A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Lili!
Régen. Gimiben még táncoltam, utána muszáj volt abbahagyni. És 30 leszek januárban.
vovanda

Sziasztok!
Találtam sapkákat, nem kell vkinek?
Kép 43-as Kép 45-ös Kép 45-ös
A lányosok Kenguru Goldból való Sterntaler sapik: jó vastagok polár béléssel, a fiús szintén, de az C&A-s. Megkímélt, hibátlan darabok! :wink:

Kép
an°°di

Kamilla
El vagyok ájulva, szuper a videotok!!!
Hol voltatok úszkálni?

Lili
Köszönöm a kérdést. Jól van Apa. Mondjuk 2 napig szteroid infúziót kapott, de jobb lett a dereka, mint új korában :D
Hű, de nagyon a gyerekeid! Nagyon szépségesek!

Tünci
Gyönyörűek a csajok!

Andi
Szépek vagytok!

Banika
Hmmm, attól tartok mindig írnod kell, melyik gyerek van a képen, mert az „ágyas” képen 2 egyforma kissrácot látok :P

Lányok :P
Etetőszékek megvannak. L. Rossi Boss, az egyik ilyen, mint ez:
http://fanibabahaz.hu/shop_artdet.php?s ... ani_483142
12 ezerért vettem darabját. 1 órát sikáltam, de most már úgy néznek ki, mintha újak lennének!

Főleg Szanet :P - mert mindig Te raksz fel jó vételeket innen-onnan-, ha láttok elektomos hintát jó áron, akkor lécci szóljatok. Van 1 nekünk, de mostanában mindkét gyerek őrült hisztis és kettőt nem tudok 1 hintába tenni. Csak ott van nyugi :shock:
Részemről csak drágábban találtam, mint amennyiért mi vettük... újonnan...
Köszi előre is!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

azt hiszem ikresen árul Zizi 12000ért Gracot-t. nekem az van.énis használtan vettem, és szeretem.ilyet szereztem férjem unokahugáéknak is.csak az enyém is és az övék is 10000volt.szerintem meg kéne kérdezni, odadaja-e 10ért.mert az sztem jó ár lenne.vagy 11 postával :wink:

na , a családban is én vagyok a beszerző.úgy látom itt is :roll:
amúgy csak szljatok, ha kell valami.mindig kutatok mindent :wink: :lol: (azt is , ami nem kell :oops: )

szanet

tudjátok most mit találtam? egy oldalt, ahol színezők vannak
http://www.uvegmatricafesto.extra.hu/di ... gnok2.html
szerintem szupi :wink: (és ez ingyen van :P )

szanet

Szanet :P
Megkérdezem, köszönöm! :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

A vaterást már én is kiszúrtam, de az nekem nagyon messze van. 10 kiló meg postán... Többe kerülne a posta, mint a hinta :lol:
Köszi-köszi!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

csajok ezt a hintát én adtam el!!pár hete....ez a miénk volt!!
a posta 830 Ft volt....

zsuzska80
Szombathely

a képek nálunk készültek, a szöveget én írtam :)

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!

Nem voltunk itthon a 7végén, így mosst próbálom behozi a lemaradást. Jó sok téma felmerült. Bocsi, ha nem mindegyikhez írok. A gyerkőcök csodaszépek, nagyon jók a fotók és videók. Én béna vagyok fotózni is, a videórol ne is beszéljünk. Mindig lemaradok.

Judit!

Köszi az infót a Gézengúzról. Egynlőre elhalasztottuk, mert nem tudjuk megoldani, hogy eljussunk oda. Sajnos a tömegközlekedéssel legalább 1 óra oda meg vissza, ha össze lehet hangolni, hogy busszal, mert másra nem tudok felszálni. Sajnos a tömegközlekedés nem ikres kismamáknak van. Az a szerencse, hogy legalább Dévénytornára el tudunk menni busszal. Az is csak most októberre rendeződött, köszenhetően a BKVnak, mert mennek lapos buszok, és még jelzik is a menetrendben. Keresünk autót nekem is de még nem találtunk. Ti hogy csináltátok, hogy feljutottatok mindig Pestre?

Tünci!
Gratulálok a 26 kg-hoz. Nekem is legalább ennyit kellene, a kaja még oké,de nem tudok mozogni. Van tornapadom az ágy alatt, de nem tudom hol felállítani. Sajnos nincs elég hely a lakásban. Onnan meg csak apa tudja kiszedni, mert baromi nehéz és az ágyat is szét kell hozzá szedni. Eljárni meg azért nem megy, mert nem tudom kire hagyni a gyerekeket.

Irigyelve olvaslak benneteket, hogy mennyit esznek a babaák. Nálunk csak fözelékből és gyümiből csúszik nekik 200 ml, a tápszer alig akar. Pedig még kell.
Le tudná írni valaki mi a baj a tejpéppel? Én még nem kezdtem el, most szeretném. Nekem a védőnő és a doki is azt mondta adhatom nekik, de ahhoz is szoktani kell őket, mint minden máshoz. Állítólag minden akkortól adható, ami rá van írva, mert úgy készítik el a gyártók.

Bölcsi!
Mi is megyünk jövő szeptembertől. Én szerettem volna 2 évig itthon lenni, de februárban nem veszik be őket helyhiány miatt. Egyrész ugye a pénz is, mert nálunk is nagyon fogy, meg azért nekem is hiányzik egy kicsit, bár a törpék minden időmet lekötik. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én a sok házimunkától már néha úgy érzem magam, mint egy bejárónő. A csajokkal nagyon jó a játék, meg amit velük kell csinálni, de a többit nagyon utálom. Régen is kellett tudom, de más volt munka mellett, mert kikapcsolt. De mosthoyg csak a házimunka van, néha besokalok. Sőt, most már apjuk sem annyira aktív, mint régen, címszóval, hogy én úgyis itthn vagyok és ráérek. Na ebből elegem van.
Most lehet már jövő tavasszal vissza kell állnom munkába, mert akit a helyemre felvettek terhes, és csak márciusig van. Plusz még egy kollégán is, és egyszerre mennek el. Már most pedzegetik, hogy tudnék e dolgozni legalább 4 órában itthonról. Sajnos ez a gazdasági válság, most sok helyen bettett, mert létszámstop van, és nem vehetnek fel embereket, főleg úgy nem hogy én megyek vissza. Viszont fél évig nincs aki csinálja a melót.

Most megyek, mert szalad a lakás!
Üdv,
Ancsi
ancsi76

Andi,
szépek! Ingyen adod? Tudom, hogy nem, csak vicc volt. Én már vettem. Amúgy, azt meg tudnád mondani, hogy a blabla sapkában a baby II hányas méretnek felel meg? Nagy lett a gyerekeknek...

Ancsi, megértelek
nálunk is kérdezte a főnököm, hogy mikor szándékszom menni, úgyhogy nem sumákolhattam tovább. nagyon fogom sajnálni.
A házimunkával meg úgy vagyok, hogy nem viszem túlzásba. Ha nem jut idő főzni, hát adok üvegeset, meg hozok kész kaját. Ha nem jut idő takarítani, hát néha fel-fel szedegetem a porcicákat, vasali sem olyan fontos sztem, stb. Ezt máshogy nem lehet csinálni, ha nincs az embernek bejárónője. Modjuk én szarencsés vagyok, mert a férjem itthon dolgozik, így ő is beszáll mindenbe (a gyerkőcökkel foglalkozásba is), viszot dolgozni meg nem nagyon tud éppen ezért. ezért kell a bölcsi mindenképpen.

KépKép
lili73

Ancsi!

Ati szabit vesz ki, vagy barátok segítenek be, Apu is be tud szállni néha.

Jaj, tejpép témához már akartam írni, hogy abból is van HA-s ugyanúgy, mint a tápszerből, orvos írja fel, így még kicsit olcsóbb is, mint a bolti. Két éves korig írhatja fel a doki van sima és vaniliás. Mondjuk én konkrétan pépbe nem adom nekik, hanem az esti táphoz kapják, négy kanál táp, három pép, így finom és laktató.

Judit

jucicuki

Lili, ingyen sajnos nem :wink: nem csak szépek, drágák is voltak. egy ezresre gondoltam, de alkuképes vagyok :lol:

Ancsi, a házimunka nekem a gondoskodás jele. próbálom így felfogni, és máris több kedvem van a vasaláshoz. takarítani amúgy is szeretek, és főzni is, mióta a gyerekek nyelik a főztömet :oops: néha sajnálom, h van két használható diplomám, különben elmennék takarítónőnek. imádom a rendet és tisztaságot! 8)

tejpép: én adtam néhanapján (ha időben megcsúsztunk, és nem volt időm/kedvem főzni), és múltkor is adtam nekik (ajándékba kaptuk a Kikában), de tényleg van mindenféle HA-s és rizses is, amiben még glutén sincs (nestlés). én az allergiától nem tartok. lehet, h kellene, de akkor sem.

