A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok szép jó reggelt mindenkinekKép
Na csak anyit akartam mondani hogy kösszi mindenkinek aki szurkolt a Képpluszokhoz de sajna ma reggel a hőm 36,9 volt úgy hogy ez azt jelenti már amit ti is irtatok hogy megfog jönniKépde majd legközelebb.
Csak most az a kérdés ha netán ugy jönn meg hogy a hétvége bele esik akor hogy megyek a 3.napon vérvételre szerintetek?
Na de azért reménykedem még Képmert tudjátok a remény hallmeg utoljára

IldikóKép
ildikó_4

IldikóKép
Ne add fel még, amíg nem jön meg van remény.

De ha megjön, akkor a 3. nap helyett hivatalosan is lehet, a 2. vagy 4. napon menni vérvételre.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Igen én is ugy gondolom hogy adig mig megnem jönn adig remélek Képakkor nem muszály pont a 3.napon menni ha esetleg ugy jönn össze?

IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Ildikó!

Szerintem egy tizednyi csökk. nem jelent még semmit, attól holnap még lehet magasabb! Ha több tizedet esik, az a gáz!
Nekem ma egy tizeddel fentebb volt, mégis halvány gyanúm van rá, hogy hamarosan barnázni fogokKép... De azért még én is reménykedem!

Mit jelent, hogy a mnyh A-s vagy C-s? Nekem csak a méretét szokták mondani!

Szép napot mindenkinek!!!!

ZitaKép

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Csak Krisztinát szerteném egy kicsit megnyugtatni, mert az az érzésem, hogy neki is egy új mértékegységben mérték a progiját mint nekem, szóval a 21-ik napon 12,3 volt a progi szintem és azt mondta a dokim, hogy ez nagyon jó mert ezt az értéket meg kell szorozni 3-mal és akkor kapjuk meg a régi mértékegység szerinti értéket!
Cat! Nagyon drukkolok neked!Kép

Szonja
(nem tom' mi történt a rendszerrel de napokóta nem tudok ide írni, a saját nevem alatt azt írja ki hogy más is ír ilyen néven!:@
próbálkozó

Ildiko!

Szerintem meg ne essel ketsegbe semmikepp!
Egy tized szerintem sem jelent sokat, bar nem vagyok egy nagy szakerto homerozesben.

Amig meg nem jon, addig van remeny!!!!

Neked is, Zita!
En is addig remenykedem, amig meg nem jon! Igy van ez mar nalunk!!!!

dodo
dodo1

Ildikó! Kép

Így ismeretlenül is szeretnélek megnyugtatni.Ne keseredj el, az egy tized fok esés bármitől is lehet. Most néztem meg a babás görbémet, nekem volt,hogy 37,1-ről esett másnapra 36,8-ra, aztán mégis sikerült.

Cat! Kép

Megy a drukk Neked ezerrel!

És mindenkinek akinek épp mostanában van rá szüksége.

Kitty (aki szintén itt kezdte)
(39+1)
kitty123

SzonjaKép
Köszönöm szépenKépKép

KittyKép
Neked is köszi. De látom lassan Ti is kettéváltokKépKép Könnyű szülést kívánok Neked, olyat mint Fionának volt. (aki mellesleg barátnőmKépKép) Kicsi ez a világ.

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Látom azért sokakat elgondolkodtatott a tegnapi irományom. Semmilyen rábeszélő szándék nem volt benne, sőt inkább úgymondanám kiváncsi voltam a véleményetekre ezzel az egésszel kapcsolatban. Azért csak lehet valami benne, ami legalább lelkileg támogat.

CatKép

Hogy vagy? Tünetek? Lassan már kapaszkodnak a lurkóid, nem? Üzenem nekik, hogy jól fogják meg amit ott találnak, mert kilenc hónapig kell szorongatniuk!Kép

HurkiKép

Ez is nagyon jó, reményt ad olyanoknak akik végképp lemondtak rólaKép

IldikóKép

Ne add fel, ne mondj le róla, azt biztos Ő is megérzi, és nem tetszik neki!Kép

Csajok!

Az jutott eszembe, mi lehet Gittával? Már a múltkori szomorú esete óta nem jelentkezik, legalább néha benézhetne, nem?

