Kriszta
ng/ml-ben a ciklus második felében a proginak nagyobbnak kell lennie 15ng/ml-nél. Ezt az infertility.hu/újdonságok/női hormontábla alatti táblázatban megnézheted.
Ahogy Dodo

is írja, nagyon furcsa a 17. napi ovuláció, és a 25 napos ciklus. Ez azt jelentheti, hogy olyan alacsony a hormonszinted a ciklus második felében, hogy leválik a nyálkahártya, megindul a menstruáció.
Szerintem nem ciki leülni az orvossal, és megmutatni Neki a Te leletedet, és a hormontáblázatot. Ezt felejtsd el, hogy ciki, mert az életünkről van szó, ami neki csak egy receptírás. Ha nem írja fel az utrogestant a kifejezett kérésedre sem, akkor írasd fel a körzetivel.
Az első inszem, viszont ha a 13. napon volt, és a 27.-en menstruáltál, az normális. Mert kb. 14 nap a luetális szak, a ciklus második fele. Ez persze egyéntől függően eltérhet +- 3 nappal. A gyér menstruáció sem baj. Nekem mindig az van, és max. 3 napos. Ez a gyógyszereketől van.
Az LH tesztet azért nem kellett csinálnod, mert tüszőrepesztőt kaptál. Ha kíváncsi vagy rá, hogy jókor van-e az inszem, akkor vehetsz a patikában vény nélkül, és csináld meg.
Már korábban leírták itt sokan, hogy kérni kellene egy HCG vérvételt a 24. v. 26. napon, és nem tesztelgetni a gyógyszertáriakkal. Abból megtudhatod, hogy van-e egyáltalán megtermékenyülés, és csak a megtapadással van a gond, vagy meg sem termékenyül valamiért.
Én úgy gondolom, hogy ezeket a vizsgálatokat kérni kellene, és mivel Te fizetsz 25.000 Ft-ot az inszemért, ezek járnak. Nekem természetes volt a havi 3-4 ultrahang az inszemek alatt, és a vérvételek is. Sőt szó nélkül csinált a dokim bármikor hormonvérvételt is, és a HCG vérvétel is természetes volt az inszem után. És én egy állami kórházba jártam, és nem egy fizetős helyre. Én úgy hallottam, hogy a Kaáliban nagyon kézséges, rendes orvosok vannak, és nem hiszem, hogy megrökönyödnének ezeken a kéréseken. Hangsúlyozom, nem hiszem, hogy ebben van a hiba, és biztos ezek nélkül is sikerülni fog, de Te is sokkal nyugodtabb lennél, ha jobban körbe lenne járva a probléma.
Húúú de hosszú lettem. Bocsánat másoktól.
Egyébként kívánom, hogy ne kelljen már ezeken a vizsgálatokon keresztül menned, hanem sikerüljön pikk-pakk ez az inszem.

Cat