A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Anny, Szanet!
Kitartás! Tényleg elmúlik és utána tök édesek. Az biztos, hogy most nagyon keserves. Türelem, következetesség, bár ezt könnyű mondani. Néha én is ott tartok, hogy beállítom a gyereket a hideg zuhany alá... :P

Banika!
Szerintem mostanában számíthatsz arra, hogy átáll az alvási rendjük. Nekünk is voltak ilyenek. A több alvás már sok, az eggyel kevesebb még kevés. Kicsit lehet terelgetni őket, én Manó 1 éves kora körül direkt csináltam napi két alvásból egyet. Egy darabig nehezebb, amíg átállnak, de aztán megszokják.
Az alvásra is láttam mindenféle táblázatokat, hogy mikor mennyit kéne, de Balu nekem soha életében nem aludt annyit. Pl. most ott tartunk, hogy kb. hetente egyszer alszik napközben, pedig még jócskán kéne neki.
vovanda

Anny! mi kb egy idősek vagyunk, és nálunk is ezek tapasztalhatók. éjjel alszanak, de nappal, egyre ritkábban. lehet az óraátállítás miatt. egyébként mindenkinek mindig az kell, megy vita a hsizti. esnek kelnek, nem győzöm elkapni őket. már volt vérs balestünk is :(

jók az ikres storyk, én már fel sem veszem őket. barátnőmnek két csaja van, kérdezi egy pasi két kisfiú? mondja barátnőm, nem két kislány mire a pasi: nem baj azok is felnőnek ..... aranyos:)

elég szar idő van, és basszus (banika!!!) nincs fűtés 20 fok a lakásban!! fázunk!!

Juci! én négy hónapot voltam kórházban + 6 hét... szóval én nem mesélek a "sexes" élményeimről :) de más az biztos.
Jók a tökök, édesek a csajok! ÉS MINDENKIÉ!!!!!!!!!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok Lányok!

Mindenki babája nagyon aranyos, de én azért nem dicsérek meg senkit személyesen, mert kb. 5-6 olodalt kell visszaolvasnom mire eljutok a netre, és nem akarok senkit véletlenül kihagyni, de imádok ikres babákat nézegetni, úgyhogy ez senkinek ne szegje kedvét és mindenki pakoljon képeket ezerrel!!!

Szex: nekünk se az igazi, de azért lényegesen jobb mint az elején pár hónapja. Nekem akkor kezdett jobb lenni, mikor megjött szülés után 4 hónappal, valahogy elkezdtem magam újra nőnek érezni.

Banika! Most esett le, hogy Kaposvári vagy! Ott lakik a fél rokonságom. Elég sűrűn megfordulunk arrafelé....Merre laksz?
Mindig hozzátok mérem magunkat. Ti most mennyit esztek és mit? Leírnál egy napot kajaügyileg hogy néz ki?

Alvás napközben nálunk is horror, ennél már csak az a nagyobb horror mikor ébren vannak. Mióta másznak, azóta nincs egy perc nyugtom sem.

Tanulókutya megtetszett nekem is. Veszek egyet karira. De mi az a csiga meg sütifaló????? :shock:

Vicces beszólások:
-Ikrek?
-Igen
-Akkor mért nem egyformák?
-Mert kétpetéjűek.
-De az ikrek egyformák szoktak lenni, nem?.
-Azok az egypetéjűek.
-Akkor ők nem is igazi ikrek.
Erre már nem is válaszoltam csak odébb áltam. Úgy gondoltam meddő vitát folytatunk. Ja, ez egy Auchanos pénztáros volt.

