A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Tudjátok mi jutott eszembe,csak mindig elfelejtem megkérdezni!
Annó még pocakos korounkban volt téma az őssejt "levétel"...

Aki szerette volna az megcsináltatta?Vagy úgy is kérdezhetném,hogy ki vetette le?

További jó napot!
(remélem nem fog esni,mert gyalog tervezzük a sétát a város másik végébe anyósékhoz!)
Vendég

Jó reggelt!

Boldog hófordulót Brigi, Kristzta :P

Ma semmit nem sütök :wink: Most egy időre kisütöttem magamat, azt hiszem.

Csiri: jó étvágyat Nektek. Aztán üres kézzel hazajönni :wink:

Kriszta: én is imádom a repcsiket nézni :wink: Jó repülős napot Nektek :wink:

Brigi: sétálni mentek a Városligetbe? Remélem szép napotok lesz :wink:

Elvitték a lottó 5-öst :cry: :cry: És nem én vittem :cry:
bluebox

Stella: rég dobtál Boniról képet :wink:
És Kriszta Te is Zétiről :cry:
Csajszik, képeket szeretnék nézegetni :wink:
Én nem megyek sehova :cry:
bluebox

köszi csajok a köszöntést.
Márti, képeket akarsz??? Hát tessék. Anya és fia :lol:
Kép

Brigi

Kép

Kép
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:51-kor.
pironya

Piri, köszi, de a kanapé anyuéké :) Náluk készült tegnap :)

lángos??? Nagyon szeretem. Néha elcsábulunk a piacon, és azt reggelizünk :lol:

Én is akartam sütni, de letettem róla. Elfáradtam, mire elaltattam a gyereket :oops:

Én sem vetettem le őssejtet, pont azért, amiért Piri. Még nem látom biztosítottnak, hogy tutira fel tudják használni, ha neadjisten szükség lenne rá... És akkor még egy csomó pénz is...

Brigi

Kép

Kép
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:52-kor.
pironya

Sziasztok!

Életjel :D :D :D :D
Szóval, nagyon sajnálom, hogy eddig nem jelentkeztem, de sajnos otthonról nem tudok írni, most is bátyáméktól írok.
Mi nagyon jól vagyunk, szépen fejlődnek a törpék. Balázska 6,8 kg, Bogi pedig 6,4 kg volt hétfőn. Bogi szépen forgolódik, hol hátról hasra, hol vissza. Balázska nem annyira mozgékony, neki most úgy nagyon jó, ahogy van. Neki inkább a szája nem áll be Egész nap gagyarászik. Teljesen különböző temperamentumúak. Nagyon szeretek velük itthon lenni. Igaz, hogy néha nagyon fárasztó, de egy mosoly mindent kárpotol
Még mindig szopcsiznak, pár napja kezdtem velük megkóstoltatni az almát. Balinak bejött, Boginak viszont nem igazán tetszik.

Mennem kell, hiányolnak :D :D

Puszi mindenkinek!!!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:52-kor.
pironya

Szia Szilva!!!!
De jó, hogy jöttél!!! Babák édik! :wink:

Pironya: Csongi milyen nagyfiú az utsó képen!!! :shock: :shock: Ez a kép a fényképezkedésnél készült???
bszilvi25

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.29 10:51-kor.
Vendég

----
pironya

Sziasztok!

SZILVA GYÖNYÖRŰEK AZ IKREK, MOCSKOSÚÚÚÚÚÚÚÚL IRÍGY DISZNÓ VAGYOK :? :? :? :?

Ma almakompótot csinálok :wink: Azt is nagyon szeretem :wink:

Pironya: bedobod a lángosreceptedet a közösbe????

A méteres jól sikerűlt, nekem nem volt macera :wink: Talán mert nagyon belejöttem a sütésbe, gyúrásba na és persze a nagy zabálásba :wink:

Ma csináltam husilevest csirkéből, szóval Kristóf ma azt ette, mint a nagyok :wink: Csirkehusi +répa+gyökér+karalábé+krumpli+húslé :wink: Mind megette. Még van neki egy üveggel :wink:

Hékás: Szilváékat is barakod az oldalunkra? Nagyon jó lenne :wink:
Kár hogy nem sütöttél :cry:
bluebox

Ja, és elszégyenlem magam, de elfelejtettem írni, hogy Hékás nagyon jó Rátok nézni, nagyon jó a fotó :wink:

Pironya: Csongi hatalmas, szerintem Neked a 2008. februári babákhoz kellene írogatnod :P :P :P Kíváncsi vagyok én is a többi képre, nagyon tetszik amit felraktál :wink:

Kriszta: örűlök, hogy jól sikerűlt a napotok :wink:

Csiri: merre vagy????? MIT ETTETEK ANYÓSNÁL???????????????????????????? :shock: :shock: :shock: (remélem nem gombát)
Azért majd mesélsz ugye? Már amennyiben túléltétek a kirándulást :wink:
bluebox

Sziasztok!

Piri:gyönyörűek a gyerekeid!Konkrétan Csongiba beleszerettem!(a fiam után)

Brigi:Marci szép nagy baba!

Szilva:gyönyörű ikrek!Tényleg!

Engem is érdekelne az Ilcsis krém!

Kép
melike

Anyóséknál voltunk és a temetőben is.
Mátét meglátogatták anyósék ismerősei (egy idős néni a fiával) és kapott egy arany nyakláncot. :wink: Ami jelenleg Anya nyakában "várakozik". :wink:

Kép
melike

,,,,,
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:53-kor.
pironya

Milyen sokfelé voltatok ma. :shock: :shock:
Mi itthon voltunk mert vendégeink jöttek ebédre. (pedig nagyon szép idő volt ma....)

Márti: Te minden nap sütsz valamit??? Nagyon komolyan nyomod!!
bszilvi25

Sziasztok!

Kriszta, Brigi: boldog hófordulót!

Piri: nagyon édi Csongi Lee.

Csiri: jobbulást Zoénak. Én is pont azt akartam kérdezni, hogy én voltam figyelmetlen, hogy nem tudtam, hogy barihimlős?

Brigi: nagyon szépek vagytok együtt.

Szilva: de jó, hogy jöttél!!!!!

Kriszta: tök jó, hogy jó időtök volt ma a reptéren.

Márti: én is szeretnék sütögetni. ÚÚÚgy irigyellek.

Ancsika: nagyon aranyosak a babák! Tök jó, hogy így összejöttetek.

Szilvi: még mindig nagyon szépek vagytok!

Őssejtet nem vetettünk le! Egy véleményen vagyok Brigivel!

Remélem nem hagytam ki senkit.

Mi tegnap-ma anyóséknál voltunk, unokaöcsémnek most volt az 5 éves szülinapja. Délután babazsúr volt, este meg anya-apazsúr, mert az apja (sógorom) névnapját ünnepeltük. Nagyon jól bírta Kitti babám a hangzavart. Voltak a nagy gyerekek (4-6 éves korosztály) kb. 6-an és volt a baba korosztály (5-13 hónaposak) 3-an. Ja és persze voltak a szülök is. Na, volt ott haddelhadd. Nagyon jól éreztük magunkat.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Végülis nem jutottunk el a Városligetbe :( Helyette elmentünk sétálni, kb 3 órát aludt!!! Közben felébredt félig, hogy éhes, kómásan benyelte a tápszert. Úgyhogy a gyümi kimaradt... De ilyen volt a séta alvás előtt :)

http://www.youtube.com/watch?v=-7nYvJcoOJM

Márti, felrakok én bárkit, ha megkapom az adatokat meg a képeket :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

ja és nekünk is van babaképünk. szomszéd kisfiúval, aki május 9-én született, (kb. 3 héttel idősebb mint Kitti) de azért nem semmi a méretkülönbség (Zolikának kb. 2x olyan vastag a karja...)

Kép

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

azt elfelejtettem, hogy mi délután ma a Hajógyári szigeten voltunk, hát nem kevesen voltak ott!!!

És Ildi téged kihagytalak, nyugodalmas jó éjszakát kívánok, persze magunknak is, mert kisasszony mostanában sokszor felkel! :cry: leszokhatna már róla. És persze ezt mindenkinek kívánom.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri: milyen volt anyóséknál? Mennyi cuccal mentél haza?

Kriszta: csináltál fényképeket?

