Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Szülők!

Tavaly már sokan megismertétek és megszerettétek Németh Luca bábszínész gyerekprogramjait a Virányosi Közösségi Házban. Idén az interaktív asztali bábozás sok új mesével folytatódik és a kézműves foglalkozás is ezer új ötlettel gyarapodott. Ha szeretnétek egy békés, de testileg-szellemileg aktív délelőttöt eltölteni velünk, olvassátok el a részleteket:

A CSODAÓRA IDEI PROGRAMJAI:

I. ASZTALI BÁBOZÁS (15-25 perc)
A bábozás nem színfalak mögött, hanem a gyerekek között, asztalon játszódik, ahol a picik pillanatok alatt "beszállnak" az előadásba és így a mesébe is. Itt, valós élethelyzetekben és jellemeken keresztül fejlesztjük a gyerekek problémamegoldó képességét. Észrevétlenül felkészülnek arra, hogy később komolyabb előadásokat is befogadhassanak.


II. KÉZMŰVESKEDÉS (15-25 perc)
Sok-sok féle alapanyagból ragasztjuk, mázoljuk, gyúrjuk össze a kedves és akár hasznos tárgyakat. Fontos, hogy természetes és hétköznapi anyagokat használjunk, hogy a gyerekek megismerjék, a kreativitáshoz nem kellenek "előre gyártott elemek". így lesz például egy parafa dugóból csodálatos üzenőfal. Fejlesztjük a kézügyességet és segítünk meglátni, hogy bármiből készülhet remekmű.


A programok során folyamatosan igyekszünk alkalmazkodni a gyerekek hangulatához, és ha lankad a figyelmük, mondókákkal, dalokkal, körjátékokkal színesítjük a Csodaórát.Helyszín: Virányosi Közösségi HázIdőpont: 2008 október 6-tól minden hétfőn délelőtt
09:30-10:20-ig ,és 10:30-11:20-ig

Jelentkezni a 0620/929 79 04-es számon vagy a fabrikamuhely@gmail.com e-mail címen tudtok.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Programok, ajánlatok

Jegyzetfüzet:

 

XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó