A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

A Gy. szerint le lehetne választani a szobából egy részt valamilyen fallal, hogy a babák külön lehessenek. Akár mondjuk egy szekrény is lehet elválasztó a szobában. :roll:

KépKép
benó

Csajok, ez hihetetlen. Eszem a laptetűket. :roll:

KépKép
benó

Igen nekünk is olyan a konyha.Nyugi szerintem senki nem márvány tányéron eszik.Az ágyunk összetolható de az se jó mert nehéz kihúzni meg összetolni.

Kép
martik77

A nagy szobát gondolta leválasztani?

Kép
martik77

Hát, igen. :wink:
És Döme a kis konyha-szobában lakik? Nekünk az már konyha lett sajnos, vagyis ott eszünk.

Oké, akkor mondjuk, én sütök kuglófot a szilveszterre, meg csinálok gyümölcskocsonyát kuglófformában, gyümölcsökkel. Most nem borral, mint tavaly szilveszterkor. :lol: :lol:

KépKép
benó

Igen, a nagy szobát akarta leválasztani.
Az újságban olvastam a múltkor csipkebogyólevest. Milyen lehet szerintetek?

KépKép
benó

Jaj tényleg saláták azt elfelejtettem(pl francia vagy akármilyen) :D
Igen Döméjé a félszoba de Laci is ilyen kis lakásba nőt fel a nővérével egy szobába és rendes ember lett.A nagy szobán már én is gondolkodtam,csak pénz kell mindenhez. :D

Kép
martik77

Honnan tudod, hogy a többiek nem márvány tányérból esznek? :lol: :lol: :lol: Szerintem igen, csak titkolják, nehogy elraboljuk tőlük. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Na, és mire gondoltál? Most álmodozunk, jó? Nem elszomorodunk, hanem álmodozunk, és lehetőségeink határtalanok. :D :D Ok? :D

KépKép
benó

Mert már Tancsunál ettem szendvicset és nem márvány tányérra kaptam. :lol:

Kép
martik77

Persze, hogy rendes ember lett belőle, miért is ne? :D A konyhaedényeitek stb. a csíkban (konyha) vannak?

KépKép
benó

Nekem állatira tetszik, hogy ugyanolyan lakásban lakunk! :D :D :D :D Tök jól lehet együtt tervezgetni. Mással is lehetne, csak mást annyira nem izgatna, hogy mi van a csíkban. :lol: :lol: :lol:

Hahaha, te mindennek bedőlsz? :shock: :lol: :lol: :lol: Gergő ágya alatt rejtegeti, én biztos vagyok benne. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

A nagyszoba két hosszú falánál közép felé rakni egy-egy dobogó alakú könyvespolcot és az mögé az ágyakat.Elé pedig talán 2 fotel pici dohányzó asztal még elfér ha jön valaki.

Kép
martik77

A ruhaszárítást hol oldjátok meg? Nekünk a nálatok Dömeszobában van a ruhaszárító, a hűtő, egy kis asztal és egy szekrény, abban a mindenféle edények. Szóval így nem gazdaságos az elosztás. :wink:

KépKép
benó

Persze a konyhába de alig tudom elpakolni azért is írígykedtem Flórára,hogy milyen ügyes barkácsoló a párja polc meg minden.

Kép
martik77

Igen, és a kis bébike? A szekrény mögött veletek? :D

KépKép
benó

Átküldöm a Gy.-t vagy Királyfit Zsuzsi, mert ők meg faiparosok, onnan ismerik egymást, egy suliba jártak.

KépKép
benó

Nem akkor már nagyobb kb 3-4 éves és Dömével lennének ott.De nem mindegy csak álmodozunk. :D

Kép
martik77

Tehát a csíkban van minden edényetek? Akkor te nagyon ügyes vagy, nekem is oda kell tennem őket. Mi a mosogató alatti részt marha bénán használjuk ki (nem használjuk ki), mert ott üres szatyrokat meg virágföldet stb. baromságokat tárolunk. Ehelyett lehetnének ott az edények. Szuper.

KépKép
benó

Oké, bocsánat. :lol: Folytasd. :D :D

KépKép
benó

Zsuzsi, mi van a tésztáddal? Már sütöd is?

KépKép
benó

A Gy. holnapra szabadságot vett ki, elmegyünk növényeket lopni, aztán elmegyünk a telekre, még nem tudom, mit csinálunk ott.

