A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Na jó,talán e miatt vagyok pityergősebb mint mások,bár erre azt mondaná Tancsu,hogy csak a hormonok. :D :D :D :D

Kép
martik77

LAptetű.Csak át fordult ma is végre. :lol:

Kép
martik77

Bocsi,telefonált az apu és jó megkaptam a magamét! Látod, jobb velük nem beszélni! :evil:

Kép
flóra 11

Upsz!Az nem jó. :?

Kép
martik77

Neked ezen egyáltalán nincs mit szégyenleni. Bár én is sokáig szégyenkeztem anyám miatt,hogy iszik. De már megszoktam...

Kép
flóra 11

Kezdtem azt hinni elijesztettelek az életem nagy történetével. :lol:

Kép
martik77

Anyám azóta nem iszik,hogy nagyanyám beadott minket,de apám olyan hü.. mint volt

Kép
martik77

Két napja hívogatom az apámat,hogy beszéljük meg,mikor,hogyan megyünk temetőbe, hogy mindenhová eljussak. Persze nem lehet vele normálisan beszélni, tegnap ennyit sikerült, hogy jönnek értem és vissza is hoznak, pontos időt nem beszéltünk, csak én vagyok kötve az ex indulásához.

Kép
flóra 11

És akkor most jön vagy mi baja?

Kép
martik77

Dehogy ijesztettél el! :wink:

Nos,most meg apám hívott,hogy ő még a kádban ül,pedig tegnap azt mondta egykor indulnak. Jó. És hogy sokáig fog tartani nekik, amíg bejárják ott a temetőket, csak későn tudnának értem jönni. Erre mondom, hogy nem gond, akkor megkérem az exemet, hogy útközben oda is vigyen el bennünket. Ez tavaly is így volt,meg már sokszor. De apámnakez sem tetszett,mert hogy akkor ő nem találkozik az unokákkal. Hogy mégis vele menjünk. De be sem férünk annyian az autóba. Akkor meg azt mondja, hogy legalább aki befér.

Kép
flóra 11

Szeretem az ilyen szervezgetéseket a falra lehet mászni egy fél perc alatt.És akkor most hogy lesz?

Kép
martik77

Akkor mondom neki, hogy két napja telefonálgatok, hogy megbeszéljükés utolsó pillanatban változik a program. Az exem most nincs itthon, nem is tudom vele megbeszélni. A gyerekeknek is azt mondta, hogy 4-re legyenek készenés indulnak. Most az apám azt akarja,hogy ő elvisz engem és két fiút Peredre, az exem meg jöjjön értünk az egy gyerekkel ésonnan mehetünk további temetőbe .
De nem tudom,akkor itt mikor megyek ki a fiúkkal. :evil: Az egész programomat szétlőtte.

Kép
flóra 11

:twisted:

Kép
martik77

Szerintem szívjunk el egy cigit :lol: Az mindig megnyugtatott :D

Kép
martik77

Nem tudom, hogyan lesz.Őül akádban, onnan telefonálgat és parancsolgat,hogy nemcsak a sóki rokonok vannak, hanem perediek iséső is látni akarja az unokákat. Legyek rá tekintettel stb. :evil:
És rám ki van tekintettel? Szerintem mire ők ideérnének már elmúlik négy. Tehát addigra mi már úgyis elindulunk. Azt nem értem,minekkomplikáljam, hogy kettő gyerek külön egy külön menjen a temetőbe,ha mehetünk együtt mind az exszelés akkor ott találkozhat az apu az unokákkal. Erre azt mondta,hogy akkor csak néhány másodpercig látja őket. Mondom nem másodpercekig szoktunk temetőben lenni. Ha ő visz, akkor sem tud velük foglalkozni, ez a nap nem erről szól, szerintem...

Kép
flóra 11

Megyek,megpróbálom felhívni az exemet.Még jövök vissza.

Kép
flóra 11

Hát igen nem erről szól és nem csak egyszer látja őket évente.Amúgy meg én úgy csinálnám ahogy te gondoltad,úgyis ott lesz és találkozok.Ennyi.Akkor meg máúgy se fog szólni,meg ha igen akkor is majd megbékél. :)

Kép
martik77

Olyan pipa vagyok! Most apám direkt nem veszi a telefont! :evil:
Persze az exem sem. :evil:

Kép
flóra 11

Nyugi.Próbáld csak az exed majd utána tovább gondolkodsz. :)

Kép
martik77

Legszívesebben sehová se mennék mérgemben! :evil: Miért kell mindig az utolsó pillanatban változtatni? :evil:

Kép
flóra 11

Futballmeccsen van. Gondolod, hogy lehet ott a telefont hallani? :twisted: Reménytelen.

Kép
flóra 11

Nekem az összes ismerősöm ilyen.Vagy késik amit nagyon utálok,vagy az utolsó pillanatban másik tervet gondol ki.Olyankor robbanok.