Van nekünk is videónk: Tessék ám megdicsérni, mert balhé lesz..!!! (Na jó csak vicc volt. Nekem még sose esett szarul, hogy nem dicsértek meg minket)
http://www.youtube.com/watch?v=F6a-0FMd6Dw

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
kamilla306

Anny,
alvás: két verzió kb. értékekkel
1. de. 11-12 és du. 16-19, éjszaka meg 20-21-től fél7-7
2. de nincs alvás, du. 13-16, este olyankor elalszanak még fürdetés előtt, és akkor felkeltem őket, fürdés, vacsi és elalszanak újra.

hiszti: én nem tapasztaltam. olyankor sírnak, ha tényleg valami bajuk van, éhesek, fáradtak, elvettem valamit tőlük, amit megkaparintottam, stb. nem lehet, hogy azért van, mert nem fáradnak le közös játékban? Én mindig ügyelek rá, hogy legyünk hosszasan és napjában többször is a habtapin, mert azt élvezik a legjobban. Járóban is elvannak, és mikor kezdenek nyüszögni, megyünk habtapira, ott aztán nagyon felszabadulnak, és látszólag ezzel kielégítettem az igényüket.

Másik amit próbálj: maradj halál nyugodt előttük, még ha majd megőrülsz is. Azt vettem észre, nagyon rányomom a hangulatomat az övékre.

Párásító (ki is kérdezte, bocsika?): óvatosan vele, mert az állandó nedvesség miatt elszaporodhatnak benne bacik. Én nem használnám...régi típusú radiátornál két tepsibe tettem vizet mindig, azt tettem rá. Én vizes törcsit teszek rá most.

Fanni?
mi a helyzet apával? jobban van?

Lányok,
babócák tényleg csodaszépek egytől-egyig, én is mindig megcsodálom őket, még ha nem is írok, de próbálom minimalizálni a gép előtt töltött időt.

KépKép
lili73

LANYANÉ!
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mindig olvaslak titeket, csak nem nago írogatok, mert ugye nekem még van pár hónapom, hogy kézben tarthassam a babáimat, de ma voltunk dokinál 4D-n és gondoltam megosztom veletek, hátha más is volt hasonló cipőben:

Szóval minden rendben van, vagyis mint utólag kiderült, de okozott egy pár perc szívdobogást a doki. Az egyik babóca agyméretéről azt mondta, hogy elfogadható, a másikra meg azt, hogy feltételesen elfogadható. Hát gondolhatjátok, megállt bennünk az ütő, de a végén kinyögte, hogy semmi különösebb vizsgálatot nem igényel, csak nyomon kell követni, de csak annyi, hogy az egyik gyereknek 36-os, a másiknak meg 42-es a lába. Na most akkor én azt veszem ebből ki, hogy nincs nagy baj. Folyamatosan a doki szavai járnak a fejemben, de ha baj lenne, csak nem viccelte volna el a végén Majd két hét múlva megyek a saját dokimhoz, azért neki is elmondom, majd kiderül mit mond rá. 20 hetesen azért mégegyszer visszamegyünk a 4D-re, hogy akkor mondja meg, mit lát, remélem semmi kórosat. Egyébként nagyon édik voltak, a doki meg is haragudott az egyikre, mert annyira kapálózott, meg mocorgott, hogy nem is tudta lemérni Végül persze elfáradt a drágám, és akkor sikerült. A másik is mocizott, de neki legalább voltak nyugodt pillanatai A nemüket még nem tudta megmondani (vagy csak nem akarta), de annyit sikerült kiszedni belőle, hogy talán különbözőek, az egyiknél még mi is láttuk a kis dudort, és végülis a másiknál is volt valami, de az a doki szerint a másik irányba dudorodott Egy kisfiút mindenképpen szeretnénk, és szerintem az meg is van, a másik meg akkor lehet kiscsajszi. Majd kiderül. Ja, és a méreteik: CRL: 8,07 és 8,39
Szóval ha valakinél volt még ilyen agyi dolog, az írjon légyszi, mert azért egy kicsit (nagyon) aggaszt a dolog.

Alvás: Marcit is 1 évesen tudatosan állítottam át az egy alvásra, mert a kettő már sok volt, az egy meg ugyan kevés, de pár hét alatt beállt, és azóta minden rendben vele.

