díszeleg a szájában. Nyáltenger, nyűgsség van rendesen, de fog a fasorban sem. :roll:
dmaggie

Maggie: Szerintem mi vagyunk itt fognövesztésben háturól a másodikak még mindig 2 db :lol: Ha jól emlékszem Anikó Nikijének meg még csak 1 van :lol:

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok !

Látom nagy kérdés ez az oltás.
Mi még kicsinek beadattuk a Pneuomot persze jó sokat fizettünk érte de legalább az emélkeztető ingyen lesz.
Mi holnap kapjuk meg a bárányhimlő ellenit.
Aztán jön decemberbe a 15 hós közbe szerintem beiktatom a Pneumo emlékeztetőt aztán meg a 18 hós és egy darabig tutti nem adatok neki semmit.

Nagyon sajnálom a sok beteget. Mennek a gyógypuszik.

Mi ma csavarogni voltunk az auchanba és képzeljétek 4300-ért vettem Ádinak egy cipőt.
Nagyon kis szuper.
Kép na ő az

Ma délután egyfolytában jött ment a lakásba.

És annyira cuki egésznap szeretget.
Megy a lakásba gondol egyet odajön átölel és add egy puszit.
Kép ölelés
Kép puszi

Na lépek mert kezdődik a Vészhelyzet és szeretem.

Mindenkinek kellemes estét és nyugodt éjszakát.
20200310173350

Maggie! Ha nagyon nem alszik Bercó, mutasd meg neki ezt a szexi képet. Tuti egyből édeseket fog álmodni! 8)

(Már megint buzgolkodik az elfogult anyuka, bocsánat!) :oops:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

KTimi! Ádi zabálni való! Annyira jó, mikor puszit adnak!
Zsozsi két tenyerével húzza magához az arcomat, csak nálunk Ő fordítja a fejét, én meg puszilgatom.

Ja, és tud puszit dobni. Belecuppant a levegőbe. Mi meg olvadozunk Apájával.

Kiskolbi! Nem jöttök velünk pénteken zenebölcsibe???

És még olyanokat csinál, hogy ha talál egy szemetet valahol, akkor kérés nélkül felveszi, odaviszi a szemeteshez, és kidobja. No meg kérésre is.
Annyira jó, hogy meg lehet kérni, adjon oda dolgokat, így nem kell annyit hajolgatnom. 8)

Dmaggie! Igen, beindultam, remélem ez a foglalkozás fog tetszeni Zsozsinak, és tudunk járni majd kábé kemény 2 hónapig... :lol:
Ha tetszik neki persze....
Ha tetszik, és majd KicsiGegi is engedi, akkor megyünk újra. Esetleg pereputtyostul.

KTimi! Nagyon vagesz ez a cipő! Mekkora a mérete?

Oltás: Mi beadatjuk a pneumo-t, de a bárányhimlő ellenit nem. Én azt (és anyu is) feleslegesnek tartjuk.
A védőnőnél feliratkoztunk, hogy kell vakcina, de fogalmam sincs, mikor kell beadatni. Na, hívhatom fel.

Kép
Kép
Kép
gremese

57 nap múlva Karácsony? :shock:
Na megyek is aludni.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, most aztán felment bennem a pumpa.

Gábor átszervezte ma az egész szegedi konferenciát egy héttel későbbre, nagyon örülünk... Erre befut este egy e-mail, hogy inkább áttennék egy héttel későbbre a szigorlatot.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Maggie, még a végén nálad köt ki Rugó tényleg.

Kép
vindolanda

Ágica! Akkor fogilag jól leköröztünk titeket. :lol: Szájpenész? Betegség?

Timi! Most irígykedhetek :lol: Bercó csak ritkán ad puszit. Igaz nekem úgy, hogy a számra. A bátyusok olyan cuppanósat szoktak kapni, hogy még én is hallom. Ma meg egyszer puszit küldött Mominak. A tenyerébe cuppantot és eldobta. :lol: Cipő nagyon csúcs. Jó vétel volt.