GITTA HOL VAGY?

Ja még egy kérdés: Két hetet kell prütyökmentesen tartani, de az igazság az, hogy már ma reggel majdnem elkaptam a leendő apucit. 10 nap nem elég?

Csutka
hana

Miért lettem én hana?
csutka

Csutka HanaKép

Jó az új neved !Kép

Nekem semmi tünetem nincs így a 24. napon, csak tucsogok az utrogestanban. Mindenhol nyugtatgatnak, hogy nem is kell lennie, főleg az én érzékenységemmel. Elég nagy a fájdalom és tűrés küszöböm.Kép
Ma nagyon boldog vagyok, mert egy indexes lombikos lány ikerbabákat vár, most derült ki, pedig barnázgatott a lombik után, és már teljesen feladta.Kép Az ilyen hírek nagyot lendítenek az ember lelki állapotán.

Szerintem 10 nap is elég prütyökmentesen. A BMC-ben ezt a tiltást túlzásba viszik, azt hiszik fából vagyunkKépKép A Kaáliban az ET után szabad utat engednek az érzelmeknek, én meg csak húzhatom a férjemet a hatalmasra nőtt dudáimmal. Már lassan csadorba kell járnom.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

Örülök, hogy ilyen bizakodó vagy. Kell is!Kép Van is rá okodKép Akkor most elég olajozott a nemi életed az Utrogestantól....Kép
Akkor ma este végre már lehet valami, de jó! Ha most van a peteérésem, azért most még védekezzünk?

Csutka, akinek mellesleg a kutyusa a Hana...
csutka

DodóKép drága, örülök hogy jobban érzed magad, ez volt a cél, nem a hegyibeszéd.Kép

Csutka!Kép
Hana!Kép Éppen én is kezdtem csodálkozni!

Cat!Kép
Juj, én már úúúúúúúúúúúgy izgulok! De messze van még a jövő hét hétfő!

Leone

KépKép
leone

SziasztokKépKépKép!
Nem tűntem el csak a munka hőse címre pályázok mostanság.
Vasárnap (azaz 1-e óta) hormonfüggő vagyok. 16-án lesz az első nagyrutin+UH ami a stimuláció menetét meghatározza. Addig csak hasbaszuri.
Holnap lesz egy nagy rendezvényem, de már csak apróságok vannak hátra, kezdek lenyugodni. Utána egyfolytában itt leszek veletek!
EGCSImama:egyél sok finomságot helyettem is, különösen vacsorára, amikor én éhezem.Kép
LEONE:hű micsoda cicik!Kép
BOGÁRKA:örülök, hoyg újra látlak! Eszembe jut mindig, hogy abban a szép szobácskában már lakik egy szép babácska - pedig, olyan mintha csak tegnap lett volna a tali...
ORSI:hogy meg a gátlás? Gátlástalan házasélettel
párosul?Kép Hányadikán kezdtek?
ALENA:?? Nagyon eltűntél, hátha babás hírrel térsz vissza!Kép
ILDIKÓ:nagyon belejöttél ám a kis cukiságok beszúrásábaKép Nem elkeseredni, reménykedni!
HURKI:próbáltalak ám többször is hívni, de nem sikerült! Írd már meg lécci az otthoni számotokat mailen!
Puszihegyek most már megyek!
Virág
virag

Csutka!!!

változtass jelszótKép jóakaró!!!

s.
csutka

Asszem igazad van jóakaró, megtettemKép
csutka

VirágKép
Még mindig megy a fogyókúra? Csak nem Claudia Schiffer babérjaira törsz ? Pedig a Decát jobb a zsíros részbe szúrni!

Cat

Cat
Kép
cateye

Hello.

Jaj ez a progeszteron.
Megnéztem a papíron 9.21 ng/ml volt a feltételezett ovuláció után 2 nappal.Valószínűleg csak a 18. napon volt az ovuláció akkor, mert a 19 napon ment fel a hőm. Már ezt a vérvételt is én könyörögtem ki az itthoni dokimtól.Kép
Ez még nem sok de csak akkor kezdett emelkedni.
Megnézethetném újra de itthon az eredmény kb 1 hónap,...és hogy ezért utazzak Pestre és fizessek megint.Kép
Mellesleg legutóbb azt is említettem a Kaális dokimnak, hogy a ciklus 2. fele elég rövid: kb 17 napi peteéréssel 25-26 napos.
Holnap megyünk ugye inszemre...de már olyan ciki megint felhozni ezt a témát amikor egyértelműen azt mondta, hogy nem szoktak adni.Kép
Írassak talán az itthoni nőgyógyászommal???
Nekem LH tesztet sem kellett csinálnom soha. Amúgy mennyibe kerül?

