A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:00-kor.
Vendég

Na, most fürci előtt megkostolta Lizy a tejpépet. Naturt vettem direkt. És ízlett neki. Többet is evett volna, de nem akartam adni, mert ha esetleg allergiás reakció jönne ki, ne legyen durva......majd minden nap egy kicsit többet adok neki. Lassan fürdetünk, és akkor még kap szopit!

d.dodó

Sziasztok!

Hú csajok mindenkinek köszönöm a válaszokat és a kocsikat,jobbnál jobbakat láttam,Kata neked tényleg sikerült kifogni!
Köszi a pü-t! :wink:
Mi lenne velünk nélkületek!

Wera! Mennyire ül nÓri?
Megmutatod majd?

Timi! Anyós :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ronix! De jó,mióta vártál erre!
Majd gyere mesélj milyen volt,Apa hogy bírta! :lol:

Kriszti????????
Levibaba hogy viselkedik?

Titi??????????

Áron aludt du. is egy nagyot a teraszon,most is pupu van,de ilyenkor csak fél órát alszik.
Aztán még eszik,kap egy Viburcol kúpot és remélem újra alszik!
Képzeljétek nyafogott,Apa ép kiment cigizni :twisted: ,mire bejött ott ültem egyedül a tv előtt,ÁRON MÁR ALUDT IS!!!!!!!!!!
Egy cigi alatt! Apa így nézett!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Azt hitte poénkodom!

Na megyek nézem egy kicsit a celebeket meg nyomok valmai gyümit!

Ugye nem mondjátok,hogy az óbudai Mc-be taliztok és Mc kaját fogtok tolni????????????????
Az a törzshelyem!
Vagyis csak volt!
Nyammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hú de ennék én is!
Imádom!

Akkor jó éjt mindenkinek!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

tul vagyunk a fürdésen és nem evett semmit most alszik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
fel robbanok komolyan mér nem eszikkkkkkkkkkkkkkkkk
ááááááááááááá
kata:sima hajgumi tök egyszerü de nem maradt benn sokáig ahhozz tul rövid a haja ha nincs gumi akkor meg hosszu
mondtam apának letolom nullás géppel de nem engediiiiii
akkor igy marad
ami a munka bizti jo lesz legalábbis remélem
az ilyen üvöltös nem evös esték :( :( :( :( :( :( :( :?
komolyan sokszor azt hiszem nem nekem valo, nincs már annyi türelmem mint huszonévesen vagy MEGHÜLYÜLTEM

Képimg][/url]
Kép
ronix

DE KATA be ültette a bogarat a fülembe hogy bujkál benne valami de mi????????? mit figyeljek?
nem lázas nem folyik az orra,nem köhög á
nem tudom
ugy sajnálom akinek beteg a baboja
azt hittem mi leszünk majd tök betegek mert a nagyok mindent haza hoznak..
jaj mit tegyek hogy egyennnnnnnnnn

Képimg][/url]
Kép
ronix

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:01-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:01-kor.
Vendég

Tápszert sem eszi?
Vendég

Ami!
Így néz ki a kocsi Nóri nélkül (24 hetes pocakkal a kép sarkában!!!! :D )
Kép

És itt nagyjából látszik h mennyire ül (egyébként tökjól érezte magát benne!! :wink: ):
Kép
Vendég

Kata a táp sem megy ,szájpenésze nincs de mi az a afta?
beszéltem a védönövel azt mondta ne váltsunk tápot mert ez a ha-s jo és fél éves korig ezt kéne egye

Képimg][/url]
Kép
ronix

Roni - :( Talán próbálj meg neki minél többféle dolgot adni, hátha aztán valamit majd elfogad egyszer! Sajna nincs jobb ötletem! :roll: (Nóri eddig egyedül a sütőtökből volt képes értékelhető mennyiséget fogyasztani. Esetleg próbáld ki azt ha gondolod.)
Ja! Egyik barátnőm is kakaóval cselezi a gyerekét, mert ő sem akarta enni a tápot. Igaz csak 6 hós korában kezdte el.
Vendég

mennyi a folyadék bevitel????????????
a minimum?
6826g

Képimg][/url]
Kép
ronix

de mindegy mert ma összesen 125ml teát ivott és 310ml tápot

Képimg][/url]
Kép
ronix

Én úgy tudom 90-100 ml kilónként.
Vendég

Hát az tényleg kevéske! :cry: Álmában próbáltad már etetni? Titinek néha beválik.
Vendég

wera a kanalas evés se megy föladom basszus
nekem volt rossz evö gyerekem a fiam és a legrosszabb ellenségemnek se kivánom