Annyira édesek a képek!!! Párommal nézegetjük őket folymataosan, és ezzel erősödik bennünk, hogy nagyon nehéz lesz ugyan két (három) gyerkőccel, de annyira édesek, hogy mindig elérzékenyülök a képek láttán!!!

Kép
Kép
nikole

Lanyané
Csatlakozom Esztihez és boldog névnapot kívánok a kiccsaládom nevében is!

Kamilla
Már akartam kérdezni amikor a keresztelős képeket feltetted,hogy az egyik keresztmamitok nem Munkácsy-s volt véletlenül? :lol: Azt hiszem évfolyamtársak voltunk. :lol:
Nagyon ügyesek a manóid.Csak pislogok a video láttán :shock:
Mi most készülünk lejjebb engedni a kiságyat,mert a Marci megfejeli kutyázás közben.A kapaszkodásról nek is beszélve.
A Pipacs utcában lakunk,ha ez mond valamit.
Reggeli 200ml táp
Tízórai 200ml táp
Ebéd főzi kb 2,5 dl esznek meg ketten,de ez elég sűrű,mert a folyós kaját nem bírják
Uzsi gyümi kb egy üvegnyi vagy sinlac szintén annyi mont ebédre a főzi
Vacsi 200ml táp

Időpontokat azért nem írtam,mert a reggeli ébredéstől függ a napunk.Mostanában 6-fél7

Vanda
Már gondoltam a betegségre,gyógyszerekre,óraállításra.........Bármi is van,csak beállnak egyszer vmi rendre :lol: Most pl egy órája alszanak már :lol: asszem elkiabáltam :cry:
Vendég

Nikole
Biztos nincs semmi baj,akkor tuti csinálnának más vizsgálatokat is.
Nyugi.ne idegeskedj,inkább hívd fel a dokid előbb és akkor te is megnyugszol.
Vendég

Sziasztok!
Lányok!
Hát a hisztiről,főleg az értelmetlen hisztiről én is tudnék mesélni :!: Nem egyszerű.Sára mostanában elkezdte az undokságot(direkt bosszantja a Nórát),remélem hamar kinövi :roll: Sokszor olyan aranyosak és igazán jól eljátszanak,bár a nagy egyet értésnek mindig valami "rosszaság" a vége.A múltkor bekenték krémmel az összes babát,mert fájt a fejük.....
Lanyané!
Mi is Boldog Névnapot kívánunk!!!!
Banika!
Ha már rám olvasol valami szörnyűt,kérhetném az ötös lottó nyereményt :?: :lol: Esküszöm nagyon fogok szenvedni!!! 8) 8)
Tonti!
Nagyon sokat nőtt az aprónéped!Pankráció nem semmi :lol: :lol: Anna elég csajosan nyomja :lol:
Kamilla!
Nagyon jóóó a video!!!! :D :D
Nikole!
Megy a "vudu",hogy ne legyen semmi baj!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: +++++++++

Pár kép a boszikról!
Kép
Kép

bognartundi0727

Nikole!
Nekem kb. 1 hónapja volt hasonló élményem. A dokimat elcitálták két császárhoz és átadott UH-ra egy kollégájának. Nem szoktam ebből ügyet csinálni, de akkor jól ránk ijesztettek. Közölte a doki, hogy az egyik babának befelé fordul a jobb lábfeje (tényleg úgy volt, mi is láttuk) és hogy valószínűleg dongalába lesz... !Rosszul lettem. Kb. 20 percig vizsgáéta őket, és tényleg végig be volt fordulva a lába a babócámnak. A folyosón próbált utána a szülésznő nyugtatni, hogy valószínűleg beakadt valahova a lába, majd a saját sokim megnézi, az lesz a tuti. Másnap eémentünk 4D-re, tök kedves volt a szonográfus. Közölte: ő 25 éve a pályán van, látott már dongalábat, ez tuti nem az. Aztán a saját dokim is megnézte, tényleg csak beakadhatott, mert azóta többször voltunk, és mindig rendben voltak a tappancsok, a dokim szerintem már a cipőméretet is megtudná mondani, annyit nézte. Szóval sokszor feleslegesen ijesztgetik az embert...