Gremese! Mindjárt elpirulok :oops: :lol: :lol: :lol: Buzgolkodjál csak!!!!!!! :lol: :lol: Majd holnap megmutatom neki, végre alszik. Én is akarok feltenni képet, csak át kellene tölteni, ahhoz meg hely kellene a szg-en. Most dolgozik rajta a Kedves. Pedig lefotóztuk, hogyan megy egyedül Bercó. Mostanság egyre többet gyakorol. De a legtutibb az, ha valakit sétáltathat. :lol:
A zenebölcsi biztosan nagy élmény lesz. Zsozsó is nagyon kedveli a zenét, a többi meg csak ráadás.

Szerintem már írtam, hogy én azért gondolkodok a b.himlő elleni oltáson, mert ugyan a nagyok már voltak, én is, de apa még nem. Őt akarom inkább védeni, hiszen rá nagyon veszélyes lehet. Igaz, a dokibácsi azt mondta, hogy lehetséges az is, hogy úgy esett át rajta, hogy szinte észre sem vették. Ez elgondolkodtatott kissé, de majd még alszom rá néhányat. Én sem vagyok híve a nagy oltogatásoknak.
Egyébként elkezdtem nyüstölni a nagyokat, hogy egyék a vitamint. Lassan itt a taknyos, infuenzás időszak, kell a tartalék, a segítség.
dmaggie

Vindo! Én továbbra is tartom magam. Tényleg nagyon szívesen segítek. :lol: :lol: Ne mérgelődj, ennek valamiért így kell lennie. Lehet, hogy egy életre szóló barátság kezdődik majd el? :wink: :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

vindo: tényleg mindennek oka van, ne idegeskedj, bár tényleg bosszantó lehet :?

Mesi: Zsozsi édes! Olyan régóta készülök már fotót hozni Nektek, de sosem jutok el odáig :roll: Zsófi is idehoz mindent, nagyon nagy segítség. A legóját meg magától elkezdi összepakolni, édes :D

Engem ez a hányás nem akar békén hagyni, megint erősödött, a délután három után elfogyasztott kaják visszaköszönnek :shock:
Vendég

Jó reggelt!

Panndi sajnálom, hogy még mindig hánysz :(

Vindolanda a sors ezt így szeretné :wink: :lol:

Ágica ráér :lol:
Szájpenészt én is szerettem volna kérdezni.
Nem voltam Grétivel dokinál.
Felhívtam és azt mondta, hogy rengeteg nála a vírusos beteg gyerek.
Így én nem vittem el. Olyan magas láza nincs (40 fok) ami vírusra utalna.
De ha ma is tartósan 38,5 felett lesz estére elviszem.

Mesi ilyet Grétike is csinált :lol: :lol: :lol:
Párom most váltott állást mert itt jóval többet keres.
Eszméletlen pénzek vannak a számítástechnikában.

K.Timi micsoda pusziosztód van :lol: :lol:

Viranka Báló hogy viselte az olotást?
Mira hogy van?
Szerintem 1,5-2 cm.es elég :roll:

Kaqk Emma nagyon szép kislány.
Grétike sikongatva tapsolt amikor nézte a képet :wink: :lol:

Küldtem a gmail-re levelet.

puszi mindenkinek

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Képzeljétek, Szeli annyit pisilt éjjel, hogy még a hálózsákját is ki kell mosnom... :roll: Épp a múltkor írtam, hogy éjjel alig pisil. Persze az is lehet, hogy túl sok idő telt el a fürdés és a lefekvés között, persze közben ivott, mint a kacsa... Nem tudom, ha nagyobb méretű pelenkát adok rá, az tovább bírja??? Már nézegettem, hogy talán lehetne cserélni neki a méretet.

Egyébként ¾ 7-kor ébredt, talán visszatérünk a régi kerékvágásba, és este is kibírta ¾ 9-ig! :)

Vindolanda! Hát így gáz a gyerekfelügyelet... :(
Húúúú, de bosszantó!!! :evil:

Én is vettem gyerekzárat a Brendonból (illetve rendeltem), de olyan szar! :evil: Eltört a műanyag használat közben... :( Ilyet:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Nekem jobban beválik a cellux és a szigetelőszalag! ;)

Kékestető! Imádom! :) Nekem a Mamám volt ott sokat, de meggyógyult! :) (Bár már rég nem él sajnos... :cry:)

Pedig már kérdeztem is pü-ben, hogy mikor van Rugó névnapja... :lol: Látod, én is variáltam Szeli névnapjával! ;)

Panndi! :D (Ezzel én is így lennék, ha várandós lennék!)