Anny, mi lett a szójás tápszerrel végül?

Kép
an°°di

Ancsi!
magaménak érzem a problémádat. Manót 1 éves volt, amikor dolgozni kezdtem, igaz, akkor még nem bölcsibe adtuk, hanem az apja volt vele itthon fél évig (a volt férjem). Anyagilag is jobb volt és én sem bírtam tovább. Belejátszott, hogy nagyon sokat voltam egyedül a gyerekkel és igazából nem is tudtam megbeszélni senkivel, hogy nekem ez így monoton és nem jó. Aztán ez alatt a fél év alatt szétesett a házasságunk, különköltöztünk, nem volt mese, bölcsit kellett találni. Szerencsénk volt, megértették a bölcsiben, hogy vészhelyzet van.
Munkába állás: az nagyon jó, ha dolgozhatsz 4 órában, vagy otthonról. Nekem sajnos erre nem volt lehetőségem. Amire esetleg készülj fel: egyesek (puszta rosszindulatból) kikiálthatnak rossz anyának, amiért nem vagy otthon 3 évig. Én is megkaptam, ráadásul egy olyan kolléganőtől, akinek még gyereke sincs. Nem kell vele foglalkozni, bár nekem is rosszul esett. Az a lényeg (szerintem) hogy te is jól érezd magad a bőrödben és ha nem megy tovább otthon, akkor napi pár óra bölcsi sokkal jobb a gyerekeknek, mintha kínzod magad otthon és feszült vagy.
Jó hosszú lettem, bocs. :oops:
vovanda

Annyi, tényleg próbáld fárasztani őket! ha itthon vannak és sok a dolgom nem fáradnak el annyira, mint pl anyóséknál ahol volt 3 lépcsőfok, és annyit mentek rajta, hogy 2 óra után úgy kidőltek, hogy aludtak egy csomót. Tegnap tesoméknál voltunk, ott is minden új volt, jól is aludtak éjjel.

Bölcsi! mi is megyünk,de addig kéne szereznem melót is. mert ugye mi elköltöztünk, 120 km-re, és oda nem akarok/tudok visszamenni. de jövőre beíratom őket, és 2 évesen mennek csak. addig itthon akarok lenni.

Nekünk is van Rodynk már most is élvezik!
Játszótérre többnyire egyedül megyek, egymás mellett van két bébihinta , és IMDJÁK!

nagyon édesek bébik!!! MINDENKIÉ!!! :):):)

Dobok egy két képet!

Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép

zsuzska80
Szombathely

Ancsi! mennyi idősek nálad a bébik??

Andi! miért érzed hogy gond van a súlyukkal? sok vagy kevés?

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Bolcsi miatt ne aggodjatok, a gyerekek nagyon szoktak szeretni, ha nem akkor a dadussal van gond. A nagyobbik fiamat 1 evesen adtam bolcsibe 4 orara mert itthon nagyon unatkozott. A kicsik 2 eves korukig itthon lesznek velem aztan Ok is mennek 4 oraban de igazabol azert hogy megtanuljak a spanyolt is mire sulielokeszitobe mennek kulonben nagyon lemaradnak.
Ram akkor nez mindenki butan mikor mondom hogy itthon vagyok Veluk. Itt ez nem szokas es csak 6 honapot maradhat az anyuka otthon a babajaval.
En nagyon szerencses vagyok, nem kell elmennem dolgozni, iskolaba megyek majd ha a picik bolcsisek lesznek.

Zsuzska: nagyon jok a kepek, latom a tieid is nagyon elvezik a hintazast. :D

Andi: ide johetsz nyugodtan takaritani :lol: , en is imadom a rendet es tisztsagot de megsincs idom soha megvalositani. Te hogy csinalod? Milyen diplomad van?

KépKép
KépKép
tontica

Atmentek onveszelyesbe a gyerekeim, esnek-kelnek. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Zsuzska!

Zabálom a kölköket! Édesek!

