A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Nemlajos nagyon édes a kis Döme! Mennyire jó képek! Na apa ezek után merje ne Dömézni. :) Kis nagypocak, tünemény. :lol:
Csajok akik vizesednek, én ajánlom igyanak meg naponta egy kis csalánteát. Az vizhajtó, és nem árt. Zokni csíkom nekem egész éltemben volt, még nyüzügén is. Vki írta, sztem azt nézzétek meg, hogy ha megnyomod, mennyi idő alatt múlik el az ujjad nyoma a bokádnál. Ha nagyon lassan, akkor érdemes sztem foglalkozni vele.
Gabka elfeljtettem írni,a Lillla név nekem is tetszik. Zsolti menekült előle. Szval szép választás. :wink:
Engem szerencsére sehol nem mérnek. Itthon egyen (na Nemlajos megakadtam, hogy írják, 1-en. Két g-vel? Tök ciki, nem tom hirtelen) mérem magam, egy helyen, reggel. Este "sokkal" nehezebb vagyok. :?

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos: Akkor tényleg megnyugodtál? Az tökjó!!!! Lesz majd valamikor felülvizsgálat?
Tessza:Sajnos nem tudok mondani semmit, a védőnőt is kérdeztem asszonta majd ha megszülök elmúlik ... :shock: . Anno vízhajtót ittam rá, de azt most nem szabad!
Heheni, Rszg????? Katka????

Szép napot!
Vica
wicca

Csajok, nem olvastam vissza, majd a nagy hír után: szóval voltam dokinál, az új dokim hihetetlen precíz, nagyon korrektül kezelt, mindent megnézett, ellenőrzött és átírta a szülés időt is, március 25 lesz :o
Aztán nem találta a szívhangot a bébydopplerrel, ezért átszaladtunk az uh-ba :shock: amire baromira nem számítottam :P
és erre megjelent a gyermek, ülve, terpeszben, alulról kameráztuk a drágát, erre a doki: "ennek nunusa van, csak mondom, nunusa van, kislány lesz" :shock: :lol: :lol: :lol:
annyira boldog vok :oops:

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

nemlajos gratulálok a jó eredményekhez !!

papillon dejóóóó!!!! még egy kislány :) gratula!!!! :):):) :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

neve van már ?:)

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Nem moncsi, még nem tudni a nevet :D apuka még haza sem ért, majd akkor sakkozgatunk 8)
igazi szégyenlős urihölgy, dokit kellet váltanom, mert a pasiknak nem volt hajlandó megmutatni a kis nunust :oops: :lol:
köszi a gratulát :D

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Juhééééééééé, papillonnak lánya lesz (bakker, miért nem vezettem a tippeket, megérzéseket, vágyakat? :? )
:lol: :lol: :lol:

(kukli: szóelemzés elve: 1+ on/en/ön, egyen (nincs minek hasonulni :wink: )

Hja, azt nem is mondtam, hogy.... bakker, elfelejtettem, hogy mit akartam!!!
Na mindegy, egy hónap múlva kell visszamennem, és majd csak utána (decemberben) lesz terheléses cukor.
De mit akartam??? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

papillon, bakker, ez jó :lol: :lol: :lol:
Látod, szemérmes lányotok lesz, most már csak a légpuska kell, a lakat nem :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos télleg nagyon jó képek készültek :D mennyire kivehető a kis arcocskája :D édes pofi..! tuti nincs ciszta.. felszívódott ahogy a nagykönyvben meg van írva :D

nekem meg úgy fáj a jobb oldalon a hasam hogy alig bírok felüllni fekvésből.. és ha megyek akkor is érzem... ez normális? :? :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Papillon: nagy gratu a kis puncishoz :D:D:D

KépKép
KépKép
adryn

Papillon: HATALMAS GRATULA A NUNISHOZ!!!!! Várjuk a nevet :D!
Adryn: Sztem nem igazán normális, épp ezért most csak pihenj!!! Fekve!!!! Meghúzhattad a hasad! Hasizomból pedig remélem már semmit sem csinálsz!!?!

Szép napot!
Vica
wicca

Wicca: nem hasizmozom.. nem emelek.. na jó.. csak fekve jó pihizni? :?

