A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Szerintem Zsuzsi, nekem volt pé-m, úgyhogy mindjárt átállítom a vonalzót is kb 30 napra, mert akkor kéne megjönnie, ha áll az a dolog, hogy pé után 14 nappal megjön :shock: Bár én már semmiben sem vagyok biztos...

Kép
szilzi

Bakker, ilyet írni laptetőre! Megyek is átállítom gyorsan. Ha nem jön senki, elmegyek fürdeni, de utána itt leszek.

Kép
szilzi

Na, elvileg így helyes a vonalzó... elvileg!!

Kép
szilzi

vagyok! Ügyes vagy én játszottam a gépen, ennyire futotta, most pattogatott kukoricát gyártok, valamit rágcsálnék, Nincs cigim, párom hoz este, nagyon tudok szenvedni, hogy fogom én abba hagyni így? :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Kicsit megsült a kukoricám. :oops:

Kép
muzsuzska

Szerintem én azért kaptam clostyt, hogy vérzésem legyen. :D :D :D

Kép
muzsuzska

Itt vagyok Zsuzsi!

Kép
szilzi

én is!

Kép
muzsuzska

De jó! :D

Kép
szilzi

Azt hittem megint elkerüljük egymást!

Kép
muzsuzska

Szerintem én sem azért kaptam clostit, hogy baba legyen belőle, csak, hogy a ciklusom rendbe legyen. :wink:

Kép
szilzi

Éjszakára is szalma vagy?

Kép
muzsuzska

Nem, vadásztam Rád! :lol:

Kép
szilzi

Igen, holnap jön A. haza, mert én holnap dolgozom, ilyenkor inkább mamánál marad. Holnap megy a keresztfia is, vele is akar találkozni.

Kép
szilzi

Helyes!!!!! Én itt voltam, csak játszottam. :oops:
Jó játék:http://ajanlo.kapu.hu/video/post.php?id=417gdb1db245c700178c

Kép
muzsuzska

Nézel valamit a tv- ben? Én nézem a Megasztárt és így is sokszor elpityeredem magam, mi lenne ha terhes is lennék? Pedig én régen nem voltam ilyen, lehet, hogy öregszem? :lol:

Kép
szilzi

Jaj és te nem mentél a mamához!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Be sem kapcsoltam a tévét most. Mostanában nem igazán köt le semmi sem. A tegnapi film jó volt a bukott angyalok.

Kép
muzsuzska

Megnéztem, el is kezdtem játszani :oops: :lol: :lol:

Kép
szilzi

Én már annyit sírtam, hogy az sem akarok.

Kép
muzsuzska

Én sem akarok sírni, de elérzékenyülök :oops: :oops:

Ha lombik lesz, Tapolcára mész?

Kép
szilzi

Ha simán ezt megnyitod:
http://www.kapu.hu/

Akkor fent középen előjön a link ajánló és ott sok ilyen van. Persze nem mindegyik tetszik, de jókat szórakozunk Királyfival!

Kép
muzsuzska

Majd megvárom mit mond a doki, de Tapolca szimpatikussabb, mert emberségesebben bánnak velünk.
A tetőtérben van apartmanjuk :D :D :D !
Beszéltem valakivel ő ott volt, a szállással, utiköltséggel, gyógyszerekkel együtt 200ezer volt. Persze ez gyógyszerfüggő.

Meg attól is függ hol mennyi a várakozási ídő!

Kép
muzsuzska

Ez tök jó Zsuzsi! :D :D :D Ha előbb nem, ott meglátogatlak, bár jobb lenne, ha nem jutnál el odáig! :wink:

Kép
szilzi

Sajna kevés így az esélyem! Szerintem ezt a doki is fogja látni 10én.

Kép
muzsuzska

Időben jelentkezzetek be!

Képzeld ma kijött egy herpesz a számon. :evil: :evil: :evil: Ilyen már nem volt több m int fél éve :evil: Bekentem fogkrémmel, szerinted jó rá? Emellett természetesen akkora pattanásaim vannak :shock: :evil:

Kép
szilzi

Ki tudja, nekünk mekkora esélyünk van így és mi még milyen messze vagyunk mindentől. Bár az én agyam is, mint a tiéd, teljesen "tagadja" a lombikot. Tegnap beszélgettem a kolléganőimmel róla és nem értették...