Piri: Csongit sűrűn beleteszed a járókába? HOgy viseli?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Jó éjszakát

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Tegnap meg ma nagyon magam alatt voltam, Apa meg csak Kedden éjszaka jön haza. :( Úgyhogy takarítottam. Délután tesóm elvitte 2 órára Bonit unokatesózni, most ragyog a lakás.
Brigi, nagyon szépek vagytok, anya és fia :) Marci jót mozizik az utcán :)
Piri, Csongi olyan szééép. De a papírkép is nagyon tuti a két tesóval :)
Szilva, jó hogy jelentkeztél, az ikrek gyönyörűek :)
Rakok képeket :)
Ha belerakom a hintába, mindig jól elkapja a Fülest.
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Még :)
Fürdővízkészítés :) Anya készíti én meg itt nem sírok
Kép
Így felpördül a kis csibész mindig, ha lerakom a hordozóba
Kép
És a nagy kedvenc a LUFI
Kép

Kép

Kép
[/url]
stella40

Gyönyörű képeket raktatok fel :P
Andóca: Kitti nagyon sokat nőtt mostanában :P Nagyon kis édes :P

Stella: Boni, egy igazi nagy legény :P Nagyon szép, és édes kiskrapek :P
bluebox

Stella: egyszerre írtunk :wink: Kristóf ugyanezt csinálja az ülőkébe :P
bluebox

Márti köszi :)
Ja, Csirinek akartam írni, hogy mi sem vetettük le a köldökvért. Lehet, ha lett volna rá pénzünk elgondolkodunk rajta, de nem volt :(
Pozitívan gondolkodunk, nem lesz rá szükség.
Jó éjt!

Kép

Kép
[/url]
stella40

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:53-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:54-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.16 10:54-kor.
pironya

jó reggelt

látom majdnem mindenkinek csavargós hétvégéje volt. gondolom ezért a kevéske hozzászólás. :)

Szilva: jó "hallani" rólatok. képeket is mindjárt nézem.

őssejt: anyagi és nem anyagi okokból is a nem mellett döntöttünk. elég sokat olvastam utána mert apa nagyon szerette volna, de hát ez kishazánkban sajnos igencsak lehúzás alapon működik, mint sokminden más. :(

Márti: gyanús vagy te nekem ezzel a sok sütivel! :D

Horváth Ilona: kötelező tartozéka a konyhának. :)

Repcsik: 5 éve fűzöm a zuram hogy menjünk ki a ferihegyre, imádom nézni a repülőket. persze csak innen lentről.

szuper képeket raktatok fel! :) csiri: a pöttyök tökjól eltűntek szerintem.

csajok, akiknél apa napokra eltűnik: hogy bírjátok? én már azt is nehezen, ha hosszú napja van. vagyis reggel 6tól este fél7ig nincs itthon. :(

Milánnak ma akarok husit adni először. kíváncsi vagyok, hogy mit szól, bár eddig sem volt válogatós. :) viszont a foga (helye) egyre durvább. az egész alsó rész be van dagadva, szóval nem 2 fognyi, hanem 4. pedig nem ez lenne a sorrend...

mia_snow

Jó reggelt!
Remélem ma előkerülnek az eltűntek :)
Bocsi Andóca, én tegnap nem láttam a képet amit feltettél :shock: Kitti nagy visszafogott az udvarlóval :) A méretek rendben vannak, Ő mégiscsak kislány :) És még mindig szép!
Pironya, Boni mindig kipécézi Fülest :) Három iskolás unokatesó lakik a szomszédban, Ők tanították meg írni Bonit :D
Mia, Milán biztos örül, hogy végre valami "rendes" kaja :) Nemsokára Boni is kap!
Apa távolléte: Így szoktam meg :( Amikor megismerkedtünk akkor is így dolgozott. Sőt akkor külföldi munka is volt. Olyankor 3 hét munka 3 hét itthon. :( Nem jó, de egyelőre ez van. Ehhez ért és úgy-ahogy megfizetik.
Boni is több szinten nyomja a fogzást. Most csak viszket neki. Kíváncsi vagyok melyik bújik ki először :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Köszönjük a jobbulás üziket,de teljesen jól van Zoé...is nyűg volt az elején és kis melankólia,de ugyanúgy éltük tovább a mindennapokat,nem okozott gondot a pöttyök!(és mint utobb megtudtam 1 kedves barátnőmtől) ez csak akkor fertőz,amikor még "lappang" és nincs látványos jele!Már csak az látja a pöttyeinket,aki tudatosan keresgéli!

Stella!
Nagyon jók a képek!!!És az a hinta az "álmom"...Szuper!
Esetleg halhatnék róla bővebben? :roll:

SZILVAQUEEN!!!!
SZIA!!!!
Örülök neked!Az iwiw-en mindig megnézem a fotókat!!!!GYÖNYÖRŰEK A KICSIK!!!!És csatlakozok az elöttem szólókhoz,minden elismerésem a 2 bébihez!!!!