Olyan kétségbeejtő ez az egész.Kép Minek járok én akkor olyan messzire egy neves intézménybe...ha kétségeim vannak???

Még valami. Az első inszem a ciklus 13. napján volt és 27 naposra sikerült. A vérzés elég gyenge volt alig 3 napos és akkor is kevés. Na én mondjuk nem bántam. Csináltam tesztet is biztos ami biztos mielőtt elkezdtem szedni megint a hormonokat a második inszemhez.Persze az negatív volt. (Igazság szerint már az inszem után 10 nappal is teszteltem...nem bírtam ki...az is negatív volt.)

Jó lenne ha válaszolnátok minél hamarabb...mert holnap korán indulunk.
Puszi: Kriszta
vizkrisz

Kriszta!

Nekem ezek a napok eleg furcsak, 17. napon peteeres, 25 napos ciklus... Jol szamoltad te ezt? Ne haragudj, csak probalok gondolkodni mi lehet a bibi.

Az LH teszt egyebkent amit en hasznalok, az 750 ft-ba kerul 1 db.

10 nappal az inszem utan szerintem a teszt nem mutat semmit. Az en dokim azt mondta, hogy elmaradt verzes utan 2 nappal teszteljek, aztan utana meg egyet meg 2 nap mulva.
Korabban ugysem mutat semmit, illetve negativat mutat. (Mondjuk eddig sajnos utana sem mutatott nekem pozitivat meg)

Virag!

Lassan neked is elkezdunk szurkolni!!!!!!!

dodo
dodo1

Kedves Krisztina!
Most már én is jól összezavarodtam!:-) Ezzel a mértékegységgel tényleg nem túl magas a progi szinted...De ami jobban aggaszt neked nem csinálnak minden inszem alkalmával hormonvizsgálatot??? Nekem sem jön össze a feltételezett ovuláció és a 25 napos ciklus! Ha ennyire nem figyelnek oda rád, jobb lenne ha a HIETE-n csináltatnád az inszemet ott legalább ingyenes ellentétben a Kaálival!
Szonja
próbálkozó

KrisztaKép

ng/ml-ben a ciklus második felében a proginak nagyobbnak kell lennie 15ng/ml-nél. Ezt az infertility.hu/újdonságok/női hormontábla alatti táblázatban megnézheted.
Ahogy DodoKép is írja, nagyon furcsa a 17. napi ovuláció, és a 25 napos ciklus. Ez azt jelentheti, hogy olyan alacsony a hormonszinted a ciklus második felében, hogy leválik a nyálkahártya, megindul a menstruáció.

Szerintem nem ciki leülni az orvossal, és megmutatni Neki a Te leletedet, és a hormontáblázatot. Ezt felejtsd el, hogy ciki, mert az életünkről van szó, ami neki csak egy receptírás. Ha nem írja fel az utrogestant a kifejezett kérésedre sem, akkor írasd fel a körzetivel.

Az első inszem, viszont ha a 13. napon volt, és a 27.-en menstruáltál, az normális. Mert kb. 14 nap a luetális szak, a ciklus második fele. Ez persze egyéntől függően eltérhet +- 3 nappal. A gyér menstruáció sem baj. Nekem mindig az van, és max. 3 napos. Ez a gyógyszereketől van.

Az LH tesztet azért nem kellett csinálnod, mert tüszőrepesztőt kaptál. Ha kíváncsi vagy rá, hogy jókor van-e az inszem, akkor vehetsz a patikában vény nélkül, és csináld meg.

Már korábban leírták itt sokan, hogy kérni kellene egy HCG vérvételt a 24. v. 26. napon, és nem tesztelgetni a gyógyszertáriakkal. Abból megtudhatod, hogy van-e egyáltalán megtermékenyülés, és csak a megtapadással van a gond, vagy meg sem termékenyül valamiért.