Kép
szilzi

Nekem letisztult most a bőröm. A fogkrém leszárítja!

Kép
muzsuzska

Nem tudom, most nem érzek semmit. Üres az agyam. :D

Kép
muzsuzska

Remélem leszárítja :evil:

Meddig dolgozik Királyfi? Elfogadta a döntésedet, hogy vállalod a lombikot?

Kép
szilzi

Én nem mostanában megyek a mamához, remélem... Nem nagyon hiányzik, nem is értem miért :lol: :lol:

Kép
szilzi

22:10 ig
Elfogadja, de nem örül neki mert nem akarja hogy tovább szadízanak!

Kép
muzsuzska

Tudod az a legrosszabb hogy mindig nekem kell dönteni és mindig attól félek, hogy megbánom a döntésemet.
Ha nem lobikizok, akkor később bánni fogom, ha az első nem sikerül akkor megyünk tovább????????
Ez olyan mint a narkó elkezdjük és mikor állunk le????????????

Kép
muzsuzska

Nekem van a méhemen egy myóma kivűlről, ha elkezd nőni akkor ki kell venni a méhem, na akkortól nincs ilyen gond többé, tehát én versenyt futok több értelemben is a rohadt idővel! :evil:

Kép
muzsuzska

ebbe röntgenes vacakba is azért mentem, hogy ne keljen kiváltani az 50ezres szurit, mert most is felesleges volt, kidobtam az ablakon. :evil:
Ennyi pénzből már lombik is lehetett volna.

Kép
muzsuzska

Sziaztok! Kitemetőztem magam.

Kép
flóra 11

Hát igen, nekem is ezt nem értik a kolléganőim, hogy ez talán komolyabb döntés, mint a házasság... Ha az ember tuti lenne a dolgában, akkor ok vágjunk bele, de tényleg mi van, ha nem sikerül az első vagy a második... Az már nem clostis hónap, hogy ok akkor szedem még egy-két hónapot... Sokkal keményebb döntések várnak rád!

Az én véleményem szerint vágj bele! Te nagyon kemény vagy, én nem biztos, hogy jól viselném a megpróbáltatásokat! De Te nyerni fogsz én biztos vagyok benn!

Kép
szilzi

Utálok ott várakozni állandóan a dokinál, kétnaponta, uh és társai.
Most két hétig nem is kellett mennem és 10-ig nem is kell ismét. :D
Végre egy kis nyugi!

Kép
muzsuzska

Szia Flóra!

Zsuzsi, ezek esélyek, amiket kapunk... Csak kicsit drágák...

Kép
szilzi

Szia Flóra! Mi meg lombikot gyártunk! :D

Kép
muzsuzska

Atya ég! Én ennyit nem bírok követni! Azt sem tudom,hol hagytam abba, azt sem tudom,most miről dumáltok! :shock: Ennyit írni! :lol:

Kép
flóra 11

Nem csak a pénz, a sok macera!!!!!!!!!!!!!!! Ja és a pofára esés! :evil:

Kép
muzsuzska

Én most nem tudok rendesen sem gyereket gyártani. Anyósnál degeszre ettem magam. Huhhh.... :lol:

Kép
flóra 11

Unatkoztam Flóra! :oops:

Kép
muzsuzska

Ez igen, az ex anyós etet! :D :D :D :D

Kép
muzsuzska

Én még ezen nem gondolkodtam Zsuzsi, hogy én mit lépek, ha nem jön össze....

Kép
flóra 11

Hát ha nekem is kétnaponta kéne orvoshoz járnom, nem tudom, hogy oldanám meg munka mellet, mert ugye én 11 órát dolgozom, tehát nincs délelőttös, délutános műszak. :? Én a havi egy orvost sem bírom :evil:

Kép
szilzi

Fúúúú,van Hír TV-tek? Ha igen gyorsan kapcsoljátok be.

Kép
flóra 11

Őrült verekedésvolt itt nálunk egy focimeccsen.Majd írom a részleteket.

Kép
flóra 11

Flóra, ma egész nap erről van szó! Szörnyű!

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?