[quote]Z írta:öldi!
Köszi a homeós linket! Ezzel csak az a bajom, hogy minden ilyen listában egy csomó féle bogyót felsorolnak egy-egy tünetre, foggggalmam sincs, melyiket érdemes választani...
Háááát, mindegyikhez van egy leírás - általában van nekik homeós könyvük - amiben finomítják, hozzád igazítják a választást. Olyan helyen érdemes venni, ahol van olyan patikus, akinek van erre képesítése. A belinkelt oldalon össze vannak gyűjtve ezek a helyek.
Kati! Én tárkonyos pipiragut főzök.
[quote]S írta:zerintetek lehet baja a babónak egy ilyen "komolyabb" elhúzódó megfázás miatt.
Manna! BIZTOS, hogy nem. Én már 1000 szakembertől megkérdeztem - még előző terhességeim idején.
Mági! Vargánya hess!
Solya! Szerintem a mostani lepényed öregedése nem függ össze az előzővel. Mikor nézik?
Ez a kórházi csomag szerintem abszolut nem helyrajzi kérdés! Ha a vajúdóba is beviszed az egész csomagodat, akkor csak apával szúrsz ki, mert cipelnie kell ide-oda. (Pl. előfordulhat, hogy jön egy "sürgős eset" és téged "visszaraknak" a patológiára, mert lassabb a folyamat, és kell a másiknak a szülőszoba...Én csak ezért gondolom, hogy praktikus egy kis csomagot is összeállítani.
Az, hogy a bébinek mit adnak, azt meg aztán tényleg ott kell megkérdezned, ahol szülsz.
Cili!
[quote]t írta:i vettetek vagy vesztek olyan szivacsot, aminek babaformája van, és így nem kell attól félni, hogy csúszni fog a vízben baba?
Én kapok, de műanyagot.
Musi!
[quote]a írta:nnyira viszketek mindenhol. meg a melbimbom is. es az faj is ha megvakarom.
Ha jóképű és jól vakar, akkor miért ne?!
Szerintem semmit nem tud vele csinálni. Kamillás lemosás, és babafürdető krém. Aztán majd ha kettőben leszel, elmúlik.
Zsebi!
[quote]C írta:sinál valaki közületek intim tornát?
szerintetek menjek dokihoz?
Én ezer éve!
Cili!
[quote]h írta:ogy a téli babáknak, akik szerencsés esetben anyatejesek, nem kell más folyadékot adni. Ez igaz???? Mert nem tudom elképzelni, hogy ha mondjuk sír, akkor lehet, hogy nem éhes csak szomjas... ez lehet?
Pl vizet adhatok neki, vagy teát?
Anyatejes babának sosa, semmilyen évszakban nem kell inni adni, mert az anyatej állaga is változik. Nyáron hígabb - izzadást pótolandó vízmennyiséget tartalmaz...télen sűrűbb, de akkor is elegendő folyadékot biztosít.
Andi!
Mosható pelus:
[quote]. írta:..és környezetbarát
Ebben én egyáltalán nem vagyok biztos. Max. akkor, ha lebomló mosószerrel és kézzel mosod.
Én a bio eldobhatóra szavazok, ami 100%-ig lebomlik / vagy elégethető kazánban/kályhában.
Az én drágám is házias lenne ... ha hagynám. Őt inkább hagyom pénzt keresni.