Mia!
Husi tuti fog neki izleni!Milyen körettel adod?

Hékás!
Anya-fia fotó jó! :wink:

Pironya!
Szép szeme van a lányodnak és nagyon helyesek a közös fotón!És Csongi milyen kis elegáns és vagesz az ingben! :wink:

Andóca!
Hogy sikerült a mai alvás?Kitti ari a kishaverral a fotón! :wink:

Szilvi,Kriszta,Márti,Bogcsa,Móni és mindenki!!!!!....... :wink: :wink: :wink: 8) :lol:

TÚLÉLTEM AZ ŐSZISZÜNETET,minden komolyabb konfliktus nélkül a 2 kiskamaszommal!!!!
Kép

fotó a tegnapi sétáról:
Kép
És a mesehallgatásról:
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Andóca, nagyon édesek együtt az apróságok.

Stella, ahogy felül a hordozóban Boni :lol: :lol: :lol: Remélem, ma már jobban vagy lelkileg. Miához hasonlóan én is már azt is nehezen viselem, ha apa nem ér haza 5-ig :oops:

Piri, az én fiam nagyon találékony, és rájött arra, hogy látja a legtöbbet a világból séta közben :) Meg imád bohóckodni. De sok bajom lesz vele, ha sulis lesz... :wink:

Topic-tali? Jó lenne még az előtt sort keríteni rá, mielőtt csúszós utak nehezítik az életünket...

Mia, nagy utazgatósként csak lentről szereted a repülőket???? Nekem apa nem szokott hosszú időre eltűnni, legfeljebb kora reggel megy, késő este jön. Ez is kb 2 havonta egyszer fordul elő... A múltkor felvetette a főnöke, hogy akkor 1 hétre kellene kimennie ügyfélhez. Na akkor és tuti hazamennék egy hétre anyuékhoz. Félek egyedül éjjel :oops:

Marci is eszik husit, már több, mint egy hete. Sőt, már nem külön főzőcskézek neki, hanem általában az enyémből kap. Ma is sült csirkét eszünk. Ma annyi a feladatom, hogy kis krumplit meg párolt almát csinálok neki mellé, mert azért Waldorf-salátát nem eszik még :wink:

Csiri, tök jó, hogy Zoé meggyógyult. Akkor a nyűgössége is a múlté?? A képek és a modellek gyönyörűek. Ilyen hideg volt Egerben tegnap? :)

Csiri felsorolását folytatom. Ancsika, Kata, Bettica.... :wink: :wink: :wink: 8) :lol: Remélem már teljes a névsor, de mindjárt utánanézek még :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

MELIKE!!!!! :oops: :oops: :oops:

Brigi!
nem volt rossz idő!Az öltözék:kombidressz,polár és mellény....a többi az Zoé teste és a hülye póz a hordozóban! :wink:
Vendég

Ne haragudj Csiri, megbántani nem akartalak!!! Én csak a polár miatt gondoltam a hideget...

Ma megyünk csípőszűrés kontrollra. 5-re. Felhívtam a klinikát, hogy ha van ott fül-orr-gége, akkor adjanak nekem is időpontot akörülre, mert annyira fáj az arcom 2 napja, mint amikor arcüreg-gyulladásom volt. Mondták OK, 13.20... Mondtam OK, nem megyek :lol: :lol: mit gondoltak, mit csinálok fél 2 és 5 között???? Az orthopédia meg csak 4-től van, de nincs szabad időpont korábban... Úgyhogy szenvedek tovább, doki nélkül...

Brigi

Kép

Kép
hékás

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
Nem bántottál meg :!: :!: :!: :!: :!: :!: :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Igen,reggelt.9kor keltünk fel a kisfiammal. :oops:
Ez olyankor fordul elő,mikor egy ágyban alszunk.(persze csak reggeltől)Fél6 után evett és úgy elkezdett utána dumálni,hogy úgy döntöttem én még aludni szeretnék és oda vette magam mellé.Sikerült. :wink:

Az a szerencsétek,hogy nagy nehezen eszetekbe (Csirinek) jutottam! :twisted:

