A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Viki! Ez jó beszólás volt Anyudtól! :D :D :D
Vendég

Jázmin nagyon ügyes! :D

Kép
dittke

Babu, Viki, Szly, köszönjük :)

Kriszti, drukk dokihoz!

Viki, Anyukád :D

Dittke, Iza nagyon cuki!

Nekem a Laktoherb jött be, ill. az Urtica urens 5-ös.

Milyen jó huzatja van Szabinak, Lacinak!
Néha én is szeretném tudni, mennyit eszik a csemetém, főleg amióta lassult a hízásban.
Vkata, Nati sem az a panaszkodós fajta, ha nem telik meg dugig a pocakja, de elégedettnek tűnik, és ő is telerakja a pelusait rendesen :)

Kép
Kép
bondi

Szly, örülök, h Roli jobban van, és h Jázmin is hagyott pihizni!

Kép
Kép
bondi

Csajok!
Én még nem vertem szomszédot, de most fogok! Ez a k....g már megint fúr! :twisted:
20150601134430

Viki! Hajrá!
Vendég

Viki! Nálunk 3 napja ez megy! Már nagyon unom! Mi a sz@rt csinálnak ilyen sokáig?!

Kép
dittke

Dittke!
Itt már fél éve! :twisted:

Tuti több a lyuk a falon mint a sajtban.
20150601134430

Te szegény! Verd meg!!!

Kép
dittke

Nekem ez a 3 nap is sok.

Kép
dittke

Sziasztok!
Nálunk most jó volt az éjszaka...szokásos 3-kor kelt, viszont utána az 5-ös kelés kimaradt, és csak fél 8-kor kelt!
Tízóraira ma is ettünk egy kis sima almát....evett is belőle!

Bondi!
Sajnálom, hogy beteg Nati, és hogy a párod nem segít!
Viszont nagyon édi a tökszerkóban a leányzó!

viki!
Nálunk is igy van, hogy tavaly május óta szinte minden héten fúr egyszer a felsőszomszéd...én is mondtam, hogy nem tudom hogy nézhet ki a lakás, de lehet hogy a sajt az kutya füle hozzá képest!

d.dodó

Anya kiment innivalóért, én meg begurultam az ágy alá :twisted:
Kép

Kiveszel már végre? :D
Kép

2 percen belül...
Kép Kép
Vendég

Nem is tudom már, Bondi te kérdezted az anyatejes babák hozzátáplálását? Jázmin is anyatejes de már én is próbálkozok almával minden nap. Kb egy hete csinálom és eddig szerintem annyi ment le a torkán, hogy a szemében sem tenne kárt :lol: De tegnap már megevett kb. két kiskanállal. Öklendezik minden újtól, teától almától még volt hogy a fagyasztott anyatejtől is. Szóval én próbálkozok, hogy had szokja, mert egyszer majd nem lesz anyatej és akkor valamit enni kell!

Kép
szly27

Nórira még mindig áll a Bugri Nóri kifejezés!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:06-kor.
Vendég

Viki! Elmentettem, benne lesz. Ma még megkapom Levi adatait és akkor csinálom a táblit!

Kép
szly27

Nagyon élénk Nóri! :lol:

Kép
dittke

Hali!

Wera, mekkora ágya van Nórinak!!! ínagyon édi!

Bogika belázasodott éjszakára. 38,4 volt levonva, így adtam Neki egy fél kúpot, de most reggel is még 38,1 volt. Ez még mindig lehet a keddi oltástól? Szegénykém nagyon nyűgös, most épp elaludt, mert éjszaka sem aludt jól.

Jobbulást Natinak!

Nekem a kh-ban a Fitolacot ajánlották a Lactoherb helyett, mert az erősebb (töményebb).

Most fontos Toncsizhatnékom van :wink: .