Tontica!
Erről már olvastam itt-ott, hogy máshol nem szokás, ami nálunk. Mármint hogy sokáig otthon a gyerekkel. Szerintem kinek mi a jó, azt csinálja. Azt utálom, hogy nálunk olyan könnyen ítélkeznek. Nem szoptatsz? Nem vagy ember. Nem vagy otthon 3 évig? Szégyelld magad. Ja, én olyat is kaptam, hogy azért nem látszik rajtam a gyerekszülés (értsd nem vagyok 120 kiló) mert biztos végigkoplaltam a terhességem.Olyan könnyen megkapja az ember lánya az ilyeneket, és rosszul tud esni...
vovanda

Vovanda: tudom, az az igaszsag hogy a magyar anyukak alt. nagyon jo anyukak es mindent tokeletesen akarnak csinalni es konnyen itelkeznek tisztelet a kivetelnek. A spanyol anyukak nem az anyak gyongyei igy neha en fogom a fejem miket muvelnek. :roll: :lol:
Viszont szerintem boven eleg lenne 2 ev otthon, nem kell 3, az nagyon sok az anyukanak es szerintem a kicsiknek is jo ha gyerekek kozt vannak.

KépKép
KépKép
tontica

Hát én nem hiszem, hogy egyhamar visszamegyek dolgozni. Max 2 évre fognak oviba menni majd, mert asszem az kötelező suli előtt. Addig itthon boldogítjuk egymást.

Lili! Jó neked, hogy otthon dolgozik a férjed. Nálunk csak hétvégén van itthon Apa és az olyan mintha a menyországban lennénk. Olyankor nem is sok a két gyerek. Bezzeg hétközben! Néha a sírógörcs kerülget. Vasalni én sem szoktam, csak Apának 5 inget hetente. És bármennyire is megfogadtam, hogy ha jön a hozzátápi akkor majd főzögetek nekik, hát egyre gyakrabban nyúlok a Hippes kajákhoz. Hát ez van. Inkább vagyok a gyerekeimmel, mint a konyhában.

Szenvedünk rendesen a kajálással, mióta főzizünk. Nem szopnak annyit, amennyit kéne, de a főzit-gyümit se nagyon eszik meg. Szóval egy kajálás alkalmával sem jön össze a 200ml. Kb. 100-at szopnak, aztán esznek pár kanál főzik vagy gyümit vagy pépet. Hát ez sokkal kevesebb mint az eddigi 200-220ml tej.

Zsuzska! Édesek nagyon a játszós képek.

Márkó elkezdett köhögni éjjelente. De napközben meg nem. Ez hogy lehet? Van valami szirup, amit lehet neki adni? Nem akarom dokihoz vinni, mert félek, hogy elkap valamit a váróteremben. Végülis jó kedve van és nem is lázas.

Mi a jó éjt Milupát esszük pépből. A banánosat. Az jó fajta?

Kép

Kép
kamilla306

mindenkinek válaszolta,erre eltűnt
mindjárt robbanok
Vendég

Kamilla
Milupát nem ismerem,mi a sinlacot nyomjuk.Bár nem minden nap,mert kicsit székletfogós.

Köhögés- nem lehet,hogy éjszaka száraz a levegő neki?Fűtötök?Enyémeknél orrfolyással indult,köhögés később jött.

Kaja- nyugi meg fogják tanulni.Próbáltad fordítva?Hogy előbb kanalaztok,utána ciciznek?Csak ne éheztesd ki őket,mert akkor türelmetlenek lesznek.
Vendég

Csak gyors bekukk! Édesek a képek nagyon!!! Tegnap este kibuktam, hogy nem leszek jó anyja a 3 gyereknek, meg hogy nem is lehet ezt véghezvinni ép ésszel stb, szegény párom vígasztalt, de ma már sokkal jobb, gondolom kijött az elmúlt hetek feszültsége, és innen merítek erőt és már most gyűjtöm a tapasztalatokat...

Kamilla: Marci is köhögött múlt héten és a mi dokink a Prospan szirupot mondta, recept nélkül kapható és azt hiszem 3 hónapos kortól adható. Marcinak még ízlett is, fini az illata is. És párásíts a szobában, lehet az is baj éjjel.

