A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Tessza (és többiek):

Babakocsiból nekünk nagyon bevált a Graco Mirage. A hordozójához lehet külön ún. bázistalpat venni, ami az autóba fixen beköthető, a hordozó pedig egy mozdulattal be- illetve kivehető. Akinek van már csemetéje, tudja, micsoda agyrém gyerekülést (hordozót) örökké ki-be kötözgetni.... :? Ugyanígy a babakocsira is egy mozdulattal fel-le pattintható a hordozó. A hordozót kb 9 kg-ig (kb10 hónapos korig) használja a baba, utána gyerekülés. Maga a kocsi baromi könnyű, 7 kg és egy kézzel röhögve tolható, bárhol, bármikor. Szóval meleg szívvel ajánlom.

A másik, hogy mindig szoktam Nektek kampányolni a 4dgenesis rendelő mellett (www.4dgenesis.hu ). Amellett, hogy nagyon kismama-barát hely, igazi, szívmelengetően kedves, hozzáértő ultrahangosokkal, Magyarország-i viszonylatban is az egyik legprofibb gép az övék, amolyan bolhapöcsénpattanástis-típusú :lol: :lol: . Babamozizásra is kiváló a hely, de ha biztosra akartok menni uh ügyben, ők nagyon jók!!!!!!!!!!

Kiságy ízlés, hely és pénztárca dolga. Érdemes körülnézni a neten, használt van-e, mert egy-két baba egyszerűen képtelen még lelakni egy ágyat.. :roll: és remek darabokat lehet olcsón beszerezni. Nekem a pelenkázóval egybeépített "kombi" vált be, de azok szerintem a legjobbak, amik később ifjúsági ággyá+komóddá alakíthatóak.

Mellszívóból nagyon jó az Avent, a kézi, ha nem állandóan fejsz. Ha pl. tejet adsz le vagy rengeteget spájzolsz nehezebb időkre, vagy a gyerek csak cumisüvegből issza az anyatejet, akkor érdemes beruházni elektromosra, hogy ne kapj ínhüvely-gyuszit... :roll:

Pociképeket mikor raktok fel??????????? :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Bakker, laptető :roll:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mindenkinek nagyon köszönöm az okosítást!

Végre megérkezett az első felajánlás, úgyhogy már van egy 9 kilótól használható gyerekülés a kocsiba és egy etetőszék. Na ezek pont nem kellenek márciustól, de helyünk van bőven a tárolásra. 8)

Most rohanok ügyintézni, szurkoljatok. Du. jelentkezem.

Szép napot!

