Hello Lányok,
jaj, nem is tudom hol kezdjem, akkora a lemaradásom.
Kicsi lány megint nem alszik rendesen nappal, az a kis idő arra elég, h letakarítsam a disznóólt az etetőszékről meg a fél konyháról, bekapok egy falatot és fél szobánként haladok a takarítással.
Egyébként meg tapad ezerrel, semmit nem tudok tőle csinálni.
Nagyon ügyi kis gyermekek vannak itt! Mert a fotókat meg a filmeket azért megnéztem ám!
Óraátállítás nálunk is okozott zavart, lekopogom, talán mára rendbejöttünk.
Móni, ezerrel gratula! Nagy lépés ez Nektek!
Olvastam
gmailt, úgyhogy mindjárt én is...
Timi26 még október 22-én írtam Neked iwiw-en, azt elvileg olvastad és törölted. Abban volt minden infó. :roll:
Tali: vmikor biztos utazunk a szüleimhez, de majd amennyire tudom, irányítom a tali függvényében. Déli időpontban alvás van, mondjuk nálunk mostanában a délelőtt is necces, mert ha a kocsiban elalszik (pl tali után hazafele) akkor annyi az alvás az adott napra. Szóval minél messzebb szervezzétek! Mondjuk Szeged?
Ancsi, cipő: én most kicsit félek, h túl nagyot sikerült vennem. Bőven befér egy ujjam és hatalmasnak néz ki a lábán. De ugye belekerül még egy plusz vastag zokni, meg ugye a bundabélés is foglalja a helyet, ráadásul februárig-márciusig jónak kell lennie. Na mindegy, lényeg, h jól járt benne, mikor rápróbáltam. Egyébként 21-es. A 20-as mostanra lett volna pont jó.
Pneumo oltás: volt valaki, aki fél és 1 éves kora között adatta be? Ezek után mikor van az emlékeztető? Mintha 2 évet mondott volna a dokink, de nem volt teljesen biztos benne...
Lizi annyira intenzíven elkezdett karattyolni, h naponta jegyzetelem az új szavakat. Szinte minden nap mond egy újat. A szokásos "ány", "áp", "mammama", "baba", "pá" (labda), "tauto" és társai mellett olyanokkal is megörvendeztet minkent, h "dönd" (gyöngy) meg "domb" (gomb) és "tátáo" (takaró). És tegnap leesett az állam. Van egy könyve, amiben egy maci alszik az ágyban. Anyósom megtanította neki, h alszik a maci, erre neki psssszt-et kell mondania és a mutatóujját a szája elé tenni. Tegnap a játszótéren az egyik anyuka karjában egy maci volt. Lizi felpattant, halál agresszív hangon rámutatott, h MA, (én már féltem, h megy és kiszedi a nő kezéből), majd mutatóujj a szája elé, és pssszt. Aztán játszott tovább. Sőt, mikor meséltem az apjának az esetet telefonon és meghallotta a maci szót, akkor is uezt csinálta. És mindnen szavunknak próbálja mondani az első szótagját. Félelmetes.
Viszont cserébe a türelme továbbra is nulla, úgyhogy sem formabedobni, sem játszani, sem építeni nem hajlandó...
Kiskolbi, nem adod kölcsön Mátét egy fél napra, hátha ellesi tőle Lizi a trükköt?
Mindjárt dobok egy táblit is, mert úgy látom vannak események.
silka