Csilla

Kép

Kép
csillala

Szly - nagyon tetszett ez a "szemében se" dolog! :lol: :lol:
Egyre bugribb, komolyan, nem is értem honnan a fenéből van ennyi energiája! Valószínű tőlem szívja el, legalábbis úgy érzem... :twisted:

Bondi - annyira sajnálom a kis Natit hogy ennyire beteg! És persze téged is amiért ennyit kell küzdened a gyógyulásáért! Reméljük hamar lesz hatása ennek a sok orrszívásnak és Nati baba újra a régi lesz! +++++++++++++
Basszumpepi! :lol: :lol:
Én is a 4. hónap betöltésétől próbálkozom Nórinál különböző zöldségpürékkel és gyümilevekkel, általában naponta-kétnaponta 1x és nem túl nagy sikerrel. :P

Valaki megcsinálná akkor a kedvenc weboldalaink topikot, mert én suta vagyok hozzá?!?! 8) :lol: :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:06-kor.
Vendég

Csillala - gyógypuszi Bogikának! Sajna én nem tudom lehet-e az oltástól. Nem taknyos?
Ilyen bugrigyereknek nagy ágy kell! :lol: Kicsit nagyobb mint a szabvány: 70x140 cm
Vendég

Ami jöhetne már! Még nem is látta az esküvői fotót. Már nagyon várom mit fog hozzá szólni :lol:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:07-kor.
Vendég

Vidokata! Ártani tuti nem árt! :lol:

Kép
szly27

Wera! Ami már tegnap este látta a fotót! El is mentette ha jól emlékszem!

Kép
szly27

wera!
Nagyon édes Bugri Nóri! Mi lesz később ha már mászni is fog, ha már most így "közlekedik" :lol: !

Lizy elaludt végre a játszószőnyegén.....csak 5-ször kellett visszaadni a szájába a cumit!

Én ma meggymártást csinálok pirított grízzel.....párom nem szereti, de neki van tegnapról tökfőzelék!

d.dodó

Jók legyetek! Megyek Iza sír!
Kép

Kép
dittke

az én gyerekem szerintem belfogott a téli álmába... Reggel felkelt enni 6-kor, aztán 8-kor visszakéredzkedett (hogyafenébekellírni... :oops: ) az ágyba, és azóta nyomja. Én meg akartam gyantázni meg vasalni meg egy csomó mindent csinálni, de mondom csak óvatosan kezdek bele mert tuti felébred. Szétválogattam a vasalnivalókat, és szerintem ilyen hamar még nem végeztem, mert a műtét óta nem jutottam oda, és azokat a ruhákat amiket vasalni akartam, mind kinőtte... :oops: Na jó, egy pulcsi kivételével. Úgyhogy csak a pelusok vannak, azok meg ráérnek... :)
Aztán kiszedtem a fiókjából is a kinőtt rucikat és beleraktam a már kinőttük dobozba, és elővettem azokat amik most lesznek rá jók a még nem jók rá dobozból. :)
Aztán beraktam egy mosást. Még mindig semmi. :)
Elkezdtem gyantázni, de csak úgy óvatosan, hogy bármikor abba tudjam hagyni. Alsó lábszár. Gyerek még alszik. Hónalj. Gyerek még mindig alszik. Felső lábszár. Hihetetlen de a gyerek még mindig nem ébredt fel. Fazon. És kész. És még mindig csönd van!!! akkor mondom lefürdök. Megtettem. Aztán nekiálltam hajat mosni is, mert még mindig semmi... Fogmosás, mosogatás, összepakoltam a cuccát hogy tudjunk indulni ha felébredt és evett, aztán elintéztem az emailjeimet de a GYEREK MÉG MINDIG ALSZIK. :)
Bocsi ha túl részletes voltam, de annyira vicces, hogy ilyenkor az ember mindig csak 5 percre mer tervezni mert mi van ha... bezzeg ha előre tudnánk hogy meddig van időnk, sokkal energikusabban lehetne haladni. de ez már csak így van. :)
Ja, amúgy a súlyproblémákról... Egy csomót gondolkodtam ezen én is. Amikor képet látok magamról, látom hogy gáz, de egyszerűen nem érdekel. Tudom, hogy majd ha lesz rá lehetőségem akkor teszek ellene, addig meg tök fölösleges ezen görcsölni. Egyrészt.
Másrészt meg mi már nem kiscsajok vagyunk hanem anyarabszolgák, és szerintem bárki ha belegondol hogy mi ér többet, az, hogy van egy csoda az életében, vagy az, hogy jól néz-e ki, szerintem meg is válaszoltuk a dolgot. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy akkor most el is lehet hagyni magunkat, de szerintem tök fölösleges az ilyeneken görcsölni. És ha már soha nem leszünk olyanok mint régen??? A gyerekünk akkor is ott lesz és ez sokkal több örömet kell hogy adjon. Úgyhogy szerintem ne görcsöljetek ezen. (bár azt is hozzá kell tennem, hogy meg tudom érteni azokat akik a párjuk miatt görcsölnek rajta, de nekem ebben nagy mázlim van, hogy úgy szeret, ahogy vagyok. Annak ellenére, hogy még régebben mindig mondta, hogy ha meg fogok hízni, akkor nem fogok neki tetszeni. Meg ha a szülés után így vagy úgy fogok kinézni... És engem jobban zavar, annak ellenére, hogy engem sem zavar túlzottan. Szóval értitek.
Bocsi hogy monológ lett... :oops: :oops: :oops:
Ja, és a gyerek még mindig alszik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
muffin

mondjam, vagy tudjátok? :) a gyerek... :) :) :)

