A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Jaj, most mindenki itthagy engem? Pedig most F. sincs itthon. Elment lakógyűlésre.

Kép
flóra 11

Ó, Flóra, viszed ám te is a laptetűket! :lol: :lol:

KépKép
benó

Na tessék! Itthagytok,akkor enyém a laptető! :lol: Valamit valamiért. :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Hát mostanában nem panaszkodom. Bárcsak hozna nekem pé-t!

Kép
flóra 11

Hehe, én nem hagytalak itt. A Zsuzsi végül is lelépett? Valahogy nem volt számomra egyértelmű, olyan hirtelen tűnt el. :wink:

KépKép
benó

Na, megjött a Flórián. Már nem leszek egyedül. :wink: :D

Kép
flóra 11

Na, hátha jön hozzád még az Edina vagy Tancsu. Vagy elmélkedj egy kicsit magadban, rendes vagyok, mi? Viszont én már ideszáradok a gép elé, úgyhogy megyek. :lol: Puszi, és most már nem jövök vissza. :lol:

KépKép
benó

Akkor oké, akkor nyugodt szívvel hagylak itt. Jó petézést! Puszi

KépKép
benó

A Zsuzsi elköszönt tőlünk. Úgy néz ki nagyon beevett. :lol:

Kép
flóra 11

Ja, elfelejtettem írni. Ma is fűrészeltünk a Flóriánnal délután. De komolyan. Bútorlapot. :lol:
Kitalálta, hogy még egy asztalra csinál a billentyűzetnek asztallapot. :D :wink:

Kép
flóra 11

Na, visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Benó, gipszkartonnal a legegyszerűbb elválasztani egy szobát. Egyszerű vele dolgozni és még esztétikusan meg is lehet oldani. Be lehet glettelni és lehet festeni is. Nagyon jó.

Kép
flóra 11

sziasztok. haza jöttünk.
holnap du. megpróbálok jönni közétek.
dobok fel 2 fotót a kicsi fiamról

köszi a drukkokat :lol: :lol:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Kép
Kép

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Lányok,én 5 éves koromig egy tipikus parasztházban laktam. Olyan hosszú volt, beléptél és a konyhába léptél be. Semmi előszoba.Onnan jobbra egy szoba, balra egy szoba. Az egyikben volt a nagymamám, a másikban a szüleim, a bátyám és én.
5 éves koromban beköltöztünk egy félkész emeletes házba, amit a szüleim építettek. Szóval nagy emeletes házban nőttem fel, de olyan boldog voltam,mikor ide jöttem ebbe a lakásba,bár itt csak három szoba van, de én itt vagyok itthon, itt jól érzem magam. Abban a házban sose éreztem magam jól.
Már nincs meg,nyáron lebontotta a tulaj,aki megvette a szüleimtől.

Kép
flóra 11

Szióka Timi!!!
Jaj de örülök,hogy jelentkeztél!

Cukik vagytok a képeken! :wink:
Ez a baba tiszta anyja! :lol:

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Timi, gratulálok! Nagyon szép a baba!

KépKép

KépKép
nadina01

Edina,helló!

Közben kimentem a konyhába,mert a srácok megéheztek.

Vagy még?

Kép
flóra 11

Ma én is babáztam. :wink: Átjött a szomszédcsaj, hozta a babáját is.Nagyon édike! Olyan picurka kezecskék! Két hónapos és most 5 kg, Tancsu, hallod?

Kép
flóra 11

SziaFlóra vagyok, csak eléggé szarul érzem magam. Hányingerem van, fáj a hasam, stb. Nem tudom mi van velem.

De jó, hogy tudsz babázni. Nekem a közelembe nincs baba sajnos.

KépKép

KépKép
nadina01

Mitől vagy rosszul?

Kép
flóra 11

Nem tudom. Lehet, h valami vírus. vagy felfáztam. passz

KépKép

KépKép
nadina01

Esetleg babó?

Kép
flóra 11

Nem hiszem. Tudod most volt Miki beteg, antibiotikumos állapotban :D Ráadásul az én pé számításomkor nem is tudtunk akciózi, szóval csoda lenne a dolog.
De tudom, h a remény hal meg utóljára :D

KépKép

KépKép
nadina01

Nekem gyakran van amúgy hányingerem, úgyhogy ez nem mérvadó.
Néha még az idegeskedéstől is :) Jó,mi?