Képimg][/url]
Kép
ronix

álmában nem megy azon tul vagyunk meg szinte minden kanalason amit ilyenkor lehet
ha nem jönnék akkor fölkötöttem magam

mikor a cumisüveget beteszem a szájába csak játszik vele és egy idö után fesziti magaát rajta

Képimg][/url]
Kép
ronix

Elhiszem h nagyon szar, de azért ne add föl! Érzi rajtad ha nagyon feszült vagy! Ne idegeskedj!!! Tudom, könnyű mondani! Talán apának holnap sikerülni fog, vagy éjjel még próbáld meg álmában 1-2 alkalommal!
Most már inkább pihenj, holnap meló, fittnek kell lenned! :wink:
Vendég

Asszem én is elteszem magam holnapra!
Jóéjt mindenkinek! :)
Vendég

vagy a tápszer nem jo de mindegyik ha-snak sz@r ize van
vagy vegyek nem ha-st
szerintetek?

Képimg][/url]
Kép
ronix

Vkata, Anyjuk és MINDENKI!
Akinek van kedve, persze, hogy jöhet! Kb. 1-2 körül megyünk, ott akarunk ebédelni. És reményeim szerint, amíg a nagyok játszanak apával, addig mi Katával (és mindekivel aki jön), tudunk sétálni egyet.
Tényleg Kata, esetleg van a környéken játszótér?

Kép
Kép
patr

hali lányok!

aki már ad tejpépet: naturt adtok ugye??? és HA-t??? mert receptre irnak fel ugyanugy mint a tápszert. és állítólag finom, és jobban megeszik a babák mint az izesítettet. jah és olcsóbb is mint a többi ha ezt receptre veszitek a patikában.
én majd iratni akarok fel!

jah és nem fogjátok elhinni hova megyünk holnap!!! és nem jövünk csak szombat délután-este felé.... anyósékhoz :twisted: :twisted: :twisted:
apósom szülinapját ünnepeljük majd meg... ennek viszont örülök. őt csippantom ;)

Kép

Kép
timi1982

azért van öröm is a mai napban.
törpi már 3-4 napja emelgeti a fenekét. tudjátok, gyakorol a forduláshoz. és ma már intenzíven elkezdte fordítani is hozzá az alsótestét :D :D
remélem hamarosan fordulás lesz belőle... most várom, ha meg eljutunk oda akkor meg majd visszasírom a mostani időszakot. tuti nem hagyhatom az ágyon magára. most még tök jó mert jó nagy az ágy és ha középre teszem a játékaival olyan szépen elvan egyedül :D

Kép

Kép
timi1982

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:02-kor.
Vendég

Ja és én még (gonosz anyaként) régen csináltam azt, hogy az Avent pohárra tehető cumival, a pohár kicsit összenyomható és egyszerűen belefejtem a gyerek szájába a tejet, mikor már nem volt hajlandó enni csak játszott a cumival (ilyenkor összesen 30-40 ml-t evett előtte és kb 40-et nyomtam még így le, mielőtt megköveztek :lol: :lol: :lol: )
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:02-kor.
Vendég

v.kata!
én a teával vagyok igy néha. mivel ő abszolut nem iszik, de ugyebár a kamillatea meg nekünk nagyon sokat segít kaki ügyben. nálunk ha nincs 1 nap kaki akkor már szenved nagyon!
szóval mivel nem hajlandó inni, én a kamillateát szoktam ilyenkor a cumisüvegből kinyomkodni! :D általában olyan 20 ml-t kell igy neki bebugyborékoltatni és jön kaki. vagy 2-3 alkalommal ennyit és utána sikerül a rotyi. néha, vagyis általában öklendezik tőle de muszáj!!! nekünk a lázmérőzés nem segít rotyizni és a torna se :(
ugyhogy ha te rossz anya vagy, akkor én is.