Lanyané!
Boldog névnapot!
vovanda

Jaj Lanyok de edesek!!!! :D
Kamilla videojan egeszen meghatodtam, a vegen meg jot rohogtunk a fiammal, olyan edesek!!! :D

Tundi: de szepek a Lanyok! Mennyire jok ezek a kepet! Nagyon szerethetik egymast!

Sajna fiam nem hagy irni, jatszani akar a geppel. Majd jovok! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Banika! Akkor helyben vagyunk. Az a keresztmami az unokatesóm. Szerintem van pár közös ismerősünk, mert ismerem a Vera pár osztálytársát.

Köszi a napirendet. Én most próbálok kialakítani valami hozzátápis napirendet, de nagyon nehezen megy. Két etetés között 3-4 órának kell eltelnie?

Köszi a videodicséreteket. Az elején én is mindig elbőgöm magam, mikor megnézem.

Helyzet van, mennem kell.

Kép

Kép
kamilla306

köszi a köszöntést mindenkinek
:D
szétvet az ideg irtam hosszút,szépet jót mindenkinek mindenhez és eltünt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ez mostmár nem direkt eltünés :cry: :cry: és olyan jók a képek külön ahoz is írtam kommentet :cry: ááááááááá agyrobbanás

lanyané

Hali!

Kamilla és Tonti videóit és megnéztük a családdal, előbbi megható, utóbbi viccesen édes. Lányoknak is nagyon tetszett :lol:

Lanyané!

Boldog névnapot Neked!

Andi!

Azt hiszem Te kérdezted, minden tízóraira tegnap óta kapnak kanalat és saját tányért a végén, mikor már majdnem jól laktak és maszatolhatnak, ma már egész ügyesek voltak.
Úgy gondoltam lassan el kell kezdenünk, hogy ha esetleg bölcsibe kerülnek, akkor ne legyen totál ismeretlen nekik az evőeszköz.

Kamilla!

Még nem engedtétek le az ágyat? Nem félsz, hogy kiesnek?
Csodaszépek a lurkók!

Tünci nagyon édesek a Boszik és milyen nagyok már :shock:

Jó éjt, remélem senkit nem hagytam ki.

Judit

jucicuki

Lanyané

én word-be írtam hosszút, és úgy másoltam be ide :lol:

Kamilla

videón én is elpityeredtem az elején :)
amúgy nagyon ügyesek a gyerekeid!meglepődtem milyen erősek.majdnem felállnak :shock:

Nikole

biztos nincs gond! ne izgulj.inkább menje minél hamarabb saját dokidhoz, h megnyugodj!

Tündi

mekkorák már a lányok!nagyon szépek!ők egypetéjűek?
látom rodypóni ott figyel a sarokban :lol:
hány évesen vettétek nekik?kettő van?azért kérdem, m majd én is szeretnék, de még korai :)

szanet

Megint nincs idom! Kicsik lefektetve bar de a nagy meg nem. :?

Anny: enyemek nem nyugoskodnek de ha a Tieid igen akkor annak oka vagy faradtsag es akkor ha torik ha szakad aludni kell (meg ha sirnak is elotte) vagy unalom, vagyis nem eleg Nekik az inger. A nagyobbik fiammal volt ilyen problemam, el is kuldtem 4 oraban bolcsibe. Nagyon szerette.
A masik: van napirended? Konnyebb ha a kicsik tudjak mi utan mi jon, nem olyan frusztraltak. Sokat setaltok kint? Az is nagyon fontos!

Juci: a bolcsiben nem etetik Oket? Szerintem igen!

