Szép Jó Reggelt!
Ilyen még sosem fordult elő, hogy én legyek az első!
Mondjuk hétvégén nem nehéz!
Apa most ment el dolgozni, csak holnap reggel jön haza. Olyan rossz! Mindegy, sztem átmegyünk anyáékhoz.
Hú, Wera! Nórinak tényleg kevesebb haja van! Látom azért már nő a másik!
Nicike! Téged is látni? Örülök, hogy jöttél! Nagyon szép kiscsaj Lili!Tényleg fiatalabbnak nézel ki! Egyszer (kn. 4 éve) az osztályon megkérdezte egy beteg, hogy gyakorlaton vagyok? Mondom: ja, csak itt felejtettem magam. Akkor már 4 éve ott dolgoztam! Mondom, mé? Mennyinek nézek ki? Azt mondja 18!

Tényleg shockolt a dolog! Azért sztem ennyire nem durva.
Na de most tuti idősebbnek néznek, olyan fáradt vagyok!
Eliot milyen vagány csávó! Nagyon ari rucikban nyomja! És tényleg gyönyörű kék szeme van!
Anna meg kis huncut! De nagyn szép baba! Úgy látom Neki is kék marad a szeme!
A Viki szeme érdekes. Olyan barnás, de nem teljesen, szürke is van benne, de olyan, mintha olajos lenne. Nem tudom ezt leírni jobban. Néha nem látni a pupilláját, mert olyan fényes-olajos vagy milyen. Rohadt érdekes szeme van. A párom huga lefotózta,
(na nem reklám, csak tuti jó képeket csinált róla tegnap, a képzőre jár fotó szakra)majd ha átküldni felteszem megmutatom! Nagyon érdekes!
Roni! Hogy vagytok? Hogy alakul a kajcsi? Sztem is simán lehet a fogzás miatt! És tuti azért mopndta a védőnő a kórházat, hogy ki ne száradjon! Sztem Ő végső esetben gondolta, ha már abszolút nem eszik semmit és nem is iszik.
Nem jött be a DM-es tápszer? Nekem van egy felmaradt csomaggal, bontatlan, de mondom csak az egyik csomi. Nagyon szívesen átpostázom! Természetesen, ha kéred!
Az én lányom átment kukacba! Egyemmeg! Hasravágja magát egy pillanat alatt és kúszni akar! De szegény nem halad előre, csak a popóját nyújtogatja az égnek. De olyan ideges tud lenni, hogy nem sikerül!!! Annyir röhögök rajta! Íme, nem nagyon látni, de kb.: