A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Mióta haza értem szinte egyfolytában esik. :?

Kép
martik77

Márti, laptetű! :D :D :D
Igen, én is gondoltam, hogy emiatt vagy ideges. Majd én is az leszek nov. 10-én, sőt 11-én is. :wink: Minden rendben lesz, Márti. Ezt mondogasd magadban.
Én a telken semmit se csináltam, szegény Gy. halálra dolgozta magát a szakadó esőben, mennydörgésben. :oops:
Most savanyú káposztát csinálok, ha kicsit lekopok, akkor ott vagyok. De aztán jövök.

KépKép
benó

Majd kb 11-re megyek.Mikor először mentem azt hittem elájulok az idegességtől.Gondoltam agyvérzést kapok úgy remegtem,erre 100/60 volt a vérnyomásom. :D

Kép
martik77

Itt vagyok.

KépKép
benó

Szegény Gy. :cry: Főzzél neki akkor forró teát :D Vagy bújj hozzá :lol: ,tuti átfagyott. :D

Kép
martik77

A nőgyógy megmérte a vérnyomásod? Nekem csak a védőnő.
Én is el vagyok szokva a mozgástól mostanában, képzeld, tegnap egy kicsit sétáltam a tesómékkal, mondtam is nektek, és attól izomlázam van. :wink:

KépKép
benó

játszik :lol: :lol:

KépKép
benó

Nekem is 100/60 volt a vérnyomásom. :lol:

KépKép
benó

A tanácsadáson mérték.Nekem nem izomlázam van hanem totál elfáradtam. :?

Kép
martik77

Mivel játszik? :lol: Lehet téged vár! :lol:

Kép
martik77

Ja, ez a képed is jó! :D :D :D
És belgyógyászaton voltál? Nekem oda kell mennem 4-én.

KépKép
benó

Nem voltam.Miért kell menned?

Kép
martik77

Öldöklős számítógépes játékkal, van két gépünk. :oops: :D

KépKép
benó

Nálunk néha 3 gép kéne :D

Kép
martik77

L is azokkal játszik,most meg van neki egy új ami még nincs meg MO-on azzal öldököl.

Kép
martik77

Hát, nem tudom, én először a háziorvoshoz mentem, és ő azt mondta, hogy ad beutalót a laborba és a belgyógyászatra, és ezután mentem a védőnőhöz, akit ismerek. Azt mondták, EKG van a belgyógyászaton meg nem tudom, még mit csinálnak ott.

KépKép
benó

Ja igen nektek olyan a lakás,hogy körbejárható?Mert nekünk minden külön van :roll:

Kép
martik77

Nekünk meg majd 4. :lol:
A Zsuzsinak akartam írni, hogy érdekel, persze, az ikres mindenféle sztori. Mesélj! :D :D :D
Igen, és azt is mondom nektek, hogy egy ikres anyuka (akinek két fia van) visszaírt nekem azon a másik oldalon, amit mondtam nektek, tök rendes, és mondta, hogy könnyen bele lehet tanulni a dupla mindenfélébe, inkább a dupla mászás gázos. :lol: :lol:

KépKép
benó

Sziasztok!
Itthon vagyok.

Kép
flóra 11

Várj, ezt most nem értem. Hogy körbejárható? :roll:

KépKép
benó

Helló, Flóra! :D Gyere! :D
És te (Márti) találtál valami oldalt a Szilzi számára, majd megnézem én is. Visszaolvasod az egészet? :shock: :D

KépKép
benó

Én az éven voltam orvosi alkalmasságin,meg egyszer fájt a szívem és csináltattam a munkahelyen EKG-t úgy hogy az csak jó.De még nem küldtek :D

Kép
martik77

Márti,látom megint új képed van. :D

Kép
flóra 11

Nálunk se a nőgyógynak, se a háziorvosnak nem sok gőze volt, mit kell terhesség esetén csinálni, mintha én lettem volna az első. Érdekes, nem? És szerintem ezért küldenek mindenhová. :D

KépKép
benó

Én, hogy visszaolvasok-e? Megpróbálok. Eddig mindig visszaolvastam. Hány oldalt írtatok ma?

Kép
flóra 11

Nem te, Flóra. :lol: A Márti elolvassa-e az előző 500 oldalt, vagy mennyit. :lol: Majd egyszer én is el fogom olvasni. :D :D

KépKép
benó

Na, hogy van ez a körüljárhatóság? :lol:

KépKép
benó

Nem az egészet csak bele bele kukkantottam eddig és olyankor mindig valami jót találok.

