Vettem egy csudaklassz vezeték nélküli egeret, eddig szórakoztam az installálással, alig maradt időm...
Vajon mér nem láccanak a képeim?
Jpeg formátumúak, nem is túl nagyok, mindig leellenőrzöm a "nézet"-ben, mielőtt elküldöm.
Topicnévhez csak annyit, hogy már poénkodtunk a talikon is, hogy hol vannak már a babáink a "frisstől"
De valahogy senkinek nem akaródzik megválni a jó kis (nem mindennapi!!) névtől. És télleg: ki mondja meg, meddig "friss" egy baba, vagy "picur" stb...? Timici,
Én sem adok neki inni, pedig én magam is minima 1x felkelek minden éjjel, pisi, víz. Párásítom a szobáját, szerintem okés. Ha így nézzük, én is következetlen vagyok...Csak az a baj, hogy már nem is tudom, akkor is kelnék-e, ha nem kéne? Mert ugye terhesen muszáj volt, meg most is...
Évi
Nájkireklám Petra nagyon édi! Irigyellek, hoyg már tud ülni, alig várom ezt Kevinnél, valszeg sokkal több mindent tud majd játszani, rágcsálni stb...
Nadine
Zsani is husifej, és irigy-irigy az ülésért
Maci2,
Háát, egy hét alatt kicsit húzós...Én kb 1-1,5 hónapja próbálom Kevint nem csak cicivel altatni, néha megy, néha nem. De ha már NAGYON fáradt, eldől a szőnyegen is, de többnyire szopiartásban magamhoz vonom, kis tea/víz, hogy menjen a pociba valami, mint szopinál, és aztán cumi bedug... Soxor bejön, de 10ből 3-4x nem, akkor vagy nyűglődés van, majd szőnyegenalvás, (ez kevesbbszer) vagy megadom magam, és szopi.
Ma fodrásznál voltam, és apa is el tudta altatni ugyanezzel a karbanfekvős módszerrel
De hát nekem van időm, a helyedben én is meg lennék lőve
Manó
Nagyon sajnállak, ez iszonyú szar érzés, én is versenysportoltam, tudom, mit érzel

Andi
Köszi a kérdést, kezem még megvan
. Egy-egy hirtelen "súlyemelésnél"
nyilallgat, de már legalább nem fáj folyamatosan, mint 2 hónapja. Meg igyexem vigyázni, pl nem támaszkodom rá. (Férjem már hiányolja AZT a pózt, de ha egyszer fáj...????
) Szerintem már nem lesz tökéletes, mármint a kezem
Klár
Sztori

Zulu
Képek
Ne haraguggy, de szerintem bömbölő Maca tökédi!!!!!
Na, most próbálok megint 1 képet, ha nem megy, akkor istibizi sohatöbbet, irgumburgum.
Jó éjt,
Pusssz
Elli