Kép
Kép
tessza76

Sziasztok!
Tessza jó kis kérdéseid voltak. Éna mellszívóhoz annyit szólnék, én kaptam egy avent kézit először, használt volt, eltört, de nem ez a lényeg. Utána tudtam venni használtan egy tigex elekrtromosat. Garos volt, hiányzott egy ici-pici nem is fontos cucc, brendon tök újra kicserélte (akkora mákom volt, bazi olcsón jutottam egy újhoz), de ég és föld volt a kettő. Ha szabályozható a szívás, sztem sokkal jobb az elektromos. Tényleg van aki ínyhüvely gyulladást kap. :shock:
Nevekkel továbbra sem állunk sehogy, én továbbra is Villőnek hívom ad drágát, aki nekem éjjel mindig aktív. Nappal sztem csak hallgatózik, és néha jelez. E ha igen, akkor huh. Nagyon szép neveket írtatok, Zsolti nézelődik. Én meg igyekszem a Katával barátkozni. Miért nincs anyakönyvezve Katka név? Mindjárt más lenne. De ha a játszón elkiabálnám magam Kata, jönne 3-4 kislány. Ahogy asszem Tencsi is írta.
Most már mindenki meggyógyult?
Linea negra nekem olyan volt, hogy csak na, és tök hamar elmúlt, mint Erpének. Vicces, egy csaszis bnőmnek varrás után elcsúszott. Pedig szép a sebe, de volt egy törésvonala. :lol:
Zazzy mennyire különbözünk,de ez a jó. A mai tetszene. Zsolti menekülne tőle. Pénteket várjuk! :wink:
Na meg Tencsiék mai napját. Nem leszek délutánig, de sietek majd.
Adryn örülök, hogy van néha egy kis időd ránk, köszönjük. :)
Erpé nagyon szuői body-ját mi is az Auchan-ban vettük. Tényleg nagyon jól az elején.
Masut küldenéd a szül. dátumod is, meg a kiírásod lécci? A táblához. Így csak két adatot tudnék beírni. Már 3-an vagyunk Szt. Imrések. :)
Jah baldahint mi sem vettünk, de azt hallottam nehéz tőle kivenni a babát, mert mindig útban van.
Na mennem kell.
Szép napot!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!
Szó esett a vércukorterhelésről. Szóval kb az 1990-es évek elejéig volt a zsömlés terhelés, majd ezt felváltotta a pontosabb mennyiséggel történő 75 grammos cukorterhelés (cukros víz), mely korrektebb eredményt, szűrést tesz lehetővé. A cukros vízhez, ha vki visz magával egy fél kicsavart citrom levét és beleönti (nem bolti citromlevet, mert abban vagy cukor vagy édesítő van), akkor az már kész limonádé, és més ihatóbb is. Sajnos néhány nőgyógyász a mai napig nem tud ehhez a változáshoz alkalmazkodni, pedig hát a két vizsgálat értelme, jelentése kicsit más. A vízben oldott cukor sokkal gyorsabban szívódik fel, mint a zsemle, így a megadott határérték sem igazán alkalmazható szűrés kapcsán. Vagyis a cukros vizes terhelés az egy cukorbetegséget jelző szűrő módszer, mely már hamarabb veti fel a kialakulás gyanúját is. A zsemlés tesztreggeli, aminek egyébként ez is volt a neve, inkább alkalmas egy éhgyomri és egy reggeli utáni vércukor meghatározására, mely már azonban inkább a kiszűrt terhes cukorbetegeknél jelentős. Ott azonban már arra érdemes figyelni, hogy nem a reggeli utáni 2 órás értéket kell figyelni, mint a szűrésnél, hanem a reggeli utáni 1 órás vércukornak kell 7 mmol/l alattinak lenni. Egyébként terhesség során kialakult cukorbetegség esetén általában a reggeli utáni 1 órás vércukor a legmagasabb.
Hát szerintem ezt a témát kimerítete. :)

Érdeklődve olvasom amit babakocsik, bébiruha, kiságy ... kapcsán írtatok. Sokat tanultam már most is belőle. :)

Kép

Kép
nuszo

Jó reggelt!

Először is a nap híre: az új nőgyógyászom, akit holnap próbálok ki előszőr: :P TERHES :P :P :P

Hát nem vicces? De elvállal,asszem csak május végén szül... de igazából a gondozása érdekel, ha nincs gond nem is nagyon van rá szükség :roll:

Bea: igen, a kismajom még nem mutatta meg magát :? először bosszankodtam, de mostmár egyáltalán nem zavar.

Tessza: 0,85-től jó az afp asszem, nekem ez volt a leleten, nekem 0,9 volt. Jó sok kérdés, amikre én még nem is gondoltam :oops: A linea negra úgy tom általában a vége felé jön elő, nekem még nincs. A mellbimbómon meg pár folt lett csak sötétebb kicsit.

Gabka: A terheléses cukor nekem is a zsömle+2 dl tej volt. De, ha több órán keresztül többször mérnek, akkor szokták a szőllőcukros citromos gedvát :x

Masut, Tencsi: nálunk nem csak a fal ferde picit, de páromnak köszönhetően kisebb-nagyobb puklik is vannak benne :shock: de nem zavar, legalább egyedi :lol:

Adryn: akartam is neked mondani, h nagy szerencséd volt, talán tied volt az utolsó járat, ami még ment Koppenhagaba :o nem fizetik vissza a jegyed árát?