Én úgy gondolom, hogy ezeket a vizsgálatokat kérni kellene, és mivel Te fizetsz 25.000 Ft-ot az inszemért, ezek járnak. Nekem természetes volt a havi 3-4 ultrahang az inszemek alatt, és a vérvételek is. Sőt szó nélkül csinált a dokim bármikor hormonvérvételt is, és a HCG vérvétel is természetes volt az inszem után. És én egy állami kórházba jártam, és nem egy fizetős helyre. Én úgy hallottam, hogy a Kaáliban nagyon kézséges, rendes orvosok vannak, és nem hiszem, hogy megrökönyödnének ezeken a kéréseken. Hangsúlyozom, nem hiszem, hogy ebben van a hiba, és biztos ezek nélkül is sikerülni fog, de Te is sokkal nyugodtabb lennél, ha jobban körbe lenne járva a probléma.

Húúú de hosszú lettem. Bocsánat másoktól.Kép

Egyébként kívánom, hogy ne kelljen már ezeken a vizsgálatokon keresztül menned, hanem sikerüljön pikk-pakk ez az inszem.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Ej-ej SzonjaKép de egy a véleményünk.

Cat
Kép
cateye

CAT:tényleg sokkal jobban fáj most a Deca, mint az előző lombiknál, pedig olyan messze vagyok még Claudia Schiffertől mint Makó Jeruzsálemtől...
DODO:Képköszi! Majd a finishben nagy szükség lesz rá!
KRISZTA:teljesen egyetértek az előttem szólóval.Uff.
Virág
virag

Igen!Kép Ennél már csak az lenne szebb ha közel egyidőben lennénk babásak!;)
próbálkozó

SzonjaKép
Próféta beszéljen belőledKépKépKép

VirágKép
De Claudia Schiffer bundában már lehetsz nem ?KépKép

Cat
Kép
cateye

Kedves Lányok!
Szeretném felhívni a figyelmeteket egy új honlapra.

www.forgacsintezet.hu

Szívből kívom, hogy ne jussatok el az IVF-ig. Bár nekünk OTT a 4. sikerült (igaz akupunktúra támogatással) és most egy 5 hónapos kisfiú szuszog mellettem!
Mielőbbi babásodást mindenkinek!
Kati
Katii

KatiKép
Gratulálok a kis szuszogó csomaghoz! A többi lombik is ott volt a Forgácsban ? Mik a tapasztalataid ?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CAT:nem lehetek inkább C.F. puttonnyal(előlhordós!)?
Virág
virag

Köszi a válaszokat csajok!Kép
dodo1
Jól számoltam: az utóbbi időben az volt a jellemzőbb, hogy a ciklus második fele max 10 napos volt...akármilyen hosszú is volt amúgy a ciklus. (25-28)
Ezért is aggasztott a dolog és könyörögtem ki progeszteron tesztet. De rosszul csináltam mert a 20. napi vérvétel nekem csak az ovuláció utáni második nap volt.Kép
Lehet, hogy holnap a hőmérsékleti görbéimmel próbálom majd meggyőzni a dokit a progi pótlásról.
Amúgy azért örültem én is az első inszemnek, hogy hamarabb volt mint a szokásos tüszőérésem, hogy talán így hosszabb lesz a ciklus. Elég hosszú is volt a második fele: 14 napos.
Szerintem az időzítéssel nincs baj nálunk az inszemkor...legalábbis a korábbi hőmérőzés ezt igazolta. Meg is reped..de azt valóban nem tudni, hogy van-e megtermékenyülés vagy a beágyazódással mizu.
Majd igyekszünk holnap.Kép
Csáó: Kriszta
vizkrisz

Hordós VirágKép
Kívánok Neked hatalmas-hatalmas pocakot, hogy csak tükörrel tudjál borotválkozniKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,
sokat olvastam itt nálatok a hőmérőzésről.
Azt is írtátok, hogy ha valaki kismama lesz, akkor 9 hónapig nem esik le a hője.
Ezek szerint, mondjuk 37,1-37,2 állandó hőmérséklet (ami egyébként hőemelkedésnek számítana) terhesen normális?
Vagy ez is csak a reggeli nyugalmi hőre vonatkozik?
Mit tudtok erről?
Köszi,
Csenge
Névtelen

