Mesélj egy kicsit magadról, hogy telt a babaprojekt!
Nem félsz, hogy ilyen pici lesz a korkülönbség a két csöppség között? Azért kérdezem, mert én is így szeretném (a GYED miatt, bevallottan).
És hurrá, ha jól számolom, ezennel kiegyenlítődött a fiú-lány arány!
Juci, ha táblázódni szeretnél, kuklikának írd meg priviben az adataidat (talán az előző oldalon találsz egy táblázatot, de lehet, hogy ezen is van
Megasztár: teljesen kiakadtam!!!
Már pont ott tartottam, hogy SENKInek sem kellene kiesnie, mert annyira jók voltak, de ha már igen, akkor Karcsi vagy - inkább - Lüszike. Erre meg...
Na pont ez az, hogy masut is éppen azt írta, hogy Hienről nem is tudta, mennyi idős. Hát igen, mert ő nem akar külön kategória lenni, és simán veri kenterben az összeset, míg Lüszikéről meg csak azt tudjuk mondani, hogy: jé, AHHOZ KÉPEST, hogy mennyi idős, milyen jó hangja van...
És hát a természete, ahogy promotálja (van ilyen szó?) magát... De persze egyértelmű, hogy Anya tehet erről, simán látszik, hogy az ő beteljesületlen vágyait akarja a lányán besarcolni. Mert ha ennyire jó a lány hangja, miért készíti ki ennyire, miért nem vár még pár évet? (mert akkorra már nem 13 lesz, és akkorra már nem lesz ez az ütőkártya a kezükben).
Az meg, hogy a Szonja esett ki... Hát megvan a véleményem a szavazó pisisekről, akik a felgyülemlett hormonjaik miatt szavaznak, meg a nagyikról, akik a tündibündikre!!! (mondjuk most a Dávid is mehetett volna, mert színvonal alatti volt, amit adott, bár ez nem feltétlen az ő hibája, de Kaszás Attila és Tóth Vera után már tényleg nem tudott semmit (annyit se) adni a számhoz, és ő már úgyis híres musical-énekes lesz)
Na, végre valahol kiadhattam a véleményemet

Bíborka
Jó pihit!