A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Tehát holnap 3 napi hideg élelemmel felszerelkezve mész a dokihoz. Mikorra kell menned?

KépKép
benó

Olyannyira lusta vagyok kenyérért menni, hogy sós szezámmagos kiflit fogok sütni, És virslit is teszek bele.

Benó, ha sikerül akkor küldöm a receptet.

Kép
muzsuzska

Mit csinál ilyenkor a doki?

Kép
martik77

Azt mondta, hogy fél 6körül. De lehet, hogy előbb is benézek!

Kép
muzsuzska

Köszi. :D De azt hittem, a Királyfi fogja sütni. Tudod, mint nyáron a pogácsát.... :lol: Egyszer csináltam valami ilyesmit mirelit tésztából. Csak belegöngyöltem a virslit, az úgy volt.

KépKép
benó

Feladja a házi feladatot a következő ciklusra, gyógyszerek, injekció, uh ideje stb..........

Kép
muzsuzska

Ez kemény, hogy ennyien vannak nála.

KépKép
benó

Igen, kemény ott ülni órákat, fáj is a popóm utána. :D

Kép
muzsuzska

Nagyon szorítok neked, Zsuzsi, hogy sikerrel járjatok. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

Értem.Merre van Mohács mert nem tudtam hol keressem a térképen,hogy milyen messze van Miskolctól?Receptet én is szívesen fogadok :)

Kép
martik77

Köszi!
Márti a visszaszállt átok a hármasikrekről így fog történni:
Egy Flóráé, egy Szilvié és egy az enyém!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Kössél valamit közben és vigyél párnát. :D Gondolom, jó kényelmetlen székek vannak még mellé.

KépKép
benó

Márti, mohácsi csata? :D
Lent a Duna mentén egészen délen!

Kép
muzsuzska

Na látod Zsuzsi okosabban gondolod mint bárki :D :D :D :D :D

Kép
martik77

Pécs mellett nem sokkal. Délen.

Márti a visszaszállt átok a hármasikrekről így fog történni:
Egy Flóráé, egy Szilvié és egy az enyém!!!!!!!!!!!!!
Így legyen!

Aztán jusson egy-egy az Edinának és a Csillának is! :D :D :D

KépKép
benó

Tudom a Mohácsi csatát,csak nem találtam mert nem tudtam pontosan merre keressem.

Kép
martik77

Minden tiszteletem a tiéd, Zsuzsi. Kitűnő hozzáállás! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: És az vonzza a jót! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

KépKép
benó

JÓL VAN NA MINDIG ROSSZ VOLTAM FÖLDRAJZBÓL!!! :D

Kép
martik77

Miskolc 380km. re van tőlünk! 4-5 óra autóút.

Kép
muzsuzska

Én is. :lol: Matekból is. :lol: Stb. Stb.

KépKép
benó

NA csak ennyit akartam. :D

Kép
martik77

Boccs! :oops: :oops:

Kép
muzsuzska

:lol: :lol:

KépKép
benó

Megnéztem,és megtaláltam. :D

Kép
martik77

Megkeresett egy csaj, mlm, üzletet akart ajánlani, de nem sikerült! :D
Ahhoz korábban kell felkelnie, hogy én ilyennel akarjak meggazdagodni! :D

Elkezdte a süket dumát és én az elején lelőttem. Azt mondta beszélgetni akar csak, én rögtön közöltem, hogy nehoghy erre mégis.

Kép
muzsuzska

Szerintem ez tök nem gáz, én néha ezerötszázszor egyszerűbb dolgokat megkérdezek, nem tudok, a Gy. se, úgyhogy no para. Ne aggódjatok már ilyeneken egy percig se. Sajnos, ha tudjuk, se leszünk benne a Legyen Ön is milliomos nyertesei között! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nem szeretem az ilyet nem lehet őket lerázni. :evil:

Kép
martik77

Sajnos Márti, rohadt messze vagyunk, ha közelebb lennénk már dajkáltam volna Gergőt!!!!!!

Tancsu!!!!!!!! Gyönyörű a Gergő!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Telefonon? Mi az az mlm?

KépKép
benó

Nem gondoltam,hogy ilyen messze van. :(

Kép
martik77

Megyek összekutyulom a tésztát, aztán hagyom kelni.

