Képek, hozzászólás témához:
Nekem soha eszembe sem jutott, hogy ha nem reagál valaki a képeinkre, az rosszul essen. Én nem azért teszek fel képet, hogy dicsérjétek a csajaimat, hanem azért mert szeretném őket megmutatni.

Most direkt visszanéztem, a legutóbbi képünkre ketten reagáltak. Most essen rosszul? Á, dehogy.

Nem ez a fontos.
Mondjuk ez az én véleményem.
Én mindig megnézem a képeket, és meg is állapítom magamban, hogy milyen szépek, cukik, de amikor írok van hogy kimarad valaki, főleg ha több kép is van egymás után. Meg sokszor elfelejtem kinek is akartam írni, és mit.

De ez nem azt jelenti, hogy azzal az emberrel bármi bajom lenne, vagy a gyerekei nem lennének szépek.
Ha meg valami témára nem reagálok, az lehet ugyanezen okból, vagy az is lehet hogy éppen ahhoz a dologhoz nincs mondandóm. Amúgy meg volt olyan is, hogy kérdeztem valamit én is, aztán egy valaki ha reagált. Ez van.
Szóval egy szónak is száz a vége

, mindenki jöjjön írjon, és tegyen fel minél több képet, hogy gyönyörködhessünk.
Sotske,
Akkor Zsani lehagyta kilóban a csajaidat. 7360 gr. A múltkor 68 cm volt.
Teljesen egyetértek veled. Ha nagyobbak lesznek, meg fogom tőlük kérdezni, hogy egyformát akarnak vagy különbözőt, és e szerint fogom öltöztetni őket.
A csajokra én is rendkívül büszke vagyok, de a bámészkodókhoz, és a hülyébbnél hülyébb kérdésekhez nem tudok hozzászokni.
Nálunk is futószalagszerű a doki, meg a tanácsadás. Az én védőnőm egyszerre van a dokival, így egyben letudják a dolgot, kb. 10 perc alatt a két gyereket. Kérdezni na azt nem tudok, telefonon kell hívnom ha akarok valamit. Felháborít, de mit tudok tenni.
Anny,
Mondjuk ez beteges.

Ezt én sem szeretném. Persze annak örülnék, ha támogatnák, segítenék egymást egész életükben, de mindkettőnek meg kell hogy legyen a maga kis élete.
Valóban a múltkor pont a te képeidre nem reagáltam, de kérdezni akartam, hogy még mindig egyformák a csajok súlyban, mert a képek szerint nem, vagy csak csalókák?
Lanyané,
Tessék sűrűbben jönni. Nem tudom min bántódtál meg, de gyere, ne ilyen ritkán, és hozzál képeket a gyönyörűségeidről. A vatera és a teszvesz tényleg jó, én most épp farmer-kertészrucit vettem.
Juci,
Jobbulást Dorkának!
Ja, az enyémek közül is valamelyiket mindig fiúnak nézik. Tegnap Zsanin rózsaszín felső, Blankán meg fehér alapon csillogó arany virágmintás felső volt farmerrel. Benyögték, hogy az egyik ugye kislány, a másik kisfiú. Na már nem bírtam, és visszakérdeztem, hogy melyik néz ki kisfiúnak.
Tonti,
Mi nem szoktuk Halloweent tartani. Ügyik a gyerkőcök.
Tünci,
Na végre, én is hiányoltalak ám. Képet gyorsan!