Berni, budán van a masszázs a Budagyöngyénél.
Én előtte is imádtam, de azt hittem terhesséh idején ez tabu, nehogy valami olyat nyomkodjanak amit nem kellene.
Aztán egyik reggel a csak csajokban láttam ezt a lányt, és megkerestem a neten. Egyébként nemcsak kismama masszőr hanem dula is, és szülésfelkészitést is tart papákkal
Egy óra volt, előszőr hanyatt fekve (fej fennt) láb, comb stb. Aztán oldalt fekve hát, derék, hátsó comb, stb. Ülve szintén hát, derék, aztán váll.
Jövő héten megyek megint
55oo ft volt...
Ha érdekel elküldöm a számát priviben.
Manna, hát nem aludtál túl sokat

Együttérzés
Trombi köszi a tippet az anyakönyvi hivatallal, sajna az 5. kerületi hivatal nem küldi ki, be kell mennem végigülni a rendelést
Tuti pénzbe is kerül, ugye?
Kolleganőmről még mindig semmi

Úgy készült már, hogy este szülnek... Mondták neki a szülésznénik, hogy tegnap napközben szeressék egymást apával, az tuti bejön, és megindul..
Solya, én idegenkedtem a terhes melltartótól, és hordtam at amit terhesség előtt is, lévén hogy a Brendonban 1o ezer forint volt..
Aztán rászántam magam, mert a merevitő már nem esett jól, és ki is nőttem a régit, és mondhatom ég és föld a különbség. Szuper feeling. El sem tudtam képzelni.
Szerintem a szoptatosbol is veszek ilyen Anitát, mert nagyon jó minőségű. Van ahol van szopis 2ooo ert, de ha egy kicsit nagyobb melled van, azok nem tartanak semmit.
Na, ezt bőven kifejtettem