Kép
muzsuzska

Az igaz, én se szeretem.
Képzeld, Márti, én tavaly állandóan azt terveztem (dehogy tavaly, tök hülye vagyok, nyáron), hogy majd itt nálunk mulatunk, meg elmegyünk egymáshoz stb., de nagyon messze vagyunk, szét vagyunk szórva, mint a rizsszemek. :wink:

KépKép
benó

Morog a számítógép, nem ám nekem felrobban. :shock:

KépKép
benó

Eléggé szétszórtak vagyunk.Ha nagy családi házam lenne mindenkit meghívnék egy hétvégés kertipartira. :D

Kép
martik77

Flóra már otthonról írt vagy a suliból?

KépKép
benó

Otthonról szerintem de este jön.

Kép
martik77

A kertipartit ikerpartinak olvastam. :lol:
Köszönjük a meghívást! Miért, nincs nagy házad? :lol: :lol: Hozzánk is jöhettek. :D :D :D

KépKép
benó

Egyébként ilyeneket ne írj, mert én egyből elkezdem tervezgetni, szervezgetni. Mennék. :lol: :lol: :cry:

KépKép
benó

Azért nincs nagy házam mert szegénynek születtem és még várnom kell egy kicsit,de akkor tuti party sőt téged nézve iker party. :lol:

Kép
martik77

Engem az álmodozások feldobnak.Addig minden olyan amilyennek én szeretném :?

Kép
martik77

Dehogy nincs nagy házad, ugyanakkora, mint a miénk, sőt, egy nm-rel még nagyobb is, és a kisebbik keresztlány mindig azt hiszi, hogy az egész lakótelepi ház (hogy hívják ezt?) a miénk, és kiadjuk a többit. :lol: Meg már azt is gondolta, hogy kívülről ilyen nagy, belülről meg ilyen kicsi. :lol: Én egyáltalán nem bánom, hogy ekkora (a miénk). :D :D :D

KépKép
benó

Oké, akkor vedd elő a naptáradat, mikor menjünk? :lol: Szilveszter? Az úgyis egy punnyadt ünnep. Mi feldobnánk, ha összeülne a nagy csapat. :D :D :D

KépKép
benó

Azért én néha bánom,hogy kicsi mert nem tervezhetsz benne úgy mint egy nagyba.Én mindig nagyba laktam lehet ezért furi. :?

Kép
martik77

Álmodom a szilvesztert?mert akkor pót bulit is álmodok hozzá! :lol:

Kép
martik77

Mit tervezel bele? Vagy mit terveznél?
Én is nagyban laktam, de érdekes módon ezt hiper gyorsan megszoktam. :D
Állandóan ledob a net, gyorsan mászom mindig vissza.

KépKép
benó

Részemről rendben. De a többiek részéről nem. :cry: :cry: Tancsunak jó lenne, mert közel van. :D :D Flóráéknak nincs autójuk, úgyhogy nem tudnának elmenni valószínűleg, :cry: :cry:, Zsuzsiék nagyon messze laknak :cry:, Timinek most született meg a kisbabája, Szilzi ki tudja, hol lesz szilveszterkor, az Edina, Csilla úgyszintén. :cry: :cry: De éntőlem tervezgethetünk, még a kaját is megbeszélhetjük. :D :D :D Ti mit szoktatok csinálni szilveszterkor?

KépKép
benó

Először is külön lenne a háló meg a nappali,hogy az ágy ne foglaljon helyet de minden pénz kérdése. :( Látod ha ilyenen gondolkodom akkor ezek rémálmok.Pedig csak türelem kell és lesz jobb.Úgy hogy inkább te mondj valami jót. :D

Kép
martik77

Mondjuk, én nem vagyok olyan nagyon igényes, mint ti, pl. nekem nem fáj, hogy csak egy kis pohárszerűség van az evőeszközöknek, olyan normál tartó, ami szokott lenni másoknál, olyan nincs. Meg nemigen szoktunk használni vágódeszkát stb. Neked is csík főzőfülkéd van?

KépKép
benó

Nektek is nagy franciaágyatok van, ami a fél szobát elfoglalja? Nálunk úgy van. :wink: Már mondtam a Gy.-nak, hogy egyszer muszáj lesz lecserélni, főleg, hogy van egy bazi nagy repedés a huzaton.

KépKép
benó

Szilveszter alap:Virsli,hideg szendvics,lencse.De ha álmodozunk akkor bárki ott tud lenni:Olyankor nincs akadály. :lol:

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?