Cicának jobbulást! :(
LMóni! 6 fiú, nem semmi! :shock: Bár Zsolti anyukájáék meg 6-an voltak lányok! :)

Heni! Váo! Szép lett nagyon a fal színe!!! :) Most jobban látszik! :)

Anitja! Sejtettem, hogy ezen a véleményen vagy (megérzés), ezért is kérdeztelek Téged! Esetleg pü-ben, ha van kedved leírni, de megértem, ha nem! :(

Emma csodaszép! :)

Mesi! :lol: Jók is ezek a körutak! :) Mi minden nap megyünk egy rövid sétára-ügyintézésre (mármint km-ben rövid, időben hosszú :lol). Szeli meg bárkivel elmegy kézenfogva... :shock:
Ezt én is ki szoktam használni, hogy ha lusta vagyok, Szelit kérem meg, hogy hozzon oda valamit! Pedig nem is vagyok pocakos... :oops: :)

Tünde! Jaj, de nehéz ez. Nem elég a betegség, még az embert meg is váratják... :evil:

Maggie! Akkor kezet foghatunk, Szelinek is jó ideje 6 fogacskája van! :)

KTimi! Csúcs a csuka! :)
Édesek vagytok a fotókon! :)

Puszi: nálunk is van, arcra is kapunk, levegőbe is, néha szájra! :oops: :)
Panndi! Hányás hess-hess! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt.

Mesi : 20-as a cipő. A 21-es marha nagy volt.

Köszönjük a dicsiket .

Nekünk ez az idő átállítás semmit nem zavart be.
Vasárnap reggel fél órával kelt elöbb de aztán napközbe behoztuk és maradt minden úgy mint régen.

Na megyek mert ma végre kapok egy kis munkát ami kis plussz pénzzel is jár.

Lányok aki Tanuló kutyust szeretne venni most a Tescoba lesz akciós 5990 ft lesz.

Na léptem szép napot.
20200310173350

Na, a nagy szervezkedésben el is feledkeztem a beteg Gréta cicáról :oops:

Gyors jobbulást neki!

Kép
vindolanda

ááááááááááá

írtam egy csomót és eltünt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
Kép Kép
l.móni

újra

Heni nagyon jó a színe a falnak.
és tök jó a kanapé

Regi a felnőtteknek is kell idő az átállásra.
Szelike is ügyesen megoldotta :lol: :lol:

Timi a tescoban óvatosan a tanuló kutyával :!:
tavaly szlovák nyelvűt árultak.
Az meg elég furcsa lenne ha Ádi szlovákul énekelne :lol: :lol:
Próbáljátok majd ki.

Láz van levertség tovatünt.
Ez a kiscsajszi még betegen is pörög :shock:
Most rámolta le a könyvespolcot :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szlovák tanulókutya :lol:

Kép
vindolanda

Halihó!

Rövid leszek, mert főzésen innen még. Szerencsére anyukámtól kaptunk finom szilvás gombócot, csak meg kell főznöm, az lesz a mai menü. Levest még nem tudom.

Dávidnak ma két meccse is van, elutazott, már nagyon várom a híreket. Általában nem minket hív először. :wink:

Regi! Szerintem a nagyobb pelus jobban bírná. Már én is gondolkodom a váltáson. Most 4+-os van, de már két reggel tiszta pisi volt a legénykénk.

Móni! Jaj, ez a vírus. Az orvost nem lehet házhoz hívni? Ha nagyon ilyen időszak van, akkor én is inkább azt teszem. Ha meg nagyon lázas, főleg.

Vindolanda! Nem rábeszélésként, de az előző hétvégén még lehet, hogy találkozunk is Ny.házán, akkor meg nem is lennék annyira ismeretlen. :lol:

Valamit még akartam, de a szita agyamból kihullott. Vár a főzőcske.
dmaggie

Sziasztok!
Most csak a pelenka témához gyorsan:
Nemrég álltunk át az 5-ös Pampersre és éjszakára pedig a Pampers Aktive Fit-et használjuk, szintén 5-ös méretűt, ezt a típust csak a DM-ben lehet kapni, nekünk nagyon bevállt, jó sok folyadék fér bele :wink:
Később póbálok még jönni :)

KépKépKépKép
meryke

A pelenkacserén én is gondolkodom, csak az a baj, hogy Rugó súlya csak 8,8 körül van, a nagyobb méret meg mintha 10 kg-tól lenne. Most a Mylove-ot használunk, egy kissé jobban bevált mostanában, mint a Libero.