Tunci: megzabalom a Lanyokat, annyira tetszik az osszeolelkezos kep!!! :D :D :D

Lili: Te is rakj kepeket, 10 honaposak a gyerkocok! Nonek mint a bolondgomba. :lol:

Nicole: azt nem mondom hogy ne aggodj mert tudom hogy nem lehet nem aggodni :lol: nalunk is volt nagy ijedelem mert Annam kicsike volt es nagyon le volt maradva de latod minden ok lett! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tünci
Olyan jó hogy előkerültél végre.Boszik nem is boszik.Tündérek és már kész nők basszus.

Kamilla
Én csak sacc per kb nézem az órát,mert ma pl uzsira bevágtak 1-1 üveg gyümit,de nem bírták ki vacsiig,még kaptak egy kis sinlacot.Biztos fejlődési ugrásuk van azért esznek ennyire. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Tonti, etetik, de jobban örülnek, ha nem kell már!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Bölcsi: nem is tudtam, h ilyet terveztek, Judit. Mikor? És ki még? Én maradok itthon amíg lehet.
Etetik a gyereket, ha muszáj, de a barátnőm azt mondta, h 1. nem a bölcsisnénik takarítanak, tehát hagyják a gyereket próbálkozni :twisted: 2. gyorsan megtanul, ha hagyják (ha nem nekem kellene takarítani, én is hagynám :twisted: )

Banika, gyümi azért annyira nem telít.
Ja, és nekem is a sajátjaim a titkos/nem titkos kedvenceim. Van egy csomó új kép róluk: http://picasaweb.google.com/visnyei.andi/HubaSPetraOktBer# akit érdekel. Videókat mindig elfelejtek csinálni, pedig sokkal jobb, és túl gyorsak is már a képhez :lol:

Kamilla, én is leengedném az ágyat. Biztos, ami biztos.

Kép
an°°di

Írtam, hosszút és elszállt :evil:
Mariann :!:
Boldog névnapot!

A többit majd legközelebb :evil:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Andi
a libikókán ahogy a szájával is néz valami zabálnivaló :lol: :lol: :lol: :lol: Én Marcim is mindig a szájával is néz
Vendég

mármint a Huba
Vendég

Ez a kajakérdés nem egyszerű dolog.Az ember puffancsot se akar csinálni a gyerkéből,de éheztetni se akarja.Nem is tudom hol láttam,hogy fél éves a kislány éa majdnem 11kg :shock: Én kicsit normálatlannak tartom
Vendég

ez az orális fixáció még :lol: vagy leszokik róla, vagy nagy kajás/cigis/dumás lesz

Kép
an°°di

hát, Banika, én is aggódom picit a súlyuk miatt, mert én kimondottan dagi kislány voltam sokáig (most sem vagyok csonti), és nem szerettem. pedig nem voltam sosem lusta, de mindig imádtam enni. szerintem a napi többszöri, ám kevesebb étkezéssel, és az ételek megfelelő kiválasztásával megelőzhető a gond. a vesszőparipám a nassolás. utálom, ha egy gyerek (értsd: az én gyerekeim) mindig esznek. sztem az régen rossz, ha pl egy gyerek csak úgy marad nyugton pl. a babakocsiban (a barátnőm kisfia ilyen), ha eszik. mit? kölesgolyót folyton? (Huba meg sem eszi.) répát? minek? de a napi ötszöri, kisebb adagokkal, nekem bejött

Kép
an°°di

Andi

gyerekeid tündériek!

az jutoot eszembe, hogy hihetetlen mennyire nőnek!!
fél év és az enyémek is ekkorák lesznek?nem hiszem el....hűűha

szanet

Andi,
én is feliratkoztam bölcsire jövő szeptembertől. Maradnék oviig velük, de nagyon fogy a pénz, kevés az utánpótlás.

Tündi, tényleg irtó helyesek a lányok!

Na, jó, de csak Tonti kedvéért, mostanában készült a huncadékokról.
Barnuson talán nem látszik, de a doktornénink kedvesen csak daginak hívja.