Szerintem ma már nem indulunk el sehova...

bondi, a basszumpepitől kész voltam! :)

wera, bugrinóri nem egyszerű :)

akata merre jársz???

KépKép
muffin

Szly - köszi h szóltál, most már látom, tényleg visszajött este Ami! Valahogy átsiklottam felette a reggeli kómámban :lol:

Muffin - Eliot megint nő ha ennyit alszik! Lehet mire felkel megint újra kell válogatnod a ruhákat! :lol: :wink:
Tökjó hogy így meg tudtál csinálni mindent! Nóri is alszik már legalább egy órája (csoda :twisted: ) én meg csak itt tespedek a gép előtt (teszveszelek ezerrel :lol: ) nincs is kedvem megmozdulni. És persze jégkrémet zabálok, mért is ne?!? :twisted:
Vendég

Esik ez a rohadványos eső! Hogy megyünk így sétálni? Pedig ma tényleg ki akartam próbálni a sportrészt. Bár ahogy látom a szél is fúj úgyhogy lehet nem ma lesz a napja... :?

Káromkodás: gyűjtöm én is a szolidabb variációkat mert sajna belőlem is eléggé hamar kicsúszik a méreg! 8)
Vendég

Sziasztok!

Wera! Álmos vagy még????????????
Elsiklottál az esti hozzászólásom felett!
Nagyon tuti a kép és igen le is mentettem! :wink:
Bugri Nóri nem semmi!
Begurultam az ágy alá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Haláli!
Áronnak is ekkora ágya van,de ő még csak a felét bitorolja!
Reggel mindig a felső csücsökben fekszik keresztbe,hát már őppen hogy elfér! :wink:

Fogfájásra nincs valami jó ötlet?????????
Tegnap megkapta este a Nurophent,hát nem sokat ért,23-kor már üvöltve ébredt,hamma,Dentinox és alvás!
4-kor újra ugyanez!
Szegény annyira szenved!
Ma lehet megint kipróbáloma Viburcol kúpot!
Az előbb bevágott egy üveg alma-őszit!
Remélem nem gondolja,hogy 11-kor változatlanul jöhet a tápszer!
Ma egyébbként végre (Apa helyett) beizzítottam újra a dvd-t és a Bóbitára altattam,énekeltem,tök cuki volt csendben elaludt! :wink:

És ma megjöt az elmü elszámolásunk,hát félve nyitottam ki!
Nemhiába:97000 ft! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Muffin! :lol:
Hát ez így szokott lenni!
Nem semmi alvókája van Eliotnak!
Nekem is azt mondja Apa,hogy mit akarok még csak most szültem és így is jó vagyok,DE MAGAMNAK NEM!
És azért biztos ő is jobban örülne,ha 10 kilóval könnyebb lennék!
Megfogok érte küzdeni,de muszály!
Mindenki maga érzi,hogy hogy érzi jól magát a bőrében!

Titi! Hogy bírod?
Levi?
Hamma?

Andi?

Magdolna már olyan régen volt!
Jelentkezz ha olvasol!

Kép

Kép
ibm

wera, ha ez vígasztal, nálunk már elállt az eső és megint süt a nap! :)

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:07-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:34-kor.
Vendég

ja és azt még nem is meséltem nektek, hogy apa tegnap meglepivel jött haza. Ugyan még csak képet mutatott róla, de karácsony előtt kapok egy másik gépet. :) Nagyon szeretem ami most van, mert pici és könnyű így bárhova tudom vinni, csak valami baja van, mert ha be van kapcsolva és töltőn is van, akkor sípol. Ha kihúzom, akkor meg villog. Úgyhogy elég szerencsétlen ezzel szórakozni néha. És végre nem kell majd ezzel foglalkozni. :)

KépKép
muffin

vkata, egyszer én is jártam úgy hogy megkóstoltam a fagyasztott tejet... Hasonló élményben volt részem. Tökre sajnáltam Eliotot amikor adtam neki. De ő nem panaszkodott... :) Úgyhogy ne izgulj. Valószínű nem véletlen hogy vannak gyerekek, akik nem is isszák meg...

