A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Timi!
Én megírom. Irina már írt egyet. :wink:
Vigyem a talira, vagy küldjem postán?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Remélem, mindenki látja, hogy 100 nap alatt vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

Bejelentkeztem ma 4d-re nov 6-ra. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense4: wow hogy telik az idő!
nov 6? szupi!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

NA LÁNYOK, MOST TESSÉK GMAILT OLVASNI;-)

Nektarin: Robesznek gyors gyógyulást, gyógypuszik!

Sense, nagyon szívesen! Én kaqk-nak ígértem az imént egy mese-zene DVD-t :-)
Fontos: a Szegény Dzsoni és Árnika hangoskönyv-változatának kb. utolsó 2 perce hiányzik (most így hirtelen nem is tudom, hogy kiírtam-e Neked, ha nem, akkor ezért nem), minden általam a neten talált változatból sajnos, pedig nagy kedvenc. Ha valakinek netán meglenne...?

Aniko15
, de sajnálom, remélem, ma éjjel tudtok aludni!

Viranka: írtam! tudod, sok volt a manuális része ;-))

Kép
Kép
irina

Sense, abszolút látjuk! Gratula! :lol: (Ezt még muszáj: szerintem a Kaláka Maszkabál c. lemeze az egyik legjobb gyereklemez, ami valaha készült, mi még sokadszori hallgatás után is fetrengünk a röhögéstől... :lol: ).

Kép
Kép
irina

Sense - gratulálunk. Remélem, már a kedved is alakul :wink:

Viranka - köszi a pelenka-tippet, kipróbáljuk.

Felkelt, ordít, mennem kell :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!!

Lehetetlen titeket követni...most még ovi sincs,mert taknyos Meli...meg Molli is!!!

Egy kérdésem lenne hozzátok!!

Ki milyen cipőt,csizmát vesz a gyerkőcöknek és mennyivel nagyobbat a lábábál??
Ezeket a téli cipőket elég nehéz mérni,hogy jó-e nekik,ti hogy csináljátok???

Na ez nem egy kérdés volt!!:)

ancsi26

Ancsi - nekünk az átmeneti cipő 21-es. Szerintem nem annyi a lába, de elég nagy és olyan kis tunkó, így nem ment rá a 20-as a lábfejére. Olyan kis széles neki. De úgy méretre olyan 20-asnak gondolom.

Nem tudom, mennyit nőhet a lábuk ez alatt a 3-4 hónap alatt, szerintem nem olyan sokat.

Talán csizmából is 21-est veszünk.

Rugó tegnap elkezdett próbálkozni azzal, hogy sík talajon feláll magától. Már majdnem sikerül is neki. Séta közben már meg tudja csinálni.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Van netem!!! :D :D :D :D :D :D :D

Ahogy időm engedi próbálok újra bekapcsolódni közétek!!!

Tudja valaki, hogy miért nem tudok belépni a gmailre??? Nem fogadja el a jelszót... :roll: :(

Kép
Kép
timi26

Kérdés1:
Van olyan program (nyilván van, csak hülye vagyok hozzá), amivel video fájl-ból állóképet lehet kivenni???
(azért kérdem, mert a 4d-n ahová megyünk nem adnak állóképes cd-t. illetve adnak, csak az +1500 ft. gondoltam megspórolnám...)

Kérdés2:
Kell vmi speciális "dolognak" lennie a számítógépemen, ha vezeték nélküli billenyűzetet és egeret akarok használni?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó!

Lillának, Robesznek mennek a gyógypusszancsok!!!!
Balesetes Dávidkának is nagy ölelés. Jut eszembe, az én Dávidom is hasonló méretekkel született: 4,45 kg és 53 cm.

Irina! Tart még a lakomázás?? Örömmel olvastam, hogy a hízás jeleit fedezted fel. Szerintem a gyors anyagcsere, vagy minek nevezzem tényleg nem használhat a hízásnak. (Én meg pont a másik véglet vagyok. Ezért is gurulok. :lol: :lol: )

eddig tartott, majd még jövök.
dmaggie

Sense - a vezeték nélküli egérhez meg a billentyűzethez egy pendrive-szerű cuccot adnak, azt kell bedugni a gépbe.