KépKép
benó

Márti, várom az álmokat.

KépKép
benó

Küldök egy képet a nagyszobáról az ajtótól van fotózva.Balra az erkély,kicsit kupi van azt ne nézd.

Kép
martik77

Azt én nem nézem. :D

KépKép
benó

Kép

Kép
martik77

Ó, nagyon szép szobátok van, Márti! :D :D :D :D És tök szépen és jól van berendezve! Szuper! És látom Dömét és a kutyulit is. :D Eszik már egyébként a kutyu?

KépKép
benó

Ugy gondoltam akét oldalról leválasztani ahogy a tévé van meg az ágy onnan indulna befelé egy részig a könyvespolc.

Kép
martik77

Értem azt hiszem.
Tehát ha valaki belép a szobába, akkor a kis dohányzóasztalt, székeket és a könyvespolcot látja, és mögötte, az ablak/erkély előtt vannak az ágyak. Jó ötletnek tűnik. :D

KépKép
benó

Ez tavalyi kép itt a kutyu kb 3 hónapos volt.Amúgy már jól van rossz mint a bűn.Nekem nem tetszik már ez a bútor pedig ezt is együtt vettük Lacival meg mindent.De ha kihúzod az ágyat már nem lehet elférni. :(

Kép
martik77

Igen!!!Végre te érted,hogy gondolom :D

Kép
martik77

Aha, a miénket meg nem lehet behúzni. :lol: :lol: Majd én is lefényképeztetem a Gy.-val a szobát, de ahhoz majd kicsit rendet rakok, mert szívbajt kaptok. :lol:

KépKép
benó

:lol:

Kép
martik77

Én is örülök, hogy megértettem. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nálunk pl. a könyvespolcon nem állnak ám vigyázzba a könyvek, hanem egyik erre, másik arra, nekem mondjuk direkt így tetszik, de szerintem ti nem nagyon díjaznátok. Meg hát mi az ágyat nem szoktuk bevetni ( :oops:), csak letakarjuk, ha valaki jön, mert ha bevetnénk, látszana a repedés és különben is, még a költözéskor (3 éve) valamitől tök fehér lett az oldala a narancssárga ágynak, a fene tudja, mi az, de gázul néz ki. :roll: Persze, engem ez se zavar. Gy.-t sem. :lol:

KépKép
benó

Majd rakok még képet csak nincs itthon a fényképező a barátnőmnél van akinek tegnap volt 1 hetes a babája.

Kép
martik77

Amikor anyuéknál a saját szobámban laktam, akkor a falon volt ugye, egy csomó hely (most is van, csak nagyon kemény a fal, nehéz fúrni), és oda feltettem rengeteg képet, de tök asszimetrikusan, feljebb, lejjebb, állati jól nézett ki, de rendesháziasszony-szemetek biztos megakadt volna rajta. :lol:

KépKép
benó

Akkor érthető, ha nála van. :lol:

KépKép
benó

Ezért jó ha van nappali mert akkor a háló ajtaját bezárod és kész.Tancsuéknál is olyan jó,hogy nagy a lakás és van hely,meg szép és világos,holnap megyek is oda. :D

Kép
martik77

A barátnőmnél a szobájába sulikorunkba a plafonra kazetta szalagot raktunk fel úgy nézett ,ki mint egy pókháló.

Kép
martik77

Persze, ez igaz.
Menj is, nézd meg Gergőt helyettünk is! :D

KépKép
benó

Jó lehetett. :lol:
Zsuzsi süteménye tán már meg is sült? :roll: :D

KépKép
benó

Debrecen és Miskolc mennyire vannak egymástól?

KépKép
benó

Ha megsült küldhetne nekünk is. :D

Kép
martik77

Sziasztok! Vagyok.

Kép
flóra 11

Igen, de mindig csak virtuálisan eszünk a másik sütijéből. :wink:

KépKép
benó

Na, helló, már hiányoltunk ám. :D

KépKép
benó

Laci szerint kb 90 km.Voltam ott kocsival kb 2 óra,vagy kevesebb.

Kép
martik77

Szia Flóra. :D

Kép
martik77

Ó, azért jó messze van. :cry: Mert karácsonykor lehet, hogy elmegyünk Debrecenbe anyuékkal és a tesómékkal együtt, és gondoltam, onnan elkirándulhatnánk, de ezek szerint messze van. Akkor ezt nem ígérem meg. :wink: :cry:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?