Kép
Kép
nikole

Nikole
Dühöngenek a hormonok!!Miért ne lennél jó anyjuk?Az enyémek is életben vannak még,pedig bennem baromira gyorsan felmegy a pumpa ha vmi nem úgy működik ahogy beterveztem :lol: :lol: :lol:
Az első 1-2-3-4-5-.......hónap nem lesz sétagalopp,de MEG FOGOD OLDANI!
Tessék pozitívan hozzáállni!Negatív gondolatok huss!
Én is törlöm a sajátjaimat mindig.Másképp nem megy mert megbolondulsz.
Oké?
Vendég

kismajom a rácsok mögött(Bercica)
Kép

Isten aki ezt a fület kitalálta(Marcica)

[/img]
Kép
Vendég

Zsuzska

atyaég.néhány hónap és az én gyerkőceim is már ekkorák lesznek?mármint nem méretre hanem tudásra.
Időjárásjelentés- lakásban még mindig 23-23,5 fok fűtés nélkül folyamatos szellőzés mellett.mi meggyulladunk :lol: (nem is vasalok,nehogy még melegebb legyen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )ha fáztok,költözzetek hozzánk :lol:
Vendég

Banika: eeeeeeeeeeeeedesek! :D Bercike mar ul? Enyemek meg mindig nem isznak egyedul. :roll:

Nikole: meg mi is elunk pedig nekem is 3 van. :lol: A terhesseg alatt nekem is voltak ilyen gondolataim meg gondolom mindenkinek vannak, nyugi! :D
Az en nagy fiam imadja a tesokat es mindenkinek dicsekszik Veluk. :D Szuper erzes! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti
Nme ülnek még,csak a fénykép kedvéért.Ölben elülnek,de amúgy énnme erőltetem,nem támogatom körbe őket párnával.Tanulja meg az ebadta kölke hogy kell felülni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ez a tanulóüveges fül nekem most jutott eszembe,hogy rátegyem a cumisüvegre.marci állandóan úgy tekeri az üveget mintha kormányozna.
csak halkan írom le,délután legalább a Marci aludt több mint egy órát.Bercus nem kultiválta a dolgot
Vendég

Nagyon édesek a babák.

Zsuzska! Már majd 9 hónaposak a gyerekek nálunk, de mi még így nem játszunk a játszótéren. Ma hintáztunk egy kicsit, de nem tudnak még ülni, így mást még ki sem próbáltunk.

Banika!
Nagyon ügyes Berci, hogy így tudja tartani az üveget. Szép teljesítmény.

Kamilla!
Szerintem is inkább a száraz levegő, próbálj párásítani. Egy nedves törölköző a radiátoron sokat segít, vagy ha tudsz szárítsd a ruhákat a szobájukban.

Nikole!
No para, nem lesz semmi gond. Mindenki bele jön, majd ha itt lesznek megy minden, mint a karikacsapás.
ancsi76

Kamilla! sztem párologtass, tuti nem fog köhögni! orvoshoz meg ne vidd, ha csak éjjel köhög!
a kaja olyan hamar megvan! felkészíted mig alszanak, aztán rádob a gázra, oszt meg is van! a hippes kaják nagyon drágák. mi akkor több ezret megennénk!

Banika! milyen tudás? játszóterezésre gondolsz? édesek a fiúk!
Oksa megyünk hozzád melegedni! hétvégén a tesomnál voltunk, mert itt meg lehetett fagyni!

Ancsi! mikor születtek a gyerekek pontosan? Január? nincs vonalzód??

zsuzska80
Szombathely

Banika!
Cuki a kis börtöntöltelék!!! :lol: :lol:

Nikole!
Megértem. Én pár hete buktam ki a bili-mizéria miatt, hogy mi a fe...t fogok csinálni 3 gyerekkel, ha már ennek az egynek se tudok segítnei, nem is vagyok jó anya stb. Most már jobb. Meg fogjuk oldani. Tesóm néggyel küzd 2-től 10 évesig. És a nagyokkal néha nehezebb, mint a kicsikkel. Szóval ha neki megy, meg másnak is megy, akkor nekünk is menni fog.
vovanda

Jó estét!