A Windvd-programban állítólag van képmentő opció.

Timi - megváltozott a jelszó, ha küldesz nekünk privibe emailt, bármelyikünk küldi Neked.

Kép
vindolanda

Hoztam két fotót, már régóta akartam :D

Kép Kép
Vendég

Tali

Írtam a "Nohásoknak"
ezt válaszolták.
A 15. szombaton pedig lehetne 12-15-ig, mert 16-tól kezdődik egy születésnap,
mi általában 3 órára adjuk ki a termet. 3 óra 12000 Ft,

döntsük el, hogy jó-e így vagy keresünk mást!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

lmóni! Aranyos vagy, de nekünk nem jó. Zsozsi kb. f12-f2-ig alszik, és úgy vettem ki, a többieknek is a de. 10 órás kezdés lenne jó, mert nagyjából otthon lennénk - egy kis csúszással - alvásidőben.
Én pl. ha 10-re mennénk, 13h-ig ébren tudom tartani, nem lesz gond, lesz mit csinálni, :) de a fenti időpont nagyon nem jó nekünk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na este majd visszaolvasok, most csak a piros betűt néztem. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni!
A déli kezdés nálunk is a leggázabb. Botond pont ebben az időben alszik. A 10 óra lenne a jó. Én is úgy vettem ki, hogy a legtöbb gyerkőc pont délidőben alszik.
Nem kezdődhetne ott 10-kor?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Gyorsan befejezem, aztán irány az ágy.

Semse! Látjuk bizony, óriási!!!!! Eszméletlenül rohan az idő. 4D: nagyon izgi. Még emlékszem, mennyire vártam én is az időpontokat. Nagyon ügyes volt, aki kitalálta.

Dettyk! Panka meseszép! Ügyes kismanó!

Heni! Nyugi, Drága, minden rendben lesz. Nem lettél rosszul, ha jól emlékszem, igencsak jól megcsapolják ilyenkor az embert. Én talán még azt is megkérdeztem, hogy hagynak-e nekem is.

Ancsi! Szerintem, ha egy szakboltban veszed meg a cipőt, nagyon készséges eladót találsz majd ott, aki mindenben segít. De egyszer már Emese leírta, és nagyon igaz, hogy hátul az ujjadnak még be kell férnie. Szerintem attól nagyobbat nem érdemes venni. A cipőboltban az eladó mesélte, hogy a láb növekedése meg nagyon rapszodikus is lehet. Volt olyan vevője, aki írd és mondd alig két hét leforgása alatt váltott méretet. Ha nem látja a saját szemével, el sem hiszi. Ez eléggé kiszámíthatatlan.

Timi! Szia, Drága! Éljen, már nagyon hiányzol a csapatból!!!!Gyere, gyere.

Panndi! Ez a mosolygós, kukucskálós gyönyörűség teljesen levett a lábamról. :lol:

Olyan jól szórakoztunk a Kedvessel. Bercó, napok óta a járást gyakorolja. Olyan mókás, ahogyan a kanyarokban próbálja megtartani az egyensúlyát. Tisztára, mint a mesefilmeken pl. Tom, a macska. Közben meg magyaráz a maga kis nyelvén vagy éppen v.milyen értelmes szót mondogat, tapsikol, stb. Kissé megcsappant a létszám itthon. Gergő, a barátjával (aki vasárnap óta velünk volt) elmentek, most a másik családot boldogítják. Dávid még letudott ma egy edzést is.

No, tényleg megyek. Pusszancs
dmaggie

Sziasztok, én is itt vagyok még.

Rugót épp letettem aludni :lol: Gábor fürdik. Úgyhogy nyugi van, és a gép is szabad.

Panndi - hú, ez a kukucskálós-kilátós kép nagyon jó :D

Tali - hát, azt hiszem, most még sem tudunk elmenni. Nyíregyre átugrunk mindenképpen, ha jönnek az érintettek, de most ez a szervezkedés elveszi lehet egy adag pénzünket, és még azon a héten nem hiszem, hogy kiadunk egy autópályás oda-vissza útra :cry: Pedig eltökéltem már hónapok óta, hogy most aztán...