Kép

Kép
timi1982

dórinak megjött az étvágya :D :D az jó dolog. egyen is rendesen!!!

Kép

Kép
timi1982

Kata, tök jó, hogy ilyen nagyétkű lett Dóri!
Jöttök holnap?

Kép
Kép
patr

Roni!
Küldtem ;)

Adj neki még egy kis teát.

Timi!
Akkor a hétvége alatt neveld meg anyóst! :lol: Hadd szokja!

VKata!
;) Örülök h nem tejcsi gond!!! Nálunk is ez volt, egyszerűen haspók lett Laci.

Timi!
A kamilla teát sem jó naponta adni, mert a bélflórát gyengíti. LEgalábbis ezt mondta nekem a term.gyógyászom.

Dudó 8kor beájult. Végre lett kaki. Hát nem semmi állaga volt. Simán elment volna krémlevesnek.... 4 nap után jött ki, érdekes h nem szenvedett egyáltalán miatta.

Mi pizza napot tartottunk, és filmet néztünk. Dundi közöttünk horpasztott :D
20150601134430

Na, Lizy is alszik már, és én is lezuhanyoztam!
De még lehet hogy egy filmet megnézünk, mielőtt aludni mennénk......

én meg már megint csokis sütit eszek! Mikor fog így lemenni a hasam?! :roll:

d.dodó

Dodó!
Éljen a csokis süti!!!! :wink:
20150601134430

Pati, nekem a 2 jobb lenne!
Hívsz, mikor itt vagytok?
Katus gyerek Te is!

Dodó. ugye HA-s tejpépet adsz? kicsit korai még a tejpép, habár nem akarok beleszólni. Meg Neked van tejed bőven, nem?

Vik, köszi!

Roni, hajrá holnap! Reméljük Léna holnap apával megjavul evésügyileg. azáért 600 körül jó lenne ha meg lenne a folyadék...

Jó éjt mindenkinek!
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.18 21:39-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 20:03-kor.
Vendég

akata!
A védőnőnk mondta, hogy itt tejpéppel szokás kezdeni a hozzátápit! ....

d.dodó

két kép estére:

Kép édes vagyok

Kép akarsz játszani? :)

KépKép
muffin

Ronix Drága!

Miattad jöttem, szegénykém!
Nyugi! Nekem is volt ilyen gondom! Több napon keresztül nem evett valami sokat a kisasszony! De rájöttem, hogy nem szabad erőltetni. Majd ha éhes, akkor úgyis fog enni. Mindig megkínáltam, de nem erőltettem.
Viszont váltottam tápszert! Emlékszel, hogy mondtam régebben, hogy nekem a nem HA-s tápot eszi csak meg? A Dm-ben vettem. Most már a milumil a nyerő, örülök is neki, de egy ideig csak azt ette! Annak jó íze van!(és csak egy ezres) :lol:
Szóval nyugi, ha nincs semmi a szájában, penész, afta stb., nincs láza, nem rosszkedvű, akkor ne aggódj!
Erőltetni sztem nem jó, mert később sem fog enni!
Kitartás!

Valamit még akartam, de ha eszembe jut, szólok!

sz.andi

evelin!
jaj egyem a kis husikáját... meg tudnám zabálni! nagyon vagesz. nyusziapu is mondta hogy nagyon lazán nyomja a kiccsávó :D ;)

dóri is nagyon édes. és hogy már most tud olvasni... habár bence is olvas állandóan! igaz neki még csak kisebb könyve van.

viki!
mi se isszuk a kamillateát állandóan. csak elvétve mikor nem jön rotyi magától. de azért mi naponta produkálunk 2-szer is :D egyet a hajnali 4-5 órai evésnél és egyet a 9-10 órai evésnél.
és elvétve később is, vagy ezeket toljuk egyel későbbi kajákra.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Végre elaludt a drágám.
Hát túléltük a dokinénit. Odafelé nem vettük észre, hogy melege volt, hát végigvonyította az utat. A váróban levetkőztettem és el is aludt. A rendelőben felkelt persze. Dokinéne ellen bevetette a vegyi fegyvert is (vagy 5-6 pukit eresztett), de nem használt, két szurit(megérkezett a Pneumo) is kapott. :(
Végül aztán jól lepisilt engem, hogy miért nem védtem meg. Apa túl messze volt, Ő megúszta, de aztán itthon Őt meg leköpte! :shock: :lol: :lol: :lol:

Timi! Anyós :evil: :evil: :evil:

Új babakocsit mejd én is akarok, de majd tavasszal valami könnyű kis járgányt, mert ez a 15kg... :roll: na de alakul a muszklim! :lol:

Muffin! Eliotnak jó az alvókája! Küldhetne belőle! :?

Hú annyi mindent akartam még írni, de persze hogy elfelejtettem! :x

Na viszont: 66cm hosszúak és 6460grammok vagyunk! Hivatalosan holnap lesz 3 hónapos, de addig nem nő egy centit és nem tudunk frissebb súlyt mondani.
És íme, már én is három hónapos lettem!
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Muffin! Eliot nagyon vagányul nyomja! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nahát, Levi ugyanabban a ruciban van, mint a vonalzómon!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja! Igen! Forgás!

Mi kb. egy hete forgolódunk, az utóbbi 3-4 napban aztán főleg! De csak hátról hasra! De azt villámgyorsan. Nem hinném, hogy ez gond lenne! Ne parázz Ronix, maj fog Ő forgolódni! Nyugi mami!

Mi is voltunk ma tanácsadáson és megkapta az uccsó szuriját is. Mondanom sem kell mennyire bömbölt!!! Orvost fogok váltani. Csak a száját húzgálta és cincegett!

Egyébként majdnem 5 hós adat: 6420gr, 63cm. Nem nőtt valami sokat. Pedig rengeteget eszik! Vagyis sztem normálisan.

sz.andi

Muffin! Csodaszép lett Eliot szája! Rohadt szépen dolgoznak!!! Egy tündérke! Úgy megpuszilgatnám :oops: :oops:

Levi is csábos fickó lett! Na így válogassanak fiút maguknak a csajok! Bőség zavara! :lol: :lol:

sz.andi

Na meg a babakocsi...Mi is a sportrészt használjuk már. Csak ha alszik Viki, akkor fektetem le. Jobban elvan így benne. Viszont jó lenne lecserélni nekem is, de sztem ez marad már. Holnap akarok venni gyerekülést a kocsiba, így nem bizti, hogy lesz arra is kes! Na mindegy, majd meglátjuk!

sz.andi

Na hát ha nincs itt senki, akkor megyek én is csuccsantani!

Jó éjszakát!

sz.andi

andi!
mi most 3 hósan nyomjuk ezeket az adatokat ;) :oops: 8) nah jó kicsivel kevesebb sullyal ;) mondjuk egy kajálásunknyi sullyal :D

Kép

Kép
timi1982

és egyébként mikor mértek akkor korgó gyomorral volt! :D 8) :lol:

Kép

Kép
timi1982

3 hónapos kép!
Adatok: 64cm 6200 gramm
Kép

Kép
linda24

Voltunk ma szurin, és képzeljétek egyáltalán nem sírt, a doktornő le is volt döbbenve, hogy ő nem mostanába látott ilyet. :D És nem is lázasodott be hála istennek.
Nagyon szupik a babakocsis képek, én is szeretnék egy sportkocsit, bár a mienk is az, de írtóan nagy. :?
Annak idején kellett volna gondolkodnom,hogy ezt egyszer buszra is felkell tenni. Na mindegy.

Babócás képek gyönyörűek, látom Eliot már korán kezdi a sportot.:)

Kicsit későn van már azt hiszem elteszem magam.
Pusz mindenkinek!

Kép
linda24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?