Jó reggelt Csajok!
De sz*r éjszakám volt! Tegnap este apóséknál voltunk vacsizni és nem bírtam magammal, jól bekajáltam töltött csirkecombból, meg diós sütiből. Na hajnali 1-kor arra ébredtem, hogy iszonyatosan fáj a gyomrom, a nyelőcsövem...

Mászkáltam, üldögéltem az ágyban, és csak a jobb oldalamon fekve volt elviselhető az érzés. Persze az meg Zsófinak nem jött be... Némi vergődés után aztán sikerült elaludnom.
Andy!
Apa főz is??? Meg vasal is??? Hol találtál ilyen pasit???
Gabi!
Te is nagyon szerencsés vagy apával! Az enyémmel még azt gyakoroljuk 37 évesen, hogy a szennyes alsógatyák és zoknik a szennyestartóban kössenek ki.

De azért imádom!!!

Szerintem jól fog jönni nekem a segítség szülés után.
Trombi!
A János olyan listát adott, amin külön van a szülőszobai és külön a kórházas csomag. Praktikus, mert a szülőszobába nem vonulsz be a hajóbőrönddel, csak egy kis táskával.
Bocika!
Jól csináltad az anyósék kiosztását!!! És tulajdonképpen ez nem is kiosztás, hanem tény. Valóban más dolgod lesz decemberben.
Andy!
Jó dokizást mára!
Mush!
Szép pocak!!! Továbbra is nagyon tetszik az ágyatok! És az ablakaitok is szépek!
Trombi!
Te pocakod is naon szép! A gumis lepedőre még kell a sima is. Mik azok a homeós bogyók név szerint, amiket szedni fogsz a szülés alatt???
Szorsolya!
Kitartás a 3 héthez! De éltessen az, hogy utána sülve-főve együtt lesztek apával!