Szia Flóra! :D

Körbejárható:Bejárat kisfolyosó az a konyha utána kisszoba utána balra vagy jobbra nagyszoba és onnan megint a bejárat(előszoba wc-fürdő)

Kép
martik77

Sajnos hozott anyagból dolgozom,így egyik képem se egy csúcs,azért cserélgetem hátha találok valamit ahol ki is nézek valahogy. :?

Kép
martik77

Nálunk úgy néz ki: bejárat - kis folyosó - annak bal oldalán A szoba - jobb oldalán fürdő+wc - tovább mész csík konyha - és a bejárattal szemben a nálatok Dömeszoba

KépKép
benó

Mindegyiken tök jól nézel ki. :evil: Pont arra gondoltam, hogy én talán egyet se tudnék ide felrakni, te meg már mennyit felraktál. :D

KépKép
benó

Nálatok hogy van?

KépKép
benó

Ja,értem.Jó.
Volt itt ma a Zsuzsi és a a Timi? És a többiek?Szilzi jelentkezett? Tancsu?

Vissza kell olvasnom.

Kép
flóra 11

A 132. oldalon (máj. 27.) már az esküvő után vagyunk, ugye? Elolvasom én is.

Voltak a többiek, menj csak vissza elolvasni. Minden oké. :D

KépKép
benó

Szilzi nem volt, szerintem még Füreden van.
Csilla szerintem nem is fog jönni. :cry:
Edina meg biztos megint sokáig dolgozik. :wink:

KépKép
benó

Berjáratal szembe pici előszoba--és utána a pici konyha.Bejárati ajtónhál rögtön jobbra nagyszoba--balra fürdő-wc egybe--mellette Döme szobája és így Döme ajtaja mellett a konyha.

Kép
martik77

Egyébként Márti, az idegeskedésünkre írom, hogy a Gy., a Bölcs Bagoly azt szokta mondani, hogy ha idegeskedsz azon, hogy mi lesz, attól az égvilágon semmi sem lesz jobb, úgyhogy kár idegeskedni és mellesleg úgyse tehetünk semmit. De én érzem, hogy minden rendben lesz mindkettőnknél, tényleg kár aggódni, azzal csak a többi hülye tünet (pl. fejfájás stb.) is elő fog jönni.

És most visszamegyek a 132. oldalra. :D

KépKép
benó

Igen Szilvinek egy kis lélek erősítő 132 old. :D

Kép
martik77

És én lányra tippelek. :D
Oké, most már akár csukott szemmel is eltalálunk egymásnál. :lol: :lol:

KépKép
benó

Hagylak titeket pletyuzni megyek Lacival leviszem a kutyut.Majd még jövök. :D

Kép
martik77

Hát, igen, ez a 132. oldal tényleg nagyon pozitív volt. Sajnálom, hogy szegény lány ennyire leeresztett azóta. :cry:

KépKép
benó

Oké, menjél csak kutyuzni, érezzétek jól magatokat! Aztán gyere! :D

KépKép
benó

Flóra, csak 2 oldalt kell olvasnod, jössz majd?

KépKép
benó

Benó, ma elvittem suliba a notebookomat, hogy dolgozzak rajta. Erre az adaptert itthon felejtettem. Egy órán át vesződtem, próbáltam kölcsönkérni kollégáktól,senkinek sem volt olyan típus,mint nekem. Aztán végül átmentem a magyar sulira, csak egy ajtó választ el bennünket,és tőlük kaptam kölcsön. Nekik a suli notebookja pont olyan típusú. :D Szóval aztán mégis tudtam dolgozni.

Kép
flóra 11

Akkor ez most szerencsésen alakult, szerencsére. :D :D

KépKép
benó

Vagyok, majd visszaolvasok.

Kép
flóra 11

Olvass csak vissza nyugodtan, káposztázom addig.

KépKép
benó

Igen. És ma nagyon sokat dolgoztam. Már hajnalban felébredtem,mert irtóra fáztam. Nem is tudtam visszaaludni.Aztán rádióztunk, hogy megmelegedjek. :lol: De nem melegedtem át még utána sem sokáig. A F. agyon melengetett. Reggel hat után aztán felkeltem, reggeli,majd kimentünka piacra. Vettem még két kisebb virágot a sírra meg ágakat díszítéshez.

Kép
flóra 11

Inkább leírom a napomat. Aztán meg reagálok visszaolovasás közben.

Kép
flóra 11

Te milyen fűszereket tennél a savanyú káposztába? Tudom, ti abba virslit vagy valami ilyesmit is szoktatok tenni.

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?