Kérdés: Lányok, van olyan nagyobb méret esetleg, amit már úgy kilenc kg. körül is lehet használni?

Maggie- igyekszem átgondolni a dolgokat. Ha igénybe vesszük a segítségedet, akkor egy taxit is kell használnunk, és most a költségeken gondolkodom. HOgy ha anyáéknak kifizetjük az utat, akkor vajon melyik a drágább összességében.

A helyzetet bonyolítja

- nagyjából alvásidőben történik az egész
- a szomszédunk taxis, és "lógnak" egy fuvarral ( a feleségét vitte már be Gábor Db-be).
- anya viszont nincs túl jó fizikai állapotban, nem tud hajolgatni, lépcsőzni. Rugó meg a babakocsiban nem marad meg.

Téged sem akarlak terhelni két és fél órán keresztül egy esetleg álmos, de magától elaludni nem tudó gyerekkel :roll:

Írtam az illetékeseknek egy levelet, hogy ugye egy héttel előtte szóltak csak... stb. De nem nagyon biztattak.

Szóval gondolkodom.

Kép
vindolanda

Ágica: Nikinek is már van 2 foga.

Oltás: én beadatom ezt az oltást mert van ismerős aki 3 évesen agyhártya gyulladást kapott és szellemileg egy 12 éves szinten ált meg. Én inkább a bárányhimlőn gondolkozom.

Timi: nagyon édes Ádám ahogy puszit ad!

Mi jártunk régen Börzsönybe kirándulni de még Nikivel nem lehet. Babakocsit meg nem lenne könnyű vinni. Azt meg, hogy végig kézbe nyakba vigyük nem igen vállaljuk be.

Pelenka: mi 5-ös Liberót használunk meg a pelus diszkontosat. Niki 9,50kg. környékén van.Nekünk ez most beválik. A Dm-es nem volt jó mert csomósodott.

Már mennem is kell mert rángat, viszem enni.

KépKép
anikoh

Vagyok ám csak Lilla beteg és egész nap rajtam lóg... csak kicsit anyás. Eddig nem is aludt rendesen napközben sem. Ma van az első nap, próbálom magam utol érni. Visszaolvasni gőzöm sincs mikor lesz időm.

KépKép
KépKép
fleur

Helló, lányok!

Móni, Gréticicusnak mielőbbi jobbulást!!!! Sajnálom nagyon, hogy beteg!

Vindo, remélem, ez az egész szigorlat-/konferenciaügy megoldódik, Maggie-re én is simán rábíznám Ádit bármikor, csakhát pokoli messze lakik tőlem! ;-)

K. Timi: szuperek a bújós képeitek!

Hát lányok nekünk ez az óraátállítás nagyon nem jött be, Ádi fenn kukorékol már fél6-6-kor, hiába tettük le este 10-kor. Nekem meg nagyon nem mindegy, hogy 8 vagy 11 órát alszik éjjel, mert az előbbi esetben én is 3 órával kevesebbet tudok aludni... Úgyhogy mindent egy órával korábbra hozok, mert ez így nem oké. Fekvés fél8-kor, aztán reménykedem benne, hogy tolódunk. A két altatás már nagyon nem játszik, mert mindig este 10 órás alvás a vége.

Kép
Kép
irina

Sziasztok :D !

Nagyon gyorsan írok, mert mennem kell főzni, Panka alszik, és nem tudom, meddig tart ez az édeni állapot :wink: .

A képeket átgörgettem, gyönyörű helyen voltak a kirándulók, nagyon irígy vagyok érte :roll: , mi a lakásból alig mozdultunk ki mostanában...A gyerekek gyönyörűek, a szoba Heni nagyon tetszik :D .

Beteg, fogzó gyerkőcöknek nagy-nagy pussz :D !