Pusssz

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Papillion nálunk a szőlőcukros lötty van, és előtte meg utána 2 órával mérnek. Többször nem.
Illetve készüljetek, jobb helyeken előtte egy nappal vesznek egy cukrot, mert nem terhelhetnek alapból cukros emberkéket.
Ami még eszembe jutott, nekünk az utazó ágyunk görgős, de azt értem. Azt nem, hogy ki tologatna egy rendes kiságyat. Bár ahogy látom többen vagyunk vele így. Sztem ha nagyobb lesz, és pl. rugdossa a falat, el tudja majd onnan rúgni, így én nem javaslom. Na most remélem kiderül nem csak Boti rugdossa a falat a rácsokon át.
Jah és lehet kapni rácsvédőt, de még nem hallottam beszorult gyerekről. :wink: Nekem inkább azért van, hogy ne üsse e a kobakot ha műsorozik. :lol: Amikor kicsi akkor meg nem tudja kipiszkálni pl. a cumit (később mindent ki fog :lol: ).
Nemlajos mennyi ideig tart egy ilyen mutogatós tanfolyam? Tök érdekes. Sztem nagyon hasznos lesz neked babával is.
Na most már tényleg indulunk. :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Én 10 hetesen voltam előszőr terhelésesen, mert anyum és nagyim cukorbeteg. Levették a vért, utána mennem kellett zsömizni, tejezni és az utolsó falattól számított 1 óra után vették le a köv vért...
Régen, amikor inzulin intolerancia vizsgálatra mentem, akkor volt a cukros cucc, és ott 6 órán keresztül óránként vettek vért... úgyhogy legyen okos, aki tud :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

jah: 10 hetesen tökéletes volt a régi cukros vizsgálatnál, meg kicsit nehezen dolgoztam fel a cukrot, de még elfogadható mértékben... csak figyelmeztettek, h figyeljek oda magamra.... :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Szép jó reggelt!

Na megjártam a háziorvost, minden okés volt! Fél 12 kor lépek apáért és irány az uh. Remélem, hogy bekerülünk 1 óráig, mert apának akkor el kell mennie vidékre.....
Köszi Kukli, hogy velünk vagy!!!

Jó kis termést hoztatok össze, ezt nagyon bírom, csak győzzek mindenre reagálni!

Linea negra nekem is volt (most még nincs), tényleg hamar elmúlt.

Babakocsi, bizony mi sem használtuk sokáig, amint elindult a Viki 10 hónaposan már nem volt hajlandó beleülni (amúgy sem volt soha egy babakocsis csajszi) és onnantól kezdve a Domcsi hiába nem tudott még menni inkább mászott a betonon, meg köveken és a fűben. Úgyhogy nekünk nem volt sokáig használatos. Ma megyünk a szomszédba mekkukolni a babakocsit.

Nekünk olyan ágyneműszettünk volt, amihez volt baldachin is. Szerintem semmilyen funkciója sincsen, inkább csak szép és mutatós. 9 hónapos korukig volt az ágyon, akkor fedezték fel, hogy milyen jó dolog azt rángatni. Aztán le is vettük. Mostani kiscsibének már nem lesz.

Ruhák, én legjobban a body, rugi felállást szerettem. Aztán kiskabát még az elején vagy kisnadrág attól függően, hogy milyen idő volt. No meg úgyis jól be voltak takargatva. Most kapunk majd lábzsákot is a babakocsihoz, az is jól felfogja a szelet. A sapi kell nekik az elején mindenképpen mert a kisbabák ott adják le a legtöbb hőt.