Kép
martik77

Ne idegeskedj. :D

Kép
martik77

Ebből mindenképp cirkusz lesz és én leszek a rossz. Mert ugye majd rám lesz fogva, hogy én nem akarom a fiúkat elvinni a peredi temetőbe. :evil:

Kép
flóra 11

Megyek leviszem a kutyut de kb 10 perc és jövök.Hátha addigra megoldodik nálad ez az egész.

Kép
martik77

Szerintem az apám megbolondult. Most hívtam őt megint, mondom, ha ők későn érnek ide, addig mi már elindulunk és akkor találkozunk Pereden. Erre azt mondja, hogy ő nem mondta, hogy későn érnek ide. :evil: Akkor mondom, hogy viszont mikor menjek ki itt a temetőbe. Megjönnek és nem leszünk itthon? Megint csak nem jó. :evil: :evil: :evil:

Kép
flóra 11

Azt mondja, ha indulnak, majd hív. Mondom tegnap is ezt mondtad. Kérdem tőle, hogy akkor most az előbb minek hívott, ha még nem indultak és nem is azt akarta közölni, hogy későn érnek ide. Erre azt mondja, nem tudja minek hívott,csak úgy, hogy beszélgessünk. Szerinted? Milyen tünetek ezek? Öregség? Vagy belőlem csinál hülyét?

Kép
flóra 11

Le se tojom az egészet. Megyek összeszedem a fiúkat és kiballagunk itt. Aztán a többivel majd lesz valami. :roll:

Kép
flóra 11

Egy kissé szenilis :D Látod mondtam,hogy úgy csináld ahogy te elgondoltad mert ha másra vársz még holnap se tudsz elindulni.

Kép
martik77

Megyek mosogatni,meg kávézni.De vagyok. :D

Kép
martik77

Elkészülünk lassan és megyünk. Elköszönök.
És köszönöm,hogy velem voltál. :wink:

Szia.

Kép
flóra 11

Szia,és nyugika. :D

Kép
martik77

Hahó! Márti! :D

Kép
muzsuzska

Mindenki a temetőt járja! Itt nagy élmény lehet mert zuhog az eső!
Párom 1kor elment dolgozni én tv-tem majd szundiztam egyet.

Kép
muzsuzska

Nagyon fini lett a szezámagos pulykamell! Holnapra is maradt, nem kell főznöm.

Hát Flóra, apáddal is meg vagy áldva. Én is felrobbannék az ilyen szervezéstől.

Kép
muzsuzska

Itt vagy még Zsuzsi? :D

Kép
martik77

Nálunk is időnként csepereg, esett is este így van sár. :?

Kép
martik77

Sziasztok!

Nálam ma kimarad a temető, mert ugye nem Pesten vannak a rokonok... Mi már szerdán végigjártuk a tesómmal a temetőket.

Én ma teljes kábulatba vagyok, tegnap hajnal ötig elbeszélgettün, iszogattunk.... 8) Ma próbálom rendbe tenni a lakást, de semmi nem sikerül. Porszivózásnál majdnem levertem egy virágot, de azt még megmentettem, elkezdtem felmosni, kiborítottam egy egész vödör vizet :roll: :evil: És most akarok nekiállni vasalni :roll: Hát nem is tudom jó ötlet e :lol:

Kép
szilzi

Főzni ma nem volt kedvem, bár nem is nagyon kívánok semmit, A. sincs itthon, holnap már dolgozom, úgyhogy elvegetálok ma. :roll:

Kép
szilzi

Leírnátok nekem azt a levest pontosan, amiről beszéltetek? Milyen husiból és mennyiségeket? Ha a céklát kihagyom, az gáz?

Kép
szilzi

Márti, olvastam a gyermekkorod :( , nem egy vidám történet :( Megérdemled a boldogságot! :wink:

Na én lelépek, mert úgy látom, most nem jön senki, majd később visszanézek!

Kép
szilzi

Félre értés ne essék nem azért írtam le,hogy sajnáljatok,hanem mert erre felé ment a beszélgetés :D

Akkor jó party volt Szilvi. :D Ez a lényeg!Most rád fért. :)

Kép
martik77

Vagyok, csak közben megkívántam a porszívózást, hogy illik e ma vagy nem , már mindegy megesett!

Kép
muzsuzska

Szilvi, csak akkor vasalj ha közel vannak a tűzoltók!

Kép
muzsuzska

Szilvi, nézem a vonalzód, kiváncsi vagyok mikor fog megjönni a gyógyszer miatt! Nekem legalább a ciklusom beállt 28-30napra. Ha másra nem is erre jó volt a sok szar. :evil:

Kép
muzsuzska

hahó!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Főztem egy kávét, de olyan laza lett, hogy ettől biztos nem kapok infaktust! :D

Kép
muzsuzska

Márti, párod lassan jön haza! :D
Tényleg anyósék szeretnek? Babának örülnek?

Kép
muzsuzska

Lányok, gyertek, hülyére unom magam, nincs kedvem semmihez!

Kép
muzsuzska

Kivasaltam és nem gyújtottam fel semmit! :D

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?