A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Anyjuk, emeletesben laktok? Hányadikon?

KépKép
hene

Lapos tető! :oops:

KépKép
hene

Na, vagy fél órája próbálok belépni, de nem engedett be a rendszer :evil:

Hene - Nóri is bukik mióta forog, mert abban a pillanatban ahogy leteszem hasravágja magát! Ezért kaja után tartom kb 10 percet kézben, aztán még 5-10 perc hordozóban, mikor-meddig bírja. Vagy szoktam olyat is csinálni h egy takaróval körbebástyázom h ne tudjon megfordulni. Persze van hiszti rendesen, de inkább mint h visszajöjjön az aranyat érő tejcsi. :twisted:
Vendég

Anyjuk - sajnálom az anyagi gondokat. Átérzem egyébként, monjuk nálunk annyira azért nem gáz a helyzet, de nekünk is meg kell húzni a nadrágszíjat a télre. :roll:

Hene - szerintem Gergő méretei teljesen jók, az a táblázat amit kaptál tök elavult már! Több mint fél kg egy hónap alatt, az tökéletes. Gondold el ha minden hónapban hízna egy kg-t mekkora lenne 1 éves korára?! :lol:
Vendég

Nóri megint nem akar aludni. Ma eddig aludt 1x20 percet és 1x fél órát. Mindezt reggel fél 7-től. Most leraktam már 20 perce de csak nyafog. Mindjárt megkergülök olyan ideges vagyok! :evil:
Vendég

Hali!

Csak 1 perc a délutáni szunyi előtt!

Natikám túljutott a nehezén, ma éjjel már ő is, én is aludtunk egy jót. Végre voltunk sétálni is ebben a gyönyörű időben!

Ági, Szonjának jobbulást!
Csilla, Boginak is!

Tápi-kérdésekhez sajna nem tudok hozzászólni! De remélem, a mai készítmények már nem okoznak allergiát...

Ami, sajnálom a költségeket!
Anyjuk, átérzem a helyzetedet! És gondolj arra, ahol bárányka van, oda legelőt is ad a Jóisten :)

Közös torna? Énektanulás? Hurrá!!! :D
Mindenben benne vagyok! (csak az időtényező ne lenne)
Felajánlom a hangomat is! A hangszeres tudásom sajna csak kétujjas zongorapötyögés, de talán sikerül rávennem egyszer Apát, hogy gitározzon legalább akkordokat nekünk.

Ha van időtök, kukkantsátok meg, frissítettem:
http://otimondta.freeblog.hu/

Szép hétvégét!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bondi 2008.10.31 15:27-kor.

Kép
Kép
bondi

Bementem hozzá, magára húzta a takarót, és nyalta ezerrel! Konkrétan olyan mintha kimostam volna! Lehúztam a fejéről és vigyorgott mint birsalma a biliben! Hát, lehet erre a gyerekre haragudni???? :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Wera, alvás ügyileg te/ti teljesen ott vagy/tok ahol én, vagyis mi.
Most alszik a drága ma már harmadszor, de anyun.
Nórit csak le kell tenni, és elalszik? Vagy neki is ringázni kell a popsiját, mint Gergőnek?

KépKép
hene

Bondi - Végreee!! :D Már vagy 3x kértem h írd meg ez a címet újra, de sose readáltál rá! Légyszi tedd be a kedvencek közé, nyitottunk neki egy új topikot :wink:
Örülök h Nati jobban van! :)
Vendég

Most már nem alszik el kézben csak úgy ha leteszem és otthagyom. Illetve most úgy sem. :(
Vendég

Bekakált úh megyünk pelusozni. Szerintem direkt csinálta! :lol: :lol:
Vendég

Wera, biztos!!!!!!!!!! Büdüs kölke! :twisted: :wink:

KépKép
hene

Mindenki el?????? :cry:

KépKép
hene

én itt! Méghozzá másodmagammal! :twisted:
Vendég

Rájöttem h minél jobban rázom vagy lóbálom ezt a kismajmot annál jobban érzi magát! :lol:
Vendég

jaj hát olyan jókat mosolyogtam.
oti beszólásain is meg most itt rajtatok lányok :oops:
megyünk pelusozni, bekakált...büdös kölke :D :D :D
hát igen, a rotyi az ilyen...

Kép

Kép
timi1982

én is vagyok.
csak kicsit elugrottam kajálni utána meg Bumbit is megkajáltattam. vagyis neki csak megmelegítettem, mert apája etette...én büfiztettem.
most a nagyapja szórakoztatja. :D imádják egymást

Kép

Kép
timi1982

Enyém gyerekem is eszik. Nagymamája eteti.
Én is jókat mosolyogtam ezeken a beszólásokon.