Cukorterhelés: nálunk is a cukros lötyi van én vittem citromot és ott nyomtam bele és jó kis limonádé kerekedett belőle.
Van olyan ismerősőm, akinél most is az ún. próba reggelit csinálták.

Papillon egye fene a ferde és puklis falakat, legalább is miénk igaz?!!!

Mellszívó: Nekem Avent kézim volt és nagyon szerettem (mindenünk Avent volt, sterilizáló, cumisüvegmelegítő, cumisüvegetk stb.) gondolokodom, hogy szerezzek-e be most is, majd meglátjuk, hogy miként alakul a tejci ügylet. Valóban jól el tud fáradni benne az ember keze, de jól belejöttem 3 tejláz után a kézi fejésbe is. Remélem most nem lesz részem ilyesmiben.

Adryn, örülök, hogy ilyen jól érzitek magatokat!!! :wink: Igyekszem a pita receptjével!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Szia Eszter,

nem voltál véletlenül németes a szegedi BTK-n?

Kicsi a világ, hihetetlen.....
anna**

kukli, ezt hogy érted, hogy mennyi ideig tart? Egy foglalkozás 3 óra, de az alapfokú tanfolyam (most már) 170 órás. Mi vagyunk az elsők M.o-on, akik ezt végzik, azelőtt csak 40 órás volt az alapfok, de az uniós szabályozás most már minden élő nyelvre érvényes kell, hogy legyen (most már nem Alap-Közép-Felső - van, hanem A1,2, B1, 2 stb...).
Na, közben egy barátnőm hívott egy titokkal, 45 percet beszéltünk, kíváncsi vagyok, elmegy-e ez a félig megírt üzenet :roll:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

jujj, szomorú titok? :shock:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

szóval nemlajos, lehet, h nekem is női nőgyogyim lesz és nem is akármilyen, hanem TERHES :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Megjöttem az uh-ról és fülig ér a szám!!!!!!! :D :D
Egy hihetetlenül kedves, aranyos tüneményes doktorbácsi nézett meg. Nincs már ott a ciszta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Teljesen el volt csodálkozva a doki, hogy milyen gyönyörű babácska és milyen szép az arcocskája. Vmi gyönyörűen látszott a pici pofija, átkapcsolt 4D-re is és úgy is meg tudtuk nézni. Teljesen mintha a Vikit láttam volna, ugyanúgy tartotta a bal kezecskéjét a fülénél mint anno ő!!!! Bocsi, lányok, hogy így ömlengek, de hihetetlenül megkönnyebbültem nagyon nagyon boldog vagyok!!!Krisz is annyira de annyira örült, hogy eljött és látta az egészet!!!

Jah, és kis kukacos lakik odabent, ez már 100%!! Láttuk a kis kukiját és a zacsiját is!

Kép
Kép
Kép
tencsi

DEJÓ TENCSI!!!!!! Nagyon örülök, gratula az egészséges krapekhoz :lol: mondtam, h fel fog szívódni az a ciszta! És milyen kedves tőle, h megmutatta magát, mindenét :P

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Tencsi, hurrá, ez nagy öröm! Remélem, követlek majd a saját cisztámmal...
Papillon, gratula a terhes nőgyógyászhoz :lol: Csak nehogy majd ő is elkezdje mondani a panaszait, amikor Téged meghallgatott :lol:
a titok nem szomorú, hanem vidám, nekünk is volt ilyen titkunk pár hónapja... De ez titok, csak vigyorral reagálj!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

:D
Köszi a gratulát:-) majd elpanaszkodunk egymásnak és jótanácsokat osztogatunk :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Köszönöm lányok, nagyon drágák vagytok, igazán jól esett/esik, hogy így összetartunk és szorítunk egymásért!!

Bizony nagyon kis ügyes volt, hogy hagyta magát szépen megnézni. anno, az ikreket nem lehetett ennyire tisztán látni, ugye kevés volt a hely, de ez most hatalmas élmény volt. Ja és egy héttel nagyobbnak mérte a doki. Kiváncsi leszek, mekkora lesz majd!!!