Megnéztem a hormontáblázatot.
7 nappal az ovuláció után egy természetes ciklusban 10ng /ml felettinek kell lennie a progeszteronnak. Nekem ez az ovuláció után két nappal volt 9.21ng/ml. Tehát ez akkor valószínűleg jóval magasabb volt. (ezzel biztatom magamKép)
A stimulált cikluban 15 ng/ml-t várnak el. Biztos azért mert több tüsző érik.
vizkrisz

Kriszta!Kép
Hű, ez a 18. napi ovuláció 25 napos ciklushossz mellett elég fura. Fel tudnád tenni azt a havi hőgörbédet? Meg esetleg a legutóbbi stimuláltat?
Egyébként én is Cat-el értek egyet.
Meg Dodóval is, hogy ne tesztelj az elmaradt mensi előtt, csak feleslegesen stresszeled magad, mert az valószínűleg úgyis negatív lesz.

Csenge!Kép
A hőmérőzés amiről mi beszélünk az mindig csak a reggeli ébredési hőre vonatkozik, a nappalira nem.

Puszi, Leone

KépKép
leone

CsengeKép
Egyszer Doris babásan megmérte a hőjét kíváncsiságból. 37,3-volt reggel ébredéskor. A kismamáknak 9 hónapig magas az alaphője, a terhességi hormonok miatt.

KrisztaKép
Neked az stimulált ciklus volt ? Akkor még magasabbnak kellene a proginak lennie. Mondom nekem a 12,6 ng/ml-re rávágták, hogy sárgatestelégtelenség. Tehát van ovuláció, de kevés progi hormont termel a sárgatest.
2 nappal az ov. után miért néznek hormonokat ? Miért 6-7 nappal utánna ?

Cat

Cat
Kép
cateye

Bocsánat kimaradt a "nem" szócska az utolsó mondatomból. Szóval miért nem 6-7 nappal utánna ?

Tök zavart voltam ma egész nap. A munkahelyemen is olyan hülyeségeket műveltem, hogy rosszul voltam magamtól.KépKép

OrsiKép
Lehet, hogy már nem olvasod, de nagyon jó síelést kívánok nektek, és gyűjtsetek sok energiát, mert egy pár évig nem síeltek a gyerekek mellettKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Leone
Elküldtem neked a görbéket.
Nem tudtam, hogy kellene közkinccsé tenni.Kép
Nem vagyok vmi számítógépes zseni.
Cat
Remélem azért jól érzed magad.Kép
Az nem stimulált ciklus volt amikor mérték.
Azért mérték a 2 nappal az ovuláció után...mert csak letámadtam a helyi nőgyógyászomat, hogy meg kellene mérni a progi szintemet...én is csak azt figyeltem, hogy a 21 nap körül legyen...a 20. nap volt péntek. Utána figyeltem fel rá, hogy nem az a lényeg, hogy a 21. napon nézzék, hanem, hogy az ovuláció után 7 nappal.Kép
A doki meg csak rohant vmi értekezletre s csak megírta a beutalót a vérvételre.
Hát így történt.
Köszi a segítséget és a törődést:Kép
vizkrisz

VirágKép
Eszem, csak néha nehéz kitalálni mit is.KépMiért éhezel este?KépNe kínozd magad, a terhességi rosszullét majd megteszi a dolgát és amit most kínkeservesen leadsz 9 hónap alatt pikk-pakk visszamászik!Kép

CatKép
Már van egy kis pocakom!Kép Nem feltünő, de én azért látom.KépHasonlókat neked is, bár ikrekkel gyorsabban nő.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

EgcsiKép
A Te párod a húsiparban dolgozik, ha jól emlékszem. Ott van sok-sok finomság, és Ő biztos eléd teszi a legexkluzívabb étkeket is! Tessék csak szépen gömbölyödni. Nekem sajnos alapban már van pocakom, így nem lesz nehéz utolérni Téged.KépKépKép

KrisztaKép
Nagyon-nagyon szurkolok a holnapi inszemhez! És azért vagyunk, hogy törődjünk egymással, és tanácsokat adjunk, mert az ember mindig csak a más dolgában nagyokos, a sajátjában nyeletlen kétévesKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