KépKép
KépKép
adryn

Sziasztok!
Jó sokat írtatok, csak az a baj ezzel, hogy mire végigolvasom, elfelejtem, kinek mit akartam írni... :roll:
Szóval előre is bocsi!

Papillon!
Gratulálok!De jó, erősíted a lányok táborát.A miénk nem volt szégyenlős, úgy beterpesztett a 4d-n, ahogy a nagykönyvben meg van írva :lol:

Nemlajos!
Mienk lányunknak is pókhasa van! :D

Kuklika!
Ezek szerint én is elfelejtettem, hogy lehet a Katát anyakönyvezni!Sőt én a helyedben a Katkára is rákérdeznék!Lehet, hogy egy kis utánajárás, de olyan extrém neveket is engednek, hogy nem igaz, hogy ezt nem!
Én azt is észrevettem, (neten böngészek), hogy nem minden lista egyforma, az egyikben benne van x név, a másikban nincs benne ugyanaz :roll: Szóval jól körül kell nézni.
Komolyan írtad, hogy neked tetszene a MIA? Én kész vagyok, és a férjem annyira ragaszkodik :? Én meg a Hannához ragaszkodnék, de arról meg ő nem akar hallani sem. A 2.neve(pedig nem akartam kettőt)már majdnem tutira Patrícia, az elsőben most leginkább ezek vannak:Lara, Kíra, Míra=>de hogy ezeket miért hosszú í-vel kell írni, fogalmam sincs :shock:

Kép
Kép
zazzy

adryn, több okból is fájhat: tartószalagok húzódnak, valamit nyom a baba, stb.
Pihenj ma este, ahogy kényelmes, és elmúlik!

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

KÖSZI MINDENKINEK A GRATULÁT!!! Édesek vagytok. Csak egyfolytában csörög a telóm, így nem tok írni :lol:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Ja!Engem is érdekel ám, hogy ki milyen babakocsit vett!!!
Mi ma a genetikai uhum után millió bababoltban voltunk, vettünk egy akciós kiságyat, akciós kókuszmatracot, meg egy tündéri ágyneműt. :D

Adryn!
Szerintem próbáld meg holnap a tv2.hu-n, hátha...

Én a szombat esti láztól vagyok már lázban :lol: úgy imádtam, olyan jó, hogy megint van, ezt talán hagyja nézni a férjem, a megasztárt nem :(

Kép
Kép
zazzy

Jaj Papillon! Annyira nagyon gartulálok! Szuper még egy kis rózsaszín. :lol: Már át is írtalak. :) Vhogy éreztem, hogy lesz uh. Látod, látod? :wink:
Nemlajos köszi. :wink:
Zazzy most biztos meg fogsz ölni első gondolatoddal, de mi lenne ha, Hanna Mia. Tök dallamos. Katkát még meglesem, köszi. Amúgy mi van ha vki szülés után olyan nevet diktál ami nincs is? Ellenőrzik? Mert sznő, doki tuti nem. Anyakönyvvezető dolga?
Jaj képzeljétek, Boti uzsi közben fel a polóm, le a naci, és tolta a kenyeret a köldökömnek. :shock:
Zazzy kérünk képet a tündéri ágyneműről!!!!!
Adryn pihizz. Sztem rossz helyre feküdt a baba, vmi olyasmi lehet amit Nemlajos írt. Én pl. most 3 napig 20 percenként pisiltem. Tuti befeküdt a hólyaghoz. Ma már jobb volt. Remélem holnap 100 %-osan élvezheted a szerelmet. :wink:
Csibb?????
Amióta eszembe jutott, hogy Nemlajos magyartanár, tökre feszélyezve írok. :o
Na jóccakát!
Remélem reggel Bea üzijére is ébredhetek. :)

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kuklika 2008.10.31 19:12-kor.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

zazzy: mijaz hogy nem engedi? terror van? :D ja a szombat esti lázat is szeretem.. az meg rtlklub, ugyi? akkor azt is lecsekkolom:P

Nemlajos:remélem abbahagyja ezt a fájást mert nem teccik ez nekem... nyugi tok helyesen is írni... ha zavar neked majd normálisan teszem.. :lol:

egyébként fexem Wicca :? olyankor meg a derekam fáj... kész nyomi vok :shock:

KépKép
KépKép
adryn

AMúgy vizesedek, az alsólábszáron kell megnyomni a csonton, és nekem ott marad, sokáig :cry:
És a savasodásom is beindult, dván :cry:
és a doki szerint szigorú diéta!!!!! Szénhidrát és édesség nukuka :oops: :? :cry: mi lesz így velem???????????

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

köszi Kukli.. pihizek...........:? nemtom mi lenne velem ha heteket ágyban kellene töltenem... :shock:

KépKép
KépKép
adryn

Kuklika!
Hanna Miáról egyből haramia ugrott be :lol: :lol: :lol:
Azt is akartam írni az előbb, hogy vigyázzunk ezzel a névválasztással, mert én tegnap jelentés szerint nézegettem, és egy csomó mindenkire illett a neve jelentése az ismerősök közül, és néha pedig elég gáz volt :?
Én is magyartanár vagyok, de nehogymá ettől rosszul érezd magad! :lol: Különben is billentyűn írni egész más :wink:

Adryn!
Nem, terror azért nincs, de olyan gáz, hogy "Ha te mást akarsz nézni, menj át a másik szobába!"Akkor inkább ne nézem, de egymás mellett legyünk.Kompromisszum...Mi nők...Elnyomottak... :lol:

Kép
Kép
zazzy

hát zazzy.. nálunk simán megy a léci léci ilyen esetekben :D aztán győz a szemrebegtetés :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

héééééé, nem cseszegetni engem a szakmám miatt!
Kuklinak csak azért írtam, mert kérdezett, de egyébként tökre bírom a rossz helyesírást (szakmám, ugyebár), csak a nagyon durva hibákat szoktam lesikítani, mint a fahély :lol: :lol: :lol:
Egyébként szerintem hamarosan tényleg lesz valami változtatás a j-ly kapcsán (hamarosan=50-100 év), mivel gyakorlatilag már mindenki keveri a szezont a faszommal :twisted:
(lásd: ilyedni, fiúlya, muszály...stb - ezek helytelenek [nem hejtelenek], ha valaki elbizonytalanodna :wink: )
Szóval miattam senki se érezze magát görcsösnek, én is szoktam helytelenül írni, pl. mostanában az elváló igekötős ige közbeékelődő segédigeszerű variációi készítenek ki (el tudom felejteni, meg tudjuk oldani, fel fogjuk fogni, stb :lol: ), de ezt a terhességemre fogom :wink:

Tv-műsor: nálunk egy pasim se merte volna megkockáztatni, hogy a Megasztárt (vagy előtte a Kifutót) ne engedje nézni. Cserében más "szemetet" (mert ezt nem tartom annak, a többit meg más nem) nem nézek, kb a Big Brother óta :lol:

Ja, eszembe jutott, mit akartam mondani: a baba fejjel lefelé van, s bár néhány hete még nem tudtam, de ez jó hír! :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

nem cikizésből írtam:D
ja.. az jó ha fejjel lefelé van, de ez a végén lényeges mielőtt születne leginkább...
ugye majd tudósítotok megaszar ügyben ha mégsem tudnám nézni??

KépKép
KépKép
adryn

Nemlajos! Kis hordóhasú. :)
[quote]J írta:a, eszembe jutott, mit akartam mondani: a baba fejjel lefelé van, s bár néhány hete még nem tudtam, de ez jó hír! Rolling Eyes

De hát ilyenkor még egy csomószor megfordulhatnak, számít az, hogy a 20-21. héten milyen helyzetben fekszik?? :O
Papillon! Ez aztán a meglepetés! :) Szerintem babódat is váratlanul érte a hirtelen uh-zás, nem volt ideje felkészülni, így rajtakaptátok. :lol:
Adryn! Nem tudom, mitől lehet, de Nemlajosnak igaza lehet.
Megasztár: a youtube-ra biztosan felkerülnek majd részletek, ha nem látod, később megpróbálhatsz ott is rákeresni esetleg.
zazzy! Miért nem hagyja férjed nézni a Megasztárt? Nálunk úgy van, hogy amit egyikünk nem szeretne megnézni, azt a másik fejhallgatóval nézi és így nem zavar. Ja, ha közben a másik is akar tévézni? :lol: Nálunk ez ritkán van, de mivel két sz.gépünk van és mindkettőn nézhetők a műsorok, így az is megoldható, hogy két lépésre ülünk egymástól és max. különböző műsorokat nézünk. De ez elég ritka, mert én nem vagyok nagy tévénézős. :)

Masut
masut

Sziasztok!