Nemlajos :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
tencsi

Sziasztok Kismamik!
Bocsika a zavarásért. Látom már sokan voltatok Genetikai Uh-on a (volt) MÁV-ban (Podmaniczky u.)
Le tudná valaki irni nekem, hogy tömegközlekedéssel hogyan lehet oda eljutni. Az Őrsről megyek.
Amugy én is babócát várok (18+2 hetes) április 1-re, de valószinű hogy márciusban megszületik.
Boldog babavárást mindenkinek!!
És köszönöm ha tudtok segíteni.
Gyöngyi
bgyöngyi

bkv utvonaltervezőt használtad már? azt tom, h a 30-as busz me áll ott vhol

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Én úgy tudom, hoyg ott megáll a 75-ös troli is.
Az örsön szállj fel a metróra, népstadionnál szállj át a 75-ös trolira az állatkerti megállónál (a nem tudom melyik múzeum és az állatkert közötti utcában áll meg, pont a sarkon), vagy az azt követőnél szállj le. a rendelő pont a kettő között van

Jó babavárást Neked

Kép

Kép
gabka77

gratula a kis kukishoz, örülök, hogy a lányok csapatának azért lesz kikből válogatni :)

Kép

Kép
gabka77

az nem a 74-es troli?:-D de amúgy ja, az is jó:-)

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Köszi Gabka, szép kis gyermekszerelmek szövődnek itt!! :wink:

Kép
Kép
Kép
tencsi

Már boronálunk???? :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Tencsi gratula az uh-hoz, biztos nagy élmény volt :D
Én is egyre jobban filózok egy 4d-n ahogy így mesélitek hogy milyen jó volt.

Ez a babakocsi téma azt hiszem nem könnyű eset, én most a harmadik terhességemnél sem tudnám megmondani melyik fajta a jó megoldás, de azt hiszem mindenkinek más :) Amúgy az tényleg igaz, hogy egy idő után már idegesítő ki-be kapcsolgatni az autóban a babahordót, így tényleg jó megoldás lehet egy rögzítőtalp beszerzése.

Cukorterhelés: Ehhez csak annyit, hogy tényleg mindenhol másképp csinálják. Nálunk pl. 10. hét körül van egy reggeli utáni (1 órával) cukorvizsgálat, majd a 24. héten van a terheléses, ami azt jelenti, hogy éhgyomorra vérvétel, rögtön utána cukrol lötty ívás és pontosan 2 óra múlva ismét vérvétel és vizelet vizsgálat. Na ettől tartok megint, én reggeli nélkül használhatatlan vagyok :cry:

Kiságy: A kereket én sem értem hogy minek. :roll: Nekünk sima kiságyunk volt, külön pelenkázós szekrény, ami egy sima komód. Nem is fért volna el a kombi.
Ja és a baldacin szerintem is csak a látvány kedvéért van :) Pannának volt, Bulcsúnak már nem. A rácsvédőnek még lenne szerepe, hogy megvédje a kis fejüket ha nagyon felmásznak az ágy végébe, de nekem állandóan lecsúszik :( vagy lehet hogy minden egyes rácshoz rögzítenem kellene ? :D

A mellszívó tényleg praktikus dolog, nekem kézi van, háát egy idő után tényleg beállt a kezem ha sokat fejtem, úgyhogy felváltva szoktam saját magam és a szívóval. Lehet hogy az elektromos tényleg jobb :roll: Bár a Bulcsúnál már annyit nem fejtem, mert rájöttem, hogy minél többet fejek annál több tejem lesz és utána a felesleget ismét le kell fejni. Olyan volt mint egy ördögi kör, úgyhogy csak akkor fejtem ha etetés után még nagyon feszült a cicim, na meg persze akkor mikor kisebesedett és nem tudtam egy-két napig szoptatni az egyikből, de akkor is csak kézzel tudtam lefejni a fájdalom miatt.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok!

tencsi gratula a jóképű kisfiúhoz! :-)

Gyöngyi szerintem is a bkv útvonaltervezőt használd. www.bkv.hu, jobb sarok fent.