KrisztaKépKép
Nagyon de nagyon szurkolok holnap és reméljük hamarosan te is Képleszel

CatKépKép
Mit csináltál a munka helyeden?És remélem már nem vagy olyan zavartKépKép

EgcsiKépKép
Esetleg nem raksz fel képet a pocikádrolKépKép

Ildikó

Kép
ildikó_4

CatKép
Kényeztetne szegényem, de nem láttam 5 hete.Kép Most megyek bűnözni, mert megkívántam az ananászos shaket. Ide nekem a kalóriákat!Kép

IldikóKép
Lesz kép a pocakomról, de kicsit később, hogy mindenki számára nyilvánvaló legyen, hogy a babától gömbölyödöm. Most még annyira nem feltünő.Kép

KrisztaKép
Holnap drukk!!!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!Kép

Úgy néz ki, hogy egyre valószínűbb, hogy meg fog jönniKép, egyre inkább barnázok.Kép
...de egy kicsit még mindíg reménykedem...bár egyre haloványabban!

Kriszta!Kép
Drukkolok holnap!!!!

Szép estét mindenkinek!

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Tegnap már benéztem, de 2 levél olvasatáig jutottam, de most...

Dodo, Zita
Mikor babás lettem. Én sem éreztem semmit. Visszagondolva csak annyit, hogy irtó fáradt voltam. Bárhol tudtam volna aludni. A férjem akkor nem sokat látott. Munkából hazajöttem, vacsiztam és már mentem is aludni méghozzá reggelig. Viszont mindenki másképp reagál. Egyiknek a szőke, a másiknak a barna …

Csutka, Cat, Dodo
Úr Isten, mennyit gondolkoztam rajta, hogy nekünk miért nem sikerül. Néha még most is eszembe jut. Lehet, hogy nem hiszitek, de azt a várakozási időt nem tudom kitörölni a fejemből. Én hiszek abban, hogy mindennek megvan az oka, ha nem jön a baba annak is és ha vkinek akinek már az 5. jön, vagy akinek könnyen jön, annak is. Meg van írva a sors, hát nem tudom. Valamilyen szintem lehet, de mégis úgy gondolom, hogy a döntések alapján irányítod a sorsod. Az én példám és még itt nagyon sok lányé azt mutatja, hogy pszichés okok voltak a háttérben. Test és a lélek harmóniája?! Higgyétek el, hogy nekem még most is számos dolog van, amit meg kell tanulnom (itt persze nem a pelenkázásra gondolok). Folyamatosan érek/felnövök a feladathoz?!

Kriszta
Egyetértek Orsival. Viszont ráerőltetni úgy sem tudod a dokira mit tegyen. Nekem is most derült ki, hogy a dokim mit gondolt rólam (ugye én is állandóan kérdeztem) én voltam az aggódós. Jó mi? Emlékeim szerint a progiszintnek 21 fölött kell lennie, hogy megmaradjon a terhesség. Nekem babásan 20,5 volt, a doki progit írt fel. Drukk az inszemhez!

Cat
Elmeséled majd miért volt b*nkó Arni?

Puszka
Bogár

Nem működik a profilom. A net elérhetőségemhez mindig vmi activation key-t szeretne. Cat mit tegyek?! Help
Névtelen

Cat
Most már minden okszi, orvosoltam a problémátKép

Bogár
Kép
Kép
bogár

Szép jó reggelt!

ITT A TAVASZ KépKépKép!!!

BogárKép

Olyan nagyon szalad az idő, hihetetlen, hogy már itt tartasz!

Kriszta!Kép
Drukk, drukk...meg a többiek mára!

ZitaKép

Ne kleseredj el, ha most megjön, majd talán legközelebb jobban mennek a dolgok. Látod már kész a topic, ahol már nagyon várnak minket. Majd sietünk, hogy ne várakoztassuk meg Őket nagyon!Kép

Szóval tegnap este végre azt hittem lesz eksön, erre szegénykém úgy bealudt a TV előtt, hogy már nem volt szivem fölébreszteni. Aztán ma reggel elkéstem...Kép Olyan furcsa érzésem van most, mintha most lenne a pé-m. Pedig már a 16. napomon vagyok. Nem lenne semmi, ha most mindjárt sikerlüne....