KépKép
muffin

olyanokat vigyorgok hogy miket adnak el teszveszen... komolyan mondom mostmár fogok írni egy pár vicceset, hogy ne csak én mulassak... pl. mesék elvált szülők gyermekeinek :shock:

KépKép
muffin

Halihó!

Köszönjük az együttérzést, nagyon jólesik!

Az imént panaszkodtam, h nem tudom, Nati mennyi tejet eszik... most már tudom... kb. másfél decit, annyi volt a ruháján meg a pólómon... Soha többet nem panaszkodom!
Legfeljebb Apára.... többnyire mintaapa, ezt tudjátok, de néha beüt nála a rövidzárlat, és akkor nagyon... amúgy a súlyprobléma nálunk sem kérdés, hál'Istennek.
Csak van egy képem magamról, és amikor a tükörből nem az köszön vissza, az mindig traumatikus élmény :wink:

Ami, Áronnak jobbulást! Elmű :shock: :shock:

Muffin, gratula mormota fiadhoz! Mivel gyantázol?

Csillala, jobbulást Boginak! Jó Toncsizást :D (egyszer talán nekem is lesz időm Otizni)

Wera, bugri Nóri hihetetlen!!!

Szly, Nati 3 hósan 5220 g és hivatalosan 61 centi (szerintem 63 is megvan). Képnek meg mehet a tökös rucis arckép. Köszönöm!

Megyek, mert a gyerek számítógépezni akar - ez amúgy a szövegszerkesztőbe való betűpötyögés :D

Kép
Kép
bondi

eliot nevet: (csak az a baj, hogy mire elkezdtem felvenni már csuklott, és így nem az igazi, de azért egy kicsit még sikerült elkapni. Ennél sokkal jobb volt előtte. :)

http://www.youtube.com/watch?v=mnpj_RlznQs

KépKép
muffin

vkata, nagyon cukik az uncsitesók!

az olvasztott tej állagával én sem vagyok kibékülve. De még sosem kóstoltam a tejemet, ezután sem fogom... valahogy nincs gusztusom hozzá...

Kép
Kép
bondi

muffin, eliot édi!!!

Kép
Kép
bondi

Elaltattam kerek egy szám alatt!!!!!!!!!!!
Paff a bűvös sárkány! :wink:
Kis édi bédi!

Most megyek kicsit pótfiazni is!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

meddig hagyjam aludni??? :)

bondi, van gyantagépem, azzal. De utálom... Csak muszáj. Meg igazából mire elmegyek a kozmetikushoz meg hazajövök meg ilyenek, addigra én is megcsinálom, ráadásul így sokkal olcsóbb...

(talán ébredezik. :lol: :lol: :lol:

KépKép
muffin

Evelin, én reggel óta ezt csinálom, mármint, hogy márkinőtte, mégnemnőttbele - csak éppen négy gyereknyi adaggal! :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

Megnyitottam a kedvenc weboldalaink topikot. Természetesen elrontottam a címet, de azért megtaláljátok! :lol:

Kép
Kép
patr

Patr:már be is rakta sütis néne oldalát :D

Kép
Kép
Kép
kike

Boginak még mindig 38,1 reggel óta semmit nem változott, se le, se fel. Most adok Neki egy fél kúpot megint.
Ha megint felmenne, akkor holnap visszamegyünk a dokihoz.

Különben nem náthás.

Bondi, a múltkor Toncsinak rajzoltunk violinkulcsot, utána meg basszuskulcsot. Mire Ő halkan megjegyezte, hogy ezt nem szabad mondani :lol: .

Csilla

Kép

Kép
csillala

Wera!
Bugri iszonyat jó csaj!

Mi már az elejétől a sport részt használjuk.

Ami!
97 e Ft?????????????? Bakker! K...a sok!

VKata!
Édesek a kicsik!!!! Barnus pofijáról nincs kép?

A dokink azt mondtaa fagyi tejről h a babák simán benyakalják, még ha nekünk fura is az íze.

Laci szokott fintorogni, pl a mecsektea nagyon nem jön be neki.

Szly!
Köszi!
Tündér vagy!
20150601134430

De édi Toncsi!

Kép
dittke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?