A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Mav! ne hülyéskedj már!! jó, hogy vagyunk itt egymásnak!! már azt is kitaláltam, hogy mit mondok a csajnak, ha megnyerjük :wink: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:31-kor.
Vendég

Nicike! Nem lehet, hogy a portól! Nehogy félreérts, csak lehet hiper érzékeny a porra!

Viki! Nálunk is kész csoda volt spontán, aztán a csoda most éppen apával játszik!! :D

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:31-kor.
Vendég

Andi nem értem félre :) Lehet egyébként.

Nálunk is kisebb csoda volt Lili, 2 év próbálkozás után mentem el orvoshoz.aki közölte nincs pete érésem, mire legközelebb mentem már volt szívhang :)

nicike

Na most már ezerrel teszvesz! Már igen rákaptak!

sz.andi

VKata!
Én méhnyaknál kinyírom az uram kiskatonáit. :cry:

Andi!

Hidd el a Ti sztoritok erőt ad! ;)
20150601134430

Csajok! Itt a 3 hós tábli! Eléggé hiányos! Előre elnézést kérek attól, aki már elküldött mindent, de mégsem látja a tábliban. Légyszi a hiányosságokat küldjétek el és ha kész, mehet a honlapra!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Marcsi
, sajnálom! Nem is volt jobb időszaka azóta apának?
Különben meg nem akarlak rábeszéni, de Adél is ezt csinálta, sírt ezerrel és nem kapta be a mellbimbót! Mióta avval eszik, 1 héten kb 1x kap cumisüveget, mikor megyünk valahová és egyszerűen nem tudom nyugodtan etetni és szinte teljesen ok a lány. Csak akkor hisztizik( kb 5-6 naponta) , ha irtó álmos és nincs kedve/ereje szívni...

Kata és ha 10 körül mennénk? Akkor van egy kis időtök és megszoptatni megtudod Pati autójában...

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.19 07:20-kor.
Vendég

MEGNYERTÜK!!!!!

sz.andi

Andi!
Oltari kiraly vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imadlak!
Vendég

Na, most megyünk, de felveszem a kapcsolatot a csajjal, ha hazajöttünk!

sz.andi

Dorkusz képe édes! Kérünk képet csak a pofijáról is!
20150601134430

Mondd mivel tartozom :oops: :D
Vendég

Ok!
Irj privit majd!
Vendég

Mav!!! Most komolyan! Ugyan mivel?
A csaj majd Neked küldi a csomagot Te meg utalsz nekem én meg a csajnak. De lehet, hogy Te is tudsz utalni! Én megadom a számlaszámot Neked, csak a nevemet (Guluke) írd a megjegyzéshez!

Így lesz a legjobb: Megírom Neki e-mailben, hogy hova küldje a csomagot, a számlaszámát meg átküldöm Neked!

Na de megyünk, mert Ronix sose kapja meg a tápot! :lol: :lol:

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.15 19:32-kor.
Vendég

Azt hiszem erre licitálok. Szerintetek?

http://www.teszvesz.hu/item473185436_pe ... znalt.html

Kép
andkata

Hová lett a vonalzóm???

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.04.21 20:34-kor.
Vendég

Kata: nekem tetszik!
Vendég

Kata!
Ez baromi jó!
20150601134430

Dórika, édes Drága Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Kata, neked is köszi! Az UH leleten az van amúgy, hogy a vizsgálat alatt nagy volumenű, hosszantartó GOR jött létre és oda az van írva, hogy vélemény : GOR AKkor lehet mégis egyértelműen reflux? Na mindegy, ágyat megemeltük és majd kiváltom a sűrítőt is és nagyon figyelünk, h legyen büfi.

Nicike, emlékszem, hogy írtad valamikor, hogy éjjel-nappal riasztott nálatok egy időben a légzésfigyelő. Nálunk inkább csippantani szokott, riasztani pl. akkor riasztott is többször egy éjszaka, mikor este baromi sokat evett és hallottam is, hogy nyeli vissza álmában a kaját. Nekünk többször csippant, mint ahogy Te írtad.
Tami is rengeteget tüsszög, volt hogy tizenvalahányat is egymás után.

Kép
teó

Tamiról nem teszel fel képet? :D
20150601134430

Halihó!

Köszönöm a hiányolást - Viki :)

Igazából időm sincs nagyon most... Oti végre jól van és ment oviba, így amikor nem Natizom, próbálom utolérni magam nagy életfeladatomban, a háztartás rendberakásában (ezt akár Sziszifusz is mondhatná.... :roll: )
Igazából egy kicsit kiábrándult - vagy depi - vagyok, vagy csak bazi fáradt az elmúlt hét gyerekápolásának testi-lelki hozadékaitól... de ennyi sirám elég is...

Natikám cukibogyó, de majd mindjárt illusztrálom :)
Holnap megyünk konduktorhoz, igazából a tesóm kislányát visszük, de mivel a konduktorral jóban vagyunk - Otit is gondozta, és Natit is megnézte még a kórházban -, mi is elkísérjük őket, jó sok játéka van :D :D

Előre is bocs, hogy nagyon rapszodikusan válaszolok, de időnként bekukkantottam, és az akkor épp aktuális pár hozzászólás maradt meg...

