2004.02.01 19:09

2004.02.01 19:19
2004.02.01 19:21
. 
2004.02.01 19:55
2004.02.01 21:51
Szerintem nyugodtan mehettek sétálni is ilyen szép időben, nekünk legalábbis anno azt mondta a doktor néni már két hetesen, é hamar mentünk is mindnfelé. Mi mosható nadrágpelust használunk, eldobhatóból pl. (éjszakára) meg DM-eset, és nekem eddig semmi bajom nem volt vele.
Olyan furcsa, hogy az én nagyalvó fiam mostanában fölkel az éjszaka közepén...
Itt a neten már nézegettem a hirdetéseket, de még nem találtam semmit. De ez a Brendon jó ötlet, köszi! Hol van pontosan? Többiek: tudtok valami helyet, ahol olcsón vehetek viszonylag jó kengurut? Az sem baj, ha használt!!
De eddig miért nem kelt fel éjszaka? Miért van kiszáradva? Attól, hogy folyik az orra?
Párásítani én is szoktam ezerrel, a doktornő is mondta, hogy az segít.
Ti hogy mentek el bárhova?? Maximum séta, de ha bemegyünk áruházba, üzletbe, fölébred, és általában sírni kezd, azt meg nem bírom. Vendégségbe meg azért nem szívesen megyek, mert ott meg nem alszik el, azért szenvedés, hiszen nagyon nyűgös egy idő után. Mindenki otthon csücsül (leszámítva a babakocsis sétákat), vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Eléggé rohangálós életet éltem azelőtt (gondolom, nem vagyok egyedül), és néha nagyon nehéz elviselnem az állandó itthonlétet. Persze nem vágyom sokra, csak néha egy kis vásárlás vagy mittudomén. Nem moziba akarok menni meg koncertre.
2004.02.02 04:44
Mi CAM kengurút vettünk 7000 Ft körül volt az ára (mivel autósülésre nincs szükségünk.
) erre költünk. Nagyon élvezi a kengurúzáast! A CAM-nak van egy olcsóbb kengurúja ami szintén nagyon jól tartja a baba fejét a MARSUPIO nevű.
Bár nem tudom hogyan viseli majd, mert mostanában anyás meg apás lett
2004.02.02 05:17
2004.02.02 14:40
olyan huncut kis arcot vág!
van benne 1-2 használható dolog, de az altatás speciel nem az. Van olyan ismerősöm, aki ajánlotta nekem a könyvet, ott áradozott róla, majd egy idő után be kellett látnia, h nem megy neki sem. Nagyon gyerekfüggő a dolog.
Hoppá, Hami éhes, ruhán keresztül be óhajtja kapni a cicit
szóval nincs gáz. 2004.02.02 15:14
Cuki. 2004.02.02 17:54
(Pl. azóta, hogy elolvastam SOHA nem idegesít vagy frusztrál a gyereksírás, azelőtt meg már volt, hogy én is sírva fakadtam és emiatt tehetetlen voltam. Most már nagyon keveset sír Dudu és mind kiegyensúlyozottabbak lettünk! Ez nagy kincs! Na meg végigalussza az éjszakákat!!! 

2004.02.02 17:57

2004.02.02 18:50
Valóban érdekes, hogy most a pelus, popsitörlő, vitamin, stb a legfőbb gondunk, később pedig -szinte észbe sem kapunk - előtérbe kerül a NEVELÉS
De felfüggesztettük, amíg el nem múlik az influenzaveszély. Azt sem bánom, ha meglesz még pár oltása, talán azok által is védettebb.
Görkorizni én is imádok! Csak nálunk nincs hol
Tovább is lehet hordani benne a babát, a kengurut Barni már 5-6 hónaposan kinőtte
Próbálok feltenni képeket, ha nem sikerül, akkor a profilomban van egy fürdetővödrös Boldiról
(A piros szemet még nem tudom, hogy lehet utólag eltüntetni
)
Hiányzol a másik topicból!2004.02.02 19:01
Mivel nemrég váltottam munkahelyet, és ezáltal gyakorlatilag életet is, most nem szeretnénk a bizonytalanra egy babát bevállalni. Ha Gábornak is megadtuk a maximális odafigyelést (no stressz...stb), akkor ha lesz kistesó, neki is szeretném, és ez most még nem megy. 2004.02.02 19:43
2004.02.02 19:43
2004.02.02 20:28
Jó érzés ezt kimondani, azt hiszem
Boldinagyon édi a képen, így piros szemmel is
Éjszaka