Na, majd elmegyünk a következőre...

Sense - megkérdeztem Gábortól a kérdéseidre a választ, le is írtam, amit mondott. Nem én vagyok ilyen okos, hogy a Windvd-nek milyen opciói vannak ám :lol:

Most már tényleg megyek tanulni. Tegnap nem nagyon haladtam az idegességtől.

Most már azért jobb :? Szép éjszakát, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Miért volt óraátállítás, miért kell nekem fél hatkor kelnem? :cry:
Vendég

Panndi!

kicsit később fekteted,mint szoktátok?Kicsit több kaja/tápszer/kakaó este?

gyerekem meg most tépte szét a bankkártyatartómat :evil:

Tali!
Móni dumáld meg Őket h. nekünk a 10 óra lenne a tökéletes :) olyan ügyes vagy :)

Ancsi!
1ujjad beleférjen, s ha tudod milyen márkát szeretnél venni abból a szandiméretet ha felpróbálod akkor tudni fogjátok h. bakancs/csizma mekkora kell :)

Panka csudapofa :)

csók :)

KépKép
viranka

Húzzuk az időt, amíg bírjuk, de nem hogy több tejet inna este, kevesebbet iszik, és egyszerűen utána kidől. Leteszi a bögrét, elterül a nagyágyon, és már alszik is :shock:
Vendég

Hajni! Boldog születésnapot! :D

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Hajni sok boldog születésnapot

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ancsi Viranka már leírta amit én tudok és nekünk bevált.
Még annyi, hogy én csizmából zippzárasat próbálok majd venni nem tépőzárasat.
A tépőzáras mamusz állandóan leveszi aztán hozza oda, hogy adjam rá.
Csizmával ne csinálja ezt :wink: :lol:

Viranka szopi elhagyása után ilyen hamar :shock:
Báló azóta sem kéri?

Vindolanda Nikinek is szerveztünk egy talit mikor hazajött angliából szerintem az is belefér, hogy ha pesten jártok akkor miattatok is összejön a csapat :lol: :lol: :lol: na meg persze akkor Maggiék is jöjjenek :wink: :lol: :lol:

Írtam újra a csajnak remélem ma válaszol :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Apa tegnap este a kanapén hagyta a nasi csokija felét.
Ma reggel Cicus megtalálta és gyorsan megkóstolta :lol: :lol: :lol:
Az arcát látva nagyon bejött neki :lol: :lol: :lol:
Úgy nézett ki mint egy kis hörcsög. Annyira teletömte a száját :lol: :lol: :lol:

na most már tényleg el

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Maggie! Szeli 5-ös (Pampers) pelenkát hord, a vastag combok miatt! :oops: :D De lehet, hogy csak egyszeri eset volt az átázás, akkor viszont nem váltunk egyelőre, mert méretre jó neki.
Bár lehet, hogy kipróbáljuk éjszakára, amit Meryke írt! :)
Vindolanda! Szeli is nagyobbat hord, mint ami a súlya miatti méret lenne!

Taz Lillának jobbulást! :(

Irina! Szerintem mi nem is fogunk átállni, majd várjuk a tavaszi újabb óraátállítást! ;)
Egyedül az esti lefekvés maradt ¾ 9-kor, az összes többi időpontunk csúszott... :roll:

Dettyk! Szeli tánc közben szokott térden lépkedni! :lol: Gratula a járáshoz, videóig még nem jutottam... :?
Gyönyörű a csajszika!

Panndi! Édes Zsófi a képeken! :)

Móni! Nekem is jobb lenne inkább a 10 órás kezdés.
Hasonló a helyzet, mint Mesiéknél 13-14-ig tudom max ébrentartani Szelit, akkor is, ha esetleg délelőtt egyáltalán nem alszik.

Kép

Kép
regcsiken14

Hát én bármit csinálok, Szeli ugyanakkor ébred reggel... :roll: De végülis tök mindegy! :) Apának még jobb is, mert nyugodtan tud borotválkozni, készülődni = zörögni! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok !

Sense : köszi kedves vagy. Hozd el légyszi a talira mert mi is megyünk max ha esetleg valami közbejön akkor majd írok és akkor légyszi postázd.

Nálunk semmi gond az óra átállítással.
Az első reggel volt egy kisebb hiszti de mindent úgy csináltunk mintha semmi nem történt volna.

Na megyek mert kaptam egy kis itthoni munkát és ma végezni akarok vele.
Kis munka kis plussz pénz.

Tegnap megkapta Ádi a bárányhimlő elleni oltást. Remélem nem lesz semmi gond.

Na léptem legyen szép napotok.
20200310173350

Sziasztok, itt vagyunk.

Móni - köszönjük ezeket a szép szavakat :lol: De nem szokott ám gond lenni, hogy Bp-re ugorjunk, megtettük már Rugóval többször is. Csak most sajnos ez így jött ki.
De ha arra járok, szólni fogok :wink:

Óra: hát, nekünk nem okozott gondot. De a mi életünk így is kaotikus, és gondolom, amelyik babáéba nagyobb a rendszer, ott jelenthet ez problémát :roll:

Rólunk: hú, Rugó ma olyat csinált, amit szinte tavaly december óta nem tett - reggel negyed hétkor kelt fel, szopott, majd visszaaludt. Hú, ezt azért meg tudnám szokni :lol: Igaz, tegnap nap közben is sokat aludt (majdnem három órát). Nem értem, de nem tanúsítok ellenállást :lol:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Mit írt Dettyk, és hova??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, megvan! Szegényke! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Ezt meséltem, hogy Szeli felmászott, és nekiállt fogat mosni! :lol:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, ez nem semmi :D

Nálunk annyira fúj a szél, hogy a levegőztetést elhalasztjuk. Talán délután...

Otthon a hegyek között nem volt ilyen, nekem ezt az alföldi szelet szoknom kellett. HOgy hetente egyszer az udvar közepén találjuk a szomszéd csatornáját, meg hogy a melléképületek felépülte után állandóan azt kell skubizni, hogy letépi-e a tetejét a szél :?

Db-ben a házak jobban lefogták, de itt a település szélén elég érdekes a helyzet.

MOst is fúj valamit az udvaron, ki is megyek, mert a postaládát is ki kellene pakolni.

V.

Kép
vindolanda

Dög meleg van kinn, úgyhogy mégis beburkolom a kis fejét, és megyünk kutyát-cicát hajkurászni :arrow:

Kép
vindolanda

Tali, igen, a délelőtt a jó Nekünk is

Kép
Kép
nektarin

Hello Lányok,

jaj, nem is tudom hol kezdjem, akkora a lemaradásom.
Kicsi lány megint nem alszik rendesen nappal, az a kis idő arra elég, h letakarítsam a disznóólt az etetőszékről meg a fél konyháról, bekapok egy falatot és fél szobánként haladok a takarítással.
Egyébként meg tapad ezerrel, semmit nem tudok tőle csinálni.

Nagyon ügyi kis gyermekek vannak itt! Mert a fotókat meg a filmeket azért megnéztem ám! :D

Óraátállítás nálunk is okozott zavart, lekopogom, talán mára rendbejöttünk.

Móni, ezerrel gratula! Nagy lépés ez Nektek!

Olvastam gmailt, úgyhogy mindjárt én is...

Timi26 még október 22-én írtam Neked iwiw-en, azt elvileg olvastad és törölted. Abban volt minden infó. :roll:

Tali: vmikor biztos utazunk a szüleimhez, de majd amennyire tudom, irányítom a tali függvényében. Déli időpontban alvás van, mondjuk nálunk mostanában a délelőtt is necces, mert ha a kocsiban elalszik (pl tali után hazafele) akkor annyi az alvás az adott napra. Szóval minél messzebb szervezzétek! Mondjuk Szeged? :lol: :lol: :lol:

Ancsi, cipő: én most kicsit félek, h túl nagyot sikerült vennem. Bőven befér egy ujjam és hatalmasnak néz ki a lábán. De ugye belekerül még egy plusz vastag zokni, meg ugye a bundabélés is foglalja a helyet, ráadásul februárig-márciusig jónak kell lennie. Na mindegy, lényeg, h jól járt benne, mikor rápróbáltam. Egyébként 21-es. A 20-as mostanra lett volna pont jó.