Tontica, angoltanár, fordító és tolmács vagyok. Papírom is erről van, és ezt is csinálom. :wink:
Nem lehet, h lusták a gyerekek, ha nem fogják a cumisüveget? Anyós egyik reggel nem adta nekik időben, és felvették, megették egyedül. Ott szúrták el: azóta nem tartjuk, max. este, ha nagy a purcanás.
Mesélj, miket csinálnak a spanyol anyukák? Csámcsognék... :twisted:

Zsuzska, mindenekelőtt szuperek a képek! A súlyuk miatt előre aggódom. Most tökéletesek persze :lol:
Cumi nélkül sírás van amúgy? És a Rodyról leér a lábuk? Mekkorák a gyerekek? :shock: :shock:

Kép
an°°di

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, persze csak, ha befogadtok! :D
Most találtam ide, gyors visszaolvastam, nem lógunk ki időben annyira a sorból.
Rólunk:
Szegeden élünk, a fiúk - Szilárd és Előd - január 23-án születtek.
2650 g és 2350 g súllyal.

Nekem személy szerint a mostani időszakuk baromi nehéz, de biztos lesz ennél rosszabb is. :lol:

Kép egy naposan Kép Szilárd Kép Előd

Kép
anix

Kamilla, párásítást a mi dokink csak száraz köhögéskor javasolt. Lehet kapni kakukkfüves köptetőt a gyógyszertárban, ha annyira nem akarsz dokihoz menni. ÉN tutira megnézetném, biztos, ami biztos alapon. Lecsekkolod, kik vannak a váróteremben, és ha sok beteg gyerek, akkor ne menj be.

Kép
an°°di

Anix,
tündériek!

Andi,
nem akarom halmozni a cuccokat fölöslegesen, de sokkal szebbek, mint amiket én vettem. De jó neked, hogy szeretsz takarítani.

Zsuzska,
így sapiban nagyon hasonlít Fanni és Gergő, tényleg milyen ügyesen játszóznak. Alizkám múltkor majdnem kicsúszott egy bébihintából, pedig ő már szépen ül.

Banika,
nekem is van ilyen fogantyúm, de felesleges volt megvenni, mert nem kaptak rá. Ügyes a kisfiad! Barni nagy ritkán tartja a két kezében, de akkor sem felfele áll az üveg, és meghajlik a cumi, meg nem is éri el az utolsó kortyokat.

Én most érzem úgy először, hogy igazán jelentősen könnyebb lenne velük, most kifejezettemn élvezetes. Szóval, sztem hülyeség, hogy az első 3 hónap után könnyebb lesz, én első 10 hót mondanék.

KépKép
lili73

Kamilla,
sztem ne aggódj a mennyiségeken. Esznek amennyit igényelnek. Ki fog alakulni. Én is paráztam a hozzátápi kezdetén, h jól csinálom-e, aztán magától kialakult.

KépKép
lili73

Anix
Üdv minálunk!
Miért lógnátok ki időben a sorból?
Felteszem e kedvenc kérdésem:Egypetéjűek?

Nekem ma egy mami megmagyarázta,hogy nem lehetnek ikrek a gyerekeim ha nem egypetéjűek.Mondtam neki,inkább ne beszélgessünk.

Tonti
Fiúk állandóan tapogattág az üveget etetés közben,én meg hagytam nekik.Ha ráteszem a fület,fel is emeli és benyomják a szájukba :lol: Önállóságra fel!

Zsuzska
Nálunk bukón van a konyhaablak most is,gyerekeken csak azért van napközben harinnya,mert a zoknit lehúzzák,gatyaszárat meg fel.Szóval mackógatya iktatva,harinnyából feltankolva.
Vendég

Szia itt, Anix!
Miért nehéz két ilyen cuki fiúval? Mit csinálnak már? Hát ha majd hordják haza a csajokat, majd visszasírod ezt az időszakot! :twisted: :lol: :lol: :lol:
:wink:

Kép
an°°di

Kamilla
Nem tudod a dokit házhoz hívni?Én mindig telefonálok először,vagy a rendelési idő végére megyek csak.Már csak azért is,mert a sok nyomorult nem hajlandó kinyitni az ajtót a váróban(ami közös egy másik gyerekorvossal) büdös,bacilusos állott szag terjeng.Csak akkor viszem be őket ha sorra kerülünk.De a mi dokinénink múltkor is inkább kijött megnézni őket.

Kakukkfüves brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :lol:
Vendég

Anix
Hogy lehetnek egy naposan ennyire szépek?Enyémek koptak,foltosak voltak,csipásak.......
Vendég

Köszönjük a dicséretet, így csatlakozhatunk az itteni babákhoz, akik szintén zabálnivalók. :lol:

Nekem azért nehezebb, mert most már felállnak, pakolnak, esnek, buknak, hisztiznek, nem akarnak aludni pedig baromi álmosak és felborítottak minden napirendet, "beszélnek" egész nap, estére már zsong a fejem.