Szép napot mindnekinek ebben az egyszer süt, egyszer esik időben...

Képzeljétek, ma a nlcafe-n belenéztem a 2008 novemberi babák, fórumába.

Huh lányok, nagyon érdekes volt, ott már néhányan meg is szültek, és továbbra is írnak , ill. voltak olyanok akik arról írtak, hogy "indulunk a kórházba" ....nagyon izgalmas.....

Cukortehelés nálam dec. 1-jén, ma védőnő kiváncsi vagyok ak ilóimra, otthon nincs mérleg, így most derül ki.....

:-)
anna**

Anna, majd nálunk is így lesz, drukkolhatunk a másiknak, ahogy indul szülni, meg aztán is megoszthatjuk a tapasztalatainkat.
Ezért jó a net, valahogy nincs az ember úgy bezárva a kismamás korszakban sem, mint régen...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Papillon, simán!!!! :wink: :D

Anna, Vica köszi a gratukat!! :D

Tyűű, lesz itt izgalom a topikon ahogy az első manócska meglesz! Forródrót, izgulás örömködés!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
tencsi

huh, igen nemlajos....

ez tényleg félelmetesen izgalmas!
anna**

sztem mi indulhatunk az első helyért nico-val :D de sztem Wicca leelőz.. :P

KépKép
KépKép
adryn

Én itt olvastam a szeptemberi babavárókat, több ismerősöm is van ott, nagyon jó volt ahogy sorban jöttek a babál, de Adryn ne végy mérget erre, ott is volt olyan, hogy hó végiek jól beelőztek, hó elejiek meg azt hitték, már sosem szülnek :roll: Előfordul ez is.Majd ők tudják a sorrendet :wink:

Kép
Kép
zazzy

Tök furi, az elmúlt fél órában én is a szeptemberi babásokat olvastam itt, és hát... Találtam egy-két szomorú dolgot, úgyhogy megint úgy döntöttem, nem olvasok másfelé!!! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok!
Jaj de jóóóó! Tencsi-ciszta eltűnt, helyette pöcök van!!!!!!! Nagyon gratulálok! Na Domi bizti ugrál örömében! Gondolom ő egy öcsinek jobban örül, lesz kivel rúgnia bőrt. Ha lesz név, szóljál ám.
:wink: Tencsi múltkor is jót nevettem mikor elképzeltem Domit a betonon. Kár. Hogy nem láttam. :lol:
Én sterilizálásban a chicco folyadékra esküszöm. A mikrós nem jött be. Amúgy nekünk is minden avent szinte. Nem véletlen.
Nekem afp-m jó. Vagyis a múltkori volt rossz. Így a korrigált számítás szerint megvan az értékem. :)
Csajok nekünk a 2007-es májusi topicunk is még mindig él. Sztem ez nagyon klassz dolog. Csak sosem szabad majd hasonlítgatni.
:wink:
Nemlajos arra gondoltam hány hét, hónap, stb..... klassz lehet. Neked így akkor mikor lesz vége?

Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Tencsi gratulálok a kisfiúhoz..!! Jó hogy felszívodott az a ciszta:) gratula a jó eredményekhez

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Kukli, hát, tavaly novemberben kezdtem, és ha minden jól megy, a szülés előtt 1-2 héttel teszem le az alapfokút...
Nagyon ki lett ám mérve, de remélem, működni fog 8)

7:5 a fiúk javára, ha mindenkinek az marad, aminek látták :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Csibb hol vagy? :o
Bea bírod a strapát? :?
Nemlajos sok sikert hozzá! Nekem is volt egy hasonlóan kicentizett tanfolyamom terhesen. Szeptembertől májusig tartott. Boti egmvárta. :)

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Tencsi
gratula a kukishoz!!! és éljen-éljen, hogy nincs ciszta!!! :D

Kukli
köszi a hiányolást! sajnos elég ramatyul vagyok, tegnap úgy köhögtem, hogy hánytam is mellé, ahányszor csak rámjött a köhögés. ma már jobb. de úgy érzem, minden vágyam egy neocitrán, de nem lehet... :?
most langyos vizes-sós-szódabikarbónás vízzel gargalizálok, c-vitamin, tea, strepsils, és ma vettem homoktövis kapszulát. lassan vége lehetne, mert már nagyon unom... ez valami brutális.

vissza nem olvastam, csak átfutottam az utolsó oldalt. bocsika... :oops:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

strepsils-t lehet? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

[quote="kuklika"]
írta:
kuklikaMasut küldenéd a szül. dátumod is, meg a kiírásod lécci? A táblához. Így csak két adatot tudnék beírni. Már 3-an vagyunk Szt. Imrések. :)

Szül. dátum: 1977.03.21.
Kiírás: kb. 2009.03.27.
Köszi. :)

Masut
masut

Csibb: gyógyulást... remélem hamar jobban leszel...

Tencsi: gratula a kis Mr-nek ;) eddig úgy néz ki a fiúk nyernek... :D pedig lassan a mezőny felénél járunk mindenkinél.. :D:D:D

Nemlajos: milyen szomi dolgot olvastál? igazad van... én is utálom a rémtörténeteket... velünk úgyis minden rendben lesz mindannyiunkkal :twisted:

zazzy..: nem tuti biztosra írtam hogy lehetek én is az első... tom nagyon jól hogy a babák döntenek ebben igazán, viszont csakazértis benevezek az első helyre ;)

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok,

Kukliékhoz hasonlóan a mi 2006 márciusi topikunk is él még, bár most nyáron eléggé belassult és azóta sem tért igazán magához... De azért ez is elég szép hosszú időszak (volt).

Tencsi, én is nagyon gratulálok a kisfiúhoz és örülök, hogy az a csúnya ciszta eltűnt.

Csibb, jobbulást! Rosszul hangzik ez a betegség...

Adryn, szóval elsőként szeretnél szülni? :) Ezt azért majd legalább Wiccával és Csibbel egyeztetned kell :) És Samu is annak idején bő másfél héttel korábban érkezett, mint a kiírás - ennyit arról a mondásról, hogy az első babák szeretnek hosszabban bent időzni.

Tud valaki valamit az eltűntekről? Pl. Rszg? Katka? Régen nem jelentkeztek...
Jó éjt!
Üdv:

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Helló lyányok :D!!

Hadd legyek én az első!!! LÉCCCILÉCCCI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én az idei márciusiakat olvastam még múlt héten akkortól ahogy megszületett az első babóka (febr. 13!!), olyan jó volt olvasni :D!!!!! Mi is izgulunk majd egymásért, hogy minden rendben legyen mindenkivel, úgy várom!!!!!
Mpatr: bármelyik topikba is mész a laptető a TIÉD!!! :lol:
Csibb: Mielőbbi gyógyulást!!!
Tencsi: De szuper, hogy nincsott az a randa ciszta!!!!!!!!!!!!! Gratula a kistököshöz!!!
Megvettük a babakocsit vasárnap a bababörzén, meg persze vettünk még egy-két ruhácskát és megvan az első csomag pelus is :D:D:D:D:D!
Hétfőn cserélték az ablakainkat, azóta (szinte) egyfolytában takarítok, mer akkormá letudom az őszi nagytakit, pfúúú elfáradok ám estére és a hasamtól néha nehéz egy-két dolgot megcsinálni. DE nem panaszkodom, mert gyönyörűek az ablakaink és végre nem a kertet fűtjük!!!!!!!!!!!
Nem is tudom miről maradtam még le, igyekeztem visszaolvasni, de hát tudjátok!!! Terhesség = szita agy :oops: :lol:

