Hát köszönöm a drukkokat, de ma reggelre megjött, tartva a 26 napos ciklusomat, 11 dpo-n. Mondjuk várhatott volna még pár napot, mivel most 3 nappal később volt a pé, és kivárhatta volna a keddet, a 14. dpot. Nagyszerű. Na mindegy. Nem vagyok elkenődve, majd a kövi ciklus. Tudom, még nem hagyom abba az Utrot, majd csak ha rendesen megjött, de érzem, hogy ennyi volt (pláne, ha Utro ellenére megjött).
Fogam nem fáj, de kedden műtét, vagy foghúzás (ha muszáj). Tegnap fogdoki azt mondta, szeretné tudni a véralvadási faktoromat a műtéthez (ha túl nagy, nem csinálja meg). Meg hogy utána egy hétig nem szúrhatom a Clexane-t, nehogy nagyon vérezzen. Mondom neki, hogy én úgy tudom, hogy a Clexane nem változtatja meg az INR-t, csak a szájon át szedhető kumarinszármazékok. Nem, szerinte a Clexane is. Na jó, délután elmentem a háziorvoshoz, ő azt mondta, amit én, hogy tök fölösleges megnézetni az INR-t, mert az nem változik a Clexane-tól (szóval erről többet tudok, mint egy fogorvos...

), csak a kumarinoktól, meg hogy a műtét után nem hogy nem szabad, hanem kell is szúrni, nehogy vérrögképződés legyen. De aztért "hogy mindenki megnyugodjon", adott beutalót vv-re, hétfő reggel megyek. (Meg a Kaáliba is, 2. napi vv-re. Vagy oda menjek az eredeti terv szerint kedden, csak nem hcg-re, hanem 3. cn-i vv-re???) Annak kedd délben van meg az eredménye, és kedden fél 2-kor műt a fogdoki.
Szezso, hajfestésnek már utánanéztem: az első 40 napban semmiképp nem szabad (akkor alakul a babánál a központi idegrendszer). Később sem ajánlott, főleg nem az első 3 hónapban. De persze van olyan ismim, akinek muszáj volt festetnie, mert őszül, és most egy makkegésszéges, aranyos 3 éves kislány anyukája. Én ha festek is (ha van kedvem), mindig nagyon hasonló színűre festem, mint az eredeti szín (szinte csak egy kis fényt viszek bele), így nem baj, ha lenő, mert nem látszik. (nem volt festve már pár hónapja. De a héten be fogom)
Aranyos Halloween-es történet, amerikai mintára!

A gyerekek biztos azt mondták, hogy "trükköt vagy csokit", mert angolul eredetileg "trick or treat" a mondat. De persze nem biztos, hogy ezt mondták, de az hangzik a legjobban magyarra fordítva.
Petne, akkor mától nyugalmas, még az eddigieknél is boldogabb babavárást kívánok neked!! Élvezd ki minden csodálatos percét!!
Lola azt mondta, ma tesztel, de nem lesz gépközelben a hétvégén, így csak hétfőn ír (hacsak Nyulasz rá nem beszélte, hogy csak hétfőn teszteljen).