Korilag gondoltam a sorból való kilógást, de láttam, hogy nem csak pici babák vannak. Bár ez a kilenc és fél hónap sem nagy kor. :roll:

Nem egypetéjűek, bár baromira hasonlítanak, főleg oldalról, de Szilárd inkább rám, Előd inkább apára hasonlít jobban.

Kép
anix

Banika, a képet retusáltuk, azért ilyen gyönyörűek pár naposan.
Ez került a sztár magazin címoldalára... :lol:

Kép
anix

Anix
Akkor ti is egypetéjűek vagytok apával,mert nekem tök egyformák :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hello!

Gyerkocok az agyban alomorszagban, barcsak mar en is ott tartanek! :D :lol:

Kamilla: 4 ev otthon a gyerekekkel? Azt hiszem en megorulnek! :roll: :lol: (Bar en mar 6 eve nyomom itthon. :? )
Engem kohogesrol ne kerdezz, en ilyenkor rohanok a dokihoz. :lol:

Banika: mindjart 6 honaposak lesztek! Aztaaaaaaaaaa! :shock: Most kapaszkodj meg, jon a gyorsfejlodo idoszak, ulni, kuszni, maszni, allni es jarni, mindezt kb. fel ev alatt.
Onallosag: hmmm, igen, nekunk is kene csak nem akarom hogy ilyen hamar felnojjenek bruhhhhhhhuhu :cry: :lol: akkor kit fogok en babusgatni?

Andi: es ezert hany evet kellett tanulni? En elmegyek itt magyar tolmacsnak, forditonak stb. ezt a nyelvet vagom. :lol:
Spanyol anyukak, hmmmmm nincs turelmuk, nem csaladcentrikusak hanem inkabb a munka fontos, karierista cicababak (persze tisztelet a kivetelnek) azt birom a legjobban amikor fut a gyerek utan a jatszoteren es tomi a szajaba a szendvicset es meg ra is szol hogy ragjon am!

Anix: Isten hozott koztunk, nagyon edesek a fiuk! Szerintem nem egypetejuek, nem hasonlitanak, eltalaltam? :wink:

Mikor konnyebb tema: szerintem ha atalukaljak az ejszakat az mar csucsszuper ugyanis akkor legalabb mar nem vagyunk hulla faradtak csak siman faradtak.
:D

Bocsika hogy mar megint "zaklatlak" Benneteket a videoimmal de annnnnnnnnnnnnnyira buszke vagyok! :D Annacskam nagyon ugyesen nyomja mar, fordulni is tud jartaban. :D Oda meg vissza vagyok a gyonyorusegtol! :lol:
Alexnek meg van mit gyakorolni de par het es futni fog. :D
Egyenes uton:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... en2951.flv
Akadalypalya:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... en2952.flv
Alex a maszasban jeleskedik:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... en2909.flv

KépKép
KépKép
tontica

Most, hogy mondod, fel sem tűnt, hogy a párom dettó olyan, mint én. :lol:

Kép
anix

Tontica, teljesen egyetértek Veled, én sem szeretném, hogy felnőjenek, mert most még hagyják, hogy dögönyözzem őket.
Pont valamelyik este mondtam az apjuknak, hogy jó lenne, ha most megállna az idő, mert imádom, hogy ilyen babák, mivel pont fürdettünk a párom meg is jegyezte, hogy szegények jól kiáznak majd a vízben. :roll:

Kép
anix

Anix, MÁR felállnak, pakolnak, esnek, buknak, hisztiznek??? :shock: :shock: :shock: Hű, hát neked tényleg sokkal nehezebb, mint például nekem :lol: :lol: :lol: Mi lesz itt még később?

Tontica, összesen 6 év, de 5-be is belefér, ha igyekszel. 8) Fordítani/tolmácsolni nem olyan könnyű ám, azt ahogy Móricka elképzeli.
Itthon is vannak anyukák, akik a kajával szaladgálnak a gyerek után a játszótéren: személyes kednvecem hintázó gyereket etette almával, és még kiabált is vele, amikor nem sikerült a másodperc töredéke alatt leharapni egy darabot a gyümölcsből :shock: :? :evil:

Kép
an°°di

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?