KépKép

KépKép
nadina01

Veled mi a helyzet? Most volt péd, nem? Vagy most van. Nem nézik ultrahangon?

KépKép

KépKép
nadina01

Nem nézik uh-n. A hőm szerint sem volt pé-m.

Kép
flóra 11

De még a napokban lehet.

KépKép

KépKép
nadina01

Tudod,nekem a doki nem akart uh-t csinálni, helyette kötelező hőmérőznöm. Azt mondta, ebből is megmutatkozik, hogy volt-e pé. Igen, csak eddig még nem volt. Bár most nézegettem a hőgörbémet és múltkor is a 15-16. napon volt valami változás a görbén,nem egyértelmű a pé. Én ma vagyok a 15. napomon. Hát még várok.

Kép
flóra 11

A múlt hónapban csak fele ennyi Clostit szedtem. Akkor eltolta a pé-met úgy 3-4 nappal. Most dupla annyit szedek,tehát talán 5-6 nappal is eltolhatja szerintem. Hát majd mérem a hőmet reggelés várom a csodát.

Kép
flóra 11

Pedig most olyan jólösszejöttek a dolgok! Ha most lett volna pé-m, akkor minden rendben lenne. Viszont ma volt Jónás napom. Csak ezt nem értem,hogyan lehetek terhes, ha nincs akkor pé-m? Én ezt a Jónás napot nem értem, mi alapján műxik.

Kép
flóra 11

Akkor még simán lehet most is a 15-16.napon.
Nekem sincs elvileg pé-m, majd következő hónaptól szedem a gyógyszert és nézik uh-n. Csak majd győzzek bejárni állandóan a kórházba emiatt. Nem tudom hogy oldom meg. A hőmérőzés egyszerűbb lenne nekem is.

KépKép

KépKép
nadina01

Ezt a Jónás dolgot én sem értem. Nekem pont olyan napokra esik, amikor elvileg semmi pé nincs a közelbe, akkor hogyan lehet aznap?

KépKép

KépKép
nadina01

De van aki esküszik a Jónás módszerre, úgyhogy ha neked ma van, akkor HAJRÁ!

KépKép

KépKép
nadina01

Nem tudom, de annak az a lényege,hogy nem szabad a pé-vel egy napra esnie.De ne kérdezd,hogy miértéshogy akkor miért működik.De állítólag,míg pé szerint csak 20% az esély a teherbeesésre, Jónás nap szerint 85 %. :shock:

Kép
flóra 11

Nekem ma már volt,reggel fél nyolckor. Az a lényeg,hogy az adott időpontra legyenek ott a katonák. Hát nekem ott voltak az biztos. :lol: Reggel szólt a rádió,vagyis hajnalban. De hogy mit találtak ott,vagy működtek-e,nem tudom....

Kép
flóra 11

Ehhez az én gondolatmenetem is kevés :roll:
Ennyivel agyobb százalékban van a Jónás nap? Akkor megint át kell tanulmányoznom a jónás naptárt:)

KépKép

KépKép
nadina01

Én valamikor értettem,de már elfelejtettem.Kiírtam egész évre,mikor van Jónás nap,aztán kész. :D

Kép
flóra 11

Az a baj, hogy a Jónás nptár is csak akkor műxik,ha mindkét partner rendben van.

Kép
flóra 11

Edina, nagyon elálmosodtam.

Kép
flóra 11

Neten találtál Jónás naptárat? Mert nekem volt egy honlapom elmentve de nem találom :(

KépKép

KépKép
nadina01

Igen valaholén is találtam. Valami astro vlami volt. Utánanézek rögtön.

Kép
flóra 11

Kép
flóra 11

ok, kössszi

KépKép

KépKép
nadina01

Majd nézd meg. :wink:

Kép
flóra 11

Tudok segítséget is adni.

www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1152522358.61.ppt

Itt nézd meg.

Kép
flóra 11

nézem, bár most elég fáradt vagyok már mindenhez

KépKép

KépKép
nadina01

Itt egy ppt bemutatóban szépen le van írva, mikor mire kell kattintani,beírni,stb.

Kép
flóra 11

Hát gondolom fáradt vagy,igen, az egésznapos munka után.

Kép
flóra 11

Edina,nekem csukódnak a szemeim. Azt hiszem elköszönök.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?