Szép napot!
Vica
wicca

Nemlajos
én felhívtam férjemet, hogy azonnal induljon, és hozzon valamit a gyógyszertárból, amit szabad terhesnek, és ezt adták neki...
ezek szerint lehet.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nyah, ez jó hír, éppen tegnap láttam egy reklámot, és szomorúan mondtam az uramnak, hogy ezt se szabad. Ezek szerint mégis :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jó reggelt!
Csibb jobbulást! Ez nagyon gáz lehet. Remélem hétvégére 100%-os lehetsz, és pihenni is tudsz majd. Mert így gondolom nem könnyű. A hányás dologból nekem már jó időre elegem van.
Wicca gratula a kocsihoz. :) Tök jó. Az első pelu. Nekem Botinál 36. hétig míg kh-ba nem kerültünk eszembe sem jutott. Azt a végére hagytam. De most, hogy mondod....
Szupik lehetnek az ablakok. Én csak arra vágyom, hogy ne a felső 2 m-ert fűtsük. :?
Adryn, kíváncsi leszek. Biztos rengeteg meglepi lesz márciusban (meg februárban).
Ha gondoljátok jöhetnek a tel. számok. Beírom a nevek mellé, és majd mindenkinek elküldöm priviben.
Rszg sztem szobát rendez. :)
Masut beírtalak, majd feldobom a táblát, csak most rohanok, míg Boti kivételesen alszik csinálok reggelit.
Utána megteszem.
Ma megy vki uh-ra. Vagy nem jól emlékszem? :roll:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nem bírtam ki, megcsináltam. :wink:
Amúgy tegnap dűlőre jutottunk. Zsolti egyre hülébb nevekkel jött (Sztem), így beadtam a derekam a Katára. 2 feltétellel, senki nem hívhatja Katinak, és mi Katkának hívjuk. Ez a név tetszett tényleg, amíg nem tudtam meg mennyi van belőle. Reméljük a környékünkön nem lesz annyi. 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Kuklika: ilyen közkedvelt még mindig a Katalin? (Én az vagyok :oops: , azért is ajánlottam... egyedül a Katát nem szeretem, ha úgy hívnak :P )

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Jó reggelt mindenkinek!

Nekem ma nagyon kellemes élményem volt ma reggel, tuti jó napom lesz :)
Reggel a kicsi fiam kinyitotta a szemét, odafordult hozzám az ágyban, megölelgetett és azon az "istenitő" hangján mondta, hogy "anyaaaa" :)
rögtön nem is bántam, hogy 6 óra van és kelni kell :)
(tudjátok egyébként nagyon apás, de most ... :) :lol: )
És a nap is süt, már nem esik, ma fizetés nap és péntek.
Kell ennél több jó? :)

Jobbulást csibb (más nem beteg most, ugye?)

Köszönöm a terheléses cukorral kapcsolatos válaszokat.
Csak azért kérdeztem, mert én annó Levivel megittam a cukros löttyöt, az egy dolog, hogy ott akkor rögtön rosszul voltam tőle (nem vagyok édesszájú és éhgyomorra .... brrrr ) de három napig voltam rosszul.
Behisztiztem, hogy ezt mégegyszer nem csinálják velem.
Nincs cukros a családban, tökéletes volt minden eredményem, nem hiztunk túl sokat. Most ugyan ez van. Még nem tudom hogyan, de tuti hogy én ezt ki fogom hagyni.
Már a gondolattol is rosszul vagyok.

Ja és úgy néz ki, hogy megtaláltuk párommal a közös neve(ző)t a leányzónak ....
dobpergés ..... Lilla :)
Mit szóltok?

Kép

Kép
gabka77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?