Sziasztok!
Olyan szépen süt a nap
Szezsó,még hány nap a tesztig?Nagyon drukkolok,hogy még 256 napig megmaradjon a vonalzód
Lola,teszteltél????Nagyon-nagyon++++++++++++++++++
Rana,remélem rendben lesz ma a fogdokival minden...és babaragacsok mennek++++++++++++++++++++++
VizKrisz,ügyes vagy,hogy így kijártad magadnak az ingyenes vv-t.Szeretem,ha valaki ilyen talpraesett.Én is tapasztaltam már,igaz más ügyben,hogy nagyon fontos határozottnak lenni,és utánajárni a dolgoknak...Invitelnek olyan levelet küldtem,hogy míg telefonon bunkók voltak,utána nem győztek elnézést kérni,és sztornózni a számlát,mert szerintük nem lehet telefonon internet előfizetés csomagot váltani,én meg megírtam,hogy akkor hallgassák vissza a beszélgetést,és majd a kolleganőjük kifizeti a számlámat,aki félretájékoztatott,mert én nem fogom.Egyből sikerült stornó számlát küldeniük.Mit csinálnak ma debiben?
Hajnóca,nekem is küldenél privit,hogy mit dolgozol?
Baba,lakásfelújítás van anyukámnál,és elötte lomtalanítunk.Már egy hete,szerintem sose lesz vége

Tudod,a jó lesz még valamire...tele van vele az egész lakás

Szóval ezért jövök most ritkábban.
Bella,fogfájásűzőt küldök
Kisbuta,értem mire gondolsz

és mennyi lenne a tarifád?Mennyiből töltődnél fel?

Amikor nem sikerült a lombik,írt nekem az egyik lány,aki annyira védte,megírta,hogy a jósnő látott mellettem kis lelkeket,de valamiért nem akartak velem maradni,és keressem meg a jósnőt,mert ő segít majd nekem

Nem akartam nagyon bunkó lenni,így inkább nem írtam vissza.Engem nem zavar,ha más hisz benne,de ne akarják rámeröltetni...persze veled jósoltatnék
Ditke,már hogyne lenne kislányod:D Enyém Ramóna lesz,bár apának nem igazán tettszik,még győzködöm.
Krisz,a mai uhuhoz egy kalappal!És már nem 10-sek lesznek,meglátod!!!
Estike,most akkor melyik nap lesz a punkció?Nagyon drukolok!!!
Katica,hogy állsz a vizsgálatokkal?Kiderült már valami?
Csibém,te is ritkán jössz.Pihi meddig tart?
Puszi,mai adag tüszőnövelők++++++++++++++