Biztos nálatok is van olyan szó, amit kicsinek mondtatok, és a család azóta is használja és most a picinek is mondjátok. Náunk van. Ilyen a zokni, amire én kicsinek azt mondtam noccsi. Azóta is noccsi! :lol:

KépKép
hene

masodikon lakunk

Bondi: tudom, igen csak neha elkap a felelem mi lesz velunk...de tudom hogy valahogy csak lesz, kevesebbol is volt valahogy.

Tita merre jar?
tegnap sem volt mar...
Vendég

nálunk is van:

megjöttek a vendégeket várunk (ha megjönnek a látogatók-vendégek)

semmi baj volt

kemezelés (kezezés)

Kép

Kép
timi1982

Nagyon tunderiek Oti kis beszelgetesei! Okos nagyfiu tenyleg!
Vendég

semmi baj volt, ez nagyon tetszik

KépKép
hene

nekem parom mindig mondja irni kene a beszolasaim:)- pedig 3 mar reg elmultam :oops:
Vendég

Ahogy olvastam Oti beszólásait akkor jutott eszembe a keresztlányom. Kérdezte a nagymamám mit főzzön. Erre Ő: prézlis husit, tejes krumplival. :lol:

KépKép
hene

jajj ugy orulok hogy ez a kis kep ott van a nevem alatt, hala Vikinek, ha ezt meglatom muszaly mosolyognom
Vendég

Gergővel kapcsolatban is volt már egy beszólás, igaz nem ő mondta. Lenn voltunk anyóséknál és kinn ültünk a kertben, Gergő benn aludt. Sógorom jön ki.
-Azt hiszem ébredezeik a Gergő.
-Miből gondolod?
-Tartósan nyitogatja a szemét!
Azóta is ezt használjuk az ébredésre.

KépKép
hene

Nagyo édes az a kép. Ma én is próbáltam feltenni egyet, de nem jött össze! :(

KépKép
hene

jah és nyusziapu öccsének is volt kiskorában egy jó beszólása... ezt már én is átvettem :D

vedd tudomásul... = megtudod másul...

Kép

Kép
timi1982

Timi, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
hene

Na, azt hiszem leválok a világhálóról! Lassan megyünk haza!
További szép estét mindenkinek! :D

KépKép
hene

Sziasztok!

Szia Hene! Ma milyen sokat tudtál jönni,de jó! :wink:

Tényleg Titi?
És Kike?
Ő mindig sokat van!

Nálunk nappal nincs gond,mármint az altatással igen de ha már elalszik nagyokat durmol!
Most is ép elvitte Anyu levegőzni!
Ma már aludt 4 órát és most fogja szerintem az 5.-et! :wink:
Éjszaka gázosabb!
Hát mindent ne várjak ugye?
Le sem merem írni,hogy ma milyen cuki volt,még nem is sírt! :wink:
Kopp-kopp-kopp
Azthitztem székrekedése lesz az almától,mióta megette 3X volt kakija! :wink:
3-kor megevett fél üveg sütőtököt almával és nem is kért rá mást.
Kíváncsi vagyok mikor éhezik meg újra!
Megcsinálták a kocsimat,jó drága volt 3500ft! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ennek örömére 20perc múlva indulok tornázni!
Ma egyedül megyek,a másik csajszinak dolga van,de sebaj én kitartok!

Na pussz mindenkinek!

Ha már nem jönnék(este még ugyis belesek :lol: )jó éjt mindenkinek

Kép

Kép
ibm

Olyan cukik Oti beszólásai, hangosan nevettem rajta! Úgy szertem az ilyen kis okos gyerekeket!
Vendég

visszatértem, és visszaolvastam, végre egyszer :D

Csillala,
Szonjának volt már 3napos láza, és ha nem lázas, már nem fertőz! És Szonjának tovább megmaradtak a kiütései - elég sokáig.

Akata,
de, kap Szonja vitamint, a doki szerint ezért nem beteg nagyon, csak annyiban jelentkezik, hogy folyik az orra. Pl. most is mondta, hogy vihetem oviba, de ha gondolom, otthon is maradhat...

Vkata,
tetszett a kép rólunk? :D Na, majd ti is kipróbáljátok biztosan!

Hene,
Gergőnek is milyen cuki gödröcskéi vannak!!! :wink:

Anyjuk,
sajnálom a pénztelenséget, és nagyon megértem!!! Sajna mi is ebben a cipőben járunk... És én is a gyerekeknek veszek inkább bármit, mint magamnak.
Anyjuk,
ha te csak gyest kapsz, akkor neked jár a kismama bérlet, nem?