Csutka
csutka

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!KépKépKép

Most, hogy aludtam rá egyet, nem vagyok olyan letört, és lehet hogy kicsit hülye vagyok, de még mindíg reménykedem!Kép
Nagyon készülök már az új topikba VELETEK EGYÜTT!!!!Kép

Puszi, ZitaKép

Kép
Kép
zituska28

Cat!

Minden lombikom a Forgácséknál volt. Teljesen elégedett vagyok velük minden téren. Szakmailag és ami számomra legalább ilyen fontos - emberileg. Törődnek az emberrel és nem futószallagon mennek a lombikok. Nem az ő hibájuk volt, hogy "csak" a 4. sikerült.
Ha szabad így mondani - csak ajánlani tudom őket.
Ha bármi kérdésed van szívesen válaszokok, akár itt akár az Intézet fórumán.
Katii
Katii

CsutkaKép
Miért ne sikerülne. Nagyon drukkolok, és már tiszta a terep lent isKépKép

BogárKép
Ment a mail, csak győzd olvasni. Ezt munkaidőben írtam!!! A freemail elég sz*r, szólj ha nem ment el.

ZitaKép
Ne add fel, bár ezek nem túl jó jelek, de a remény hal meg utoljára.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép

Madarat lehetne velem fogatni, ha tényleg sikerülne....Azért este még rádolgozunk, csak a biztonság kedvéért!Kép Már neked is csak pár nap van, és jelentkezik a kis csapat!

Csutka
csutka

KatiiKép
Én egyenlőre a bmc-ben vagyok, az első IVF-en túl, és remélem már nem kell máshova mennem, mert hétfőn lesz a hcg vérvétel, ami reményeink szerint jó magas lesz.KépKép
Engem olyan szempontból érdekelne az Intézet, hogy mennyit kellett fizetni a vizsgálatokért, mennyit kell várni, mennyire munkahelybarát, tehát mennyire lehet munka mellett megoldani az IVF-t? Reggelente lehet-e a vizsgálatokra menni ? stb.
Miért nem sikerült 3 lombikod ? Melyikőtöknál volt a gond ? Ha ezek túl bizalmas információk, akkor írhatsz magánba is, de itt a lányokat is érdekli, mert többen tartunk már sajnos a lombiknál.
Az Indexen is van egy ilyen fórum, és náluk is lehetne ajánlani az Intézetet, mert ott meg 80%-ban Kaálisok a lányok. Nagyon jó lenne ezeket a tapasztalatokat egybegyűjteni, mert sok embernek hasznos lehet. Ne haragudj, hogy nem írok az intézet fórumára, de biztos érted, hogy nem akarok oda tartozni, félek az determinálna. Az enyéim már itt vannak a pocakomban.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Hahó, szép tavaszt!
Csicsreegnek a madarak, beindulnaka hormonok! És remélme a tavaszi szellő meghozza a babaesőt is.

Dodo:igen akár családtagokkal is, sőt olyan dolgok amikről el is hittem, hogy úgy volt helyes. Közben meg dehogy.

Lányok ezt a nyamvadt hőmérőt ki kéne dobnotok.
Nehogy már 2 tized miatt adjátok fel. És ha az a a kicsike arra vár odabent, hogy anyuci végre bízzon őbenne. Pár napot lehet még reménykedni. Anyuci lemond róla akkor ő miért küzdjön?!

Csak megnyugtatásképp írom le, nem kell feltétlen csodatüneteket várni, attól még lehet babás mert nem érez semmit.
Tüneteim: 30.cn-tól többet pisiltem. 33.cn-tól szurkál,nyom, 40.cn-tól furi érzés a gyomorban, éhség-émelygés váltakozva, 46 cn. cici érzékeny de nem nőtt Előtte semmi tünetem nem volt!!!

Virág, mostmár használom a mobilom, annak pedig tudod a számát, csak most meg otthon nem lehet elérni.

Cat, ha megcsinálod hétvégén a tesztet ne várj a jó hírrel hétfőig, úgyis olvassuk sokan hétvégén is. Már csak pár nap, kitartás!

Pusz Hurki
hurki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?