Pneumo oltás: volt valaki, aki fél és 1 éves kora között adatta be? Ezek után mikor van az emlékeztető? Mintha 2 évet mondott volna a dokink, de nem volt teljesen biztos benne...

Lizi annyira intenzíven elkezdett karattyolni, h naponta jegyzetelem az új szavakat. Szinte minden nap mond egy újat. A szokásos "ány", "áp", "mammama", "baba", "pá" (labda), "tauto" és társai mellett olyanokkal is megörvendeztet minkent, h "dönd" (gyöngy) meg "domb" (gomb) és "tátáo" (takaró). És tegnap leesett az állam. Van egy könyve, amiben egy maci alszik az ágyban. Anyósom megtanította neki, h alszik a maci, erre neki psssszt-et kell mondania és a mutatóujját a szája elé tenni. Tegnap a játszótéren az egyik anyuka karjában egy maci volt. Lizi felpattant, halál agresszív hangon rámutatott, h MA, (én már féltem, h megy és kiszedi a nő kezéből), majd mutatóujj a szája elé, és pssszt. Aztán játszott tovább. Sőt, mikor meséltem az apjának az esetet telefonon és meghallotta a maci szót, akkor is uezt csinálta. És mindnen szavunknak próbálja mondani az első szótagját. Félelmetes.
Viszont cserébe a türelme továbbra is nulla, úgyhogy sem formabedobni, sem játszani, sem építeni nem hajlandó... :roll: Kiskolbi, nem adod kölcsön Mátét egy fél napra, hátha ellesi tőle Lizi a trükköt? :D

Mindjárt dobok egy táblit is, mert úgy látom vannak események.

silka
silka

Tábla:

(istenem, hogy rohan az idő!!!!)

Kép

silka
silka

Lányok! Irina, Sense!

Lehet még jelentkezni gyermekdalos CD-re? :oops: :)
Annyira rákattantam néhány dalra a zenebölcsiből. Meg persze Lizi is :lol:

silka
silka

Na, akkor egy kis adalék az ügyes babákhoz.

Rugó szeret telefonálni. Ha hívnak minket, akkor oda kell tartani a füléhez a kagylót, és válaszolgat bele: daj-daj-daj. Meg nyög, ráncolja a homlokát, összpontosít közben, meg gagyog.

:lol:

Kép
vindolanda

akkor mikor is lesz a tali? Hanyadikán?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

MA öszefutottunk Ágicával és Petrával elkísértek dokihoz :)

Petra kis tünemény,br Bálint "kedveskedéseit" néha nem viselte túlzottan jól :) de kapott a szépszemű csajszi Bálinttól pusit is :)
s közben eláztunk vagy 2* fiam vonaton beájult :) s még most is alszik kabátban sapiban :)
de közeledik míra krákogv a gyorsan lépek én is :)

pusza

KépKép
viranka

Sziasztok

Lmóni,Vindolanda: Köszi az érdeklődést sz.penész ügyben de nem írom le :lol:

Viranka: Bálint is szőke tündér ha még Petrám ezt nem látta benne akkor is :lol: Máskor is szólj ha kell segítség bár amint bementél üvöltés lett és Petra is együtt érzett Bálóval egy hirtelen gondoltban eszmbe jutott mi lenne ha ikreim lennének :lol:

Tali: Nekünk végülis mindegyik időpont jó.

Voltunk mi is ma zenebölcsiben Cilinél.Nagyon jó volt szeretem azt a részt mikor megyünk körbe és Petra megáll és mindenkire úgynéz mint valami bálványra ők mennek körben mi meg a közepén dekkolunk :lol: :lol: De igy is tényleg szupi volt.

Fleur: Jobbulást Lillának!!