Nem bírtam ki, h ne nézzem végig a Szombat esti lázt, teljesen feldobott, nem is vagyok álmos, pedig éjjel Barnus kétszer kelt szopni.

Kép

KépKép
lili73

Kép
Anya azt olvastam nyugodtan kimoshatod[/img]
Vendég

Én is néztem.De pont a Csányit nem láttam :cry: :cry:
Vendég

Hű, Lili, mekkorát nőttek!!!! :shock: :shock: Ennél jöhetnél picit gyakrabban. Legközelebb vmi matrózblúzos képpel jössz.... :lol:

Banika, most akkor egypetéjűek vagymivan????

Lejárt a munkaidőm, megyek pihenni. Remélem, Huba átállt végre a téli időszámításra :evil:

Kép
an°°di

Én nem látom daginak egyiküket sem.Édesek ahogy vigyorognak.MÉG!MÉG!MÉG!
Vendég

Andi
Az enyémek? :shock: Csak annyira hasonlítanak mint a tojás meg a villamos(ahogy Eszti írná) :lol: A szájuk egyforma csak
Vendég

Majd jövő héten megnézem a Csányit.Hurrá!
Vendég

Jó reggelt!
Csányi egész ügyes volt... :lol: :lol: Jelzem, ez tőlem nagy szó, táncos múlttal elég kritikus vagyok. :oops:

Bölcsi: nekem járt a nagy, és jó volt. Evésnél segítettek, bár akkor már ő is erősen próbálkozott egyedül is. Másfél évig járt, szerettük. Az elején Manó volt a lgekisebb a csoportban, akkor hetek alatt nagyot ugrott a fejlődése, "húzták" a nagyok. Lett neki barátja is, most oviba is együtt járnak. Szóval nem rossz a bölcsi.
vovanda

Tonti: Van napirendünk, csak az alvást néha kihagyják délután. Na nem mintha délelőtt csipkerózsikák lennének. Ébredés után 5 perccel már megy a nyüszi. Max sétálni tudok velük, mert egymás melletti kocsim van és sehova nem fér be. Az egymás mögötti meg a liftbe nem, és most a kassza sem engedi meg. De a séta is kevés már. Játszótérre meg egyedül nem tudok menni velük (talán én vagyok a béna, de ha az egyik kint van, a másik is ki akar jönni.)
Szóval :roll:
Vendég

Anny

tudom, h nekem még ebben nincs tapasztalatom, de biztos, h nekem is kell majd egyedül járnom játszóra.
muszáj lesz rászokniuk, h várjanak.amíg az egyik játszik, a másik vár.ez van.mert különben nem tudunk menni sehová.
szerintem csak menjetek nyugodtan, aztán kitartás a nyüszihez, ami vele jár. biztosan megszokják majd!
egyik ismerősöm is ezt csinálta(ikres), és rászoktak agyerekei.biztos nehéz, de otthon nem lehet ülni egész nap :)

szanet

belinkelem hátha vakit érdekel.
szerintem ez olyan kocsi, ami nekünk van, csak ez egy kicsit újabb kiadás.és más színű.
csak azért gondoltam, hogy felrakom, mert sokam írjátok a liftet.mi egy panelban lakunk.tipikus kicsi, elhízós ajtajú lift van.ha az egyik ülést felültetem, akkor befér a kocsi.

http://www.teszvesz.hu/item472784348_ig ... ml#gallery

ez is ugyan az, csak már jóval kőkoribb és lestrapáltabb darab.de a célnak megfelel.és nagyon olcsó :)

http://www.teszvesz.hu/item468654012_in ... kocsi.html

szanet

amúgy ne kapok jutalékot :lol:

de az elsőt megvenném, mert olcsó, és nagyon szertem a miénket is.és hogy aliftbe befér, az meg nagyszerű :!:(mondjuk kicsit srégen kell betenni.és mikor húzom el az ajtót, meg kell emelni a tolókarjánál fogva picit, de még így is szupi, h befér)

