Brizo! Türelmetlenek vagyunk, mi??

Én is így vagyok ezzel amúgy, még csak most derült, ki hogy nem sikerült, de már szeretném, ha a kövi inszem beavatkozásánál tartanánk.
Bár most titokban irigyellek titeket, lombikosokat, mert mégiscsak nagyobb eséllyel kecsegtet a lombik, mint az inszem....
Igen, sajnos szalma leszek most jó egy hétig.

Még szerencs, hogy az Utroval sikerült kicsit kitolni ezt a ciklust, mert nekem is óramű pontossággal meg akart jönni a 26. napon. De így csak a mai számít elsőnek, remélem, a pé sem lesz túl hamar (és ne is túl későn, de apa katonáihoz igazodva, szóval sokat akarok, tudom

). De tudom, mindig csak a következő lépésre szabad koncentrálni, az meg a holnapi vv és konzi.
Ez azért engem aggaszt, hogy B engem SOHA nem hívott még be 20. napi uh-ra, téged meg mindig! ÉS HA CISZTÁM VAN VAGY VALAMI?????
NA ÉS MI VOLT A KINEZIOLÓGUSNÁL??? bIZTOS NEM CSAK ENGEM ÉRDEKEL! RÉSZLETEKET KÖVETELÜNK!!!
Hm. Neked is kéne valami aranyos izgő-mozgó méhecske a vonalzód mellé... Na majd szétnézek...
Baba! Há' mér' nem szóltál, hogy küldjem pirit????? Akkor hozzám nem látogatott volna el!
Szilveszterkor mi sem megyünk valami füstös, zsufi szórakozóhelyre, mert nem tesz jót a babának a passzív dohányzás!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rana33 2008.11.03 19:16-kor.