Nicike: nagyon szép és szemtelenül fiatal vagy :D

Viki, Vkata - és ha vannak többiek: sok sikert a kistesóprojekthez, iszonyú bátrak vagytok, hogy ilyen mini korkülönbséggel bevállaljátok!

Hajhullás: sajna most is tapasztalom, hogy csak a padló állíthatja meg :evil: pedig Panthenol forte sampont használok, az állítólag használ rá...

Fogacskákhoz minden babának jobbulást!

Babácskák nagyon gyönyörűek!

És itt van egy jóarc fotó Nati-batiról (Szly, mehet a tábliba - köszi!)

Kép

Kép
Kép
bondi

a másik jóarc fotó :D

Kép

Kép
Kép
bondi

Bondi!
Édes!!!!!!!!!!!!!!!!!! De megharapdálnám!

Na én húzok fodrászhoz, jön apa bébicsősz ideje.
20150601134430

Viki: köszi :D Natus ma kifejezetten komika-hangulatban van :)
Frizurafotót kérünk majd!

Babakocsit vásárlók: csak egy gondolat: amelyiknek két oldalán van a tolókarja, az kétkezes, tehát egy kézzel macerás tolni. Azért mondom ezt, mert van barátnőm, aki azért cserélte le vízszíntes fogósra, hogy tudja egy kézzel is tolni, amikor fagyizik :)

Kép
Kép
bondi

szly!

Küldöm a 3 hós képet, de mindjárt irom a 4 hós adatokat is, de 4 hós képet kell még csinálnom.

Kép három hós kép

d.dodó

Na szóval megjártuk a védőt.....hát nem olyan jó hírek vannak....megint csak 90g-ot hízott 2 hét alatt, így a növekedési görbénk lefelé görbül.... :( Szóval azt mondja, hogy szopi után próbáljak meg tápot is kínálni...én, aki tejcsárda voltam. Mondjuk észrevettem, hogy mostanában nincs annyi, többször eszik, éjjel is többször kelAzt mondta hogy lehet hogy sok tejem van, de nem olyan táplálo, mint amire most szüksége van Lizynek. Szóval azt mondta semmiképp ne hagyjam abba a szopit, de néha pótoljak hozzá..... Ez van. Most is evett mindkét ciciből, és utána igaz nem sokat, de 20 tápot még megevett. Szóval minket is elért ez.

Amugy 4 hós adatok 5100g és 61 cm.

d.dodó

Bondi: jo hogy jobban vannak a gyerekek! most kicsi lelked tedd meg rendbe! kis feltoltodes- nem eppen a hazimunka ra a megoldas( bar tudom senki nem csinalja meg helyetted)!

Hat nem is tudom a MArgitsziget hogy lenne jo....igazabol Anna delelott 10tol alszik, delutan 3tol n inkabb a delelottre szavazok, mert fel 4 fele elkezd lehulni.

Dorika annyira gyonyoru lany! MAr nagyon szivesen latnam eloben is!

Viki: irigyellek a fodrasz miatt, azert az megiscsak mas, mint amit en muveltem a fejemmel :?

Kisteso: mindenkinek drukk aki mar rajta van a dolgon.
Ha lenne egy nagyob lakasunk, es tobb penzunk, en is benne lennek, de mivel tudom most az eszemnek kell erosebb nek lennie, igy nekunk meg min 2 evet varni kell, de lehet tobbet is sajna.

mav: ugyik voltatok Andival. En is tudok ilyenben segiteni ha kell, en is regisztralva vagyok, sot en eladni is szoktam.

Babakocsi: Bondinak igaza van, nekunk is ketkaru van, es ez volt a legnagyobb dilemmam, es nem is a fagyi miatt, hanem amikor a gyerkoc mar nagyobb egyik kezedet fogja, akkor nehez egy kezzel eltolni a kocsit, foleg ha rajta van a kabat, a szatyor, a homokozojatek, a kismotor.......
Vendég

Erdekes amit mondott a vedono nektek Dori, ez az amit itthon soha nem mondanak, hogy az anyanak nem eleg taplalo a teje.....de hat o tudja.
Iga az lehet hogy tenyleg ehes, mert mondtad mennyit nyugos, siros, kel ejjel..stb, igaz ha ehes lenne a tapbol tobbet evett volna.
Na de nem gond, ugyis moindjart hozzataplalsz, szoval minimalis lesz a tapfogyasztas.
Vendég

Sziasztok!
Szly: Domi nem 7000,hanem 7810g volt három hósan.Javítanád majd?Köszi! :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Ok javítom, de tuti? Ez nem a 4 hónapos adat?Vagy még nincs is 4 hónapos? Nem látom a vonalzót! :?

