GABI!!! Gratuláció, amindenit, mekkora baba! Remélem mielőbb tudsz jelentkezni, mesélni! Minden jót Nektek, egészséget és sok-sok tejecskét!!!
Dalma, igen, Bendegúznak olyan mimikája van, hogy csak na! Sokat gesztikulál, ráncolja a homlokát, összehúzza szemöldökét, és sokat mosolyog. Még ha nem tudatos arcjáték is ez, hát zabálni való

A várandósságot nagyon jól bírod így a végefelé Te is

Ügyi vagy!
A tejcsit az fix, hogy ki nem öntöm, de nem ám! Nem-nem-nem

(majd lehet aztán fél év múlva változok, amikor már egy kiscupák hús sem fér el a fagyasztóba). A kórházba, amikor azt az 5-5 milit lefejték a cicimből, olyannyira belémverték, hogy micsoda kincs minden csepp, illetve, ahogy látom, hogy mások mennyire megszenvednek azért, hogy csak pár millit tudjanak adni a kicsinyüknek, hát értékesebb számomra annál, hogy kilöttyintsem. Később - ebbe eddig bele sem gondoltam, hogy változik majd a tejcsi összetétele, milyen igazad van - ha nem is szolgál olyan tápértékként, mégis jól jöhet szomjoltásként, nem?
Katinka, annyira örülök, hogy sikerült néhányotokban jó érzést kelteni és a szüléstörténetünk bíztatóan hat! Remélem, hogy Nálatok is szép élmény lesz. Annyi befolyásoló tényező van. Sajna olykor hiába törekszik maga az ember, nagy szerencse is kell hozzá, hogy klappoljanak a dolgok.
A sebem az első 4-5 napban eléggé (piszokul) fájt. Csütörtökön született Guszti, kedden vették ki a varratokat (két nagy öltés a seb két szélén és 12 kapocs), és már akkor este sokkal jobban éreztem magamat, könnyedebb volt a mozgás, de pl. a kádba való belépéshez még kellett segítség. A bal oldalt mindig jobban éreztem a fájdalmat, ez az ami még most is keserít picit, ezen az oldalon feküdni még nem tudok. Az orvosra rákérdeztem, hogy miért fájhat ennyivel jobban, elmondta, hogy jobb oldalról kezdtek összevarrni (belül) elég vastag, dupla öltéssel és a bal oldalon van az összekötés azaz egy gumó. Ez csesztet és nyom. Persze, ahogy felszívódik az is, ez megszűnik. A méhem szerintem egész jól összehúzódott már, de ez is eléggé fájdogált, sőt még most is van, hogy hasgat szopizás közben. A belső szervek visszarendeződése is okoz(ott) némi fájdogálást, de nem vészes. Illetve az egész nem vészes... Hisz' itt trillázik a babazene, Bendegúz nézegeti a forgót, és fenséges, csodálatos! Az egész, minden-minden fájdalom feledhető!
Sensi, volt egy sejtésem, hogy optikai csalódás az ágy
Sclara, mi a méréseket nem visszük túlzásba. Olykor rátesszük, megnézzük, hogy mit mutat a mérleg szopi előtt, után, de nem paráztatom magamat. Tegnap voltunk dokinéninél, Gusztika 2650 gramm, nagyon meg volt elégedve vele. Egészségesnek találta, megmutatta, hogy a farossága miatt a kis csipőcsontjára milyen tornáztatást javasol, elámult, hogy hogy forog már és emelgeti a fejét

Feltettem neki egy rakat kérdést, kedvesen végigválaszolt mindent. Előtte nem találkoztunk még vele, azt hiszem, hogy rendben tudhatjuk kezei között a Kisfiúnkat.
A többi kismama is Bendegúz csodájára járt. Meg lettünk dicsérve, olyan jó volt!
Pipal, kívánom Nektek, hogy tartsatok ki 2in1, amíg úgy nem érzitek, úgy nem áll a lakhadni, hogy jöhet a babóca. (Bááár, látod hasonló helyzetben voltunk/vagyunk: tényleg mindent meg lehet oldani. Azért persze jobb a nyugi

)
Nati, ekkora ötletet!!!! KÖSZI-KÖSZI-KÖSZI! Micsoda igazság, a legolcsóbb és még mindig higiénikus megoldás!

Persze, elsőre furinak tűnhet, pisis bödönbe az anyatej, de tökéletes a funkcióra! Ciróka-maróka érte

Az otthoni melóval meg óvatosan, ahogy már korábban is írtam! Vigyi magatokra!
Vera, de kiváncsi vagyok, hogy meddig húzod még! Izgalmas nagyon!

Kitartást Neked is!
Melcsi, talán rosszul melegítették fel az ismerősök? No, majd meglátjuk, lehet, hogy tényleg ki lesz majd öntve.
Akíra, nagyon sajnálom Kyrát! Sok-sok vigasz-puszi neki!
Szerdán bevonulsz, s ha minden igaz csütörtökön kezedben lesz a cseppséged! Annyira kiváncsi vagyok, hogy tuti kislányotok lesz-e? Remélem minden simán fog zajlani, szorítok Értetek nagyon!!!
A tejcsit én elsődlegesen a vizsgaidőszakomra spájzolnám előre. Persze sosem lehet tudni, máskor is jól jöhet, ha nincs úgy lehetőség szopiztatni. Ez, hogy nem isszák meg a felengedett tejcsit...? Hát, majd esetleg tölcsérrel belediktáljuk a kis pocakjába
Beszteri, ne haragudj már, nem tudom, hogy itt kérhetem-e Tőled, kijavítanád azt az egy perces tévedést a táblázatban? Első körben rosszul mondták a kórházban, nem 16,25-kor született Bendegúz, hanem 16,24-kor.

Ez azért is klassz egyébként, mert a 24 az egyik szerencse számunk a párommal