szanet

Sziasztok!
Köszi a dicst :D :D :D
Tényleg nagyon nagyok már a csajok.Már sokszor érzem,hogy hiányzik a babaságuk :wink:
Szanet!
Csajok kétpetéjűek,még a vércsoportjuk is más :) A Rodyt 2.szülinapjukra kapták,szerintem ettől korábban is érettek lettek volna rá.Imádják,most már ugrálva haladnak rajta :D .Persze kettőt vettünk,de még így is van rajta vita :roll:
Lili!
Igaza van Andinak legközelebb a ballagásukról teszel képet? :lol: Gyönyörűek!!!Tiszta mosoly-babák!!!
Andi!
Nagyon éééédik a képek!A nassolásról nekem is ez a véleményem+én is dagi voltam/vagyok,bár most sikerült megszabadulnom 26 kgtól :wink: Persze volt miből leadni ennyit :lol: Még mindig lenne mit,de az legalább már nem két számjegyű :D
Banika!
Nagyon szépek a fiúk!!!Szemük sem áll jól! :lol: Én is nagyon egyformának látom Őket!

Nem tudom ismeritek-e a ZeneOvi-Téli Ünnep CD-t?Nálunk nagyon bejött(a Nóri egész nap énekli,hogy "gyere öreg Mikulás" :lol: :lol: )Ha érdekel valakit innen le lehet tölteni:
http://rapidshare.com/files/6474839/ZeneOvi_-_Teli_Unnep_2006.rar
(Free user-re kell kattintani)
pass:feca74 (tömörített fájl,a jelszót kicsomagoláskor fogja kérni)

bognartundi0727

Mi járunk játszótérre 8 hónapos koruk óta. Ha kétszer volt velem vki (anyukám vagy az apjuk). Mindig egyedül megyek, és mindig kiveszem egyszerre mindkettőt. Egyelőre szerencsére egyszerre egy dolgot szeretnének csinálni (együtt hintáznak, és van 2 bébihinta hálistennek), de van, h Huba matat a csúszda alatt míg Petra rohangál (aki ugye tud már menni), vagy labdázik más gyerekekkel, míg Huba csúszdázik. Megszokás kérdése. Én előre készítem magam arra, h a játszótér két sarkában rosszalkodnak. :lol:
Én csak mondjuk dokinál vagy boltban nem veszem ki mindkettőt, mert nem tudok kétfelé vagy nagy a mocsok. Amúgy hadd menjenek! :wink:
Na, lépek, főzni kéne valamit :?

Kép
an°°di

Tünci, hogy fogytál ennyit? Nem magam miatt kérdem, de van egy nagyonnagyon kövér haverom, és ráférne egy kis mínusz.

Kép
an°°di

Anny, próbáld ki a Marco Sky babakocsit. Nem túl drága, beférsz mindenhova (bár én ilyenkor télen utálom, mert állandó öltöztetés-vetkőztetés a vége, ezért is szeretem a piacot), és bár kissé fapados, de nem hallottam még olyanról, h ne jött volna be vkinek

Kép
an°°di

Lili: eddig rejtegetted ezeket a gyonyorusegeket? Kis furtosok! :D

Annyi: egyetertek a Tobbiekkel, en is mig kiveszem az egyiket a masik var a kocsiban viszont nem sirnak ugyhogy el tudom kepzelni milyen rossz lehet amikor a masik ordit a helyen. Nem tudom mit csinalnek! Nalunk nagy jatszoterek vannak es nagyon sok a gyerek igy mindkettot akkor sem tudom majd kivenni ha mar jarnak csak ha mar megertik hogy nem mehetnek el egymas mellol. (Viszont akarunk venni telket igy ott majd koborolhatnak amennyit akarnak.) A bolcsi nem johet szoba Nalatok? Nagyon jot tud tenni a gyerekekkel!

Tunci: ketpetejuek? Azta! :shock: Biztooooooooooos? :lol: Nagyon hasonlitanak!
Zene ovis cd engem erdekel de nem tudom letolteni, nem engedi valamiert.