Aki járt a g-mailen, láthatta, mivel tölti Panka mostanában a napjait: gyakorolja a járást :D . Azoknak a mamáknak, akik aggódnak a csemetéjük miatt, csak azt tudom mondani: nyugi!! Panka 2x tett 2 lépést 2 héten belül, aztán egyszercsak körbejárta a fél szobát :shock: :D . Azóta sem 2 lábon közlekedik, hanem legtöbbször térden lépked :shock: :lol: . Ez elég érdekes, de gyorsan és remekül halad vele. Viszont ha nem látom is tudom, mikor sétál, mert közben jellegzetes kacagó hangot hallat, borzasztóan örül magának ilyenkor :lol: :lol: .
12 fog megvan, alvás nappal 1,5-2 óra dél körül, este kb. 1/2 9- 1/2 8-ig. Egész nap "anyázik", ha nem lát, már kiabál, hogy "aaaaaaaaannnnnnnnnnaaaaaaaaa", Bencének így: "Eeeendeee", szépen mondja az "apát" is, a kutya "tya", "vu", egyébként elég érthetően kifejezi magát "jelbeszéddel" :lol: . Rengeteget eszik, husimusi.
Sokszor karolgat, ölelget, és már masszírozni is tudja a hátunkat :lol: :lol: 8) .

Fleur, ha nagyobb szerencsénk lett volna, összefutottunk volna Kecsón a főtéren, mi is majdnem akkor voltunk ott, amikor ti :D . A babakocsis kép ott készült.

Talira szerintem most sem tudunk menni sajna :cry: .

És végül:
Kép Kép Kép Kép Kép
dettyk

Fleur, Lillus is minél előbb gyógyuljon meg!!!

LÁNYOK, FONTOS KÖZLEMÉNY, MINDENKI LEGYEN KEDVES MEGNÉZNI MAJD A GMAIL-T ÉS AZ IMÉNT ÍRT LEVELEMET ELOLVASNI (remélem, már áttért, ha nem, kis türelmet :-)).
KÉREM, HOGY A GMAILEN ÍRT DOLGOKRÓL ITT EGYÁLTALÁN NE ÍRJUNK EGYMÁSNAK SEMMIT. AKINEK KÉRDÉSE VAN, A GMAILEN TEGYE FEL VAGY EGYMÁS MÉLCÍMÉRE ÍRJUK (ÉS NE AZ ITTENI PRIVIRE). KÖSZI!

Kép
Kép
irina

áttért = átért :oops:

Kép
Kép
irina

sziasztok,
Mi is vagyunk, de Robesz is beteg, illetve hát lázas volt, ma csak hőemelkedése van, jön a foga ezerrel, és tegnap aztmondta a doktornéni, hogy picit piros a torka, de semmi más.
Holnap megyünk vissza, és Felur, egész nap rajtam lóg, le se tudom tenni, és folyton aludna, de csak rövideket.
Na fel is kelt, megyek

Kép
Kép
nektarin

sziasztok,
Mi is vagyunk, de Robesz is beteg, illetve hát lázas volt, ma csak hőemelkedése van, jön a foga ezerrel, és tegnap aztmondta a doktornéni, hogy picit piros a torka, de semmi más.
Holnap megyünk vissza, és Felur, egész nap rajtam lóg, le se tudom tenni, és folyton aludna, de csak rövideket.
Na fel is kelt, megyek

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok, csak gyors bekukk:-)

Megkapta ma Péterkém a pneumot, reélem semmi szövődmény nem lesz. Én is voltam AFPn, meg labor is volt, remélem minden ok lesz. 3 hét múlva UH és kiderül a kuki, nunci téma is :wink:

Szlovák tanuló kutyus:-) lehet igy szeretnék, hogy minél többen tudjanak szlovákul, elmégra most sok magyar viszi ki a cégét meg költözik ki a gazdasági helyzet miatt ( csak azt nem tudom én mit csinálok még itt :roll: )

Vindolanda ne idegeskedj, biztosan megoldódik minden!!!!én is paráztam a mai nap miatt aztán minden ok lett, Péterke végül elment apával munkába mig én várakoztam a kórházban.

Egyébként berendelik a terheléses cukor vizsgálatra várókat meg az AFPseket egy időre, aztán a cukor megy előre :evil: minket hivhattak egy órával később is.Na legközelebb okosabb leszek.

