Sziasztok!
Hú, olyan sokat írtatok, azt se tudom, hol kezdjem!
Szóval:
Kata, biztosan minden rendben lesz, 2x nem történhet meg ugyanaz! Majd meglátod, tök jó lesz minden, és még az első rossz élményt is elfelejted majd!
Szerintem tartsd otthon Bencét, az a biztos, tényleg nehogy felülfertőződjön!
Jamiee, de édes Réka, tényleg hogy megnőtt ő is! Névnapjára eldöntöttétek már, mit kap? Mindjárt itt van. És az a másik kislány nem Bogi véletlenül?!
Judit, nem rendelünk Mikit, a játszóbölcsibe jön majd!Én már úgy várom!Kíváncsi vagyok, Zsófi mit szól majd hozzá. Ittthon mondogatjuk már neki, hogy jön majd a Mikulás nem sokára, meg van mikulásos könyve, szoktuk nézegetni. Szóval szerintem "képben" lesz majd.
Dorka, nem kellett fizetni semmit, majd lehet, hogy egységcsomagot kapnak a gyerekek, azt majd biztos ki kell fizetni, vagy a szülők visznek be csomagot a gyereknek, de akkor Ildikó megmondja, hogy mit tegyünk bele, hogy egyforma legyen. De még nem tudni, hogy lesz majd. Ildikó holnap is biztosan elmondja majd ezeket. Ja, Zsófi bealudt 10 percre, aztán meg itt pörgött, alig akart elaludni most. Hihetetlen, hogy 10 perc alatt hogy tud regenerálódni.
Ja, tényleg ennyire tetszik a Zsófia? De jó!

Szép neve lesz, ha tényleg ezt adjátok majd neki

(de csak akkor ha lány lesz!

)
Ketteske: Dorka is azt mondta tegnap nekem, hogy "na most már ti követleztek!"Meg Z. dokinak is az volt a 2.kérdése, hogy "kistesó?!"
Hát mi még várunk vele...még nem merjük bevállalni...és minden tiszteletem azé, aki meri. De szerintem jövő ilyenkor már igen!
Ja, Judit, nekem is az jutott még eszembe Grétinek ajándéknak-bár nem tudom ilyesmitek van-e már- szóval van mindemféle háztartási gép kicsiben: mosógép, vasaló+deszka, kenyérpirító, porszívó stb...szerintem azok tök jók!
Szerintem sem ciki a babakonyha fiúknak, én vennék! Állítólag ilyenkor még a fiúknak is kell baba, a lányoknak autó. (Zsófinak van egy csomó autója és szeret is velük játszani. )