Hurrá a végére értem, pedig most is volna más dolgom, pl németeznem kellene, mert holnap 8kor órám van, de már elvonási tüneteim voltak
Regi
Bocs, most vettem észre, hogy Szeli nevét kisbetűvel írtam a nagy kapkodásban kb 10 lappal korábban

bocsi nem direkt volt.
Kolbi-Mesi
Nagyon jók a talis képek
Miléna
Mi szűrt vizet adunk Lillának (van vízszűrőnk) és igen sajna mi is szembesültünk vele első szűrőcserénél, hogy mi minden "tisztaság" van a vízben
Kolbi
Mi is nagyon szívesen találkoznánk már veled és ŐMátéságával

csak Lilla gyógyuljon meg és csak összejön. Asszem aug. óta beszélünk róla
Hehe és te is írtad

igen igen
Vindolanda
Sztem tök jó az ikeás színes műanyag...
Sense
Szerintem a legtöbb anyuka ennyi idő után kezd már kicsit befordulni attól, hogy értelmes beszélgetésbe nem tud bonyolódni senkivel, mert ugye a nap nagy részét csemetével tölti.
Remélem hamar túl leszel ezen az időszakon........
Húú nemzetközi kapcsolatokat akartam elvégezni másod diplomaként...

de most nem dolgozol???A cégnél valami light-osabb besegítést nem tudsz vállalni? Van aki néha vigyázzon Botondra?
Ezeket az időket próbáld meg olyan dolgokra használni, amik feltöltenek.
Nekem nincs segítségem, csak a férjem, meg most már Tündi a bébi szitterünk és csak rájuk számíthatok. De a férjem is igyekszik maximálisan segíteni, hogy én is kapjak szabadidőt.
KTimi
Ez a hiszti story tökre meglepett, a te fiadra nem igazán jellemző, vagy rosszul emléxem? Biztos volt valami extra zavaró körülmény....
Szopópárna

hehehe én is jókat rötyögtem, már az ezzel kapcsolatos hozzászólásokon
És ahogy feljött ez az anyaság kontra karrier téma nekem megint csak az jutott eszembe, hogy nem tudok elég hálás lenni, hogy ennyire megértő férjem van és észreveszi, ha rendet raktam a szekrényében, ha rendet raktam,
ha kitakarítottam, ha főzök. Csak max. ha rossz napja van akkor látom rajta, hogy nincs hangulata babázni, de olyankor nem is nyúzom.....
Ami pedig a karrier témát illeti én alapvetően jól érzném magam itthon, ha az általános babrálási vágyam ki lehetene elégíteni (nagy kreatív fan vagyok

) de ugye erre nem túl sok idő jut.
Bár azt hiszem, ha minden nap ezt csinálnám egy idő után erre is ráunnék és vágynék valami pörgősebbre vagy inkább agyat megmozgatóra (ahogy most is számtalanszor felmerül bennem). Mert nekem sem volt unalmas a munkám állandóan rohangáltam a partnerek, és az ügyfelek közt
, ami ráadásul jó kis szellemi kihívás volt, mert mindig más megoldást kellett az ügyfelek problémáira találni, miközben a céges szabályokkal is hadakozni kellett és hát az ügyfelek is jellemzően pénzügyi igazgatók voltak.
Azért hiányzik, bár a passzírozás az nem igazán...a görcsölés, hogy meg lesz a tervszám vagy sem...ez az egy nem hiányzik. Én éppen azon agyalok, hogy mi is lenne az ideális, amihez lenne kedvem, ha már alkalmazottként gondolkodom egy darabig még.
Tali nov 8, nov 22 azt hiszem jó lenne.
Jajj csajok ne mááár a 15.-i nekem pont nem lesz jó
Elalvás: nálunk most éppen mikor hogy. Se az idő, sem a módja nem ugyanolyan.
Hol kétszer alszik, hol egyszer. Hol délelőtt, hol délután. Hol anya kell hozzá, és ölben simogatva, hol csak elalszik magától.
Szóval most nagyon átalakulóban van a Lilla alvása, pedig onnan indult, hogyha álmos akkor jelezte, leraktam aludni és aludt.
Kicsit rosszul is érzem magam, hogy a szép rendszer szerű dolgaink borulni látszanak. Bár az óra perces dolgokhoz ő sosem ragaszkodott.
Timi
Remélem mire a végére érek addigra már írtál magatokról és tettél képeket is. ...a képeket mindenképpen várom
Jajj itt a rémséges horror story-k nekem estére a baba balesetekkel....
Panndi
Vizsga, tesó
Minden gyermekecske nagyon édes, olvasós, bájos, puszizós és egyéb képek
Dettyk
Igen ott

jó poén lett volna. Rögtönzött minitali.
Gyerekdalos CDt én is szívesen venném Lilla imádja a dalolászást

. CD-t viszek vagy küldök vagy valami. Valaki átírja nekem is?
Maggie
Gyerekülést mi próbáltuk középre tenni és valóban mintha Lilla jobban élvezte volna, mert látta a műszerfalat is, viszont betenni és kivenni marha kényelmetlen és akkor hátra nem nagyon fér be senki kényelmesen az ülés mellé.
Vindolanda
De jól emlékszel, de ő azért ennél kicsit kevesebbet. Utána olvastam és a normál határérték körül volt. De azért, ha megyek védőnőhöz mondom neki.
Boldog szülinapot Hajni!