noémi! gyönyörűek vagytok!
detti! ti is!
bár már itt tartanék! szétunomazagyamat! a töriről áttértem munkácsy életrajzára (kb. 25 éve nézegetem a polcon ezt a 2 kötetet, sose vitt rá a lélek, hogy bele is kezdjek), hátha jobban leköt, mint luxemburgi zsigmond fényes intellektusa
fruzsi! engem is kisbicskával szabdalnak belülről a bébik, leginkább lefelé, elég hülye érzés. ja, és én is kezdek parázni, de csak mióta múlt héten láttam azt a szörnyű műsort. szegény tudatlan kislány iszonyú ordenárén viselkedett, azóta azon parázok, hogy remélem, én meg tudok őrizni legalább egy picit úrinői mivoltomból. vagy ez hülyeség? szülés közben nem kell kulturáltan viselkedni? annyira kiábrándító tud lenni egy hisztis picsa, már csak ezért is ...
fiona! ezer drukk! plusz itt a melegfront is! hajrá!
nálunk babaszoba még sehol. illetve a szoba már megvan, de benne káosz uralkodik: megjavítítandó kölcsön kiságy élére állítva, hozzá se nyúlt senki kb 2 hónapja, néhány doboz még a költözésből, szintén érintetlenül, ki tudja, mit rejtenek?, 100éves brummogós mackó, nem merem beletenni a mosógépbe, pedig naggyon koszos szegény, néhány hasznavehetetlen tárgy, lomtalanításra várva (kora ősszel szokott nálunk lenni), és holnap érkezik bele egy kölcsön heverő, amin a mamám fog aludni, ha jön segíteni. tök kiábrándító. minden nap benézek oda, aztán inkább kimegyek. számomra ez a legkevésbé feldolgozható a terhességben: hogy nem csinálhatok, ill. nem is tudok csinálni semmit. csak várok a csodára. és igyekszem nem elsárkányosodni.
bocsi, kicsit nekibúsultam.
jaj! elsőszülöttnek készülő gyermekem megint elővette a bicsakot, úgyhogy inkább vízszintesbe helyezkedem.
puszi: ribizli

), de a történtek ellenére jól vagyunk. Niki, hasonlóan a nővéréhez 3 óránként eszik-alszik, szóval egy tündéri baba.

Hát egyből eszembe jutottatok Hamival!! Este Apuci oljoz majd.. Télleg jó kis kocsi, bár 1 percig nem tolhattam. A büszke Apa annál inkább.