KépKép
szkagi

igen, de meg nem valtottam ki, hisz mindig csak a kornyekre megyek, az igazolvanyt mar megcsinaltattam.
Vendég

HAt igen Agi, ha most kinyitnad a hutonket...hat sirlamas, de Annanak megvettem a tapot, meg a c vitamint amit KAta ajanlott.
csak ez elkeserito, hogy egy ugymond nem rossz foetesbol iogy lehessen csak megelni.
Csak a lakasra elmegy tobb mint a fele( pedig nem albi)...
De hat ezt mindenki tudja aki kishazankban el, es nem tartozik abba a szuk korbe akinek oly mindegy hogy negyedszer emeltek a gazt...
Vendég

Az en "okos" KISLANYOM UGY BELEMART A SZEMEBE, HOGY SIRT, MOST LATOM JOL FELKARMOLTA ALTTA, PEDIG MA VAGTA A PAPA A KORMEIT.
vALYON MIERT BANTJA ANNYIT A SZEMET?
Vendég

Sziasztok!

Megvolt a szuri, jó nagy sírás közepette.

7020g és 63 cm (tuti hosszabb, mert már 74-es ruhánk is van, de a 68-as pont jó)

Voltunk barátnőméknél, az ő kisfia 7480g 3 hónapos. Már nehezebb, mint Jázmin!

Jázmin most alszik. remélem nem lázas, mindjárt meg is tapogatom!

Hene! Gergő nagyon aranyos!

Anyjuk! Anna is cuki!

Kép
szly27

n ami most megyunk boltba, hatha a kendoben alszik egy picit.
Vendég

ó, Anyjuk,
és a jogsi is rém drága, ha jól tudom...
( a fűtéstől én már most parázok, hogy mennyi lesz, ha tényleg fűteni kell... szeptemberben 10ezer volt, pedig csak két hétig volt hűvös :? )
Én is letettem a babaúszásról, mert nagyon drága. És két gyerekkel már két felnőtt kellene menjen :shock:
Tornázni nincs időm elmenni, ez a gond kipipálva :D

Ja, és gyerekruhát már szinte csak turkálóban veszek :oops: magamnak meg jól nem veszek :oops:

KépKép
szkagi

Nándi felébredt, mennem kell
Remélem, holnap is tudok jönni kicsit!

KépKép
szkagi

Na visszaolvastam mindent, csak itt volt a barátnőm.

Ma Mekis kaját vacsorázok! :lol: Mert a fiuk elmentek a Mekibe az ujdonsült apukával megünnepelni Mira baba születését, és hoz nekem is sajtburgert meg krumplit!

d.dodó

Anyjuk küldjem el a tápit?

Mi Patival elvoltunk, turkálóztunk egy jót :)
Nemrég értem haza...:) Bocs, Evelin, hogy nem reagáltam...
Adél ma már majdnem 5 órát aludt napközben, mégis nyüszi...Frontátvonulás?

Roni, rajta vagyok a témán...

Kép
andkata

Viki, nem akartam mindkét helyre két ugyanolyan képet, csak azért...

Kép
andkata

Werus!
Sajnálom h Bugri nem alszik.

Oti nagyon cukedli!!!! :D

Szly!

Gyógypuszi Jázminnak!
20150601134430

Katus!
Miket turtatok?
20150601134430

két kisruha, egy harisnyanadrás és egy nadrág. Mind kb 6-9 hónap. Majd teszek fel képet! Jól szórakoztunk!!! :)
Tesóm is volt, ő is turt...

Kép
andkata

Sziasztok!
Mi is hazaértünk ám, Kata! Igaz, hogy nem olyan hamar, mint ti! :lol:
Nagyon jót turiztunk! Megyek máskor is! Tök jó minden, csak az egyik farmer derékban bő Zsuzskára, a hossza viszont pont jó. szerintem be kell belőle venni!

Kép
Kép
patr

Tamara! jót röhögtem, hogy én tartsak ének órát! Szívesen megyek, énekelek is, de hogy én tanítsam!??? :lol: :lol:
Azért nem vettek fel anno a tanítóképzőbe, mert nem feleltem meg az ének alkalmasságin! :lol:

Kép
Kép
patr

KAta: nagyon aranyos vagy, de most kivaltottam a ket dobozzal amit felirta doktorno. ez szerintem eleg egy honapig. Foleg ha belehozok es sikerul tobb tejcsit kipreselni magambol :oops:

Hu akkor megis jo hogy nem mentem , a turi nagy szenvedelyem :oops:

Agi; igen a jogsi igen igen draga, es szerintem fejem mindig fog kifogast talalni mi miatt ne tegy e le. Nekem van, de nem tudok vezetni, bar autonk sincs:)
Vendég

De hat KAta Adel is iszik tapit nem?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?