sziasztok lányok!
oly nagyon régen jártam már erre,de HENI,VERONIKUSZ ÉS MÉG Sokan mások annyit és annyiszor kérleltek,hogy jövök egy kicsit.
Mi jól
a kicsi is meg a nagy is..
édesek és én imádom őket.
tudok ám rólatok mindent csajok,mert szinte kétnaponta olvasok és néhányan privit is kapnak tőlem néha

ugye?
tulképpen
gabi miatt jöttem..
AZ hogy mennyire szomorú vagyok a hírtől,az nem kérdés..
és tudom ,hogy semmi,de semmi nem nyújt ilyenkor vigaszt,a szavak főleg nem.
Szeretném Gabi,ha gyászod után megkeresnéd az okokat.Úgyértem,hogy amit talán Borsika írt,hogy lehet valami genetikai,testi ok vagy valami..meg annyit agyaltam,mikor olvstam ,hogy mi van..talán egy pszichodráma csoport, vagy családállíítás,mint gyógyír..talán felszínre hozna olyna dolgokat,amivel helyére kerülnének a dolgok..érted,ugye?
nem akarok itt okoskodni meg pampogni..
ENIKÉM!
Az erő veled van,drága!Janka meg tuti az anyja,úgyhogy no para!!!!!
ja, és ANYÓS!!!!
LILLUSKA!
Tudjátok már Minor polgári nevét is?????
AProoka!
Veled még nem találkoztam

gratula,ahogy levivel végignyomtátok a veszélyes időszakot!!!!
Abortusz kérdésében nem akarok itt vitát nyitni,arra van egy másik topik..
azt gondolom,hogy amíg egy nő eljut oda,hogy elveteti a gyerekét,átmegy minden stáción..és utolsó,végső alternatívaként választja a saját magzata legális megölését. és ne abból a pár százalékból induljunk ki,aki sportot űz az abortuszból,hanem azokból a tanárnőkből,orvosokból,védőnőkből és sorolhatnám...tök mindegy...akik ugyanolyan jó érzésű emberek,mint mi vagyunk..péládul én magam,aki jártam már így,vagy az anyám,aki 43 éves volt és biztos mindannyian ismerünk a környezetünkben hasonlót.És tényleg,őket soha nem kérdezzük meg a kórházban,hogy érzed magad..
köszönöm Rita..
én is azt gondolom,hogy ne minősítsük,legyünk szomorúak,hogy ők nem az életet választották,de soha nem tudhatjuk milyen ok vezette őket ide és hogy vajon velünk nem történhet-e meg ugyanez..
remélem nem bántottam meg senkit,tisztelem mindkét választást..
VERONIKUSZ!
ÉDESEK A KÉPEK!!ja és hogy apát is láthattuk
üdv,mindenkinek durca