Rilla,
köszi nagyon a drukkot (de jövő péntekig még sajnos 10 hosszú nap van...), én is drukkolok, hogy neked minden rendben menjen a stimulációnálés aztán szép kis embrikéid legyenek
A punkció altatlásban van, ezért nem fáj egyáltalán, esetleg utána egy kicsit (nekem mondjuk akkor sem). Az altatásból való ébredés kicsit lassú, de azért előbb-utóbb magához tér az ember, utána még 1 órát nem szabad inni/enni, aztán lehet.
Aztán haza lehet menni, és jön egy uzgalmas éjszaka, én alig aludtam, és másnap felhívnak, és megmondják, hogy hány termékenyült meg, és mikor lesz a beültetés. Ez általában 3 napos korukban van (tehát pl. nekem péntek után hétfőn), de lehet 2, 4, vagy ha nagyon sok (>6) embri van, akkor 5 naposan, mert az 5 naposnak sokkal jobbak a megtapadási esélyei, visznot kevés jut el a lombikban 5 napos korig, ezért sok kell ehhez, hogy legyen miből "hullani".
Aztán nekem elkezdett fájni a hasam, és vasárnap du múlt csak el, de ez gondolom nem általános, a múltkor pl. nem volt.
Aztán a beültetés előtt megmutatják a bébiket, ami nagyon megható, és feltétlenül vigyetek fényképezőgépet!
A beülti nekem fájt - most is és a múltkor is -, de nem nagyon (mondjuk egy kicsit rosszabb, mint egy rákszűrés), de ez nagyon rövid ideig tart. Érzésteleníté nélkül csinálják, először lapocokat raknak be, aztán kiöblítik az Utrogestant, amit a leszívás óta kell dugdosni, eztán egy katéteren keresztül (ebben nem vagyok biztos, mert nem látom közben

) beinjektálják a babákat. Aztán egy UH, amin látszik két kis fehér pötty a méhedben

. Az egész kb. 3-4 perc. Utána egy óra fekvés, megkapod a zárót és mehetsz haza.
Nekem mindez tegnap volt.
Most itt fekszem és próbálom elerülni a hasprést.
Nem érzek semmi különöset.
Beszélek hozzájuk és Mozartot hallgatok
A melleim feszülnek, de már a leszívás előtt 1-2 nappal ez elkezdődött, és mivel annyi hormont nyomunk magunkba kívülről, szerintem a jelek nem mérvadók.
Én legalábbis most megígértem magamnak, hogy nem fogok elkeseredni, ha elmúlik a mellfeszülésem. És amit whitch írt erről, az is megnyugtatott. A múltkor 5 nap után elmúlt, és nagyon kibuktam, sírtam is. El is vesztettem őket.
De most nagyon reménykedem....