Én is teljesen beparáztam, hogy miket is írogathattam itt össze totál "hejtelenül". :lol: Na jó, ezt még leírni is rossz, mert a végén úgy maradok. Engem főleg az döbbentett meg, hogy csípőből mondtad Nemlajos, az idevágó szabályt. Ezzel valahogy úgy vagyok, hogy talán ált. suliban belém verték, mert hellyel-közzel tudok ám helyesen írni, de hogy mi mitől van, azt nem tudom.

Papillon, gratula a csajszihoz. Végén azonos lesz a nemek aránya, csak kiderül, hogy a csajszik igenis, már a kezdetek kezdetén szégyenlősebbek.

Nálunk egyszerű a helyzet, csak egy TV van. És mióta házunkat, és ezzel együtt férjemet is beszőtte a virtuális háló, azóta ő csak ritkán TV-zik. Nincs kivel vitatakoznom. :lol:
Egyébként én is a táncot pártolom inkább, de azért remélem a sok reklám miatt, csak átleshetek a másik adóra is. Csányi Sándort muszáj megnézni. :roll:

Adryn, nekem is szokott fájni időnként a jobb oldalam. Sőt ha fáj, akkor csakis ott. Bal oldalt már eleve volt helye a bébinek? Remélem ilyen korán, nem a politikai hovatartozását mutogatja. Azzal még bőven rá ér.

Zazzy, nekem nagyon tetszik a Kíra, Míra, meg a Mína is (nem tudom ilyen van é). A Hanna nagyon gyakori név mostanában :shock: , pedig az is nagyon szép. De hát szerintem a Gáborok is kibírták a korosztályomban. Az ált. suliban az osztályban 10 fiúból 4 Gábor volt. Most meg a baráti köröm van velük tele. A férjem is az. :lol: És kérjük a fotókat az ágyról, ágyneműről.

Kukli, "Botit meg kell zabálni!" Szólt a bennem lévő vasorrú... Na de tényleg nagyon édes lehetett. :wink:

Kép
Kép
tessza76

[quote="wicca"]
írta:
wiccaMpatr: bármelyik topikba is mész a laptető a TIÉD!!! :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Helló!
Adryn nekem sosem ment a szemrebesgetés, pedig mennyit gyakoroltam anno. De azért tv-n nem szokott gond lenni.
Tyű Nemlajos, a muszáj-al mindig hadilábon álltam nem tom miért. Most megjegyzem egy életre. Pláne ha ennyien gyúrtatok magyarra. Én kémia szakra jártam ELTE-n, de közben váltottam.
Nekem Boti végig fejjel lefele volt, bár ez a végétől lényeg, de úgy tudom akinek eleje óta úgy van, az ritkábban fordul be rosszul Szval bíztató.
Hasizom: terhes tornán végis csináltuk, csak most már másképpen kell. Állítólag a szülésnél nagy segítség. Nem tom, nekem mi segített, bár inkább a sok jó légző gyakorlat.
Tessza tényleg annyira cuki. Én néha meg is eszem, és olyankor hangosan vihog. Nemsokára mindenki falatozhat a sajátjából.
Kedves nem magyartanárok. Egy tipp: én ezentúl word-ben írok, az leellenőrzi, és ami nem helyes, az Bill hibája.
Szép hétvégét!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Visszaolvastam, amennyit tudtam :oops:

Wicca: igen, dolgozom :D , vagyis dolgoztam, a hétvégén most szabad vagyok.

Csibb beteg? :( Jobbulást!!
Adry, te is gyengélkedsz? vagy már elmúlt?