2004.02.02 22:03
, de ha még nem adtad fel, hogy szopiztatni tudj, próbáld meg felkeresni Dr Sarlai Katalint a Szt István kórházban. A lányok a szopi topicban, vagy a tudakozó is meg tudja adni a számot, ahol elérheted. Ad egy időpontot, és azt hiszem ott még uh-os vagy mammográfiás vizsgálatot is tudnak készíteni a cicidről, hogy van-e esetleg valamilyen szervi elváltozás.
2004.02.02 22:31
A címe alapján meg lehet venni vagy van szerzője is? Ha tudja valaki légyszi írja meg!
Most pedig elkezdődik a suli, közoktatásvezetői,, és már most szombatra el kell olvasni 200 oldalt. Na de nagybetűs a könyv
! Amúgy én is be szoktam vinni a volt munkahelyemre a picurt, igaz mióta influenza veszély van nem voltunk, mert ugyebár egy ekkora suliban bárki megfertőzheti. de aranyosak a volt osztályo, mert néha fel-fel ugrik valaki a bánatával, így nem is annyira unalmas az élet!!! 2004.02.02 22:34
(Azaz töti, ahogy Barni mondja
)Megpróbálok gyakrabban jönni, és tőlem telhetően nem nagyon okoskodni, jó?
(Szakmai ártalom
)
Szabályosan röhög, amikor beleteszem, az sem zavarja, ha néha nyel egy-kettőt
, és szinte rögtön kihozza belőle a még bennrekedt büfiket is
, és megvan az az előnye, hogy itthon bármikor csinálhatod. De azért kérdezzük meg a szakértőt mindezekről

2004.02.02 22:42
Kérdésedet még nem olvastam, és máris válaszoltam
2004.02.03 08:39
2004.02.03 09:37
A babás találkozók nekem is bejönnének, de majd ha vége az influenzaidőnek!
Bár mi már jobban vagyunk, csak Dani orra folyik még. Ja, a Kismama nekem néha nagyon egyoldalú, bár szeretem és olvasom is minden hóapban, csak egyre többször akadok ki némely cikkükön.
Ahogy régen, fél 10-től 6-ig. Persze lehet, hogy ez csak átmeneti javulás.
Most csak attól félek, hogy megint kevés lesz a tej. A szoptatási tanácsadó ugyanis mondta, hogy ha ennyit alszik, jó, ha fejek éjszaka, hogy ürüljön a mell. Fejtem is, de mostanában, hogy éjszaka is szopiztunk, fölhagytam vele. Azt hittem, most is lesz kaja éjjel, de nem volt. És én is végigaludtam az éjszalát.
Mindegy, most éjjel asszem megint fölhúzom a vekkert. Legfeljebb utána még egyszer fölkelek kajáltatni.
2004.02.03 10:58
(( És akkor hagytam a franba az egészet, csináltam úgy, ahogy nekünk jó volt, csakhogy így kiegyensúlyozott Hami is, alszik eleget és az én önbecsülésem se ment a béka segge alá. No meg így is oda fogunk kilyukadni, ahova ő, csak más úton.
Deegalább most meleg van. Ma nem hagyjuk ki a sétát, mert holnap az oltás után úgyse viszem ki. 2004.02.03 11:47
Utána olyan mélyen aludt. Manga! A jégkockatartót nekünk is javasolták az anyatejgyűjtőben,azért is praktikus, mert ha majd csak 1-1 főzelékhez kell,nem kell felolvasztanod két decit. A gyógyszertári zacsi nem olcsóbb mint az általad említettek, de lehet,hogy csak átvertek engem. Ezt a Suttogót már majdnem elhatároztam,hogy megveszem /felkeltettétek az érdeklődésem/, de Ann meggyőzött az ellenkezőjéről. Az alvás jól megy, de ha bármivel gondunk van,akkor csak vagyunk olyan viszonyban Minimanóval, hogyha nem sikerül nekem ráéreznem ,hogy mi lenne jó neki,akkor nincs az csodakönyv,ami segíthet. Nagyon jól tudják ők,mikor miért nem jó egyedül aludni a kiságyban. Vencel nagyon jó alvó,ugye sajnos volt 6 hete a kórházban megszokni az egyedül alvást, de mégis alkalmanként felsír és ha kivesszük tovább alszik anya meleg testén. Mert rosszat álmodott,vagy csak hiányzik neki az ölelés. Biztos nem gondolnám ezt ilyen egyszerűen, ha csak ölben tudna aludni,de akkor hagynám úgy aludni,mert arra van szüksége. A dokinénink /aki nagyon jófej és 30 évet PIC-en dolgozott/ mindig azt mondja, hogy a csimpánzbébi 3 évig lóg az anyukáján, mert kell a közelsége,és néha elfelejtjük,hogy rokonok vagyunk... Ez most talán furcsán hangzott,de nem így van? Na befejezem,mert kezdek magamnak is sok lenni. 2004.02.03 12:07
Az elején majd frászt kaptam, hogy megfullad, mert még a "lepedőjét" is az arca köré gyűrte, de hálistennek nem!
Na most meg azt találtam ki, hogy az egyik kisplédet ívben a feje fölé teszem. Így már alszik a kiságyban is.
Illetve aludt, mert ébredés ...