Andi: Huba nem jar meg? Petra labdazik? :shock: Nagyon nagylany a csajszi! :lol:

Banika: tunderiek? Mit csinalnak, meg is kostoljak a figurakat? :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Anny: az enyem is befer a liftbe bar kicsit ossze kell csukni de a gyerekekkel egyutt be tudom igy rakni a liftbe es eleg olcso volt. 120 euro.
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica, Petra konkrétan rohangált tegnap a játszótéren :shock: :lol: Néha elesett, de nagyon ügyesen (azért került egy folt a térdére, de én sem voltam jobb gyerekként-sem), semmi sírás, ment tovább, mászik a csúszdára és kiabál, h fordítsam meg, h lecsúszhasson, különben fejjel előre indul meg :shock: :? :wink:
Huba nem jár, bár kifejlesztett egy érdekes mozgásformát: az egyik lábán térdel, a másikat felhúzza és rakja előre, a térden lévő lábát húzza maga után: így irtó gyorsan halad ám! :D És mászva is tud futni :lol: Kapaszkodva járkál azért: kis mászóka faházban, csúszda oldalába kapaszkodva, stb.

Kép
an°°di

Andi!
Csodák sajnos nincsenek.Szó szerint alig ettem(egyszer egy nap és nagyon-nagyon keveset)+heti 3szor mozogtam/mozgok legalább 1-1.5órát!Hááát nem kevés akaraterő kell hozzá.Nekem az volt a szerencsém hogy elég látványos volt a fogyás és ez motivált(kb.:3,5 hónap alatt ment ez a 26kg)
Huba a kis kenus :lol: :lol: :lol:
Tonti!
Nem tudom mi lehet a baj.Ha bejön az oldal a FREE USERre kattints rá,akkor elkezd visszaszámolni 80 másodpercet és azután kiírja,hogy DOWNLOAD arra is rá kell kattintani és elméletileg onnan indul a letöltés.

bognartundi0727

Andi!

Legszívesebben itthon maradnék három éves korukig, de nálunk is nagyobb úr lesz szerintem a pénz sajnos és lehet, hogy két éves korukban vissza kell mennem.
Nagyon fogok sírni, de ez van :cry: enni kell, legalább a gyerekeknek, mert rám is rámférne egy kis minusz :?

Ezt a MS babakocsit hol lehet kapni?
Van képed?

Képeket még nem volt időm megnézni, talán majd este...
Meg el is olvasom rendesen az oldalt, most csak átfutottam.
Judit

jucicuki

Aranyosak vagytok, lányok, majd csinálok egy publikus picasát, aztán lehet nézegetni, akit érdekel...

Anny,
próbáld lefárasztani őket, fontos az alvás, különben tényleg nyüfkék, ha nem alszanak eleget napközben. Mondom, nálunk csak benti közös játékkal fáradnak le.

Játszótér nálunk még egyáltalán nem aktuális, Aliz kúszik, ül, térdel. Hova tenném le ebben az évszakban...Barni csak kúszik, épp holnap viszem őket neurológushoz, mert kissé megkésett a mozgásfejlődésük. Bébihinta nincs errefele játszón.

Vovanda,
mit táncoltál? Én a Stohl Buci miatt maradtam fent, gondoltam, h elég jól táncol, és tényleg. Meg az Udvaros Dorottya miatt.

KépKép
lili73

Lili!
Jazzbalettel kezdtem, aztán évekig társastánc (formációs csoport), meg pár hónap versenytánc, mert egy haveromnak nemvolt partnere. Aztán szétvertem a térdem...

Tontoca!
Hasonló a mi babakocsink is, csak piros. Viszont a liftajtó olyan kicsi, hogy nem lehet behajtogatni rajta, a pincében fog lakni.
vovanda

Vanda,
de jó neked, irigyellek! Na nem a térded miatt...Ez mikor volt? És most hány éves vagy?

KépKép
lili73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?