Papillon gratulálok a kislányhoz!!,

Nemlajos, szép UH képek

Kuklika, nagyon szép történet , neked is kívánunk eleget:)

Sütit sütöttem, nem sikerült valami fényesen, de azért remélem ehető lesz, még nem vágtam fel, délután megyek a temetőbe

Bea, Maja

Kép
bea1978

[/quote]Remélem ilyen korán, nem a politikai hovatartozását mutogatja. Azzal még bőven rá ér. [/quote]

Hűű Tessza ez jó volt így kora "reggel" :lol: :lol: :lol: bár ha az anyja tanácsát fogadja meg akkor nem politizál mert csak felidegesíti magát :D

Jelentem a kis Mr úgy néz ki elmozdult, nem fáj ma annyira a hasam.. bár kicsit rásegítettünk neki este :D kicsit áttoltuk a másik irányba... lett is nagy rúgkapálás :lol: :lol:

köszi megasztár ügyben a segítségeket remélem valahogy sikerál megtekintenem.... :roll:

mindenkinek kellemes 7végét :wink:

KépKép
KépKép
adryn

milyen sütit sütöttél Bea? én is kér.... :P :oops: :D

KépKép
KépKép
adryn

adryn maximum másnap nézed meg a www.megasztar.hu n mert ott másnap már fentvan az esti adás. De azért mi majd szóban közvetítünk ha más megoldás nincs :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Adry, épp most vágtam fel, ilyen kakaós diósnak készült, de hagy némi kívánnivalót maga után, mindegy rásegítettem egy kis lekvárral meg porcukorral, hátha feljavítja egy kicsit(a linzerem jobban megy miért nem azt csináltam :twisted: )

Ha gondolod teszek egy kicsit a gépbe, hátha megkapod :lol:

hogy segítettek rá :wink: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea óvatosan kézzel áttologattuk... ha megnyomod a hasad az egyik oldalon akkor elúszik onnan.. de tegnap kicsit makacsnak bizonyult.. de végül csak mi győztünk.. :lol: jöhet a sütiből :D

KépKép
KépKép
adryn

ok, nyomom a gépbe, félek utána már nem leszek elérhető... :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: csak figyeld milyen gépbe nyomod :D

KépKép
KépKép
adryn

ok, inkább a szomszédéba teszem, abból bajom nem lehet :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

Én is kérek sütit!!! :roll: :D
(Persze szépen! :lol: )

Olyan jót sétáltam barátnőmmel ma délelőtt! Gyönyörű az idő és jót beszélgettünk.

Masut
masut

Sziasztok! Szép hétvégét mindenkinek!

Kuklika: bizony, ügyesen megérezted, és azóta én is titokban reménykedtem, h lesz uh, de nem bíztam benne :)

Masut: valószínű, hogy jó hirtelen rajta kaptuk a kiscsajt, mert tényleg szinte futottunk az uh-zóba, mert csúszásban voltunk és már fél órája voltma nála :wink:

Nálunk vhogy a tévénézés nem okoz gondot, nincs olyan műsor, amiért veszekednék a párommal, nem éri meg... és ezzel ő is így van. A megasztár alatt ő játszani szokott és úgy ő is hallgatja, de az hogy végig kellene ülnie, hogy csak az megy, attól kiborulna és az nekem sem jó :wink:

Ma jutott eszembe egy jó név: Elizabett, felhívtam a férjem ,h mit szól, mert a Liza nekem nagyon tetszik és lehet Bettizni is, erre mondja, hogy legyen inkább Alíz, az tényleg szebb :P amúgy szegénykémnek még fel kell dolgoznia, h nem fia lesz, tegnap kicsit balhéztunk is, nagyon meglepte a dolog, annyira a fiúba voltunk benne és az összes jóslás azt mondta, kivéve a Czeizer féle módszer. Szóval mondta, h nagyon fogja, ugyanúgy szeretni, csak már mindent eltervezett, h mit fog csinálni a fiacskájával. És nem tudja meit kezdjen egy lánnyal. Mondta, h ugyanazt. Nyugodtan lehet lánnyal is focizni és lehet neki is Winettut olvasni :P meg Gyűrük Urát. Hát majd megszokja :oops:

Nekem tegnap frankón viszintesen üldögélt, kinyújtott lábakkal, háttl, annyira cuki volt :oops: most még van helye a drágámnak, szegény....később mert teljesen össze lesz csomagolva. Ez nem rossz nekik??? :?:

Kati&Lizi

papillon
Budapest XV. kerület

Na, mindenki jól eltűnt, pedig egy hete itt találgattuk, hogy kinek kellene távozni a megából :roll:

Én éppen a túlzabálás állapotában leledzem, úgyhogy elterülök én is, mint a nagy Alföld :|

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

sziasztok. egész nap nem voltunk itthon.. rokonlátogatás volt:D és gyakoroltam egy másfél éves örökmozgón :D mindketten jól kifáradtunk meg kell mondjam.. Ő már 7-kor elaludt... ennyire fárasztó lennék? :lol: :lol: :lol:
mi újság megasztárilag?

KépKép
KépKép
adryn

Szép estét,

Masut :D , erre is szép idő volt.

Nekem most estére viszont hányingerem lett, pedig még egyszer sem hánytam eddig:( szerintem kicsit nehéz volt, amit ma ettem, imádom a túrós csuszát, abból is bőven, de lehet inkább a paprikás szalonna, temető után nagyon éhes lettem, neki ültem és jól teletömtem magam :shock:

Most meg nézem szenvelegve a szombat esti "táncot" :roll:

Bea, Maja

Kép
bea1978

[quote="adryn"]m írta:adryni újság megasztárilag?

Adryn! Sonia esett ki. Bármi, amit tippeltem, hogy történni fog (ki marad bent, ki esik ki), mind másképp sült el. Legközelebb nem találgatok. :D Nekem most legjobban Hien tetszett, igaz, az első két énekest (Király Viktor, Bencsik Tamara) nem hallottam, akkor még aludtam. :)

Masut
masut

Kár, hogy egyszerre van a kettő, és a táncot jobban szeretem, csinálni és nézni is :oops:

De én a Hien-nek drukkolok, bár ez se véletlen, nagyon szépnek tartom az Ázsiai nőket, gyerekeket, ugye ő ilyen származású? A hangja és a fellépése is szép,
vagyis ha néztem volna, Hiennek drukkoltam volna :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

És nagyon jól sikerült a mai dala.
Most tudtam meg, hogy ő is igen fiatal, mindössze 14 éves. Azt hittem, idpsebb. És ahogy énekelt, bőven lehetne idősebb.

Masut
masut

Szép jó reggelt! :)

Masut
masut

Sziasztok Lányok!

Ha nem bánjátok, én is csatlakoznék Hozzátok, 2009. március 19-re várom második kislányunkat, Bíborkát. Van egy gyönyörű Nővérkéje is, Őt Johannának hívják és másfél éves. :) :D
Én 29 leszek jövőre, nagyjából ennyi. :D :lol:

Juci

Juci
KépKép
KépKép
jjudith

Jjudith: Üdv közöttünk :D

Masut köszi a megasztáros felvilágosítást. Hient én is szeretem, a kis lüszikétől áll fel a nemlétező szőr a hátamon. ő hogy szerepelt?

KépKép
KépKép
adryn

Jó reggelt

Üdv Judith, szép babók, szép pocakosodást.

Már félidőhöz értünk, jaj csak ilyen gyorsan tellne a másik fele is, tegnap feküdtem az ágyon, és olyan feszült lettem, mint aki bepánikolt, tudatosult teljesen világosan, hogy bennem van egy másik kis élőlény, ki kell hordanom, meg kell szülnöm, és nagyon megijedtem! Utána meg csak mosolyogtam magamon, hogy de hülye vagyok, ez olyan természetes, tudom, hogy fájni fog, de már kezdek nem is félni, mert tudom, hogy a végeredmény Ő LESZ AZ, az én kis életem!!! bocsi nem akartam érzelgős lenni, nem jellemző amúgy rám :lol:

Én a Lüszit még csak egyszer láttam énekelni, az a kislány, ugye, miért ő milyen? nagy ritkán kapom csak el Megasztárt, pedig szeretem, amúgy meg a csatornák is jól nyomják, két jó műsor egy időben, mondjuk már mindent vissza lehet nézni a neten.

Kép

Bea, Maja

Kép
bea1978

szia Jjudith!!! üdv itt köztünk !! :) na még egy kiscsaj :D végre valaki erősíti a csajok táborát :p

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?