Dettyk Panka nagyon kis ügyes:-)

Irina ne aggódj, biztosan beáll majd Ádi az időszámitásra!

Fleur mennek a gyógypuszik+++++++++++++++

Emese oltás ügyben egyetértek, bárányhimlőn túl kell esni, mert felnőtt korban veszélyes lehet.
Édes a kis programozó Zsozsó. Ma holnap már skypol :wink:

Pelus: 5 pampers van most éjszakára, meg a 4+ tescos nappalra( nálunk ez utóbbi beválik)

Köszi a szoba dicsiket, Péterke már jáccik ott is, de hv elkezdjük az alvást is ott. Remélem bejön majd neki.

Heni
KépKép
heni81

Helló Lányok!

Nagy nehezen eljutottam ide :D
Csak átfutottam, amiket írtatok, látom, több baba is elesett. Hát tegnapelőtt Dávidka is kétszer csúnyán beütötte a buksiját. Először lefejelte a parkettát, a szájából jött a vér, a szívroham kerülgetett. Aztán meg este már fáradt volt, és a szeme alá szerzett még egy lila foltot :(
Az elmúlt 2 éjszaka borzalmas volt, alig aludtunk valamit, szegényt annyira megviseli a fogzás, vagyis szerintem amiatt szenved éjszaka. :cry: Nappal is csak úgy van el, ha közvetlenül mellettem van, állandóan kapaszkodik a lábamba, hogy vegyem fel :shock:
Remélem hamarosan túljutunk ezen az időszakon, jó lenne már átaludni egy éjszakát :evil:

Igyekszem majd még jönni, de mostmár tanulnom is kellene, lassan itt a vizsgaidőszak :?

Jobbulást a betegeknek!!!

Ja és mi beadattuk a pneumo ellenit, 15 hósan kapja az emlékeztetőt.

Kép
aniko15

Hú, beteg és "elesett" babáknak jobbulást!!!!

Anikó, én ilyenkor adtam magamnak 1-2 panadolos éjszakát, és utána kipihentebb voltam. Mikor már nagyon elérkeztem a teljesítőképességem határára.

Heni
- ügyesek voltatok! Kíváncsi vagyok, hogy fiú lesz-e vagy lány :wink: Szoba-szoktatáshoz sok sikert.

Panka nagyon kis ügyes, bájos csaj :D

Rólunk: Rugó már pont álmosodott volna el, mikor felfedezte a cipzáros pulcsijának a kis húzogatóját, meg hogy van egy gomb a pulóverén. Teljesen felélénkült tőle, annyira matatott vele. Át is öltöztettem, de már késő... Kiment az álom a szeméből... :lol:

Kép
vindolanda

Móni!
gyógyuljatok és HURRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol:

Irina!
már épp kérdezni akartam mi van mán :wink:

Vindolanda!
Mi Pennys pelust használunk 9-15(?)kgig és teljesen jó :)

Fleur,Nektarin!
jobbulást :)

Pneomó oltást beadattam :) Kicsit sírt,de csak azért mert le kellett fogni és nem állhatott :) aztán dokinéni megjegyezte h. ugye mindig ilyen kedves mosolygós baba mint most 8) jah persze...
neki lehet h. lesznek mellékhatásai azt mondta a doki,mert ekcémás a drága,de elméletileg nem okoz semmit

ráadásul tegnap hót szarul voltam,fejem fájt szédelegtem,s megjött bakker :evil: elvoltam 22 hónapig nélküle :evil:

s már öleli a lábam,mert állok és síkít eléggé :) :arrow:

Irina :) írtam választ gmailen :)
:mrgreen:

KépKép
viranka

Irina!
Megkaptam a cd-t. Millió Puszi!
Azt hiszem az elkövetkező 10 év rendben van gyerekdal/mese ügyben! :lol:
Köszi!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok !

Irina vagy Sense esetleg áttudná valamelyikötök írni nekem is a cd-t ?

Előre is köszike
20200310173350

köszi a dicséreteket, :oops: :oops:

Maggie: én is várom a talit! Én meg Bercót ölelgetem meg..ha hagyja vagy Emma be nem előz...ami esélyes. :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?