Kép
szly27

Tiszta hiszti ma is szegény :(
Nekem meg még kicsit fáj a fogam,visszamentem,kivette a vattát de még mindig vérzett,így nem rendes töméssel tömte be,hanem egy fém lapot tett bele-kibaszottul fájt :evil: és fém tömést fölé,azt mondta ha addig semmi gond nem lesz vele,egy év múlva lehet rendes tömésre cserélni.A másikat,ami még mindig érzékeny,most sem bántotta,majd két hét múlva,és akkor gyökérkezelni akarja-nagyon meggondolom,el menjek-e.Félek attól,nem volt még sose. :cry:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly:tuti,még nincs négy hónapos ,majd 7.-én.Végülis három és fél hós adat,mert mindig úgy kapta az oltásokat hogy a két hónap között,de havi különbséggel van mérve a súlya ,ahogy kapja az oltást-úgyhogy igen,három hós adatnak minősül :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Biztos gond van a babafalvás oldallal,mert Bondiét se látni :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kistesó. Húha! Már várom az örömteli híreket! :D

Nálunk Apának jár rajta az esze. Mondta este, hogy ha lesz saját lakás, akkor belevágunk a hugi-projet-be! :shock: Igeeen? És engem nem kéne megkérdezni? :?

Tejcsi nálunk is fogy. Már egyátalán nem érzem, hogy bármi is lenne benne. :( De tuti van valami, mert Levi eszik, tejes a szája, igaz két cicit kap egyszerre, a másikból meg minimális bár, de csöpög. Na ezt jól leírtam, remélem értitek! :oops: :lol:

Fodrász. Viki, irigy-mirigy vagyok. Három napja azt álmodom, hogy fodrásznál vagyok hajat festetni. (még sosem volt festve) Régen mindig akartam, de most valahogy nem merem. Dilemmázok.

Hozzátáplálás. Mindenhol azt olvasom, hogy anyatejesek szigorúan fél éves kortól kezdjék el. Hát én nem fogom megvárni. Főleg, hogy érzem a tejem véges. Tegnap kapott a legény pár nyelet almalevet. (általam paszírgált) Hát, mint Apa a pálinkától, úgy Levi az almalétől rázkódott meg! :lol:

Anyum volt nálunk tegnap. Forrócsokit ittunk, és ha már hozzátáplálás.... Csak egy percre mentem ki a mellékesbe, hát mit látok a porontyomon visszatérve? A szája szélére volt száradva a csoki! :shock: :lol: Jó, ilyen alig észrevehető mennyiség. Anyu esküdözött, hogy tényleg csak egy csepp volt. Hát mostmár mindegy. Levinek jól állt a csokimaszat! És az is igaz, hogy utánna le sem vette a szemét a bögréről! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Levi éppen a nagyágyon oldalt fekve próbálja hanggal működésre bírni a Halloween-es bohócot! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti: anyukad jol nyomja, kar hogy nem rogton toltottkapival kinalta:)
Vendég

Anna is oldalara mar tud fordulni, de atfordulni meg nem tud.
Vendég

Kike! Ok vettem!

Kriszti! Én sem várom meg! Már eszünk napi egy gyümölcsöt. Kapott már almát, de megfogta a hasát. Most kapott rá barackot. Szerintem váltva fogom neki adni egy darabig.

Kép
szly27

almalevet meg baracklevet mar Anna is kapott igaz vagy vizzel vagy teaval higitva, de nagyon bejon neki!
Az almampep is( meg csak 3-4 kanallal kapott) fancsarog egy nagyot es utana mosolyog.
Igazabol meg van 3 hetunk az igazi hozzataplalashoz, de szerintem azert eleg hosszu ido mire abbol valami etkezes fele lesz.
Most ugy eszik hogy reggel lefejt tecsi, ebed szopi plussz tap, uzsi szopi( meg mostt evett 2 kanal almat) vacsi tap, hajnali tapi. ebbol a sorbol en azt szeretnem 1 honap muulvara elerni, ha a deli szopi utan nem kene tap, hanem akkor enne kanalast.
Vendég

Kike; sajna egy hajoban evezek veled:( nem eleg hogy multkor ugye letort fel fogam, most egy masik meg mar annyira lyukas hogy faj:(
csak nincs ravalo hogy elmenjek, na meg ido, es batorsag. nekem terhesseg alatt gyokerkezeltek- hat elmeny :? :x
az a baj nekem mindig tobb a gondom a fogammal fogorvos utan, mint elott.
Vendég

ha mar itt tartunk, tud valaki Budapesten jo es megfizetheto fogorvost?
Vendég

Bondi, köszönöm :oops: :)

Szééééééééééépek a Babucik

Teó, és nálatok h csinálták a lvizsgálatot? Nézték a levegő vételt is? Mármint nézték a levegő vételt is?Meg szaturációt?

nicike

Kata nekem tetszik a babakocsi.

Mi már a másodikat nyúzzuk. Az első nem tetszett. Nem láttam benne a babát, nem volt mózes része. Viszont pille könnyű.
A mostani szuper jó,csak dög nehéz :?

nicike

Hú az előző elötti hsz-t jól leírtam :oops:

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?