Tegnap megkaptuk mi is a pneu.oltást én nagyon féltettem de addig volt hangja míg beszúrták utána egyből:höhö :D Nagyon büszke voltam rá és kaptunk egy dícsérő papír nyuszit is.

Mesi: Egyszer nagyon régen te mondtad hogy ne borogassam az oltás helyét de most tanácstalan vagyok mert tök piros körülötte meg már alatta is de nem szívesen borogatom.Szerinted? :roll:

Van valakinek hasonló tapsztalata? Combiba kapta az oltást.

Kép

Kép
agica1126

Silka már hiányolni akartalak.
Milyen ügyes már Lizike :lol: :lol:

Ágica ha úgy érzed akkor borogasd nyugodtan

Kaqk ha válaszolnak a kinézett helyről akkor 15.-én 10-13-ig
ha nem akkor 15.-én vagy 22.-én valahol 10-13-ig

Vindolanda itt undok esős idő van :?

Regi csúcs ez a kép :lol: :lol:

Lányok megkezdtük a 600. oldalt :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lmóni: 15-e? wow akko rmég itthon vagyunk. :lol: Ha akkor lesz akkor megpróbálom apát meggyőzni menjünk!
meglátjuk
:lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk vess be mindent :lol: :lol:
Emmát jó volna élőben is megcsodálni :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi! Milyen önálló már Szeli!!! Őrület!!!

Tali! Nekünk biztosan nem jó a 15-e, akkor van apának a szalagtűzője. Negyedikes, pontosabban tizenkettedikes az osztálya. Ő is képezi a leendő rendszerinformatikusokat. A fizetéséről meg inkább ne beszéljünk. :oops:

Egyébként Vindolanda, ha egyszer mégis tudtok menni, akár lehet, hogy csatlakozunk hozzátok ktg.csökkentés céljából is, (mármint Nektek csökkene) feltéve, ha el tudjátok viselni Bercó kínszenvedéseit. Nem egyszerű vele az utazás. :oops:

Silka! Lizi milyen tünemény lehet!!!

Ágica! Sajnálom, szerintem én is borogatnám. A nagyokkal még anno mindig azt csináltam, hogy az oltás után egyből kapták a vizes borogatást + germicid kúpot. Egyébként jó, hogy mondjátok, hogy ilyenekre kell majd számítani. Zenebölcsi, Ti is. De jó, lám-lám mindenki kedvet kap. :lol: Szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem kapcsolódik még be Petra a dolgokba, az élmény a lényeg.

No, ezt most elküldöm.
dmaggie

Maggie - az utazás Rugóval is kiszámíthatatlan. Igyekszünk alvás-időre tenni a hosszabb utakat, és mikor már ásítozik, elindulni. Erre mit csinált a múltkor is? Feléledt a drága a kocsiban, két és fél óráig jöttünk vele :wink: Na, ilyen esetekben mindig vannak kényszerpihenők :wink:

Néha meg lecsukja a szemét, és otthon felkel :roll:

Holnap is utazunk, ráadásul csak nem alvásidőben tudunk menni, miután Gábor befejezte a munkát. Na, kíváncsi vagyok, mi lesz.

Amúgy szívesen társulunk ám veletek :wink:

Amúgy mi mostanában cseréltük le a gyerekülésünket egy nagyobbra, mert Rugó már beöltözve-cipőstől feszegeti a kilenc kilós álomhatárt.

A régi ülésében a lábai szinte a hátsó szélvédőn voltak fenn. A hossza megvan a kis csodálatos babának :roll:

Kép
vindolanda

Ó, ez az alvásidős nálunk nem működik. :lol: Én feladtam, akkor megyünk, amikor minden készen van, összepakoltunk, mindenki itthon van, megérkezett az elfoglaltságából, stb. Elképzeltem Rugót a hátsó ülésen, amint kirúgja a hátsó szélvédőt. :lol:
dmaggie

Rugó rájött, hogy ha a fejére húzza a fa játékainak a vödrét, és huhog, akkor visszahangzik. Mostanában ha hátranézek a gép előtt ülve, egy vödörfejű-huhogó gyereket látok. Aki mindig röhög a sikeres visszhangon :lol:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?