2004.02.03 12:12
2004.02.03 14:38

2004.02.03 15:10
Szóval 1 1/2 h séta még tologatva se semmi, na. Most épp eszünk, mert ugye a hasunk az úr a házban.
- na jó, ez vicc).
(ugyanis már 2. éccakája, hogy melltartó nélkül alszok apa nagy örömére
) Na ha meg már felébred az embör jánya, akkor meg csak lefeji! Kincsem 1-2 óra múlva szokott ébredni, s még annyi marad, hogy jóllakik. De volt már olyan is, hogy rögrön fejés után jóllakott.
Kopp-kopp-kopp
Pedig aszittem, majd abban jól ellesz a konyhában, mert ugye lát is, meg én is őt, de nem ... 2004.02.03 15:15
2004.02.03 18:50

Ha alszik, akkor meg az ágyban hagyom, mert számomra nagyon megnyugtató, hogy van légzésfigyelő, így szabadabban mozgok a lakásban. 

2004.02.03 19:14
2004.02.03 19:33
2004.02.03 19:40
. Természetesen az ultrahang rendelés és az ortopédia különböző napokon van, úgyhogy pénteken újra mennünk kell
, a folyosóra nem képesek tenni egy lehajtható pelenkázót, hogy ne a székeken kelljen felöltöztetni a gyereket. Én attól szoktam kiakadni, hogy ez az ország mennyire nem gyerekcentrikus. 2004.02.03 19:48
2004.02.03 20:31
Úgyhogy gyorsan írok.
Nekünk holnap lesz mérlegünk két hét után, kíváncsi vagyok az eredményre...
Te mindent megtettél, és csak ez számít.
Sokat van benne, ő hanyatt fekve utál lenni. A hason fekvésről nem is beszélve.
Amikor tudom, hogy fáradt, leteszem, három perc múlva benézek, és alszik.
Pedig mennyien mondták, hogy cumi nélkül nem lehet! (Mert nekünk nincs.) Persze lehet, hogy nem én voltam ilyen ügyes, hanem Dani!! SŐt!!
2004.02.04 02:03
hogy le kell írjam! Okóber 16 óta nem működött a Babanetem rendesen, és a mai napon megjavult! Én javítottam meg, ugyanis letöltöttem egy antivírus programot, lefutattam és azóta jó a Babanet! Valaki írta, (bocsi de nem tudom ki volt
) hogy nagyon lassú a gépe és nem látja a betűket, nekem is ez volt, akit érdekel megadom a megoldást!
) 2004.02.04 06:58

2004.02.04 08:07
2004.02.04 08:38
Majd kis kerülővel haza. Dani végig aludt, persze.
Ilyen nincs!! Egy hónapos korától végigaludta az egész éjszakát, most tíz napja meg ébred. Nem zavar annyira, mert megszoptatom, leteszem és visszaalszik percek alatt, csak nem értem.
2004.02.04 08:48
2004.02.04 09:57
(ez a beírásod nekem nagyon tetszett
), remélem 15 év múlva is így gondoljuk és nem leszünk sárkány anyósok
.
.2004.02.04 10:28
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|