Kép
melike

Csiri: répa-krumplival gondoltam... aztán majd meglátom. :D

Hékás: mi kocsival utazunk, és mindig saját szervezésben, bárhová is megyünk. :) félünk a repülőn. egyedül kubáért lennék hajnaldó áldozatot hozni, de az a veszély nem fenyeget hogy oda utazzunk mostanság. a lottót nem mi nyertük meg. bár saját szervezésben nem is lenne túl drága... 8)

mia_snow

nekem mindenki eszembe jutott de én sem voltam most pár napja :P

mia_snow

Ma nekünk is kimaradt egy evés és így is kicsit elcsúsztunk,de nem baj.Nagyon szép idő van,megyünk csavarogni du.
Új árukészletet hoztak a turiba! :lol:

Brigi:nagyon tetszik,ahogy Marci nézelődik!

Kép
melike

Jó reggelt!

Merci még alszik. :oops: :oops: (de fél 7-kor evett, és majdnem 8-ig fenn volt) Gondoltam én, hogy visszaviszem magam mellé, hogy aludjunk együtt, de csak nyöszörgött......
Azért remélem hogy lesznek olyan reggeleink amikor velünk alszik még egy kicsit. (és mindezt nem 3-4 évesen, hanem hamarosan)

Andóca, Stella: nagyon jó képeket tettetek fel!!!!!!!!!
Andóca: már a hétvégén is meg akartam kérdezni, hogy mi újság a tejcsivel??? (Kitti nagyon JÓL néz ki!!) Az a fiú pedig Kitti mellett szerintem annyira nem is tűnik nagyobbnak. (ő mit eszik???) - mert ugye az sem mindegy szerintem.
Zoé továbbra is Édi bédi! és jó hogy itt vagy Csiri!!!!
bszilvi25

Szia Mindenkinek!
bluebox

....
pironya

Andóca, bár engem nem kérdeztél, de mi is használunk járókát. Én azt vettem észre, hogy ha a kiságyban vagy a járókában van, inkább "kuytázik", meg négykézláb áll. Ha meg a szőnyegen van, vagy a nagyágyban, akkor meg kúszni próbál :lol:

Nyugi, Piri, majd eljön a husi ideje is. Örülj neki, hogy van annyi tejcsi, hogy azzal jól tud lakni :wink: Marci most ebédelt meg. Sült csirkemell, krumpli, almakompót. Imád enni, mióta rendesen fűszerezem neki a kajákat :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="pironya"]. írta:pironya..

Mindig olyan tökalsónak érzem magam, amikor a kajáltatásokról írtok :shock: :shock: HÚS????? :shock: :shock:
Mi ettől legalább fényévnyire vagyunk...

ugyan már... pár hónap és nem győzöl visszaolvasni. ;)
amúgy én is örülnék ha jól tudna lakni Milán csak az anyatejjel... de már megint azt látom rajta, hogy az eddigi hozzátáplálás is kevés talán. reggel délben este van cici, tízórai gyümi és uzsonna főzelék. néha a déli és az uzsi kaját felcserélem ha épp nem vagyunk itthon délután, egyszerűbb cicit/fagyitejet magammal vinni mint a főzelékét, és akkor délben kapja a főzit (mint most) és uzsira a tejet. de így is azt vettem észre az elmúlt 1-2 hétben hogy minden reggel korábban ébred egy picit. apukája hozza ki hozzánk a nagy ágyba, de már az ő vállát is majd' megeszi, az ölembe kerül és meg sem várja hogy felhúzzam a pizsim, már rá is bukik a cicimre. aztán miután jól lakott, megy vissza a helyére és alszik tovább. 1 hónapja még 8kor ébredt reggel, most meg már 6-kor... és úgy látom hogy a kaja az oka. úgyhogy bízom benne hogy a husi megteszi a hatását és alszik majd rendesen.

mia_snow

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket.

Zoé és Boni nagyon cuki. Nagyon ügyesek már!

Szilvi: Még anyatejezünk (azt hiszema szomszéd kisfiú is). De ma úgy döntöttem, hogy elkezdek neki mást is adni. Tízóraiként cici után kap egy fél almát, aztán majd egy kis barackot is. Persze a védőnőnek nem mondom, mert ragaszkodik a félév csak anyatejhez! Most megpróbálom a kecskeruta teát. Kíváncsi vagyok milyen hatással lesz rám.

Csiri: alvás most egész jó volt éjszaka, de inkább nem írom le, hogy hogy aludt, mert akkor elszólom magam! :D :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?